o tarifler varya o tarifler... bitti gitti benim için... boşandık...yaa bu akşam sevgilim geliyo... inceldiğimi farkedermiki acaba?
Sen üzülme yarim,
istersen biz face'den bir mesaj atalım, bu kadar zayıflamış olmanın şaşkınlığını sana en doruk noktada göstersin.
SINBO
SBS 4425 DİJİTAL BASKÜL (SU,KALORİ,BMI,KEMİK,KAS ÖLÇÜMÜ
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u ve Teraziler
kızlar bu baskülden almak istiyorum. Arkadaşım başka bir tartı almıştı 2 günde bozuldu. Sizce nasıl?
ben de o bebek ve hamileleri tartandan var.çok ilginç bir de ışık enerjisi ile çalışıyor..ben fazla tartıyor diye düşünüyordum .bir ara yulaf kepekleri var ya 5 tane koyuyordum onu.2 kg gelince çıkıp tartılıyordum.hassas olması da sinir bozuyor bazen..
SINBO
SBS 4425 DİJİTAL BASKÜL (SU,KALORİ,BMI,KEMİK,KAS ÖLÇÜMÜ
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u ve Teraziler
kızlar bu baskülden almak istiyorum. Arkadaşım başka bir tartı almıştı 2 günde bozuldu. Sizce nasıl?
evet eliptik bisikletim geldi kurulumunu da gerçekleştirmişler akşama beni bekleerr
bende az önce şunlardan aldım komşular kullanıp sporla çok faydasını görmüştü annemde al diye başımın etini yiyordu bir ona birde kendime aldım
Sportive 3 Kademe Ayarlı Zayıflama Şortu - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
tabiki tuzsuz olmaz diye düşünüp 2 kg da tuz aldım
Delta Termal Sauna Tuz - 2000 Gr. - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
bende atak 1gun yaptım kızlar 56 kılo ve 165cm ölçülerim su an güclendirme evresindeyim ve rahat rahat ekmek hariç yıyorum 52 kıloyum pılates yapıyorum aynı zamanda
birde african mango plus kullanıyorum artık hangısınden oldu bilmiyorum acayıp guzel
ben sinbo kalitesine güvenmiyorum... ben bunu aldım süper bişi.... ARZUM AR 553 Fitsense Vücut Analiz Baskülü-Baskül-ARZUM-YENİ EV DÜNYASI-Alışverişdeki Yeni Adresiniz...
Ben de Sinbo'ya güvenemeyenlerdenim. Ben Tefal kullanıyorum, uzun ömürlü bir ürün, daha önce de kullanmıştım. Ama yağ vs gösterme özelliği yok:26:
Alternatif markaları incelemenizi öneririm..
ben sinbo kalitesine güvenmiyorum... ben bunu aldım süper bişi.... ARZUM AR 553 Fitsense Vücut Analiz Baskülü-Baskül-ARZUM-YENİ EV DÜNYASI-Alışverişdeki Yeni Adresiniz...
ödeme şeklini göremedim görebilmek için üye olmak gerekiyor siteye kapıda ödeme seceneği varmı yarim_
ayyy allah seni ne etmesin emibende var ondan ama içine sığmıyorum son zamanlarda hiç denemedim bile patlatırım korkusuyla... tuzumda vardı... gönderiyimmi sana
çeyiz al azıcık çeyiz... bak ben bu akşam bulaşık makinemi de alıcam
heralde dukan biraz balık eti seviyor. banada 57 kilo dedi ben o kiloda balık eti oluyorum. senin boy kilo nasıl kaça düşmek istiyorsun.
ben 53 olmak istiyorum bakalım çoooooooook zor offf(( 18:
1 yumurta akı
-1 yemek kaşığı Pınar süttozu
-2 yemek kaşığı yağsız süzme yoğurt
-istenen baharatlar
Fırın 180 derecede ısıt.(çıtırlaşması için fanlı olması iyi olur)Yumurta akı köpük olana dek çırpılır.diğer malzemeler eklenip homojen bir karışım olana dek beraber çırpılır.Yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığıyla ufak daireler halinde karışım koyulur.Yaklaşık 15 dk. rengi değişene dek pişirilir.(kontrollü pişirin aniden yanabiliyor)
Sıcakken kağıttan çıkarmaya çalışma yaklaşık 1-2 saat tezgahta soğumaya bırak sonra çoook güzel oluyor afiyetle ye ben çörek otu kırmızı biber ve nane koydum sen ne seversen onu koy gülüm
21. gün. Başlangıç 54.4 ve bugün sonunda 48'i gördümmmmm. Bugün itibariyle tam 48.800 kiloyummm :) 3 haftada tamı tamına 5.6 kilo verdimm. Darısı herkesin başına kaldı 800 gram, sonra gelsin güçlendirme dönemiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?