Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o tarifler varya o tarifler... bitti gitti benim için... boşandık... yaa bu akşam sevgilim geliyo... inceldiğimi farkedermiki acaba?

Sen üzülme yarim,

istersen biz face'den bir mesaj atalım, bu kadar zayıflamış olmanın şaşkınlığını sana en doruk noktada göstersin.

Sen üzülme yarim,

istersen biz face'den bir mesaj atalım, bu kadar zayıflamış olmanın şaşkınlığını sana en doruk noktada göstersin.

kimeeee ?

anladım şimdi sory bebeğim... ya insan çalışırken başka şeye baksada bişi anlamıyo... sevgilime en son resim gönderdiğimde dibi düşmüştü :=))

Son düzenleme:

kafayı sıyırcaz biz gramlarlaa

Ben de Sinbo'ya güvenemeyenlerdenim. Ben Tefal kullanıyorum, uzun ömürlü bir ürün, daha önce de kullanmıştım. Ama yağ vs gösterme özelliği yok:26:
Alternatif markaları incelemenizi öneririm..

ayyy allah seni ne etmesin emi bende var ondan ama içine sığmıyorum son zamanlarda hiç denemedim bile patlatırım korkusuyla... tuzumda vardı... gönderiyimmi sana
çeyiz al azıcık çeyiz... bak ben bu akşam bulaşık makinemi de alıcam

bende atak 1gun yaptım kızlar 56 kılo ve 165cm ölçülerim su an güclendirme evresindeyim ve rahat rahat ekmek hariç yıyorum 52 kıloyum pılates yapıyorum aynı zamanda

birde african mango plus kullanıyorum artık hangısınden oldu bilmiyorum acayıp guzel

saadests afrikan mango bende kullandım ama faydası olduğunu sanmıyorum canım. ilk defa arkadaşımın zoruyla böyle bişey kullandım. Sen uzun süre mi kullandın?

Ben de Sinbo'ya güvenemeyenlerdenim. Ben Tefal kullanıyorum, uzun ömürlü bir ürün, daha önce de kullanmıştım. Ama yağ vs gösterme özelliği yok:26:
Alternatif markaları incelemenizi öneririm..

tavsiyeleriniz için teşkkür ederim kızlar. başka alternatifler bakıcaz artık.

benim düğün 2013 mayısa kaldı yüksek ihtimalle
şu 1-2 ay kendime harcar sonra yaparım zaten:)

valla spor yapıcamda benim gitmesi gereken bölgeler oralar yatarkende sürerim tuzumu ohhh
işe yarar inşşşş

çok tşk ederim cnm :)

selam kızlar

kızlar ben öğle yemeğinde kendime mantı görünümünde iskender yaptım
ve inanırmısınız karnım patlıycak gibi oldu
o kadar doydum yani
isteyen var mı tarifi

slm kızlar forumda epey gezdim ama bulamadım halada bakıyorum
denediğiniz tatlı krizlerinde yiyebileceğimiz çikolata yada muhallebi vari tarifleriniz varsa yazabilirmisiniz

21. gün. Başlangıç 54.4 ve bugün sonunda 48'i gördümmmmm. Bugün itibariyle tam 48.800 kiloyummm :) 3 haftada tamı tamına 5.6 kilo verdimm. Darısı herkesin başına kaldı 800 gram, sonra gelsin güçlendirme dönemiii :)

tebrikler valla Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…