- 6 Mart 2012
- 47
- 2
- 86
bilmiyorum ama vardı sanırım tam hatırlayamıyorum... ayrıca üye olmadan da alınabiliyo...
selam kızlar
kızlar ben öğle yemeğinde kendime mantı görünümünde iskender yaptım
ve inanırmısınız karnım patlıycak gibi oldu
o kadar doydum yani
isteyen var mı tarifi
merhaba kizlar
almanya dan günesli ir günden merhabalar
iki gündür yoktum esimin teyzesine gittik allahim baklavalar börekler neysem ucuz atlattim
tabi iltifatlar falanlar felonlar cok güzel bir duygu yaa
dün 3 saat havuizdaydim bunun iki saati yüzerek gecmistir
Allahim umarim ise yarar.
bir güzel bugün callanetics de yaptim Allahim bir yandan kilo veriyorum bir yandan inceliyroum süper süper
bakalim yarin kac göstercek tarti
bütün sayfalari okumadim ama eksi görenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin diyorum
mutlaka mutlaka gidecek bu kilolar
niless hala 2+1 misin canim?
birde yarim naptin sen ben anlamadim yanlis mi tartilmissin ? tartiyi mi degistrdin noldu? belim ben de faydalanirim söylersen.
haydi ver bakalim birde senin manti tarifine bakalim ne kadar degisik
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
somon füme ( bunu hic sevmiyordum ama birde böyle denedim harika oldu
malum protein bombasi oldugu icin tüketmek istiyorum herzaman )
somon füme nin icine krem peynir sürdüm
bir de taze sogan, maydonoz, dereotu,
bilumum otlar olabilir koyup sarip hoppp mideye indiryioruz
(tabbiki ben iki saat sogan soymak la maydonoz dogramakla ugrasmadim. Burada dondurulmus karisik otlar satiliyor. böyle minik ambalajda aciyorum hemen koyuyorum minik sandvicimin icine
ögle
dünden kalan 4 köfte yi krebe sarip üzerine de sarmisakli yogurt döküp yiyecegim biraz sonra
aksam
biftek
esime salcali yaparim
benimkiler sadece kekikli olur malum protein günü
ya arkadaşlar bişi sormak istiyorum diyete başladıktan ne zaman sonra yağ yakmaya başlıyoruz hani bu başlangıçta giden su birazda kas diyelim yağ yakmaya ne zaman başlıyoruz fikri olan var mı acaba
ahhh aahhh naptığımı bilmiyorum... bilyosun + çıkıyodum ya... hala devam o + lar bide analiz baskülü aldım hassas... onda da 3-3,5 kilo fazla çıkıyorum... bende o tartıyı baz alıp çizelgemi hazırladım bakalım nolucak...
merhaba kizlar
almanya dan günesli ir günden merhabalar
iki gündür yoktum esimin teyzesine gittik allahim baklavalar börekler neysem ucuz atlattim
tabi iltifatlar falanlar felonlar cok güzel bir duygu yaa
dün 3 saat havuizdaydim bunun iki saati yüzerek gecmistir
Allahim umarim ise yarar.
bir güzel bugün callanetics de yaptim Allahim bir yandan kilo veriyorum bir yandan inceliyroum süper süper
bakalim yarin kac göstercek tarti
bütün sayfalari okumadim ama eksi görenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin diyorum
mutlaka mutlaka gidecek bu kilolar
niless hala 2+1 misin canim?
birde yarim naptin sen ben anlamadim yanlis mi tartilmissin ? tartiyi mi degistrdin noldu? belim ben de faydalanirim söylersen.
haydi ver bakalim birde senin manti tarifine bakalim ne kadar degisik
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
somon füme ( bunu hic sevmiyordum ama birde böyle denedim harika oldu
malum protein bombasi oldugu icin tüketmek istiyorum herzaman )
somon füme nin icine krem peynir sürdüm
bir de taze sogan, maydonoz, dereotu,
bilumum otlar olabilir koyup sarip hoppp mideye indiryioruz
(tabbiki ben iki saat sogan soymak la maydonoz dogramakla ugrasmadim. Burada dondurulmus karisik otlar satiliyor. böyle minik ambalajda aciyorum hemen koyuyorum minik sandvicimin icine
ögle
dünden kalan 4 köfte yi krebe sarip üzerine de sarmisakli yogurt döküp yiyecegim biraz sonra
aksam
biftek
esime salcali yaparim
benimkiler sadece kekikli olur malum protein günü
Öğle yemeğinde tavuk köfte, ayran ve 1/2 domates yedim. Doymaya doydum ama aklım fikrim herbişeyim tatlıda kaldı..
Markete gidip kızıma çikolata aldım, şu an yan tarafımda beni cezbetmeye çalışıyor..
Amaaa yemiyeceğim yemiyeceğim...
En iyisi bir tane tatlandırıcılı sakız çiğnemek..
Akşam menüm pırasa yemeği ve yoğurt olacak.
Bu arada alternatif pırasa tarifi olan var mı??
canım 2 / 1 hafta sonu yaptığım ardarda yaptığım 2 sebzeli günümden sonra biraz dağıldı:d
cumartesi ve pazar salata yedim onun için 2 gündür protein yiyorum ama yarından itibaren 2 / 1 'e aynen devaam
hem sende bizi çok bırakıp gitme böyle yaaa
özledik vallaa
canım 2 / 1 hafta sonu yaptığım ardarda yaptığım 2 sebzeli günümden sonra biraz dağıldı:d
cumartesi ve pazar salata yedim onun için 2 gündür protein yiyorum ama yarından itibaren 2 / 1 'e aynen devaam
özledik vallaa
özledik vallaa
hee anladim simdik
evet bir süredir arti cikiyordun sende
dogru yapmissin bencede simdi bununla tartil bakalim mutlaka degisimi göreceksindir mutlaka veriyorsun
merak etme vücut azcik su tutsa da onu bir kilo gösterebiliyo
birde bu tartiyi dene bakalim
özledik vallaa
selam kızlar
kızlar ben öğle yemeğinde kendime mantı görünümünde iskender yaptım
ve inanırmısınız karnım patlıycak gibi oldu
o kadar doydum yani
isteyen var mı tarifi
yahu dün akşam baktımda %53 su gösteriyo çok değilmi
2+1 i kimler yapabiliyordu çok kilo kaybetmek isteyenlermi yoksa hızlı vermek isteyenlermi :44::44::44:
yahu dün akşam baktımda %53 su gösteriyo çok değilmi
canim yok öle bisi
bu bizim niles in denedigi birsey.. birde böyle denemk istedi kendisi
daha hizli verebilmek icin
uyup uymamak size kalmis
valla hic anlamam ama cok gibi :26:
valla ben şöyle düşünüyorum; ilk atak evresinde giden kilolar su.... seyir evresinde artık sürekli protein alımı yaptığımızdan vücudumuza yağ depolayacak herhangi bişey girmediği için diyete devam ettikçe vucüdumuzdaki yağları kullanmaya başlayacak.
böylelikle vücut depoladığı yağları kullanmaya devam edecek....bizde hem yağlarımızı yakacak hemde incelmeye devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?