21. gün. Başlangıç 54.4 ve bugün sonunda 48'i gördümmmmm. Bugün itibariyle tam 48.800 kiloyummm :) 3 haftada tamı tamına 5.6 kilo verdimm. Darısı herkesin başına kaldı 800 gram, sonra gelsin güçlendirme dönemiii :)
Kizlar kabizlik icin kuru erik onermissiniz ama meyve yasadegil mi kafam karisti bes gundur yediklerim nereye gidiyor ya bi bosaltabilsem bagirsaklarimi
Aslında meyve yasak ama kabızlığa da birebir 5-6 tane tükemen den bişi olmaz sanırım 1 kerelik. Kabızlıkta sıkıntı sonuçta.
2+1 i kimler yapabiliyordu çok kilo kaybetmek isteyenlermi yoksa hızlı vermek isteyenlermi :44::44::44:
Ay bende nerde yazıyordu diye hatırlamaya çalışıyorum...
aynen tatlım ben çok duraksayınca öle deniyim dedim bir
bakalım cuma 2. haftam olucak ama cumartesi pazar 2 gün sebze yaptım hiiiççç utanmadaaan
kizlar valla ben de istemeden gun sirf protein yemek zorunda kaldim, cunku sevgilimin yanina gitmistim, yolda sebze yeme sansim yoktu, 1-2 gun de alisveris yapamadim vs. bi baktim toplamda 1 kg civarinda gitmis. bugun artik eve gidince pirasali ispanakli sufle yapicam :)
yani yarimcim, bence senin yumruk vaktin gelmissadece moral olmasi bakimindan. hatta dukan'in bi "beyaz gun" muhabetti vardi, yumurtanin sadece beyazi, tavuk gogsu, beyaz baliklar ve yogurt yenebiliyodu sanirim. ona bi bak istersen, mesela iki beyaz gun yap, sonra 1+1 veya 2+1 devam et.. moralin icin soyluyorum, cunku en onemli sey motivasyon bu diyette..
herkese bol eksili gunler..
Ama o mecburiyetten di sanki hatırladığım kadarıyla değilmi aldırma ona boşver...Sen dene memnun kalırsan bizde yaparız
kizlar valla ben de istemeden gun sirf protein yemek zorunda kaldim, cunku sevgilimin yanina gitmistim, yolda sebze yeme sansim yoktu, 1-2 gun de alisveris yapamadim vs. bi baktim toplamda 1 kg civarinda gitmis. bugun artik eve gidince pirasali ispanakli sufle yapicam :)
yani yarimcim, bence senin yumruk vaktin gelmissadece moral olmasi bakimindan. hatta dukan'in bi "beyaz gun" muhabetti vardi, yumurtanin sadece beyazi, tavuk gogsu, beyaz baliklar ve yogurt yenebiliyodu sanirim. ona bi bak istersen, mesela iki beyaz gun yap, sonra 1+1 veya 2+1 devam et.. moralin icin soyluyorum, cunku en onemli sey motivasyon bu diyette..
herkese bol eksili gunler..
aynen canım erkek arkım gelmişti bende et salata yedim hep dışarda yediğimiz için :)
yok aldırmıyorum yaa aynen devaam bu ay 2/1:d
beya gün müü eee bu süpermiş ben ilk defa duydum vallaa:)
hafta 1 gün yapılabilir sankii:)
yarim_ teşekkürler paylaşım için okudum yağ yakımı ve su oranı bilgilerini inşaallah _ li günlere en kısa zamanda dönersin ya bu arada sabah splenda yı bıraktığını yazmıştın unuttum sormayı neden bıraktın ki
uzun süreli tatlandırıcı kullanmak duraksamalara sebep olabiliir diyo dukan amca... ben günde sadece 1 bardak çay içerim o da sabah kahvaltısında ve tablet splendayı da 4e bölüp 1 parçasını atıyordum çaya... onun dışında dukan usulu tatlı keklerde kullanıyodum splendayı... ama durakladığım için bi süre kullanmıycam... sınırsız izinlilerden kullanıcam bi süre... duraksama sebebimin ne olduğunu bilmiyorum o yüzden sınırlı olanları komple çıkardım...
selam kızlar
kızlar ben öğle yemeğinde kendime mantı görünümünde iskender yaptım
ve inanırmısınız karnım patlıycak gibi oldu
o kadar doydum yani
isteyen var mı tarifi
uzun süreli tatlandırıcı kullanmak duraksamalara sebep olabiliir diyo dukan amca... ben günde sadece 1 bardak çay içerim o da sabah kahvaltısında ve tablet splendayı da 4e bölüp 1 parçasını atıyordum çaya... onun dışında dukan usulu tatlı keklerde kullanıyodum splendayı... ama durakladığım için bi süre kullanmıycam... sınırsız izinlilerden kullanıcam bi süre... duraksama sebebimin ne olduğunu bilmiyorum o yüzden sınırlı olanları komple çıkardım...
yarimmmmm ya benim dvdler gelmedi((( hangi kargo ile yollamıştın canım? kusura bakma hem sana zahmet verdim hem de soruyorum ama çok merak ediyorum...
bir de her seferinde sayfa mı yenilemek gerekiyor forumda yazıları takip etmek için. benim sayfam güncellemiyor kendini
yarim_ nasıl yani yaa splenda zaten bit kadar nasııı böldün onu bide ben öylece çaya atıp içiyodum valla bende bölsem miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?