Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet bunda hemfikiriz başından beri aynı şeyi düşünüyorum ama + çıkmanın cevabını bulamıyorum... hadi gitmiyo anladıkta neden + çıkıyo... gerçi onun cevabı da belli; kaşar-üçgen peynir falan... e o zaman 2/1 gidince süper olucak yavaşta olsa gidicek kilolar...

bugün sabah benim aklıma geldide bende onu düşünüyorum sanırım gerçekten kilo veriyorum diye düşüneceğim zamanlar henüz o rakamları tartıda göremediğim 73 ve aşağısı ve o zamanlar bu kadar kolay verilemeyebilir diye düşünüyorum bende nede olsa kendileri vücudumu mesken tutmuşlar nice zamandır ama Allah ın izniyle kararlıyım sağlıklı yaşamak için atacam o fazla kiloları düşünüyorumda şu halimde kucağımda sürekli 20 kilo civarında bir çocuk taşıyarak hareket ediyorum o kadar hantalllık var... Allah'ım kolaylaştır İnşaAllah hepimize bu süreçleri...

Son düzenleme:
İradesiz beynin cezasını mide çeker
krepsiz bir gün ne zormuş arkadaş oturdum öyle beyazpeynir yiyorum

çıkarmıyım ben bir daha yiceğimin üstüne 2 kaşıksa 2 kaşık fazlası yok
kendime ceza helvada yok 1 hafta

allah bizi nası biliyosa öyle yapsın yiyip yiyip çıkarmamışız be kardeşim bence bundan olmuş hep... izlenimlerimden şunu anladım ki kilolu insanların kabızlık sorunu devamlı varmış... bence metabolizmamız çalışmadığı için böyle olduk...

tatlım aklıma şuda geldi şimdi biz sürekli lıght şeyler yiyoruz ya kaynım bana demiştiki sürekli lıght şeyler yediğin zaman bi süre sonra vücut dışardan daha fazla gelmeyecekmiş gibi algılayıp depolama yaparmış belki sebebi odur bence sporu ve suyu çoğalt bu kadarda stres yapma herşey beyinde bitiyo canım

canım bende + lardayım 53,8 den yine 55 e çıktm. Yumruk yapıyorum bu hafta inşallah sonunda - leri görürüm yine.

Eninde sonunda gidecek o kilolar nasılsa acelemiz yok yavaş olsn ma yine de gitsin dimi :))

Bende sizin gibi düşünüyorum ben evlendiğimde yani 7 ay önce 67 kilo civarıydım o yüzden çabuk verdim ama şimdi duraklıyor ya da gram gram gidiyor...+ çıkmakta sanırım şeydir yavaşlayan metabolizma eline geçirdiği her yağı depolamaya başlıyordur...Dediğin gibi azcık yağlı kaşar ve üçgen peynirleri hızlı çalışıp yakmak yerine depoluyor olabilir. Sporu ne kadar yapıyorsunuz günlük :44::44::44:

canım 1 yumurta akı
1,5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı kabartma tozu

bunların hepsini karıştırıp peçeteyle yağ sürüp küçük bir fırın kabına koydum
ben mikrodalgada 3 dk pişirdim ama fırında da olur neden olmasın
güzel yumuşak bir ekmek çıktı (söz fotosunu ekliycem)
ben bunu akşamdan hazırladım
sonra onu küp küp doğradım
üstüne haşlanmış tavuk göğsünü baharatlarla soteleyip koydum
onun da üstüne domates püresiyle sos yapıp döktüm
onun üstüne yoğurt döktüm sarımsaklı
ve son olarak da renk olsun diye yoğurdun da üzerine domates sos koyup yedim

inanılmaz doyurucu oldu bilginiz olsun
bu arada aynı ekmeği herşeyle yiyebilirsiniz bu arada

bende hep hareketsizliğe bağlarım kiloyu birde tabiki boğaza çünkü ne zaman boğazı kısam hep vermişimdir gerçi hareket nasıl edebilirim ki benim üzerimden 8 yaşlarında bir çocuğun kalkması lazım o kadar kilo fazlalalığım varrr

Son düzenleme:
nes samsunlu musun sen yoksa?hemşo muyuz seninle??

sinopta otruyorum ben canım ve amasyalıyım.... samsunlu olmasamda yakınındanım yani
ama çok severim samsunu o ayrı, ilerde yaşamayı düşündüğüm yerlerdendir kendileri
sen samsunlusun da nerde oturuyorsun??????

benim hergün yarım saat bazen 45 dk olan ve o 45 dk nın 30 dk sı yokuş tırmanan bi yürüyüüşüm var... sonra twest yapıyorum her akşam 400-500 tane... 3 gün pilates yapım ama dün yapmadım... cuma günleri 1 saat oryantal 1 saat halk oyunu oynuyorum... salı günü yüzme kursuna başlıyorum salı perşembe de yüzücem ama pilates yapmıycam artık... bide dumbellarla kol çalışıyorum akşamları 100-200 kadar...

kızlar isteyenlere ve istemeyenlere mantı görünümünde iskender tarifimi verdim

ben yedim
12.30 da inanın hala tokum
şiddetle tavsiye ederim
çünkü yapması çooooooooook kolay

yarın inşaallah size mikrodalgada yaptığım krebin fotosunu yayınlayacam Allah'ımm yok böyle bi lezzet sabah kahvaltısına 1 yumurta 1 yk yulaf kepeği ve kıvamını belirlemek içinde 2-3 kaşık light süt az tuz yapıpı servis tabağına döküyorum ve mikrodalgada 5 dk pişiriyorum 0 YAĞ VE DOYURUCU Bİ LEZZET YANINDA PEYNİR YOĞURT NE BULSAM YİYİORUM TABİ MİKTARLARINI ABARTMADAN

yarın inşaallah size mikrodalgada yaptığım krebin fotosunu yayınlayacam Allah'ımm yok böyle bi lezzet sabah kahvaltısına 1 yumurta 1 yk yulaf kepeği ve kıvamını belirlemek içinde 2-3 kaşık light süt az tuz yapıpı servis tabağına döküyorum ve mikrodalgada 5 dk pişiriyorum 0 YAĞ VE DOYURUCU Bİ LEZZET YANINDA PEYNİR YOĞURT NE BULSAM YİYİORUM TABİ MİKTARLARINI ABARTMADAN

Kızlar size bişi söyemek istiyorum. Bir arkadaşım uzun zaman önce dukan yaptı. 3 ay kadar devam etti atak evresinden sonra yaklaşık 2 aylık seyir evresinde harfiyen uymasına rağmen gram veremediğini söyledi. Sonra bi akşam davetinde diyet dışında yemek yiyor kahbonhidratlı gıdalar falan ve bir süre sonra tuhaf bi şekilde tartda ciddi eksiler gördüğünü söyledi. ben çok şaşırdım duyunca. bana hep söylediği vücudu zaman zaman şaşrtmak gerekiyormuş.

canım 1 yumurta akı
1,5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı kabartma tozu

bunların hepsini karıştırıp peçeteyle yağ sürüp küçük bir fırın kabına koydum
ben mikrodalgada 3 dk pişirdim ama fırında da olur neden olmasın
güzel yumuşak bir ekmek çıktı (söz fotosunu ekliycem)
ben bunu akşamdan hazırladım
sonra onu küp küp doğradım
üstüne haşlanmış tavuk göğsünü baharatlarla soteleyip koydum
onun da üstüne domates püresiyle sos yapıp döktüm
onun üstüne yoğurt döktüm sarımsaklı
ve son olarak da renk olsun diye yoğurdun da üzerine domates sos koyup yedim

inanılmaz doyurucu oldu bilginiz olsun
bu arada aynı ekmeği herşeyle yiyebilirsiniz bu arada[/QUOTE]

isteyen ve istemeyenlere tarifimi verdim kızlar
bence yapın çünkü çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook kolay
ve inanılmaz doyurucu

ya benim tartımda anlamadım ,bu kas yağ oranını nasıl veriyor. kullanma kulavuzunda açıklama yoktu. lb st yazıyo.....

kızlar hani kakao iznimiz var ya bir kaşık o hafta kaç kez ve normal kakao mu????

yani bunu dukanda söylüyo... diyoki herşeyi dozunda yiyin eğer abartırsanız fazlasını mutlaka depolayacaktır... yada yapmayın ama olur da kaçamak yaparsanız atıyorum 1 çikolata diyelim diyet dışı bir dönemde 10 kalori alıyorsan misal diyet sürecinde vücudun bunu 30 kalori olarak stoklıycaktır... o yüzden daha da dikkat etmek lazım ama ben kararımı verdim hiçbişey beni vazgeçiremez... nasıl çirkin bir gelin olurumm düşünmesi bile kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…