Aklıma duraklamanla ilgili şeyde geldi benim acaba şimdiye kadar giden kiloların yerleşmemiş kilo idi o yüzden çok sıkmadan gitti ama bundan sonrası vücuduna tamamen yerleştiği için seni zorlayacakmı acaba olabilirmi:26::26::26::26:
Aklıma duraklamanla ilgili şeyde geldi benim acaba şimdiye kadar giden kiloların yerleşmemiş kilo idi o yüzden çok sıkmadan gitti ama bundan sonrası vücuduna tamamen yerleştiği için seni zorlayacakmı acaba olabilirmi:26::26::26::26:
bugün sabah benim aklıma geldide bende onu düşünüyorum sanırım gerçekten kilo veriyorum diye düşüneceğim zamanlar henüz o rakamları tartıda göremediğim 73 ve aşağısı ve o zamanlar bu kadar kolay verilemeyebilir diye düşünüyorum bende nede olsa kendileri vücudumu mesken tutmuşlar nice zamandır ama Allah ın izniyle kararlıyım sağlıklı yaşamak için atacam o fazla kiloları düşünüyorumda şu halimde kucağımda sürekli 20 kilo civarında bir çocuk taşıyarak hareket ediyorum o kadar hantalllık var... Allah'ım kolaylaştır İnşaAllah hepimize bu süreçleri...
evet bunda hemfikiriz başından beri aynı şeyi düşünüyorum ama + çıkmanın cevabını bulamıyorum... hadi gitmiyo anladıkta neden + çıkıyo... gerçi onun cevabı da belli; kaşar-üçgen peynir falan... e o zaman 2/1 gidince süper olucak yavaşta olsa gidicek kilolar...
evet bunda hemfikiriz başından beri aynı şeyi düşünüyorum ama + çıkmanın cevabını bulamıyorum... hadi gitmiyo anladıkta neden + çıkıyo... gerçi onun cevabı da belli; kaşar-üçgen peynir falan... e o zaman 2/1 gidince süper olucak yavaşta olsa gidicek kilolar...
bugün sabah benim aklıma geldide bende onu düşünüyorum sanırım gerçekten kilo veriyorum diye düşüneceğim zamanlar henüz o rakamları tartıda göremediğim 73 ve aşağısı ve o zamanlar bu kadar kolay verilemeyebilir diye düşünüyorum bende nede olsa kendileri vücudumu mesken tutmuşlar nice zamandır ama Allah ın izniyle kararlıyım sağlıklı yaşamak için atacam o fazla kiloları düşünüyorumda şu halimde kucağımda sürekli 20 kilo civarında bir çocuk taşıyarak hareket ediyorum o kadar hantalllık var... Allah'ım kolaylaştır İnşaAllah hepimize bu süreçleri...
merhaba kizlar
almanya dan günesli ir günden merhabalar
iki gündür yoktum esimin teyzesine gittik allahim baklavalar börekler neysem ucuz atlattim
tabi iltifatlar falanlar felonlar cok güzel bir duygu yaa
dün 3 saat havuizdaydim bunun iki saati yüzerek gecmistir
Allahim umarim ise yarar.
bir güzel bugün callanetics de yaptim Allahim bir yandan kilo veriyorum bir yandan inceliyroum süper süper
bakalim yarin kac göstercek tarti
bütün sayfalari okumadim ama eksi görenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin diyorum
mutlaka mutlaka gidecek bu kilolar
niless hala 2+1 misin canim?
birde yarim naptin sen ben anlamadim yanlis mi tartilmissin ? tartiyi mi degistrdin noldu? belim ben de faydalanirim söylersen.
haydi ver bakalim birde senin manti tarifine bakalim ne kadar degisik
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
somon füme ( bunu hic sevmiyordum ama birde böyle denedim harika oldu
malum protein bombasi oldugu icin tüketmek istiyorum herzaman )
somon füme nin icine krem peynir sürdüm
bir de taze sogan, maydonoz, dereotu,
bilumum otlar olabilir koyup sarip hoppp mideye indiryioruz
(tabbiki ben iki saat sogan soymak la maydonoz dogramakla ugrasmadim. Burada dondurulmus karisik otlar satiliyor. böyle minik ambalajda aciyorum hemen koyuyorum minik sandvicimin icine
ögle
dünden kalan 4 köfte yi krebe sarip üzerine de sarmisakli yogurt döküp yiyecegim biraz sonra
aksam
biftek
esime salcali yaparim
benimkiler sadece kekikli olur malum protein günü
allah bizi nası biliyosa öyle yapsınyiyip yiyip çıkarmamışız be kardeşim bence bundan olmuş hep... izlenimlerimden şunu anladım ki kilolu insanların kabızlık sorunu devamlı varmış... bence metabolizmamız çalışmadığı için böyle olduk...
nes samsunlu musun sen yoksa?hemşo muyuz seninle??
Bende sizin gibi düşünüyorum ben evlendiğimde yani 7 ay önce 67 kilo civarıydım o yüzden çabuk verdim ama şimdi duraklıyor ya da gram gram gidiyor...+ çıkmakta sanırım şeydir yavaşlayan metabolizma eline geçirdiği her yağı depolamaya başlıyordur...Dediğin gibi azcık yağlı kaşar ve üçgen peynirleri hızlı çalışıp yakmak yerine depoluyor olabilir. Sporu ne kadar yapıyorsunuz günlük :44::44::44:
hoşgeldim canım. daha çooom - eksi göreceksin inşallah
Canım benim sende iyiki varsın. Birbirimize destek olmak için burdayız her konuda.
İnsan vücudunun su içeriği yaş, cinsiyet, boy uzunluğu, vücut ağırlığı ve fiziksel aktiviteye göre değişir. Çocukların vücudunun su oranı yüksektir (% 70, yeni doğan bebekte ise % 90) ve yaş ilerledikçe suyun yerini yağ dokusu almaya başlar. Dolayısıyla yaş ilerledikçe suyu daha çok tüketmek gerekir. Yetişkinlerde vücut su oranı % 60, yaşlılarda ise % 50’dir. Nette böyle bir bilgi buldum yarimcim...Söylediğine göre su oranın normal...
Bende sizin gibi düşünüyorum ben evlendiğimde yani 7 ay önce 67 kilo civarıydım o yüzden çabuk verdim ama şimdi duraklıyor ya da gram gram gidiyor...+ çıkmakta sanırım şeydir yavaşlayan metabolizma eline geçirdiği her yağı depolamaya başlıyordur...Dediğin gibi azcık yağlı kaşar ve üçgen peynirleri hızlı çalışıp yakmak yerine depoluyor olabilir. Sporu ne kadar yapıyorsunuz günlük :44::44::44:
tatlım aklıma şuda geldi şimdi biz sürekli lıght şeyler yiyoruz ya kaynım bana demiştiki sürekli lıght şeyler yediğin zaman bi süre sonra vücut dışardan daha fazla gelmeyecekmiş gibi algılayıp depolama yaparmış belki sebebi odur bence sporu ve suyu çoğalt bu kadarda stres yapma herşey beyinde bitiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?