Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin durum vahim ben diyim.... allah kolaylık versin... ben de irade namına bişi yok... sözkonusu yemekse abbooowww hele bide sevgilimle bi araya geldikmi dibine vururuzz yani... gözlerimin önünden geçiyo hepsi valla... bu akşam da gelicek allahtan bizde yiycez yemeği annem bana uygun bişiler pişiricek sağolsun... ama bunun bide yarını var... muhtemelen yarında balık yemeye gideriz yoksa ben cortlarım... korktum şimdi

buyur kuzucum sporumun özeti

Ayyy ben de amasyalıyım :)))

Ders çalışmaktan yemek yemeyi unuttum ( Bayılmazsam iyidir

ah benim eşim yese benim ürünlerimden kaçıyor sürekli ama 4 kilo verdi:))) bu arada canım ben eminim hatta ispatı açık içinde küçük meyve parçaları olan yoğurtlar diyor günde iki kutu kadar tüketin fazlası sakıncalı diyor hem de atakta syfa 72 8.kategoride:) ama hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız atakta yemeyin diyor:)))

Nerelerdesin kuzum sen? Mesajlarım hep güme gidiyor

Neler yapıyorsun, nasılsın? Görüşemiyoruz bir türlü, ayran içtik ayrı düştük Sayfa 4280 de fotolarım var canım, bak istersen. Sen de eklesene bi foto

evet tartım yağ su oranı ölçenden ama ben anlayamadım.kg bölümü ayrı lb st tarafı ayrı ....evet arkasında pilinin olduğu yerden

hemde nasıl vahim kuzum yaa sorma valla biz sevgiliyken allah ne verdiyse yerdik çoooooook obur bir çiftiz ayıptır söylemesi ama o zaman çalışıyordum tabi hareketliydim evlendik doğum yaptım hooooopp aldım 13 kilo bebeğe bakıyorum izindeyim şimdide nasıl ağrıma gidiyoo nasıll bilemezsin dışarı çıktığımda bişeyler yiyememek eşim yiyor ben bakıyorumm hafta sonu ankaraya gitcez kaynımlara bakalım kaçamak yapmadan nasıl atlatıcam ama evden yapıp götürmeyi düşünüyorum bi şeyler bakalım

Kızlar; meyveli yoğurtlardan atak evresi dışında günde iki taneyi geçmemek kaydıyla tüketebilirsiniz, kitapta da bu şekilde yazıyor. Ben diyetim boyunca (atak evresi dışında) günde bir tane yedim. Şimdi ise arada yiyiyorum, bıktım galiba her gün yemekten Benim kilo verişimi etkilemedi, bilgilendirmek istedim sizi...

Evet serbestmiş niless te söyledi şimdi o zaman sen dukanellayı kenara koy yoğurtla geçiştirmeye çalış...Benim eşim dukanellayı çok seviyor bunun diyet olduğundan eminmisin diyor bana Benim eşimde 5 kilo verdi benimle

evet tartım yağ su oranı ölçenden ama ben anlayamadım.kg bölümü ayrı lb st tarafı ayrı ....evet arkasında pilinin olduğu yerden

Anlayamadım ekranda ayrı ayrı bölümümü var :44::44::44:

Yarimm kabızlık sorunun varmı :44::44::44:

Bak bu dukanın sitesinde yazıyormuş
-Duraklamadan nasıl kurtulabilirim neredeyse 1 hafta oldu?
Öncelikle sınırlı izinli yiyecekleri bir sure bırak(kakao,nişasta vs)Yeterince yiyip içtiğine emin ol.(inanışın aksine az yemek de durağanlığa sebep olur)Kabızsan bu sorunu çöz.Ödem sorunun varsa doğal desteklerle ödemi atmaya çalış ve egzersizi biraz arttır.

Son düzenleme:
Yarimm kabızlık sorunun varmı :44::44::44:

olmazmıı yaa.... keçi gibi ........... yapmaktan nefret ediyorum.... e yapıyorum ben bunları zaten... ama kabızlığı nasıl çözücem... bu arada bende hemen aldım elime meyveli yoğurdumu yiyicem misss çilenk çilenkkk

Son düzenleme:

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Biz de çok obur yemeyi seven bi çiftiz eşimle. Gezmeyi de çok sevince...düşünün artık gerisini. Her gittiğimiz yerde değişik yemekler yemeye bayılıyoruz. Dediğin gibi üstüne hamilelik de eklenince aynen senin durumundaydım ben de. (doğum iznindeyim) Ama işin en güzel tarafı eşim de benimle birlikte bir güzel kilo aldı Yaşasın kötülük

Veee onun da aklını çelerek bu diyete birlikte başladık Benimle birlikte kilo alan bir eşim olduğu için çok şanslıyım

Gojibery denedinmi o çok iyiymiş kabızlık için

ayyy benimkide öyle... pofuduk pofuduk... şimdi kıskaçlık krizlerinde... sen fıstık gibi olucaksın benim göbeğime bak diyo... bende diyorum ki üzülme sevgilim evlendikten sonra biçok yemek dukan usulu olucak zayıflarsın

evet ekranda ayrı ayrı bölüm var Fakir Terro Vücut Yağ Su Kas Ve Kalori Analiz Baskülü - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com bendeki baskülün resmi var bu linkte

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Canım, sesini duydum duymasına daaa

Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama, bu diyette kaçamak yapmadığın sürece istediğini elde edersin. Ben tam 5 ay seyir evresi yaptım ve hiç kaçamak yapmadım. Bu tür yiyecekleri tamamen aklından çıkar, elinin altında da bulunmasın. Eğer canın çok abur cubur isterse bir kaç tane eti form bisküvi ye, yani çok zor durumda kalırsan (regl dönemi gibi). Bu tarz kaçamaklar yapmamanı tavsiye ederim.

Bu durumda ne yapıyoruz.... SENİ TEBRİK VE TAKDİR EDİYORUZ....:129::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…