senin durum vahim ben diyim.... allah kolaylık versin... ben de irade namına bişi yok... sözkonusu yemekse abbooowww hele bide sevgilimle bi araya geldikmi dibine vururuzz yani... gözlerimin önünden geçiyo hepsi valla... bu akşam da gelicek allahtan bizde yiycez yemeği annem bana uygun bişiler pişiricek sağolsun... ama bunun bide yarını var... muhtemelen yarında balık yemeye gideriz yoksa ben cortlarım... korktum şimdihihihi okuyamadım tatlım geçmişteki yazıları pek takip edemiyorum çook hızlı gidiyo sayfalar üşeniyorum okumayabravo sana ama benim verdiğim sınavları bi bilsen eşim hamur işlerine çok düşkündür hergün eve geldiğinde yeni bir tatlı yada tuzlu pasta hayaliyle girer içeri bende üşenmem kalkar yaparım dün mesela akşam saat 10da bi çaylı kek yapsan üzerinede çikolata sosu yapıp döksende yesem olmazmı deyiverdi kalkıp yaptım ama nasıl güzel koktu mis gibi kakao tarçın allahım ağzımdan sular aktı ama naptım hemen kaçtım salona sakinleşip geri döndüm mutfağa hazırladım verdim eşime şimdi mutfakta yarısı duruyo o bana bakıyo ben ona bu akşamda poğaça istedi eşimcim onu yapcam mesela yaa durumum bu şekerim:18:
benim hergün yarım saat bazen 45 dk olan ve o 45 dk nın 30 dk sı yokuş tırmanan bi yürüyüüşüm var... sonra twest yapıyorum her akşam 400-500 tane... 3 gün pilates yapım ama dün yapmadım... cuma günleri 1 saat oryantal 1 saat halk oyunu oynuyorum... salı günü yüzme kursuna başlıyorum salı perşembe de yüzücem ama pilates yapmıycam artık... bide dumbellarla kol çalışıyorum akşamları 100-200 kadar...
yok canım ne çirkini gayet güzelsinyani kafana takma gidecek bu kilolar merak etme sporu biraz çoğalt derim ben yürüyüş yapabiliyosan bi yarım saat daha ekle vücutta napsın mecbur yakmak zorunda kalır enerji üretmek için
sinopta otruyorum ben canım ve amasyalıyım.... samsunlu olmasamda yakınındanım yani
ama çok severim samsunu o ayrı, ilerde yaşamayı düşündüğüm yerlerdendir kendileri
sen samsunlusun da nerde oturuyorsun??????
Ayyy ben de amasyalıyım :)))
Ders çalışmaktan yemek yemeyi unuttum( Bayılmazsam iyidir
Eğer kendini suçlu hissedeceksen dediğim gibi yap süte bir parça koy blendırdan geçir...Ben hep bunu yapıyorum kalan parçayı da eşim indiriyor mideye bana kalmıyor zaten... Light meyveli yoğurt konusunda emin değilim ne kadar tüketilmesi gerektiğinin...Günde iki fazla gibi sanki sınırlı diye biliyorum onuda...Ben hafta da bir yiyorum o da belki
Eğer yürüyüş yapamıyorsan ya da hareket alanın kısıtlıysa evde leslie yürüyüşü yapabilirsin bende bunu yapabiliyorum sadece
Senin sporun baya iyi kuzum ama neden takıldın kaldın anlamıyorum sanırım kilonun kırılma noktasındasın biraz daha bekle olmadı yumruk yaparsın...
Tartın yağ su oranını ölçenlerden mi yoksa normal dijitallerden mi acaba...Ib st amerikan ölçü birimi tartının altında pilin takıldığı yere yakın yerde küçük siyah bir düğme var ona basarsan kg dönüştüğünü görürsün...Ibs bizimkinden farklı
Kakao yağı azaltılmış olanları tercih etmelisin ama kakao kullandığında duraklamayı göz önünde bulunudurmalısın mecbur kalmadıkça tatlı krizi yaşamadıkça kullanmıyorum ben
senin durum vahim ben diyim.... allah kolaylık versin... ben de irade namına bişi yok... sözkonusu yemekse abbooowww hele bide sevgilimle bi araya geldikmi dibine vururuzz yani... gözlerimin önünden geçiyo hepsi valla... bu akşam da gelicek allahtan bizde yiycez yemeği annem bana uygun bişiler pişiricek sağolsun... ama bunun bide yarını var... muhtemelen yarında balık yemeye gideriz yoksa ben cortlarım... korktum şimdi
ah benim eşim yese benim ürünlerimden kaçıyor sürekli ama 4 kilo verdi:))) bu arada canım ben eminim hatta ispatı açık içinde küçük meyve parçaları olan yoğurtlar diyor günde iki kutu kadar tüketin fazlası sakıncalı diyor hem de atakta syfa 72 8.kategoride:) ama hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız atakta yemeyin diyor:)))
ah benim eşim yese benim ürünlerimden kaçıyor sürekli ama 4 kilo verdi:))) bu arada canım ben eminim hatta ispatı açık içinde küçük meyve parçaları olan yoğurtlar diyor günde iki kutu kadar tüketin fazlası sakıncalı diyor hem de atakta syfa 72 8.kategoride:) ama hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız atakta yemeyin diyor:)))
evet tartım yağ su oranı ölçenden ama ben anlayamadım.kg bölümü ayrı lb st tarafı ayrı ....evet arkasında pilinin olduğu yerden
Yarimm kabızlık sorunun varmı :44::44::44:
slm kızlar bugün kaçamakçıklar yaptımmm
4 tane eticin bisküvi 3 tane zeytinyağlı yaprak dolma poffffff kuru pasta yapmadığımda yani ekmeğe benzer bişey yemediğimde fenalaşıyorum dün akşamda ekmek yapmaya üşendim sonuç kaçamaklı birgün fakat sabah tartıldığımda 71,700 çıktım 300 gr gitmişti bugün herhalde yine geri almışımdır veeeee kırmızı et sevmediğim için sürekli tavuk yiyorum ve öööö dicem yakındadişimi zor sıkıyorum patlak vermem inşallah
hemde nasıl vahim kuzum yaa sorma valla biz sevgiliyken allah ne verdiyse yerdik çoooooook obur bir çiftiz ayıptır söylemesi ama o zaman çalışıyordum tabi hareketliydimevlendik doğum yaptım hooooopp aldım 13 kilo bebeğe bakıyorum izindeyim şimdide nasıl ağrıma gidiyoo nasıll bilemezsin dışarı çıktığımda bişeyler yiyememek eşim yiyor ben bakıyorumm hafta sonu ankaraya gitcez kaynımlara bakalım kaçamak yapmadan nasıl atlatıcam ama evden yapıp götürmeyi düşünüyorum bi şeyler bakalım
olmazmıı yaa.... keçi gibi ........... yapmaktan nefret ediyorum....e yapıyorum ben bunları zaten... ama kabızlığı nasıl çözücem... bu arada bende hemen aldım elime meyveli yoğurdumu yiyicem misss çilenk çilenkkk
Biz de çok obur yemeyi seven bi çiftiz eşimle. Gezmeyi de çok sevince...düşünün artık gerisini. Her gittiğimiz yerde değişik yemekler yemeye bayılıyoruz. Dediğin gibi üstüne hamilelik de eklenince aynen senin durumundaydım ben de. (doğum iznindeyim) Ama işin en güzel tarafı eşim de benimle birlikte bir güzel kilo aldıYaşasın kötülük
Veee onun da aklını çelerek bu diyete birlikte başladıkBenimle birlikte kilo alan bir eşim olduğu için çok şanslıyım
Gojibery denedinmi o çok iyiymiş kabızlık için
Evet serbestmiş niless te söyledi şimdi o zaman sen dukanellayı kenara koy yoğurtla geçiştirmeye çalış...Benim eşim dukanellayı çok seviyor bunun diyet olduğundan eminmisin diyor banaBenim eşimde 5 kilo verdi benimle
Anlayamadım ekranda ayrı ayrı bölümümü var :44::44::44:
sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
spor olarak yaptıklarımı okuyamadın sanırım şekerim
bu arada tam da şimdi bir sınavdan geçtim... iş arkadaşım dürüm istedi sipariş verdim... biliyo önceden olsa mutlaka salça olurdum bende... çocuk bu yüzden iki tane istedi... sözde biri banadürüm geldi ve benim odamda yiyicek... kola için bardak getirdi dürümün birini bana verdi... yok dedim yemem ben afiyet olsun... kola iç dedi... onu da içmem var benim kolam dedim... ısrar da ısrar ısrar da ısrar... dürüm öle gözümün içine bakıyo... bi taraftan şeytanın biri ye işte nolucak diyo bi taraftan güzel gelinliğim bana göz kırpıyo bekliyorum ki birileri gelsin alsın yada yesin... şöför geldi ona vermek istedim almadı... o sırada arkadaşım bitirdi kendi dürümünü yazık dedim acıkmışsın al onu da ye... şeytan ve gelinlik hala tepemde sonra patronum geldi buyrun dedim size dürüm yok dedi yemekten geliyorum ppffffffffff... hala bakıyooo dürüm bana... sonra tekrar geldi patronum ikiye böldü dürümü yarısını ortağına götürdü... eyvah dedim miray sakın dokunma... başladı tepemde saymaya "küçücük kaldı yiyebilirsin" diye... ama güzel gelinliğim daha ağır bastı dokunmadım... 5 dk geçti patronum gelip diğer yarısını da aldı... oh be dedim dünya varmış... salatalık turşusu yedim ama küçücük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?