Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

önce set düğmesinden (varsa) değerlerini kaydediyosun hafızasına atıyorum kişi 1 boy-yaş-cinsiyet... bu bilgileri kaydettikten sonra ekranda o bilgiler varken çıkıyosun basküle... tartılıyosun... önce kilonu gösteryo diğerlerini hesaplaması biraz zaman alıyo... bekliyosun ve diğer boşluklarda görebiliyosun değerleri...

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sedaaaaaaaa.......... hoşgeldinn kuzummm... yazdıkların genelde sayfa sonunda kalıyo sanırım... sesini duymak zor oluyo... ama kızdım sana hemen bu akşam eve gider gitmez ekmeğini pişir yoksa çok tehlikeli olabiliyoruz.... bak bana tatlı da yok artık hayatımda...

Ayy çok şanslısın sen de. Onların kilo alması bize de yarıyor. Düşünsene bi de işin hamilelik kısmı var. Aman iyi o zaman, o da bahaneyle zayıflar. Hem kadın kilo alıyor da yanındaki erkek zayıf incecik olmuyo mu gıcık oluyorum o tiplere Allahtan bizim öyle derdimiz yok

çok teşekkürlerrrr..... lb st ne demek acaba....

aynen çok eğlenceliii

yarim ve desencimmmmmm bulunduğum ortamda her daim aralıklarla çeşit çeşit bisküvi ikramı var katılımcılarımıza aslında ekmeğimi yapmış olsaydım bu kaçamkları engellemiş olacaktım ama üşendimmmmmmmm daha önce pişman olmuyordum ama bugün pişman olduuuuuuummmmm akşam hemen eve gidip ekmeğimi yapıyorummmm kekte yapayım atıştırmalık tatlı istedikçe ondan yerim birde bugün protein günümdü

buarada desencim ben 1 ay 10 gündür diet yapıyorum dukan diyetine başlayalı 4 hafta oldu 3 haftadır seyir evresindeyim tek sorunum ekmeğimin olmaması onu hergün düzenli yapabilsem sorunum kalmayacak sanırım bi kaç günden beride iştahım maşallah tavan yaptı kısa zamanda zarardan dönerim inşallah busefer kesin kessss 65 olmalıyımmmmmmmmmm

Tebrik ediyorum senin yaptığın püf noktlar varsa söylermisin bizde faydalanırız belki

kabızlık için biraz araştırma yaptım artık ilaç içmek istemiyoruuummmm
kayısı , sinemaki ve kuru incirde bende hüsran oldu:)

*Zencefil Çayı
*Keten tohumu havanda dövüldükten sonra yoğurtla yenilirse işe yarıyormuş
*Birde son olarak benim aklıma yatan bu ki eve giderken alıcam bulabilirsem:) 1/2 yemek kaşığı hint yağı içtikten 2 saat sonra etkisini gösteriyormuş.

böğğğkkk... içicekmisin onu:2:

öyle geçiştirmeye can kurban çocukluğumdan beri bayılırım meyveli yoğurda bir de çileklisini deniycem lıght bakalım o da güzel mi dukanella kalsın zaten sevmedim de dedim ya taş ötesi bir şey:)))) eşim rejim yapmıyor ama verdi nasıl olduysa ama gıcık oluyorum o benden çabuk veriyor:))

Canım, bu iştah artışları zaman zaman olabiliyor ne yazık ki...Bize düşen bunu kontrol altına almak. Ekmeğini yapmaya üşenme sakın, bu tuzaklara düşmemek için. Dikkat et kendine, öptüm...

Kızlar;
Kabızlık problemi için, sebze protein günlerinde zeytinyağlı kabak yemeği yapın. Faydasını görürsünüz umarım.

Malesef tecrübe ile sabit ekmeğim olmayınca başım dönüyor ve kaçamak yapıyorum bundan sonra ekmeksiz çıkmam abii :)

teşekkürler bende öptüm

Herkese iyi akşamlarrrr

Son düzenleme:

canım annem bana haftada 2 kere yapıyor sebze günlerimde kabak ama benim sorunum diyetten öncede vardı insan ayda 4 kere wcye çıkar mı??
iş yerinden izin alıp doktorada gidemedim diyetle beraber yine aynı devam ediyorum bugün 5. günüm bitiyor yarın 6 artık müdehale etmeliyim sanırım:44:
ben bu yüzden doğru düzgün kilo verdiğimi anlamıyorum

Merhaba canım kuru kayısıyı denedinmi?

kuru kayısıları sıcak suyun içine bırak soğuyunca suyunu iç sonra kendisini ye üstünede 2-3 bardak su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…