Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bim deki grenwood FORM karışık bitki çayı içiyorum.bende işe yarıyo dene istersen....

canım bence mutlaka doktora git bağırsakların çalışmaması çok tehlikeli bir durum ayda 4 kere ne demek çok az en az günde 1 defa gitmen gerekiyor. koloskopi falan yapacaklardır ama sakın korkma çünkü bu çok ciddi bir durum ve bağırsaklarında yara oluşursa sonu kötü olur ve onlara bişey oldu mu ki Allah korusun dönüşü olmaz ne diyet ne başka bişey her şeyi bırak önce doktora git. kolonoskopi yapıldıktan sonra 5-12 kilo arasında verenleri tanıyorum

ay saka yapiyosun yaa
benim esim Allahtan pek aramaz öyle seyleri ya da bana pek belli etmiyo.
ilk iki sene de yapip yedirdim yapip yedirdim haliyle bu duruma geldim ondan fazlalik yok hem zaten cok zayif olmasini da istemezdim
ya inanamiyorum ama ya öyle olsaydi ya cok düskün olsaydi tatliya filan
Allahim düsnemiyorum yani hergün evde tatlilar kekler
valla en cok tebrik edilecek olanlar senin gibiler valla saygiyla egiliyorum ya
benim gibi az iradeli bir insan ne yapardim bilmyiorum

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sesini duyan varda
ne cevap vereyim bilemedim yani
arada bir ugruyorsun o da yaptigin kacamaklari anlatmak icin
yani hic iyi bir örnek degilsin :26:
hemde ne söyleyelim ki yani
iyi yapmissin salla bosver bidahakine yapmazsin mi diyelim
azcik tutcaz kendimizi valla
gerci sende haklisin benim gibi verecek 15 kilon daaa olmadigi icin yap kacamaklari vur dibine

Merhaba canım kuru kayısıyı denedinmi?

kuru kayısıları sıcak suyun içine bırak soğuyunca suyunu iç sonra kendisini ye üstünede 2-3 bardak su iç.

denedim canım sonuç hüsran bende

ben bim deki grenwood FORM karışık bitki çayı içiyorum.bende işe yarıyo dene istersen....

valla ondan bizim şirkette var arada içiyorum ama sonuç alamadım henüz...

gidicem önümüzdeki haftalarda çok can sıkmaya başladı artık cidden ama son kez şu bulduklarımıda denicem sonra olmadı bulcaz bir yol gidicez...
kolonoskopiden tabikide korkuyorum ama bayıltıyorlarmış artık sorun yok sanırım:)

çok şayane...çok şayane ...çooook tebrik ediyorum seni

birde ben her sabah kalkarkalkmaz aç karnına ılık suyla limon içiyorum. oda iyi geliyor bana sende dene istersen...

çok şayane...çok şayane ...çooook tebrik ediyorum seni

offf kuru fasulye pilav ve cacık evin menüsü ben tavuklu brokoli cacık yiyecem şu kuru fasulye pilavdan yemeyi özledim yaaa...ekmek peynir yemek istiyorum tiramisu ve en önemlisi künefe istiyorum....arkadaşlar istiyorum...çok inceldim evet ama bi kere de olsa kaçamak yapmak istiyorum...

merhaba kızlar nasıl gidiyor diyet ?

ben geçen sene şubat ayında 1.5 ay bu diyeti uyguladım sıkı bir şekilde. geçmişde mesajlarımda mevcut. 70 kilo ile başladım en son 62 kiloya inmiştim sonra hamilelik düşünmeye başlamıştım ondan diyeti bırakmıştım 1 ay sonrada hamile kaldım . şimdi 2.5 aylık bebeğim var 74 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 68 kiloya indim ama bu 1 ay içinde iştahım o kadar açıldı ki 72 kiloya çıktım emziriyorum ve çok acıkıyorum ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum napacam bilmiyorum.

2.5 aylık bebek emzriyorum ya acaba bu diyete tekrardan başlasam zararlı olur mu ki?

bu diyet süper kilo verdiriyor kesinlikle. annem de uyguladı o da 13 kilo verdi.

ama annemde bende koruma dönemini yapmadık.

seyir evresi diyorduk galiba orda bıraktım ben. napsam ya bana akıl verecek var mı çok mu erken acaba diyete başlamam için ? sütüm kesilir mi yada azalır mı ki?

eğer diyete başlamazsam kilo alımımı durduramayacam çok acıkıyorum çok yiyorum midem büyüdü böyle giderse 80 e falan çıkarım . dur demem gerekiyor yani.

hint yağını ilk defa duydum. gerçekten işe yarıyormu??

bu diyeti yaparken bende 10-15 gün kabız oldum bi ilaç almıştım o beni wc ye çıkartmıştı ismi neydi yaa bekonis miydi neydi tam hatırlayamadım. tavsiye ederim.

Ekleyebildiysem bunlar da benim lorlu poğaçalarım içine mısır unu kattım valla o kadar lezzetli oldular kiiiiiiiiiiiiiiiiii.

merhaba canlar.

bazı arkadaşlar form çay içioruz demişler form çayları ile ilgili şunu demek istiyorum içindeki sinameki böbreklere çk büyük zarar veriyor en fazla haftada 1 için.
içinde sinameki olmayan çaylar var onlardan günde istediğiniz kadar içebilirsiniz (4-5 kupa)

bekunisi ben çok sıkışırsam kullanıyorum o da aynı şekilde haftada 1 den fazla kullanılmamalı.

yarına bende kilo bildirimi yapayımda hafta başlangıcım yarın olsun ayy inş yarına - çıkarız arkadaşlar.

arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok okudukça kafam karıştı lütfen biri bana kısaca anlatabilirmi mesela iş yerinde falan ara öğünlerde atıştırmalık ne yenecek tavuk yiyecek halimiz yok sanırım yumurta falanda yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…