kabızlık için biraz araştırma yaptım artık ilaç içmek istemiyoruuummmm
kayısı , sinemaki ve kuru incirde bende hüsran oldu:)
*Zencefil Çayı
*Keten tohumu havanda dövüldükten sonra yoğurtla yenilirse işe yarıyormuş
*Birde son olarak benim aklıma yatan bu ki eve giderken alıcam bulabilirsem:) 1/2 yemek kaşığı hint yağı içtikten 2 saat sonra etkisini gösteriyormuş.
canım annem bana haftada 2 kere yapıyor sebze günlerimde kabak ama benim sorunum diyetten öncede vardı insan ayda 4 kere wcye çıkar mı??
iş yerinden izin alıp doktorada gidemedim diyetle beraber yine aynı devam ediyorum bugün 5. günüm bitiyor yarın 6 artık müdehale etmeliyim sanırım:44:
ben bu yüzden doğru düzgün kilo verdiğimi anlamıyorum
hihihi okuyamadım tatlım geçmişteki yazıları pek takip edemiyorum çook hızlı gidiyo sayfalar üşeniyorum okumayabravo sana ama benim verdiğim sınavları bi bilsen eşim hamur işlerine çok düşkündür hergün eve geldiğinde yeni bir tatlı yada tuzlu pasta hayaliyle girer içeri bende üşenmem kalkar yaparım dün mesela akşam saat 10da bi çaylı kek yapsan üzerinede çikolata sosu yapıp döksende yesem olmazmı deyiverdi kalkıp yaptım ama nasıl güzel koktu mis gibi kakao tarçın allahım ağzımdan sular aktı ama naptım hemen kaçtım salona sakinleşip geri döndüm mutfağa hazırladım verdim eşime şimdi mutfakta yarısı duruyo o bana bakıyo ben ona bu akşamda poğaça istedi eşimcim onu yapcam mesela yaa durumum bu şekerim:18:
sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Merhaba canım kuru kayısıyı denedinmi?
kuru kayısıları sıcak suyun içine bırak soğuyunca suyunu iç sonra kendisini ye üstünede 2-3 bardak su iç.
ben bim deki grenwood FORM karışık bitki çayı içiyorum.bende işe yarıyo dene istersen....
canım bence mutlaka doktora git bağırsakların çalışmaması çok tehlikeli bir durum ayda 4 kere ne demek çok az en az günde 1 defa gitmen gerekiyor. koloskopi falan yapacaklardır ama sakın korkma çünkü bu çok ciddi bir durum ve bağırsaklarında yara oluşursa sonu kötü olur ve onlara bişey oldu mu ki Allah korusun dönüşü olmaz ne diyet ne başka bişey her şeyi bırak önce doktora git. kolonoskopi yapıldıktan sonra 5-12 kilo arasında verenleri tanıyorum
arkadaşlar yarın kilo bildirim var demi
aynen
bende korkuyorum yaaa
spor olarak yaptıklarımı okuyamadın sanırım şekerim
bu arada tam da şimdi bir sınavdan geçtim... iş arkadaşım dürüm istedi sipariş verdim... biliyo önceden olsa mutlaka salça olurdum bende... çocuk bu yüzden iki tane istedi... sözde biri banadürüm geldi ve benim odamda yiyicek... kola için bardak getirdi dürümün birini bana verdi... yok dedim yemem ben afiyet olsun... kola iç dedi... onu da içmem var benim kolam dedim... ısrar da ısrar ısrar da ısrar... dürüm öle gözümün içine bakıyo... bi taraftan şeytanın biri ye işte nolucak diyo bi taraftan güzel gelinliğim bana göz kırpıyo bekliyorum ki birileri gelsin alsın yada yesin... şöför geldi ona vermek istedim almadı... o sırada arkadaşım bitirdi kendi dürümünü yazık dedim acıkmışsın al onu da ye... şeytan ve gelinlik hala tepemde sonra patronum geldi buyrun dedim size dürüm yok dedi yemekten geliyorum ppffffffffff... hala bakıyooo dürüm bana... sonra tekrar geldi patronum ikiye böldü dürümü yarısını ortağına götürdü... eyvah dedim miray sakın dokunma... başladı tepemde saymaya "küçücük kaldı yiyebilirsin" diye... ama güzel gelinliğim daha ağır bastı dokunmadım... 5 dk geçti patronum gelip diğer yarısını da aldı... oh be dedim dünya varmış... salatalık turşusu yedim ama küçücük...
denedim canım sonuç hüsran bende
valla ondan bizim şirkette var arada içiyorum ama sonuç alamadım henüz...
gidicem önümüzdeki haftalarda çok can sıkmaya başladı artık cidden ama son kez şu bulduklarımıda denicem sonra olmadı bulcaz bir yol gidicez...
kolonoskopiden tabikide korkuyorum ama bayıltıyorlarmış artık sorun yok sanırım:)
ben bu akşam bağırsaklarımı boşaltabilirsem - ile uyanırım diye düşünüyorum
çok şayane...çok şayane ...çooook tebrik ediyorum seni
kabızlık için biraz araştırma yaptım artık ilaç içmek istemiyoruuummmm
kayısı , sinemaki ve kuru incirde bende hüsran oldu:)
*Zencefil Çayı
*Keten tohumu havanda dövüldükten sonra yoğurtla yenilirse işe yarıyormuş
*Birde son olarak benim aklıma yatan bu ki eve giderken alıcam bulabilirsem:) 1/2 yemek kaşığı hint yağı içtikten 2 saat sonra etkisini gösteriyormuş.
ben bim deki grenwood FORM karışık bitki çayı içiyorum.bende işe yarıyo dene istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?