hint yağını ilk defa duydum. gerçekten işe yarıyormu??
hahahahaa lorlu kreplerimi yaptım sabahki ekmeklerden sonra cesaretim kırılmıştı ama bunlar süper oldu hemen sardım dolaba koydum kahvaltıda höpletcem
Krep yeniyormu bu diyeti yapacagim ama bilgim yok
çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz hasta oldu mu biz bin katını çekiyoruz. Bir an önce iyileşir inşallah. çok zor oluyor, çoook yaşadım ben bunları.
Ekmek olayı süpermiş yaa... Ben de diyordum dukanın ekmeğini yapsalar da alsak diye, ama türkiye ye gelene kadar ooooooo ölme eşeğim ölme yaniiiBurda da akıl edip yapsalar ya, buradan duyurulur. Bu kadar dukancı var, yapın yani dimi ama
yulaflı krepler canım
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı light yoğurt
nane,pul biber
işte bu kadar :)
arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok okudukça kafam karıştı lütfen biri bana kısaca anlatabilirmi mesela iş yerinde falan ara öğünlerde atıştırmalık ne yenecek tavuk yiyecek halimiz yok sanırım yumurta falanda yenmez
ben kitabi dun aldim ve diyete bugun basladim
bugunku menum
sabah kase dolusu light sutle yulaf ezmesi bilmaden cok yedim bunan sonra 1,5 kasik yiycem
yumurta
ve lor peynir
oglen haslama baharatli balik
arada light yogurt ve süt tuketti
aksam ise tavuk gogsu haslanmis bide besamal sos siyah un bir kasik az zaytinyagi ile curyy ve muskatnuss
iki gunum daha var bakalim ne olcekkkkk
ders çalışmakmı... hayatta en nefret ettiğim şeydir... allah sabır ve kolaylıklar versin...
Tuz yokmu birde yulaf kepegini nereden bulurum
ben samsunluyum atakum da evimiz ama trabzon'da yaşıyorum..sinopta dayımlar yaşardı her yaz oradaydık:))sinopta otruyorum ben canım ve amasyalıyım.... samsunlu olmasamda yakınındanım yani
ama çok severim samsunu o ayrı, ilerde yaşamayı düşündüğüm yerlerdendir kendileri
sen samsunlusun da nerde oturuyorsun??????
selam nereledesin sen ya?herşey yolndadır umarım?canim cok saol, tesekkür ederim, anca anca topaliyor oglum kendini... insallah ekmek gelir süper birsey)
slmm arkadaşlarr..aksam geldım kendime uyduruk kıymalı yayla çorbası yaptım.herzmnki gibi yogurdu sıcak suya ılıtarak bile dökmüş olsamda,yogurt yine kesildi ama bol limon ve nane dökünce gerçekten güsel ve çok doyurucu oldu.aynı çorbayı ilerleyen günlerde tavuk gögüs ilede denemeyi düşünüorum..kuru et yada tawuk yemektense,,sıcak ekşili sulu bişi süper geldi wallakalan suya biraz daha kıyma topları yapıp,ekledim yarın öğlen işe götüreyim diee.şimdilik ii bi azimle gidiorum hiç kaçamak yapmadan.bakalım inşşş iradem hep böle giderrr :) bugün 3.günüm sabah tartıda yaklaşık 1.5 kilo verdiğimi gördüm,,inş devam eder hep böle :)
mutlaka gider merak etme
harika bir corba olmus bence
bende köfteli yapicam yapicam diyorum iki bucuk ay oldu daha yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?