Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hahahahaa lorlu kreplerimi yaptım sabahki ekmeklerden sonra cesaretim kırılmıştı ama bunlar süper oldu hemen sardım dolaba koydum kahvaltıda höpletcem

canim cok saol, tesekkür ederim, anca anca topaliyor oglum kendini... insallah ekmek gelir süper birsey )

ben kitabi dun aldim ve diyete bugun basladim
bugunku menum
sabah kase dolusu light sutle yulaf ezmesi bilmaden cok yedim bunan sonra 1,5 kasik yiycem
yumurta
ve lor peynir

oglen haslama baharatli balik

arada light yogurt ve süt tuketti

aksam ise tavuk gogsu haslanmis bide besamal sos siyah un bir kasik az zaytinyagi ile curyy ve muskatnuss

iki gunum daha var bakalim ne olcekkkkk

Dayanamadim ictim sinameki sonunda o da iki gunde anca etki ediyor korkunc karin agrisi kivrandiriyor kilo vermem durdu sanirimbu yuzden

sorularindan bu diyeti tam bilmedigin anlasiliyor
önce bu linkleri incele sonrada en alttta yazdigim facebook adresinden gir mis gibi tarifler var orada.
ayrica yaninda tavuk götüren bir cok calisan arkadasimiz var neden yenmesin ki isyerinde? takip et bu adreslerden

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:

yulaf ezmesi yemiyoruz canim yasak.
yulaf kepegi olmali
besamal sos baska türlü yapiliyor siyah un falanda kullanmiyoruz
baska bir diyetle karisitriyor olmayasin ?

istersen tarifler icin bu sayfaya bak

Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook

arkadaşlar ben dukana dün başladım 72 kilo ile başladım hedefim 60 ilk gün yani dün akşam hemde akşam tartıldığımda tardıda 71.3 çıktım çok sevinmiştim acayip motivasyon oldu benim için ancak bugün galiba biraz sınırsız protein diye fazla abarttım ve şuan (yine akşam) 72.7 cıktım ve moralim bozuldu ben kilo veremiycekmiyim tecrübelilerden yardım b ekliyorum hee bide unutmadan çokta su içtim acaba sumu tuttu vücudum yardım lütfen...

arkadaşlar bugün 20. günümdü.toplam 4 kilo verdim.4 gün atak yaptım, seyiri hergün sebze+protein olarak yapıyorum.saf protein günü hiç yapmıyorum.ayrıca hergün 1 meyve ve 1 meyveli activia yoğurt yiyorum.haftada 1 de light tatlı yiyorum.

günlük menüm aşağı yukarı şöyle:

sabah : yulaf kepekli tatlı krep (2 kaşık yulaf kepeği, 1 kaşık light yoğurt,1 yumurta, bir miktar toz tatlandırıcı,birkaç damla limon aroması),krepin üstüne 4-5 çilek dilimliyorum, waffle gibi oluyor.içecek: light sütlü kahve.

öğle : light ton balıklı veya light beyaz peynirli salata (domates,salatalık,biber,marul), yağsız akdeniz sosu ile.yanında kola light.

ara : 1 kutu meyveli activia yoğurt, kayısılı form çayı.

akşam: yarım tavuk veya 6 büyük köfte(ekmeksiz hazırlanmış), çoban salata, yoğurt.içecek kola light.

gece acıkırsam : light yoğurt-toz tatlandırıcı-limon aromasıyla hazırladığım uydurma tatlı :)

yani oldukça esnek bir dukancıyım, buna rağmen kilo verme işi harika gidiyor.tatlıya çok düşken biri olarak her sabah kahvaltıda waffle yiyip üstüne de kilo vermekten çok memnunum..

'meyvesiz diyeti nasıl yaparım' veya 'hergün sebze+protein yapsam olmaz mı' diye düşünen varsa diyete başlamakta hiç tereddüt etmesin.

slmm arkadaşlarr..aksam geldım kendime uyduruk kıymalı yayla çorbası yaptım.herzmnki gibi yogurdu sıcak suya ılıtarak bile dökmüş olsamda,yogurt yine kesildi ama bol limon ve nane dökünce gerçekten güsel ve çok doyurucu oldu.aynı çorbayı ilerleyen günlerde tavuk gögüs ilede denemeyi düşünüorum..kuru et yada tawuk yemektense,,sıcak ekşili sulu bişi süper geldi walla
kalan suya biraz daha kıyma topları yapıp,ekledim yarın öğlen işe götüreyim diee.şimdilik ii bi azimle gidiorum hiç kaçamak yapmadan.bakalım inşşş iradem hep böle giderrr :) bugün 3.günüm sabah tartıda yaklaşık 1.5 kilo verdiğimi gördüm,,inş devam eder hep böle :)

slmm arkadaşlarr..aksam geldım kendime uyduruk kıymalı yayla çorbası yaptım.herzmnki gibi yogurdu sıcak suya ılıtarak bile dökmüş olsamda,yogurt yine kesildi ama bol limon ve nane dökünce gerçekten güsel ve çok doyurucu oldu.aynı çorbayı ilerleyen günlerde tavuk gögüs ilede denemeyi düşünüorum..kuru et yada tawuk yemektense,,sıcak ekşili sulu bişi süper geldi walla
kalan suya biraz daha kıyma topları yapıp,ekledim yarın öğlen işe götüreyim diee.şimdilik ii bi azimle gidiorum hiç kaçamak yapmadan.bakalım inşşş iradem hep böle giderrr :) bugün 3.günüm sabah tartıda yaklaşık 1.5 kilo verdiğimi gördüm,,inş devam eder hep böle :)

arkadaslar ,seyir evresinde PS gunlerinde tuketebileceginiz bir tarif,,bu tarifi aktif yasam kardesligi grubumdaki arkadasimdan aldim.
cok lezzetli ve seyir evresine cok uygun,ustelik yulaf yok icinde ,

yalanci kisir

cig karnibahari rondadan gecirin,pirasa ve bol yesilligi ince ince kiyin,yarim havuc(dikkat havuc cok tuketmicez)rendeleyin,
1 kasik zeytinyagi,bol limon ve istege gore baharatlar,tuz.

hepsini karistirin,cok lezzetli oluyor,afiyet olsun

ben samsunluyum atakum da evimiz ama trabzon'da yaşıyorum..sinopta dayımlar yaşardı her yaz oradaydık:))

mutlaka gider merak etme
harika bir corba olmus bence
bende köfteli yapicam yapicam diyorum iki bucuk ay oldu daha yapamadim

Miriam kisir tarifide cok güzel geliyor kulaga
deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…