canım ben tuzu çok aramadığımdan koymadım yuaf kepeğinide migrostan buldm
Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu
Kızlar selam.
İşyerinde kk yasaklandı giremiyorum ara ara telden giriyorum ama kaçırıyorum sohbetleri.
Yine de giricem dönem dönem haberiniz olsun.
Sadece yular kepeği ile yapılan ekmek izinli cnm digerleri yasak
Tavuk kanat hariç heryer serbest tabimi derisiz
Doner yağ oranı %15 altıysa serbest
Kızlar günaydınnnnnnnnn
Bu sabah ki kilom 66'9
Eki Görüntüle 367842
ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!
evet ekranda ayrı ayrı bölüm var Fakir Terro Vücut Yağ Su Kas Ve Kalori Analiz Baskülü - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com bendeki baskülün resmi var bu linkte
çok teşekkürlerrrr..... lb st ne demek acaba....
kabızlık için biraz araştırma yaptım artık ilaç içmek istemiyoruuummmm
kayısı , sinemaki ve kuru incirde bende hüsran oldu:)
*Zencefil Çayı
*Keten tohumu havanda dövüldükten sonra yoğurtla yenilirse işe yarıyormuş
*Birde son olarak benim aklıma yatan bu ki eve giderken alıcam bulabilirsem:) 1/2 yemek kaşığı hint yağı içtikten 2 saat sonra etkisini gösteriyormuş.
öyle geçiştirmeye can kurban çocukluğumdan beri bayılırım meyveli yoğurda bir de çileklisini deniycem lıght bakalım o da güzel mi dukanella kalsın zaten sevmedim de dedim ya taş ötesi bir şey:)))) eşim rejim yapmıyor ama verdi nasıl olduysa ama gıcık oluyorum o benden çabuk veriyor:))
arkadaşlar ben dukana dün başladım 72 kilo ile başladım hedefim 60 ilk gün yani dün akşam hemde akşam tartıldığımda tardıda 71.3 çıktım çok sevinmiştim acayip motivasyon oldu benim için ancak bugün galiba biraz sınırsız protein diye fazla abarttım ve şuan (yine akşam) 72.7 cıktım ve moralim bozuldu ben kilo veremiycekmiyim tecrübelilerden yardım b ekliyorum hee bide unutmadan çokta su içtim acaba sumu tuttu vücudum yardım lütfen...
Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu
arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok okudukça kafam karıştı lütfen biri bana kısaca anlatabilirmi mesela iş yerinde falan ara öğünlerde atıştırmalık ne yenecek tavuk yiyecek halimiz yok sanırım yumurta falanda yenmez
Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi
Eki Görüntüle 367842
ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!
aaa neden yasaklandı anlamadım yaKızlar selam.
İşyerinde kk yasaklandı giremiyorum ara ara telden giriyorum ama kaçırıyorum sohbetleri.
Yine de giricem dönem dönem haberiniz olsun.
Günaydın canımmmmm
bu gidişle bizede yasaklarlar
buarada yeni - için kocamaaaan
ya canım çok fena değilsin aslında senin vücut tepki veriyor sana direniyor bunu kitaptada okuduk devam edersen biliyorsunki vericeksin
benim karnımın göğüslerimi geçtiği günler oldu diyette azcık göbek bulmuş sevgili sevgilin çok mu sen keyfini bozma ve aynen devam et
Eki Görüntüle 367842
e yok artık en soldaki halinle şimdiki arasında dağlar kadar fark var hala üzülüyorsun..ben uzuuuuun zamandır 65 in altına inemiyorum. ki az çok biliyorsun kaçamak filan da yapmam ben.olmayınca olmuyor.kafaya taktın şimdi sen bu durumu psikolojini bozacaksın.Eki Görüntüle 367842
ya ona kalsa zaten ne gerk var diyete bunaltıyo beni... neden zorluyomuşum kendimi... hadi diyet yapıyomuşum o napıcakmış kocaman göbeği varmış... ben hep kendimi düşünüyomuşum... al işte kısacık etek de giymişim... uzun çizmeler de oluyomuş artık... sabah sabah dır dır dır kafamın etini yedi... birlikte kahvalyıya gittik ben çeyrek şekerle (norml şeker tatlandırıcım ofiste kalmış) bi çay içtim yazık adamın iştahı kaçtı bişi yemiyorum diyehe bu arada dün facedeki önce-sonra resimlerinden birine yorum yapmıştım hatun 10 kilo vermiş ve ciddi farketmiş öyle böyle değil yorumumu ordan görüp o da yorum yapmış "Benim sefgilimde bukdar istikrarlı ve şimdiden bu iki resim arasındaki fark kadar farkı görebiliyorum :)" sevindim be
e yok artık en soldaki halinle şimdiki arasında dağlar kadar fark var hala üzülüyorsun..ben uzuuuuun zamandır 65 in altına inemiyorum. ki az çok biliyorsun kaçamak filan da yapmam ben.olmayınca olmuyor.kafaya taktın şimdi sen bu durumu psikolojini bozacaksın.
bu arada herkese günaydınnnnn
Tebrik ediyorum senin yaptığın püf noktlar varsa söylermisinbizde faydalanırız belki
ya ona kalsa zaten ne gerk var diyete bunaltıyo beni... neden zorluyomuşum kendimi... hadi diyet yapıyomuşum o napıcakmış kocaman göbeği varmış... ben hep kendimi düşünüyomuşum... al işte kısacık etek de giymişim... uzun çizmeler de oluyomuş artık... sabah sabah dır dır dır kafamın etini yedi... birlikte kahvalyıya gittik ben çeyrek şekerle (norml şeker tatlandırıcım ofiste kalmış) bi çay içtim yazık adamın iştahı kaçtı bişi yemiyorum diyehe bu arada dün facedeki önce-sonra resimlerinden birine yorum yapmıştım hatun 10 kilo vermiş ve ciddi farketmiş öyle böyle değil yorumumu ordan görüp o da yorum yapmış "Benim sefgilimde bukdar istikrarlı ve şimdiden bu iki resim arasındaki fark kadar farkı görebiliyorum :)" sevindim be
hehhe akşam mı yazdı bu yorumu sanki gördüm benTakdir ettim sevgilini ...Hadi silkelen kendine gel at şu mutsuzluğu üzerinden artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?