Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam.
İşyerinde kk yasaklandı giremiyorum ara ara telden giriyorum ama kaçırıyorum sohbetleri.
Yine de giricem dönem dönem haberiniz olsun.

Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu

Sadece yular kepeği ile yapılan ekmek izinli cnm digerleri yasak
Tavuk kanat hariç heryer serbest tabimi derisiz
Doner yağ oranı %15 altıysa serbest

Kızlar günaydınnnnnnnnn
Bu sabah ki kilom 66'9

Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi

kızlar günaydın...
biliyosunuz dün akşam sevgilim geldi ve "daha önceki görüşmemize göre göbeğin çıkmış biraz kızma bana yine çok iyisin yolunda gitmeyen bişeylermi var" dedi... yaa ben napıcammm... harfi harfine de uymaya çalışıyorum diyete... bi süre kilo bildirimine kendimi eklemiycem... ama sizlerin bildirimlerini listeliycem bilginiz olsun... ben yine mutsuz başladım bugüne... bir an önce şu +lardan kurtulmam lazım...

Son düzenleme:

ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!

Kızlar selam.
İşyerinde kk yasaklandı giremiyorum ara ara telden giriyorum ama kaçırıyorum sohbetleri.
Yine de giricem dönem dönem haberiniz olsun.

Sadece yular kepeği ile yapılan ekmek izinli cnm digerleri yasak
Tavuk kanat hariç heryer serbest tabimi derisiz
Doner yağ oranı %15 altıysa serbest

Kızlar günaydınnnnnnnnn
Bu sabah ki kilom 66'9

Günaydın canımmmmm
bu gidişle bizede yasaklarlar
buarada yeni - için kocamaaaan

Eki Görüntüle 367842

ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!

ya canım çok fena değilsin aslında senin vücut tepki veriyor sana direniyor bunu kitaptada okuduk devam edersen biliyorsunki vericeksin
benim karnımın göğüslerimi geçtiği günler oldu diyette azcık göbek bulmuş sevgili sevgilin çok mu sen keyfini bozma ve aynen devam et

çok teşekkürlerrrr..... lb st ne demek acaba....

Ib st amerikan ölçü birimi kg yerine kullanıyorlar 1 kg= 2,20 ıbs dir...Sanırım en iyisi satıcıya sormak nasıl çalıştığını normalde altındaki düğmeye bastığında kg ye dönüşmesi lazım onun ama bilemedim şimdi sorun ne...

Nilesscim bence eczaneden çiçek tozu alıp dene...Ben geçen sene kilo verirken kullanmıştım hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde wc sorununu ortadan kaldırıyor...

Onların metabolizma daha hızlı çalışıyor sanırım benim eşimde diyet yapmıyor ama 5 kilo verdi.

Her gün tartılmamak en iyisi sanırım..Eğer tartılmadan duramıyorum dersen en iyisi sabah aç karnına wc den sonra tartılmak...

Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu

Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi

Dukan diyeti protein ağırlıklı diyet demek...Yani kırmızı ve beyaz et(yağsız),süt ve süt ürünleri(light) ve sebze yenilebiliyor diyebiliriz kısaca...Hamur işleri yapabiliyoruz yiyebiliyoruz ama sadece yulaf kepeğinden yapılanları..Light beyaz peynir,lor peynir izinli ama light karper ve light kaşarı sınırlı olarak yiyebiliyoruz...İşyerinede evden yapıp getirmek en mantıklısı...

[/QUOTE=yarim_;23598457]kızlar günaydın...
biliyosunuz dün akşam sevgilim geldi ve "daha önceki görüşmemize göre göbeğin çıkmış biraz kızma bana yine çok iyisin yolunda gitmeyen bişeylermi var" dedi... yaa ben napıcammm... harfi harfine de uymaya çalışıyorum diyete... bi süre kilo bildirimine kendimi eklemiycem... ama sizlerin bildirimlerini listeliycem bilginiz olsun... ben yine mutsuz başladım bugüne... bir an önce şu +lardan kurtulmam lazım...
[/QUOTE]

Yarim lütfen bozma moralini...Bu hafta artıdaydın sebebinin bu olduğunu sende biliyorsun ama gidecek bu böyle kalmayacak bundan sende eminsin...Bu hafta çıktığın için göbeğin çıkmış olabilir ama elbet gidecek

Bu haftaki kilom da 65,7..Ekleyebilirmisin listeye

Günaydın kızlar...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 367842

tatlımm herkese günaydın
ya niye böyle yapıyosun
hayır bak kilo bildirime yazıyosun ki haftaya bi sürü eksini hep beraber kutlicazzzz lütfen pes etmek yok
sevgilin nerde bilmiyorum ama bi daaki görüşmenizde fıstık bi kız olarak karşilayacağından meinim hadi hadi tempoo lütfen bozma moralini ,bende 4 gün saf proteine rağmen sadece 500 gr gitmiş o da sudur heralde ama moral bozmak yok çok konsantreyim ,sende bozma moralini lütfennnnnnn
kilo bildirimimide yapıyım

başlangıç tarihi:23.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şimdiki kilom:63.9

bu sabah ki kilom 85,5

günlerdir ilaç ta kullanımı sonunda dün regl oldum ,balon gibiyim(

liste için şimdiden teşekkürler yarimciğim

Günaydınnnn dukancalarıımmm

ben bugün 60'lı rakamları şükürki gördüümmm
bukadar duraksamalardan sonra kilolarım patır patır gidiyor
tabiki wcye de aktarımın verdiği bir çay sayesinde çıktım oda farkettirdi çooookk sağolsun

bu sabah itibari ile 69.7 kiloyumm:)
2/1 lik sistemde 2. haftam yarimcim kilo bildirimi olarak sayabilirsin...

ya ona kalsa zaten ne gerk var diyete bunaltıyo beni... neden zorluyomuşum kendimi... hadi diyet yapıyomuşum o napıcakmış kocaman göbeği varmış... ben hep kendimi düşünüyomuşum... al işte kısacık etek de giymişim... uzun çizmeler de oluyomuş artık... sabah sabah dır dır dır kafamın etini yedi... birlikte kahvalyıya gittik ben çeyrek şekerle (norml şeker tatlandırıcım ofiste kalmış) bi çay içtim yazık adamın iştahı kaçtı bişi yemiyorum diye he bu arada dün facedeki önce-sonra resimlerinden birine yorum yapmıştım hatun 10 kilo vermiş ve ciddi farketmiş öyle böyle değil yorumumu ordan görüp o da yorum yapmış "Benim sefgilimde bukdar istikrarlı ve şimdiden bu iki resim arasındaki fark kadar farkı görebiliyorum :)" sevindim be

Eki Görüntüle 367842

e yok artık en soldaki halinle şimdiki arasında dağlar kadar fark var hala üzülüyorsun..ben uzuuuuun zamandır 65 in altına inemiyorum. ki az çok biliyorsun kaçamak filan da yapmam ben.olmayınca olmuyor.kafaya taktın şimdi sen bu durumu psikolojini bozacaksın.
bu arada herkese günaydınnnnn

bak ne güzel işteee
sende ordaki önce sonralardan farklı değilsin inanki süper bir fark var bence kendinle gurur duy ve bu iş senin psikolojini eklemesin :)
bukadar zayıflayanda sendiinnnn.....
yine zayıflayacak olan da sensinnn

Günaydıınn canım

Tebrik ediyorum senin yaptığın püf noktlar varsa söylermisin bizde faydalanırız belki

ben hep tempolu yürüyüş yaptım 20-30 dak her akşam
öyle burda yazıldığı gibi atıştırmalıklarım hiç olmadı
bide daha önce hiç rejim yapmadım
ama arada 1 bisküvi,biraz çekirdem,biraz badem atıştırmalıklarım oldu.hiç kısmadım kaendimi

böle yani

Takdir ettim sevgilini ...Hadi silkelen kendine gel at şu mutsuzluğu üzerinden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…