- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
evet ekranda ayrı ayrı bölüm var Fakir Terro Vücut Yağ Su Kas Ve Kalori Analiz Baskülü - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com bendeki baskülün resmi var bu linkte
çok teşekkürlerrrr..... lb st ne demek acaba....
Ib st amerikan ölçü birimi kg yerine kullanıyorlar 1 kg= 2,20 ıbs dir...Sanırım en iyisi satıcıya sormak nasıl çalıştığını normalde altındaki düğmeye bastığında kg ye dönüşmesi lazım onun ama bilemedim şimdi sorun ne...
kabızlık için biraz araştırma yaptım artık ilaç içmek istemiyoruuummmm
kayısı , sinemaki ve kuru incirde bende hüsran oldu:)
*Zencefil Çayı
*Keten tohumu havanda dövüldükten sonra yoğurtla yenilirse işe yarıyormuş
*Birde son olarak benim aklıma yatan bu ki eve giderken alıcam bulabilirsem:) 1/2 yemek kaşığı hint yağı içtikten 2 saat sonra etkisini gösteriyormuş.
Nilesscim bence eczaneden çiçek tozu alıp dene...Ben geçen sene kilo verirken kullanmıştım hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde wc sorununu ortadan kaldırıyor...
öyle geçiştirmeye can kurban çocukluğumdan beri bayılırım meyveli yoğurda bir de çileklisini deniycem lıght bakalım o da güzel mi dukanella kalsın zaten sevmedim de dedim ya taş ötesi bir şey:)))) eşim rejim yapmıyor ama verdi nasıl olduysa ama gıcık oluyorum o benden çabuk veriyor:))
Onların metabolizma daha hızlı çalışıyor sanırım benim eşimde diyet yapmıyor ama 5 kilo verdi.
arkadaşlar ben dukana dün başladım 72 kilo ile başladım hedefim 60 ilk gün yani dün akşam hemde akşam tartıldığımda tardıda 71.3 çıktım çok sevinmiştim acayip motivasyon oldu benim için ancak bugün galiba biraz sınırsız protein diye fazla abarttım ve şuan (yine akşam) 72.7 cıktım ve moralim bozuldu ben kilo veremiycekmiyim tecrübelilerden yardım b ekliyorum hee bide unutmadan çokta su içtim acaba sumu tuttu vücudum yardım lütfen...
Her gün tartılmamak en iyisi sanırım..Eğer tartılmadan duramıyorum dersen en iyisi sabah aç karnına wc den sonra tartılmak...
Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu
arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok okudukça kafam karıştı lütfen biri bana kısaca anlatabilirmi mesela iş yerinde falan ara öğünlerde atıştırmalık ne yenecek tavuk yiyecek halimiz yok sanırım yumurta falanda yenmez
Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi
Dukan diyeti protein ağırlıklı diyet demek...Yani kırmızı ve beyaz et(yağsız),süt ve süt ürünleri(light) ve sebze yenilebiliyor diyebiliriz kısaca...Hamur işleri yapabiliyoruz yiyebiliyoruz ama sadece yulaf kepeğinden yapılanları..Light beyaz peynir,lor peynir izinli ama light karper ve light kaşarı sınırlı olarak yiyebiliyoruz...İşyerinede evden yapıp getirmek en mantıklısı...
kızlar günaydın...
biliyosunuz dün akşam sevgilim geldi ve "daha önceki görüşmemize göre göbeğin çıkmış biraz kızma bana yine çok iyisin yolunda gitmeyen bişeylermi var" dedi... yaa ben napıcammm... harfi harfine de uymaya çalışıyorum diyete... bi süre kilo bildirimine kendimi eklemiycem... ama sizlerin bildirimlerini listeliycem bilginiz olsun... ben yine mutsuz başladım bugüne...bir an önce şu +lardan kurtulmam lazım...
Bu haftaki kilom da 65,7..Ekleyebilirmisin listeye
Günaydın kızlar...