Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkürlerrrr..... lb st ne demek acaba....

Ib st amerikan ölçü birimi kg yerine kullanıyorlar 1 kg= 2,20 ıbs dir...Sanırım en iyisi satıcıya sormak nasıl çalıştığını normalde altındaki düğmeye bastığında kg ye dönüşmesi lazım onun ama bilemedim şimdi sorun ne...

Nilesscim bence eczaneden çiçek tozu alıp dene...Ben geçen sene kilo verirken kullanmıştım hem metabolizmayı hızlandırıyor hemde wc sorununu ortadan kaldırıyor...

Onların metabolizma daha hızlı çalışıyor sanırım benim eşimde diyet yapmıyor ama 5 kilo verdi.

Her gün tartılmamak en iyisi sanırım..Eğer tartılmadan duramıyorum dersen en iyisi sabah aç karnına wc den sonra tartılmak...

Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu

Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi

Dukan diyeti protein ağırlıklı diyet demek...Yani kırmızı ve beyaz et(yağsız),süt ve süt ürünleri(light) ve sebze yenilebiliyor diyebiliriz kısaca...Hamur işleri yapabiliyoruz yiyebiliyoruz ama sadece yulaf kepeğinden yapılanları..Light beyaz peynir,lor peynir izinli ama light karper ve light kaşarı sınırlı olarak yiyebiliyoruz...İşyerinede evden yapıp getirmek en mantıklısı...

Yarim lütfen bozma moralini...Bu hafta artıdaydın sebebinin bu olduğunu sende biliyorsun ama gidecek bu böyle kalmayacak bundan sende eminsin...Bu hafta çıktığın için göbeğin çıkmış olabilir ama elbet gidecek

Bu haftaki kilom da 65,7..Ekleyebilirmisin listeye

Günaydın kızlar...

Yarimcim sen bu resimlere baktığında verdiğin kiloları görmezden gelip bu hafta + olmana takılmamalısın...Biliyosun ki bunlar normal şeyler ama gidecek...

kızlar çok teşekkür ediyorum... hakkatten insan takınca takıyo... ama inanıyorum gidicek sabırla bekliycem hemde kaçamaksız... ilk haftalarda draje kaçamaklarım oldu bir iki gün biliyosunuz... sonra bir de vukuatlı bi pazarım var biliyosunuz... ama yok artık söz önce kendime sonra size... bitti gitti kaçamak ve tatlı işi... çok delirirsem eğer yağsız karbonhidratı düşük brezilya çikolatası aldım (bitter) öylece duruyo dokunmadım dokunmıycam... bu arada akşam sevgilim sütlü nuriye getirmiş... ööffffff bayılırım şerbeti sütle yapılan tatlılara... ama bütün akşam boyunca bakıştık durduk... her mutfağa girdim selamlaştık o tatlıyla... bu sabahta tam çıkmadan su içiyim dedim... bi baktım beyimiz tepesine dikilmiş tatlı yiyiyo... yuh dedim yaaa yuhhh "sende ye bak çok güzel" diyo bide eşşşekk yaa

kizlar günaydin nasilsiniz ? bugün kilo bildirimini burdan yapiorum. yarim cim süper bir degisim geciriyorsun tebrik ederim, devam

evet evet tamamdır motive oldum bile... iyi ki varsınızz...

Takdir ettim sevgilini ...Hadi silkelen kendine gel at şu mutsuzluğu üzerinden artık
çok teşekkür ederim... birilerinin desteği olmadan diyet miyet yapılmıyo valla... ilk başlarda hiç istemiyodu kilo vermemi ama zayıfladıkça çok mutlu oluyo daha rahat doğum yapabiliceğimin o da farkında sonrasında kilolardan mutsuz olup ona sarmıycağım için de şanslı hissediyo kendini... ayrıca 3-4 çocuk doğurabilirim zayıf olursam...

hehhe akşam mı yazdı bu yorumu sanki gördüm ben
evet akşam yazmış... herşeye sokar burnunu meraklıı köfte...

baslangic :09.02.2011

baslangic kilo : 71

ilk kilo bildirimi : 69

2. kilo bildirimi : 67.5

3. kilo bildirimi : 67.2

güncel kilo : 67.7 ! ( artim var +500 gr)

hedef kilo : 55

toplamda 36 gün : 3,3 kilo...

herkese günaydın!

kilom: 67,8

sanırım geçen hafta da aynıydı.bir hafta boyunca 67-68 olarak değiştikten sonra perşembe yine 67 lere indi. ben eskiden uzun zaman 67 kiloydum ondan burda takıldı sanırım.öyle oluyormus. 20 gün de 72 de takılmıştı.

Yarim sen çok su içiyosun ya dün face de okudum dukan amca çok su içenler duraklama döneminde azaltsın demiş suyada dikkat et bir kaç gün...Günde 2 lt den fazla suyun zayıflamaya hiç katkısı yokmuş

günaydın kızlar malesef dün yedigim acı turşu biberlerdenmidir bilmiyorum +1 kilo fazla çıktım
bu hafta kilom 96
geçen hafta 95.3
hedef kilom 70

başlangıç kilom 101.3
başlangıç tarihi 16 ocak 2012

Yarim sen çok su içiyosun ya dün face de okudum dukan amca çok su içenler duraklama döneminde azaltsın demiş suyada dikkat et bir kaç gün...Günde 2 lt den fazla suyun zayıflamaya hiç katkısı yokmuş

ayyyyyyy... ağzım kuruyo dilim damağıma yapışıyoo... dün 2 buçuk litre içtim... 1 kutu light ice tea bi de yarım kutu zero içtim...

bu topiğin bir sabahçıları bir de akşamcıları var.gece çok değişik isimler geliyor buraya bazen kızım uyuyunca bakıyorum...

çok teşekkür ederim... birilerinin desteği olmadan diyet miyet yapılmıyo valla... ilk başlarda hiç istemiyodu kilo vermemi ama zayıfladıkça çok mutlu oluyo daha rahat doğum yapabiliceğimin o da farkında sonrasında kilolardan mutsuz olup ona sarmıycağım için de şanslı hissediyo kendini... ayrıca 3-4 çocuk doğurabilirim zayıf olursam...

Erkekler böle işte üzülmeyelim diye baştan istemiyorum der ama sonradan kendileri de desteğe başlar

bu topiğin bir sabahçıları bir de akşamcıları var.gece çok değişik isimler geliyor buraya bazen kızım uyuyunca bakıyorum...

vardıyalı işletiyoruz biz bu topiği kuzummm dün gece bende bi bakıyım dedim... aboowww hiçbiri bizden değil... zaten cumartesi pazar da kimse ugramıyo....

maşallah valla.aramızda 1,5 var neredeyse bana yetiştin tebrik ediyorum seni..

27 aralıkta 76 kilo ile başladım.2 ayda 10 kilo verdim bu ay sadece 1 kilocuk gitti(ama olsun regl dönemim bitince gidicek inşallah..

Bünyeden bünyeye farklılık oluyor tabi ben im ilk diyetim birde...Doğum filanda yapmadığım için sanırım hızlı gidiyor.

günaydın kısslar

ben pazartesi günü sıf protein yaptım salı sabahı 56.400 düm
dün serbest olduğundan bu sabah 56.600 çıktım
artık hangisini yazarsanız

Bünyeden bünyeye farklılık oluyor tabi ben im ilk diyetim birde...Doğum filanda yapmadığım için sanırım hızlı gidiyor.
olabilir ama benim de ilk diyetim.aman olsun çok iyi gidiyorsun sen sakın bozma..spor filan yapıyor musun?ben de spor hiçççç yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…