- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
olabilir ama benim de ilk diyetim.aman olsun çok iyi gidiyorsun sen sakın bozma..spor filan yapıyor musun?ben de spor hiçççç yok:26:
Eki Görüntüle 367842
ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!
Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu
Ib st amerikan ölçü birimi kg yerine kullanıyorlar 1 kg= 2,20 ıbs dir...Sanırım en iyisi satıcıya sormak nasıl çalıştığını normalde altındaki düğmeye bastığında kg ye dönüşmesi lazım onun ama bilemedim şimdi sorun ne...
Ay çok teşekkür ederim... yarimm anlatmıştı nasıl olacağını eve gidince denedim oldu..
Teşekkür ederimBu aralar spor hiç yapamıyorum ya da 2-3 günde bir yapabiliyorum ama başlarda her gün yapıyordum...Kaçamak yapmıyorum hiç mecbur kalmadıkça diyete uygun tatlı filanda yapmıyorum belki onun etkisi vardır
yarimm, kilom 68.7 canım, 600 gram vermişim sadece,
yarım paket çikolata, 2 muz, toplamda 1 paket eti cin, 1 elma, 1 avuç fındık, 2 kaşık pilav.. aklıma gelen bu haftanın kaçamakları bunlar ama şuna emin oldum başka yere gidince helede yolculuk yapınca dukan mukan kalmıyor anacım, ha birde halka tatlıısı ve yarım poğaça..
birazdan yine samsuna gidecem, oğlumu komşuya bırakıyorum artık ameliyat tarihi alcam
küçük ekmek yaptım ve 1 kuutu süt aldım yanıma, yoksa acıkınca mecbur ıvırzıvır yerim oralarda
bende tatlı matlı hiç yemiyorum.diyete uygun diye başlayıp sonu gelmiyor çünkü..kaçamaklarım da 1-2 yi geçmez...neyse ben hızlanırım haftaya bu ay hastalıktı ilaç kullanımıydı derken bir de annemler geldiiii tabi mutfak altüst oldu.Teşekkür ederimBu aralar spor hiç yapamıyorum ya da 2-3 günde bir yapabiliyorum ama başlarda her gün yapıyordum...Kaçamak yapmıyorum hiç mecbur kalmadıkça diyete uygun tatlı filanda yapmıyorum belki onun etkisi vardır
Ib st amerikan ölçü birimi kg yerine kullanıyorlar 1 kg= 2,20 ıbs dir...Sanırım en iyisi satıcıya sormak nasıl çalıştığını normalde altındaki düğmeye bastığında kg ye dönüşmesi lazım onun ama bilemedim şimdi sorun ne...
Ay çok teşekkür ederim... yarimm anlatmıştı nasıl olacağını eve gidince denedim oldu..
Sevindim
ben kaçamak yaptım nihayet diyabetikler için olan puding yedim kemiklerime işledi ohhh yaa ne kadar çok canım istiyormuş 1,5 aysonunda yedim valla enaz zararla hallettim inş bu durumu ohhhh....artık sonuçlarına razıyım bu arada kilom 65.700 şükür 23 nisana kadar 5 kiloyu halledicem inş bakalım
Ben bir tatlı kaşığı pudingi bir kupa süte karıştırıp içiyorum hem kakao çok tüketmemiş oluyorum hemde tatlı krizime iyi geliyor
bak ne güzel işteee
sende ordaki önce sonralardan farklı değilsin inanki süper bir fark var bence kendinle gurur duy ve bu iş senin psikolojini eklemesin :)
bukadar zayıflayanda sendiinnnn.....
yine zayıflayacak olan da sensinnn
Günaydıınn canım
bende tatlı matlı hiç yemiyorum.diyete uygun diye başlayıp sonu gelmiyor çünkü..kaçamaklarım da 1-2 yi geçmez...neyse ben hızlanırım haftaya bu ay hastalıktı ilaç kullanımıydı derken bir de annemler geldiiii tabi mutfak altüst oldu.haftaya 2/1 devam edecem...
buarada yarimcim uzun aradan sonra evdeki normal tartıda tartıldım bu sabah ve 66 çıktım:) benim sevgili dijitalim 69,7 :)
dijitalle devam edip normal tartı kilomuzumu millete söylesek napsaak
kızlar bu arada bişie sormak istiorum size bu sabah işe gelirken dana jambon aldım içinde 7 adet var yağ oranı 3 kalorisi 107 yani tane başına 15 kalori falan düşüyo bunda bi gariplik yokmu bana çok az geldi sanki eğer doğruysa ben bundan günde bi paket yerim
günaydın bende dün aldım dana jambon belkim de aynıdır markası benimkinde de öyle yazıyor sabah 1 tane yumurtayla yaptım ben bişey sorucam dün ilk günümdü midem bir tuhaftı ilk gün sizde de oldumu bişeyler
ben dijitalden gidiyorum kuzum... aynen benimki de yaklaşık 4 kilo fazla çıkarıyo... bu sabah 78,1 dim yani 74 falan dimiikisini yanyana koyucam bu akşam birinden inip diğerine çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?