Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olabilir ama benim de ilk diyetim.aman olsun çok iyi gidiyorsun sen sakın bozma..spor filan yapıyor musun?ben de spor hiçççç yok:26:

Teşekkür ederim Bu aralar spor hiç yapamıyorum ya da 2-3 günde bir yapabiliyorum ama başlarda her gün yapıyordum...Kaçamak yapmıyorum hiç mecbur kalmadıkça diyete uygun tatlı filanda yapmıyorum belki onun etkisi vardır

Son düzenleme:
yarimm, kilom 68.7 canım, 600 gram vermişim sadece,

yarım paket çikolata, 2 muz, toplamda 1 paket eti cin, 1 elma, 1 avuç fındık, 2 kaşık pilav.. aklıma gelen bu haftanın kaçamakları bunlar ama şuna emin oldum başka yere gidince helede yolculuk yapınca dukan mukan kalmıyor anacım, ha birde halka tatlıısı ve yarım poğaça..
birazdan yine samsuna gidecem, oğlumu komşuya bırakıyorum artık ameliyat tarihi alcam
küçük ekmek yaptım ve 1 kuutu süt aldım yanıma, yoksa acıkınca mecbur ıvırzıvır yerim oralarda

Eki Görüntüle 367842

ya valla çok üzülüyorum yaa... şişko bi kız olarak kalmak istemiyorum ben... zayıflamam lazımmmmmmm!!!!!

yaa canım neden böyle yapıyorsun anlamadım ki, bak stres yapmakta kilo verememe nedeni oluyor. resimlerin çok güzel sahane, takıntı yapma böyle,sen herkesi motive ederken kendini strese sokmayı bırak. eminim vereceksin, bekle ve gör sabır işi birazda,
bu diyet kesin zayıflatıyor hepimiz biliyoruz. e daha ne bugün olmazsa yarın o artılar kaybolacak ---- eksili günler gelecekkkk.....

Tesekkurler. Peki ekmek hic yokmu bugday ekmegi yada cavdar falan birde bu tavuk kanat yada baget olurmu hani yagliya biraz sorun olurmu yada mesela tavuk doner yenilebiliyormu

ekmek hiç yok canım bizde bu tarifleri ekmek yerine gçsin die yapıoz :)
tavuğun kanadı yağlıdır göğsünü haşla ye bence

ben kaçamak yaptım nihayet diyabetikler için olan puding yedim kemiklerime işledi ohhh yaa ne kadar çok canım istiyormuş 1,5 aysonunda yedim valla enaz zararla hallettim inş bu durumu ohhhh....artık sonuçlarına razıyım bu arada kilom 65.700 şükür 23 nisana kadar 5 kiloyu halledicem inş bakalım

ayyy çok teeelikeli.... bencede evden bulunduğun ortamdan uzaklaşınca sekteye ugruyo dukan... o kadar kaçamağa 600 gram iyi ben napıyım

bende tatlı matlı hiç yemiyorum.diyete uygun diye başlayıp sonu gelmiyor çünkü..kaçamaklarım da 1-2 yi geçmez...neyse ben hızlanırım haftaya bu ay hastalıktı ilaç kullanımıydı derken bir de annemler geldiiii tabi mutfak altüst oldu.haftaya 2/1 devam edecem...

günaydınnnn kızlar biliosunuz ki 2 gün önce başladım dukana bugün 3.günüm 2 günde 2.2 kilo gitti çok şükür 10 gün atak yapıcam 10 günd hedefim 5 kilo 91 kilo ile başladım 88.8 kiloyum benide not edermisiniz.

bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum inş herşey güzel olacak

sen kendi resimlerindeki süper farkı göremiyosun galiba..:))

buarada yarimcim uzun aradan sonra evdeki normal tartıda tartıldım bu sabah ve 66 çıktım:) benim sevgili dijitalim 69,7 :)
dijitalle devam edip normal tartı kilomuzumu millete söylesek napsaak

Olsun ya geç olsun ama olsun daha önce hiç veremiyorduk...

kızlar bu arada bişie sormak istiorum size bu sabah işe gelirken dana jambon aldım içinde 7 adet var yağ oranı 3 kalorisi 107 yani tane başına 15 kalori falan düşüyo bunda bi gariplik yokmu bana çok az geldi sanki eğer doğruysa ben bundan günde bi paket yerim

buarada yarimcim uzun aradan sonra evdeki normal tartıda tartıldım bu sabah ve 66 çıktım:) benim sevgili dijitalim 69,7 :)
dijitalle devam edip normal tartı kilomuzumu millete söylesek napsaak

ben dijitalden gidiyorum kuzum... aynen benimki de yaklaşık 4 kilo fazla çıkarıyo... bu sabah 78,1 dim yani 74 falan dimi ikisini yanyana koyucam bu akşam birinden inip diğerine çıkıcam

günaydın bende dün aldım dana jambon belkim de aynıdır markası benimkinde de öyle yazıyor sabah 1 tane yumurtayla yaptım ben bişey sorucam dün ilk günümdü midem bir tuhaftı ilk gün sizde de oldumu bişeyler

günaydın arkadaşlar
xxmutluxx sana bir sorum var çizelgenin altına nasıl başladığın tarihi yazdın?

Son düzenleme:
bende kilo bildirimi yapıyorum.....

başlangıç tarihi:18.02.2012
başlangıç kilom: 82 bu evdeki ilk normal baskülümdeki kilom
şu anki kilom : 77,1 bu da dijital hassas baskülümdeki kilom
hedef kilo: 60

meraklanıcak bişey yok ilk 3 gün değişiklikler görüyorsun azalarak tabi... başağrısı-yorgunluk-halsizlik-mide bulantısı-mide gurultaması vs. ama sonra alışıyosun bu beslenme tipine

ben dijitalden gidiyorum kuzum... aynen benimki de yaklaşık 4 kilo fazla çıkarıyo... bu sabah 78,1 dim yani 74 falan dimi ikisini yanyana koyucam bu akşam birinden inip diğerine çıkıcam

ahahahaha yok ben o dediğim tartıdan sabah bir eczanede gördüm ama işe yetişmem gerekiyordu yarın sabah azcuk erken çıkıp tartılcm hangisi doğru bakmak lazım ama ben yine evdeki dijital ile devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…