Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olabilir :):) bende peynir koydum içine sardım hüplettim

bende baş ağrısı falan olmadı canım.bünyeden bünyeye fark ediyor.ilk günler olurmuş merak etme.

ben dijitalden gidiyorum kuzum... aynen benimki de yaklaşık 4 kilo fazla çıkarıyo... bu sabah 78,1 dim yani 74 falan dimi ikisini yanyana koyucam bu akşam birinden inip diğerine çıkıcam

ben de aynen akşam dediğini yaptım yarimcimmm hassas ta 77,10 normalde 75 kiloyum... ama hiç takmıyorum artık dijitale göre hareket etcem sende takma öyle yapp... stres yapınca kilo vermem duruyor, hiç takmamaya karar verdim....

bak dikkat et bir hafta sonra herşey yoluna girecek..... bende sabırsızlıkla bekliyorummm...

tebrik ederim çok güzel vermişsin darısı başıma benim de bugün 2.günüm neler yiyorsun merak ettim

Kilo bildirim yapıyım tabiki mutluyum çizelgemi bile düzelttim

Başlangıç Tarihi:07.03.2012
Başlangıç Kilom:68
Hedef Kilom:58
Güncel Kilom:66.5

meraklanıcak bişey yok ilk 3 gün değişiklikler görüyorsun azalarak tabi... başağrısı-yorgunluk-halsizlik-mide bulantısı-mide gurultaması vs. ama sonra alışıyosun bu beslenme tipine

sağolasın canım yulaf kepeği acayip tok tutoyor sevdim bugün ekmek yaptım :))

tebrik ederim çok güzel vermişsin darısı başıma benim de bugün 2.günüm neler yiyorsun merak ettim

cok tşkler canım.valla sabahları peynir ve krep yiyorum (çünkü yumurtayı tek başına tavada veya haşlama sevmediğimden lorlu krep yaptm) arada lightt yoğurt öğlen 5 adet köfte ara light süt akşamları tavuk varsa tavuk yoksa yoğurt falan canım

kızlar ben de başlamayı düşünüyorum dukan diyetine de bir kaç sorum olacak ( kitabı sipariş verdim ama hala gelmedi)
ben küçük bir ilçede yaşıyorum bulabildiğim en yağsız ürünler hep yarım yağlılar (süt-peynir-yoğurt) bunun bir sakıncası olurmu?
bir de dr dukana göre 3 kilo vermeliyim, ama ben en az 5 istiyorum. bunun için atak gününü uzatıp mı başlamam lazım, siteye göre bir gün atak yapacakmışım

çok iyi ya yumurta tok tutuyor ama haşlanmış ben de arada süt içeyim bari

Başlangıç Tarihi:28 subat 2012
Başlangıç Kilom:99.5
Hedef Kilom:65
Güncel Kilom:93.2 gunaydin kizlar,cok durgun bi haftaydi, bu kilolarda daha fazla kayip bekliyordum ama naaapiiimm boolee iste,kilo veren veremeyen tum dukandaslarimi azimlerinden oturu tebrik ediyorum.

Gunaydin kizlar beni de ekleyebilir misiniz listeye
Baslangic tarihim 07.03.2012
Baslangic kilom 64.2
Suanki kilom 60.8
Hedef kilom 50

kızlar günaydın
Başlangıç Tarihi:16 subat 2012
Başlangıç Kilom:73
Hedef Kilom:60
şimdiki kilom:68
oleeeeeeyy bugün tam 1 ay oldu vee ben 5 kg verdimmm mutluyum yola devamm

3.4 kilo su bagirsak problemimi cozebilsem daha cok gidecek gibi bgun altinci gun dun ictigim sinamekiye ragmen tik yok

bende aynı durumdayım inanki dün 6. gündü ve sonunda çıktım:)
keten tohumu aldım ve yoğurduma karıştırdım:)
birde aktar bir çay verdi ki akşama size içeriğini atarım çok çok iyi geldi

bende aynı durumdayım inanki dün 6. gündü ve sonunda çıktım:)
keten tohumu aldım ve yoğurduma karıştırdım:)
birde aktar bir çay verdi ki akşama size içeriğini atarım çok çok iyi geldi

Tamam canim bekliyorum sinamekiden hala umudum var bana gec etki ediyor ama bagirsaklara zarar vermeyen bi karisimsa onu deneyim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…