günaydın bende dün aldım dana jambon belkim de aynıdır markası benimkinde de öyle yazıyor sabah 1 tane yumurtayla yaptım ben bişey sorucam dün ilk günümdü midem bir tuhaftı ilk gün sizde de oldumu bişeyler
ben dijitalden gidiyorum kuzum... aynen benimki de yaklaşık 4 kilo fazla çıkarıyo... bu sabah 78,1 dim yani 74 falan dimiikisini yanyana koyucam bu akşam birinden inip diğerine çıkıcam
günaydınnnn kızlar biliosunuz ki 2 gün önce başladım dukana bugün 3.günüm 2 günde 2.2 kilo gitti çok şükür 10 gün atak yapıcam 10 günd hedefim 5 kilo 91 kilo ile başladım 88.8 kiloyum benide not edermisiniz.
bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum inş herşey güzel olacak
meraklanıcak bişey yok ilk 3 gün değişiklikler görüyorsun azalarak tabi... başağrısı-yorgunluk-halsizlik-mide bulantısı-mide gurultaması vs. ama sonra alışıyosun bu beslenme tipine
tebrik ederim çok güzel vermişsin darısı başıma benim de bugün 2.günüm neler yiyorsun merak ettim
Sevindim
Ben bir tatlı kaşığı pudingi bir kupa süte karıştırıp içiyorum hem kakao çok tüketmemiş oluyorum hemde tatlı krizime iyi geliyor
hayırlısı artık yedim bi kere aylardır içim gidiyodu bakalım gelişmelerden sizi haberdar edicem
hayırlısı artık yedim bi kere aylardır içim gidiyodu bakalım gelişmelerden sizi haberdar edicem
bilgeasya nerdesin bacım gellllllllllllllllll
cok tşkler canım.valla sabahları peynir ve krep yiyorum (çünkü yumurtayı tek başına tavada veya haşlama sevmediğimden lorlu krep yaptm) arada lightt yoğurt öğlen 5 adet köfte ara light süt akşamları tavuk varsa tavuk yoksa yoğurt falan canım
Gunaydin kizlar beni de ekleyebilir misiniz listeye
Baslangic tarihim 07.03.2012
Baslangic kilom 64.2
Suanki kilom 60.8
Hedef kilom 50
1 haftada 4 kilooo ?
süperr:)
kızlar günaydın
Başlangıç Tarihi:16 subat 2012
Başlangıç Kilom:73
Hedef Kilom:60
şimdiki kilom:68
oleeeeeeyy bugün tam 1 ay oldu vee ben 5 kg verdimmm mutluyum yola devamm
3.4 kilo su bagirsak problemimi cozebilsem daha cok gidecek gibi bgun altinci gun dun ictigim sinamekiye ragmen tik yok
bende aynı durumdayım inanki dün 6. gündü ve sonunda çıktım:)
keten tohumu aldım ve yoğurduma karıştırdım:)
birde aktar bir çay verdi ki akşama size içeriğini atarım çok çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?