Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tartımla seviyeli bi şekilde ayrıldık.

nihater ağır baskıya dayanamadı ve bozuldu

bu hafta kilo bildirimi yapamıyorum.

haftaya 64 lü bi rakamla geri döneceğimi umuyorum

selam kizlar

valla su birkac gunde resmen bir mucize oldu ve haftasonu + cikmama ragmen sahalara geri dondum hatta o gazla da bugun uzun zamandir icine giremedigim bi mini etegimi giydim
simdiki kilom: 67.2
yariyi gectim, kaldi geriye 9.2 ama zaten 60a ulasinca guclendirmeye gecerim ben hepimiz istedigimiz kilolara ulasalim bi an evvel insalla! kolay gelsin..

Yaptığım dukan poğaçalarımla 1.5 tane+1 kupa light süt ve biraz da peynir yedim sabahleyin. Kızlar valla çatlayacam sandım. Acayip tok tutuyor. Özellikle ben ekmeksiz yaşayamam diyenlere ŞİDDETLE ÖNERİLİR. Poğaçalarım bitsin ekmek yapıcam.

Öğlen de pırasa yemeği ve kes.... marka kasap köfte 3 adet ve zero getirdim yanımda. Değişik şeyler yiyince daha keyifli strese girmeden kilo veriyor insan.

canım çok sevindim hayırlısı olsun
Herşey gönlünceee olur inşşş

Bugün süper bi günnnn :) geçen haftaki duraklamadan sonra tartıda 91 i görmek, okula gelince iltifatları duymak süper süper. Çok pis gaza geldimmm :) 89'u görmeye az kaldııııı :)

Bugün süper bi günnnn :) geçen haftaki duraklamadan sonra tartıda 91 i görmek, okula gelince iltifatları duymak süper süper. Çok pis gaza geldimmm :) 89'u görmeye az kaldııııı :)

ohhh ne güzell bende fena halde gaza geldim arkadaşım bu sabah tam 1 ay oldu 5 kg eksiğim felaket mutluyummmm

maalesef bu hafta da bende ilerleme yok, hatta +200 var (

Baslangic tarihim: 25.12.2011
Baslangic kilom: 80.10
Suanki kilom: 71.80
Hedef kilom: 62

yulaf kepeğini krep olarak tüketmek istemeyenler.dukan tariflerindeki tost ekmeğinden yapabilirler. çok güzel oluyor. aynı normal ekmek gibi.hem az kepek kullanıyorsun hem de çok lezzetli.
tarifini de yazayım bilmeyen varsa.
TOST EKMEĞİ
- 4 yk yulaf kepeği
- 1 yumurta 1 yumurta beyazı
- 3 yk yoğurt
- 1 çk.kabartma tozu
- peynir
* yumurtaları yoğurtla çıptım. sonra yulaf kepeği ve kabartma tozunu ekledim 5 dk daha çırptım. bıraz da tuz attım.10 dk falan dinlendirdim içine peynir parçaladım(ben lor kullanıyorum).yağlı kağıda incecik döktüm.kızarana kadar 180-200 derecede pişirdim.

canım çok sevindim hayırlısı olsun
Herşey gönlünceee olur inşşş

cok tesekkurler canim, hepimiz kurtulucaz bu kilolardan inaniyorum ben yazin bikinileeer, incecik tisortleeer, mini etekleeeer bizi beklesin

yarimcim moralini bozma lutfen, kilo vermek uzun soluklu bi is. onemli olan bedenindeki incelme ve senin sagligina yaptigi olumlu etki. inisler cikislar olacak, hepimizde oluyor. ama senin yapman gereken sabirla diyetine devam etmek. annelik de sabir isteyen bir is degil mi? bunu bir tecrube gibi dusun canim hersey yoluna girecek, bir kac sonra bugunleri gulerek anacaksin

opuyorum hepiniziii

selamün aleyküm bayanlar bol - li günler diliyorummmmm hepinizi çokkk seviyorum sayenizde öyle motive oluyorum ki diyete hiç bu kadar ciddiye aldığımbi diyet olmamıştı bugün seyir evresinin 3. günündeyim Elhamdüllillah çok iyiyim sabah kahvaltıya süzme yoğurdun içersine salatalık biber maydanoz ve dereotu doğrayıp krepe sürdümm çççoooookkk güzel oldu şimdide dün arkadaşın verdiği iskender usulu tarifi yapacam inanın miktarlarını abartmadan ve öncesinde 2 bardak su içerek öyle güzel doyuyor ki insan çocuklar uyusun sabahki kahvaltılığın ve iskenderin fotolarını eklemeye çalışacam buralardayımm görüşürüzzz....

yarim bencede süper görünüosun,,boşa kendini üzüosun :) ben pazrtesi (12.03.2012) başladım bugün atakta 4.günüm.Toplamda 1,8 kg verdim.listeye benide yazarsan sevinirim cnm :)

niles o çayın ismini yazman mümkün müdür acaba :) ?

Tilaks diye bir çay ve sadece bağırsak ile ilgili çözümmüş abla zayıflamak istiyorsan başka vereyim dedi de :)
yok dedim benim derdim bağırsak:)

Anladığım kadarıyla çoğunluğun keyfi yerinde bir tek kaderdaşım yarim benim gibi mutsuz ama umutlu:) ya ben napayım 7 gün atak yaptım seyirde bu 6. Günüm ve hala tartı 2,100 gösteriyor dukanın dediğine göre ben bu kiloyu atakta 2,5 olarak vermeliydim. Ama umrumda değil ben kafaya koydum vereceğim bu kiloyu en azından dukanın dediği gibi 20 günlük seyir dönemini bir atlatayım eğer yine tık olmazsa bırakacağım çünkü zorlamanın da manası yok diye düşünüyorum. Ben hiç kaçamak yapmadım. Düzenli yürüyüşümü yapıyorum ama tek olumsuz şey kilo yapma ihtimali olan bir ilaç kullanıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum. Hepiniz çok güzel motive kaynağı oluyorsunuz. Ben kilo bildirimi yapmayacağım çünkü yapmaya değer bişey yok:) bugün çok iştahsızım sadece. Sabah çok az yedim ara yapamadım öğlen yoğurt ve tavuğum vardı tavuktan 2 çatal alıp kaldırdım. Canım hiçbişey istemiyor ama dün akşam deli gibi istiyordu doymak bilmedim. Yani metabolizmamız çok ilginç kızlar pes etmeyin bence eğer daha önce verdiyseniz mutlaka vermeye devam edeceksiniz. En azından benim gibi -0 değilsiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…