arkadaşım süperrrrrr olmuş tebrikler
selam kizlar
valla su birkac gunde resmen bir mucize oldu ve haftasonu + cikmama ragmen sahalara geri dondumhatta o gazla da bugun uzun zamandir icine giremedigim bi mini etegimi giydim
simdiki kilom: 67.2
yariyi gectim, kaldi geriye 9.2 ama zaten 60a ulasinca guclendirmeye gecerim benhepimiz istedigimiz kilolara ulasalim bi an evvel insalla! kolay gelsin..
Bugün süper bi günnnn :) geçen haftaki duraklamadan sonra tartıda 91 i görmek, okula gelince iltifatları duymak süper süper. Çok pis gaza geldimmm :) 89'u görmeye az kaldııııı :)
Bugün süper bi günnnn :) geçen haftaki duraklamadan sonra tartıda 91 i görmek, okula gelince iltifatları duymak süper süper. Çok pis gaza geldimmm :) 89'u görmeye az kaldııııı :)
canım çok sevindim hayırlısı olsun
Herşey gönlünceee olur inşşş
kızlar günaydın...
biliyosunuz dün akşam sevgilim geldi ve "daha önceki görüşmemize göre göbeğin çıkmış biraz kızma bana yine çok iyisin yolunda gitmeyen bişeylermi var" dedi... yaa ben napıcammm... harfi harfine de uymaya çalışıyorum diyete... bi süre kilo bildirimine kendimi eklemiycem... ama sizlerin bildirimlerini listeliycem bilginiz olsun... ben yine mutsuz başladım bugüne...bir an önce şu +lardan kurtulmam lazım...
Günaydınnnn dukancalarıımmm
ben bugün 60'lı rakamları şükürki gördüümmm
bukadar duraksamalardan sonra kilolarım patır patır gidiyor
tabiki wcye de aktarımın verdiği bir çay sayesinde çıktım oda farkettirdi çooookk sağolsun
bu sabah itibari ile 69.7 kiloyumm:)
2/1 lik sistemde 2. haftam yarimcim kilo bildirimi olarak sayabilirsin...
yarim bencede süper görünüosun,,boşa kendini üzüosun :) ben pazrtesi (12.03.2012) başladım bugün atakta 4.günüm.Toplamda 1,8 kg verdim.listeye benide yazarsan sevinirim cnm :)
niles o çayın ismini yazman mümkün müdür acaba :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?