Tilaks diye bir çay ve sadece bağırsak ile ilgili çözümmüş abla zayıflamak istiyorsan başka vereyim dedi de :)
yok dedim benim derdim bağırsak:)
çok tşkler niless :)
arkadaşlar ben diyete aralıkta başladım 2 ay gibi bir sürede 10 buçuk kilo verdim hiç bozmadım şu an 4 kilo fazlam kaldı ama son 1 aydır dayanamıyorum ve deli gibi yiyorum ama hergün değil bigün rejimi uygulayıp saf protein olarak bigün deli gibi yiyorum kilom dengede kalıyor ama çok mutsuzum ben diyete devam etmek istiyorum lütfen biri bana yardımcı olsun baştanmı başlamam lazım yada bu açlığımı nasıl giderebilirim tekrar nasıl motive olabilirim çok mutsuzum yulaf keğeklerim öyle duruyor bi köşede bana bakıyor inanılmaz zayıfladım ama birden kontrolsüzleşmeye başladım,bide bu durumun sebebi ne olabilir acaba?
Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi
kızlar günaydın...
biliyosunuz dün akşam sevgilim geldi ve "daha önceki görüşmemize göre göbeğin çıkmış biraz kızma bana yine çok iyisin yolunda gitmeyen bişeylermi var" dedi... yaa ben napıcammm... harfi harfine de uymaya çalışıyorum diyete... bi süre kilo bildirimine kendimi eklemiycem... ama sizlerin bildirimlerini listeliycem bilginiz olsun... ben yine mutsuz başladım bugüne...bir an önce şu +lardan kurtulmam lazım...
Günaydınnnn dukancalarıımmm
ben bugün 60'lı rakamları şükürki gördüümmm
bukadar duraksamalardan sonra kilolarım patır patır gidiyor
tabiki wcye de aktarımın verdiği bir çay sayesinde çıktım oda farkettirdi çooookk sağolsun
bu sabah itibari ile 69.7 kiloyumm:)
2/1 lik sistemde 2. haftam yarimcim kilo bildirimi olarak sayabilirsin...
ya ona kalsa zaten ne gerk var diyete bunaltıyo beni... neden zorluyomuşum kendimi... hadi diyet yapıyomuşum o napıcakmış kocaman göbeği varmış... ben hep kendimi düşünüyomuşum... al işte kısacık etek de giymişim... uzun çizmeler de oluyomuş artık... sabah sabah dır dır dır kafamın etini yedi... birlikte kahvalyıya gittik ben çeyrek şekerle (norml şeker tatlandırıcım ofiste kalmış) bi çay içtim yazık adamın iştahı kaçtı bişi yemiyorum diyehe bu arada dün facedeki önce-sonra resimlerinden birine yorum yapmıştım hatun 10 kilo vermiş ve ciddi farketmiş öyle böyle değil yorumumu ordan görüp o da yorum yapmış "Benim sefgilimde bukdar istikrarlı ve şimdiden bu iki resim arasındaki fark kadar farkı görebiliyorum :)" sevindim be
günaydın bende dün aldım dana jambon belkim de aynıdır markası benimkinde de öyle yazıyor sabah 1 tane yumurtayla yaptım ben bişey sorucam dün ilk günümdü midem bir tuhaftı ilk gün sizde de oldumu bişeyler
arkadaşlar ben diyete aralıkta başladım 2 ay gibi bir sürede 10 buçuk kilo verdim hiç bozmadım şu an 4 kilo fazlam kaldı ama son 1 aydır dayanamıyorum ve deli gibi yiyorum ama hergün değil bigün rejimi uygulayıp saf protein olarak bigün deli gibi yiyorum kilom dengede kalıyor ama çok mutsuzum ben diyete devam etmek istiyorum lütfen biri bana yardımcı olsun baştanmı başlamam lazım yada bu açlığımı nasıl giderebilirim tekrar nasıl motive olabilirim çok mutsuzum yulaf keğeklerim öyle duruyor bi köşede bana bakıyor inanılmaz zayıfladım ama birden kontrolsüzleşmeye başladım,bide bu durumun sebebi ne olabilir acaba?
ya saka gibi
vallahada billahada basliyorum bende bugün nasil olsa sabah ki kahvaltimda protein di. bugün ikinci pro günüm olsun
yarin sebze yaparim bakalim ne olacak.
süpersin yaa
yarimcim sabah tartildim maalesef 84 ciktim ama degistirmiycem lüfen benim ki ayni kalsin
cünkü kacamak filan yok spor da yaptim eminim yarin öbür gün tekrar veririm
pardon 84.9 yazcaktim birakalim ayni kalsin 84.3 olarak
tartımla seviyeli bi şekilde ayrıldık.
nihater ağır baskıya dayanamadı ve bozuldu
bu hafta kilo bildirimi yapamıyorum.
haftaya 64 lü bi rakamla geri döneceğimi umuyorum
yapmıyormuş bu hafta.tartımla seviyeli bi şekilde ayrıldık.
tartımla seviyeli bi şekilde ayrıldık.
kızlar kerokero bildirim yaptımı? gözden kaçırmış olabilirmiyim?
Yapmamış yarim tartısı bozulmuş :26::26:
Bu hafta bildirim yapamayacağını yazmış.
Yinegec kaldım bildirim icin cocuklari hazırla okula gönder falan filan. Bugün çok şükür eksi ile haftayı bitireceğimi görmek bana iyi geldi 4 aydır kacamaklar yüzünden uygulamak ve uygulayamamak arasında gidip gelen dukan maceramda 5 kg altına inememistim ve geriye kalan 2 kiloyu 3 ay boyunca dişimi sıkıp veremedim
Neyse bugün ki kilom: 63.7
Başlangıç 66
Başlangıç tarihi24 Şubat
Şimdiden teşekkürler yarimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?