Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben diyete aralıkta başladım 2 ay gibi bir sürede 10 buçuk kilo verdim hiç bozmadım şu an 4 kilo fazlam kaldı ama son 1 aydır dayanamıyorum ve deli gibi yiyorum ama hergün değil bigün rejimi uygulayıp saf protein olarak bigün deli gibi yiyorum kilom dengede kalıyor ama çok mutsuzum ben diyete devam etmek istiyorum lütfen biri bana yardımcı olsun baştanmı başlamam lazım yada bu açlığımı nasıl giderebilirim tekrar nasıl motive olabilirim çok mutsuzum yulaf keğeklerim öyle duruyor bi köşede bana bakıyor inanılmaz zayıfladım ama birden kontrolsüzleşmeye başladım,bide bu durumun sebebi ne olabilir acaba?

çok tşkler niless :)

rica ederim canımm

işte bizim korktuğumuzda buyduuu:44:
belli bir kiloya indiğimizde son 3-4 kg önemsememek ve yemeye saldırmak ben artık verdim diye düşünüp...
ama senin bir hedefin var ve o hedefe odaklanmalısın bence
10 kiloyu veren sen son 4 kilodamı iradesizsin
bunun tek sebebi psikolojik artık ben verdim ben güzelleştim diye hükmediyorsun beynine ama senin daha hedefin var
kendi içinde çözmelisin bence ve 4 kilo ne ki 3 yada 4 hafta hadi 5 de 5 hafta daha boğazını tutamayacak mısın
bence yaparsın

Tesekkurler cok soru soruyormus gibi oluyorum ama sayfafa cok kisa yer verilmis kasar hellim cecil peynirlerini yemek serbestmi

bu soruna cevap verildi mi bilmiyorum ama light kasar , ya da light sütle yapilan cecil peynirlerini yiyen arkadaslar var.
Ama beni duraklatiyor o yüzden cok nadir yiyorum. Hellim in de ne kadar light i olursa olsun sanmiyorum yani ben

bu konu üstüne ne kadar konustunuz bilmiyorum okuyamadim cünkü.
ama birincisi :sevgilinin sana dogruyu söylemesi süper bisey esim sagolsun " ben seni böyle seviyorum " diye diye yuvarlak dolasmama bir nevi sebep oldu diyebilirim neyseki ögrendi artik biraz bile kacamak yapsam hemen müdahale ediyo.
ikincisi: yani tamam tartida kilo artisi hepimiz yasiyoruz ama hic göbegin cikmasi
ya da ne biliyim yani vücutta herhangi bir yerde fazlalik duymamistim ben bu diyeti yapanlarda.
Birseyler var ama nedir bilemiyorum su anda. Sakin moralini bozup da yemeye dönme. aksine diyetine en SIKI sekilde sadik kal.
Bu arada bizde arastiralim baklim bu durumu yasayan var mi ? inan aklimda olacak bu ve herkese soracagim. hatta face de sormazsan ben duvara yazacagim senin icin.
Zira ben ikinci bir account acmistim dukan diyeti icin. kimse bilmesin diyet yaptigimi diye
öf amma konustum he ama anlatabildim umarim

ya saka gibi
vallahada billahada basliyorum bende bugün nasil olsa sabah ki kahvaltimda protein di. bugün ikinci pro günüm olsun
yarin sebze yaparim bakalim ne olacak.
süpersin yaa

ay o hatunu biliyorum ben soklardayim yani neydi o öle yaa cok acayip
20 kilo vermis gibi duruyo

evet elbette oldu hatta bu dönemi cok agir atlatanlar ( midesi bulananlar, kusanlar ,yataklara düsenler oldu ) oldu ama imse birakmadi.

ya arkadasim iste tabi baktin nasil olsa 4 kilo kaldi bisi kalmadi diye verdin kendini yemeye
aferim yani
ama simdi iyi güzelde bir de bunun geri dönüsünü düsün
bir kere bir aydir yiyorum diyosun öle böle digil yani
bu demektir ki artik senin 4 kilo degil belkide 6 kilon kaldi verilecek.

Kararini verip tekrar devam etmelisin kaldigin yerden yani ilk gün pro olmak üzere devam et ama yani birakma
kendini motive et biz ne yapabilirz ki burda
duvarlara model manken resimleri as mesela gördükce yemezsin bende ise yariyo

yarimcim sabah tartildim maalesef 84 ciktim ama degistirmiycem lüfen benim ki ayni kalsin
cünkü kacamak filan yok spor da yaptim eminim yarin öbür gün tekrar veririm
pardon 84.9 yazcaktim birakalim ayni kalsin 84.3 olarak

Son düzenleme:

Bu durumda yapacağın en mantıklı şey güçlendirmeye geçmek olur sanırım...Güçlendirmede 2 kilo kadar daha verirsin...Ama yok illa 4 kilo vermek istiyorum dersen seyire devam et...Devam edemiyorum diye düşünmeye başladıysan güçlendirme yap bence en azından ödül yemeklerinde sınırlarsın yemek istediklerini

arkadaşım gayet güzel zayıflamışsın tebrik ederim..... ama hedefine bu kadar yaklaşmışken 4 kiloyu mu veremiyorsun.ben derim ki:önce bir doktora git tahlillerine baktır. bişey çıkmaz ise hedefine bu kadar yaklaşmışken bırakmayı hiç düşünme.... şimdiye kadar yediğin şeylerde sıkıldıysan farklı tarifler dene,ben mesela henüz çok tek düze besleniyorum. haşlanmış tavuk, yoğurt,biftek,balık yulaf kepeğini yogurtla karıştırıp yiyorum, v.s. v.s. sıkıldığım zaman başka tarifler denerim diye düşünüyorum.

bence verdiğin bu kadar emeğinin karşılığını almadan bırakma, baştan falanda başlama aynen sp-ps devam et.....hepimiz burda birbirimizden destek alarak hedefimize gitmek istiyoruz. bu kadar insan kilolarından kurtulmaya çalışıyo senin gibi keşke bende senin gibi 10 kilo verebilmiş olsaydım benimde yolum. Ben birde bu işe diyet gibi değilde artık benim yaşam tarzım bu diye bakmaya çalışıyorum ve kendimi ona inandırıyorum bana iyi geliyo. Biz diyette değiliz. artık yaşam tarzımız bu....

teşekkür ederim canım hani ben doğru birşey yapıyorum ya da böyle olmalı demiyorum ama sonuç bu
60ları sonunda bile görmek çok güzel gerçekten senelerdir bu kadar zayıflamamıştım beeen
tabi bukadar da istekli olmamıştım

birde sen dene bakalım nasıl olcak sonuçta zehir değil ya denenebilir
ama eminim sende önümüzdeki günlerde - leri göreceksiin ve bu da senin motivasyonunu arttıracak

aslında haklısınız ama emin olun o düşüncede değildim yani zaten verdim yesemde bişey olmaz diye başlamadım 1 hafta kadar çok hastalandım erkek arkadaşımda hasta hasta rejim yapılmaz diye dayadı çorba yemek felan sonra devam edersin dedi bende gerçekten kötü olduğum için yedim ama sonra bi türlü kendimi durduramadım iş yerindede 4 hamile arkadaşla çalışıyorum ve onlar yerken biraz diye diye yedim sadece evde olduğum günler yapabiliyorum zaten bir gün çalışıp birgün evdeyim ama şu an içimde bi canavar var gibi asıl sorun şu anda nerden başlayacağım yani ben yedim vücut alıştı şimdi seyirden devam edip güçlendirmeye geçtiğimde başarılı olabilirmiyim bu diyette ya geri klo alırsam yani işe yaramazsa diye korkuyorum açıkcası

kızlar bugun kilo bildirimine geç kaldım biliyorum ama nete giremedim malesef
şimdi yazıyorum olurmukı bılmem ama

başlangıç 18/02/2012
başl. kilo: 81,6
hedef kilo:63
şuan:76,5

Yinegec kaldım bildirim icin cocuklari hazırla okula gönder falan filan. Bugün çok şükür eksi ile haftayı bitireceğimi görmek bana iyi geldi 4 aydır kacamaklar yüzünden uygulamak ve uygulayamamak arasında gidip gelen dukan maceramda 5 kg altına inememistim ve geriye kalan 2 kiloyu 3 ay boyunca dişimi sıkıp veremedim
Neyse bugün ki kilom: 63.7
Başlangıç 66
Başlangıç tarihi24 Şubat

Şimdiden teşekkürler yarimcim

en fazla kiloyu bulaşıksuyu vertmiş helalll sana:)))iremözge sen de aldın başını gidiyorsun bekle beni:))

kusura bakma... tebrik ediyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…