Offffff yaaaa geç kalmışım liste yayımlanmış bileeeee. 2. Ye kadar bildirim yapabiliyoruz diye kalmış benim aklımda
arkadaşlar hepinizi kocamann tebrik ediyorumçok başarılı eksilmeler gösteriyorsunuz...
Eki Görüntüle 368048
en fazla kiloyu bulaşıksuyu vertmiş helalll sana:)))iremözge sen de aldın başını gidiyorsun bekle beni:))
Bulaşıksuyu bu hafta alkışlar sana en çok sen vermişin
Eline sağlık yarim
bulaşıksuyu tebrikler..... süperrrsinnn....
bu haftanın kocaman alkışları seninle olsun
ellerine sağlık canım beniimmmm
bulaşıksuyu sana kocamaaan alkışşşşş aman nazar değmesiinnnnn
yarimmmm çok teşekkür ederim dvdlerime kavuştum. AMA SANA ÇOK ÖNEMLİ BİR HABERİM VAR DUKANDA SPOR YOKMUŞ O YÜZDEN YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ DİYORMUŞ. PROTEİN ALARAK BESLENDİĞİMİZ İÇİN YAPILAN SPOR KAS OLARAK DÖNERMİŞ. SENSE ÇOK SPOR YAPTIĞINI SÖYLÜYORDUN. BENİ DİNLESEN SPORU HEMEN KES VE SADACE YÜRÜYÜŞ YAP. DUKAN ZATEN KİTABINDA HİÇ SPORDAN BAHSETMİYOR. O YÜZDEN BANA ÇOK MANTIKLI GELDİ
kızlar şu an canım çok kötü fena türk kahvesi istiyo şekersiz ama yanında bitter çikolatayla (brezilya çikolatamdan yiyebilirmiyim küçücük bi parça-yağsız-karb.düşük)
ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...
kahve krizindeyim kızlar acil cevappp nolurrrrrrrrr
kahve krizindeyim kızlar acil cevappp nolurrrrrrrrr
Sadece kahve içsen, çikolatayı aklından atçok kilo verdiğinde ödüllendirirsin kendini. Ekstralar belli bir süre olmasın hayatında
ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...
içmiyorum kahve falan icetea içicimmm limonlu lighttt... çikolatada neymişşş hıııhhh....çok tenksss kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?