Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Offffff yaaaa geç kalmışım liste yayımlanmış bileeeee. 2. Ye kadar bildirim yapabiliyoruz diye kalmış benim aklımda

Offffff yaaaa geç kalmışım liste yayımlanmış bileeeee. 2. Ye kadar bildirim yapabiliyoruz diye kalmış benim aklımda

ewet evperisi 2ye kadar aslında kusura bakma benim işlerim sebebiyle biraz erken yayınlamak durumunda kaldım çünkü çıkmam gerekebilir.... bu haftalık kusuruma bakmayın lütfen

Harikasınız Hanımlar
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Bari kendi kilo çizelgemi değiştireyim dedim ama nerden gireceğimi bilemedim bana tam adresverebilecek olan varmi arkadaslar

en fazla kiloyu bulaşıksuyu vertmiş helalll sana:)))iremözge sen de aldın başını gidiyorsun bekle beni:))

Bulaşıksuyu bu hafta alkışlar sana en çok sen vermişin

Eline sağlık yarim

bulaşıksuyu tebrikler..... süperrrsinnn....

bu haftanın kocaman alkışları seninle olsun

ellerine sağlık canım beniimmmm

bulaşıksuyu sana kocamaaan alkışşşşş aman nazar değmesiinnnnn

Kızlarrr çok mutlu ettiniz beniii :) Hepinizi ayrı ayrı koccaman koccaman öpüyorum, ayrıca çoook çoook tebrik ediyorumm. Tez yazmaktan bunalmış bi haldeyken nasıl mutlu olduğumu anlatamam. İyi ki buraya üye olmuşum

Yarimcim çizelge için ayrıca teşekkür ederim.

yarimmmm çok teşekkür ederim dvdlerime kavuştum. AMA SANA ÇOK ÖNEMLİ BİR HABERİM VAR DUKANDA SPOR YOKMUŞ O YÜZDEN YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ DİYORMUŞ. PROTEİN ALARAK BESLENDİĞİMİZ İÇİN YAPILAN SPOR KAS OLARAK DÖNERMİŞ. SENSE ÇOK SPOR YAPTIĞINI SÖYLÜYORDUN. BENİ DİNLESEN SPORU HEMEN KES VE SADACE YÜRÜYÜŞ YAP. DUKAN ZATEN KİTABINDA HİÇ SPORDAN BAHSETMİYOR. O YÜZDEN BANA ÇOK MANTIKLI GELDİ

kızlar şu an canım çok kötü fena türk kahvesi istiyo şekersiz ama yanında bitter çikolatayla (brezilya çikolatamdan yiyebilirmiyim küçücük bi parça-yağsız-karb.düşük)

ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...

kahve krizindeyim kızlar acil cevappp nolurrrrrrrrr

canim ya sen de biliyorsun ki bu cikolatalar sana uzayan duraksamalar olarak geri donecek, resimlerini gordum inan mucizeler yaratmissin daha once yedigin cikolatalara say ve yerine su ic veya tatlandiricili sut, insanda tatli istegi birakmiyor.

ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...

bence bu ara yapma platesi falan da bırak tecrübeli kişilerden duydum dukan ile ilgili ve hakikaten de kitapta spor yapın demiyor atakta 20 dakika seyirde 30 dakika yürüyüş sadece demek ki bildikleri var tatlım. ben bugün hava kötü olduğu için yürüyüş yapamadım onun yerine evde senin yolladığın dvd'den leslie yapacağım o yürüyüş yerine geçiyor. bakalım neler değişecek ben de senin gibiyim gram eksilmiyorum. ayrıca dukanda önce inceliyor sonra tartıda düşüş oluyormuş 20 gün veremeyenler varmış sonra güp güp iniyormuş. valla ben çok umutlandım

içmiyorum kahve falan icetea içicimmm limonlu lighttt... çikolatada neymişşş hıııhhh.... çok tenksss kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…