seni tebrik ediyorum bir haftada 3 kilo muhtesemsinnn, umarim bende oyle haftalar gorurumm.
bence bu ara yapma platesi falan da bırak tecrübeli kişilerden duydum dukan ile ilgili ve hakikaten de kitapta spor yapın demiyor atakta 20 dakika seyirde 30 dakika yürüyüş sadece demek ki bildikleri var tatlım. ben bugün hava kötü olduğu için yürüyüş yapamadım onun yerine evde senin yolladığın dvd'den leslie yapacağım o yürüyüş yerine geçiyor. bakalım neler değişecek ben de senin gibiyim gram eksilmiyorum. ayrıca dukanda önce inceliyor sonra tartıda düşüş oluyormuş 20 gün veremeyenler varmış sonra güp güp iniyormuş. valla ben çok umutlandım
içmiyorum kahve falan icetea içicimmm limonlu lighttt... çikolatada neymişşş hıııhhh....çok tenksss kızlarrrrrrrrrr
ya tıckerımı güncelleyemiyorum sinir oldumhala takılı 73 te
Bu günkü menümü yazıyım
sabah klasık kahvaltı:Krep. peynir,yarım dometes ,yarım salatalık ve bir bardak çay (bu gün p+s günüm)
öğle:tavuk göğsü ,3yemek kaşığı yoğurt (şimdi yiyorum)ve ligt cola
akşama canım bir şey istemez ama belki bitki çayı veya kahve içerim
çok acıkırsam bir tavuk göğsüde yerim belki
aslında dediklerin mantıklı bende yarimciğime söylemiştim sporu azalt diye
hani kafamızda şu var sanki spor yapmadan verirsek vücut sarkıcakmış gibi birde nedense spor aktivitesi yapmadığımda kendimi suçlu hissediyorum ben
15-20 dk geliş 15-20 dk dönüş yolum var eve yürüyerek ama vücudum buna alıştı ki ben bunu spor yerine sayamam:44:
yarım sa eliptik yapıyım ozaman sadece
pilatesi bırakmasına gerek yok çünkü pilates ağır bir spor değil incelme programı tabi yinede kendi bilir
Spor konusu açılmışken bir arkadaşımda dukan diyeti yapıyor ve spor salonuna yazıldı spor için haftada iki gün 2 saat gidecek...Spordaki görevli dukanla beraber spor çok ağır olur demiş yapmış olduğun diyet çok katı zaten birde sporla vücudun dirençsiz düşer demiş...Ağır spor yapanların spordan sonra meyve suyu içmesi gerekiyormuş ki bende face de dukana sorulan sorulardan görmüştüm...Dukan sürekli spor yapan kişilerin spordan sonra meyve suyu içebileceğini söylemiş.Ben sporun bu yüzden diyete dahil olmadığını daha doğrusu sadece yürüyüş ile sınırlandırıldığını düşünüyorum...Kas yapma konusunda birşey söyleyemem ama vücudun bir süre sonra halsiz düşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum bende...
kocaman alkis sanaaaabu arada cizelge icin cok tesekkurler canimcim
tamamn katılıyorum dukan diyetimin 1.günü spor yaptım 700 gr gitti dün spor yapmadım 1.2 gitti.bir de spordan sonraki gün tartıldığımızda daha fazla çıkarız bilgnize.bende sporumu azalttım.1/2 saat yürüyüş ypcam sdc.
bencede nilessscim yani bu diyete başlamadan önceki günlük aktivitelere zaten vücut alışmıştı o yüzden rutin yaptıklarımızı saymadan 30 dakika yürüyüşü yapmalıyız. yanılıyormuyum diye kitaba yeniden baktım da sayfa 243'te aynen şöyle diyor; kilo koruma döneminde ise kaslarınızı sıkılaştırmak ve sıkı bir cilde kavuşmak için mutlaka hareket etmelisiniz. yani sporu koruma döneminde öneriyor. çok ilginç. asansörü unutun diyor bu da bence leslie ile aynı aktivite hemen hemen çok benziyor.
Spor konusu açılmışken bir arkadaşımda dukan diyeti yapıyor ve spor salonuna yazıldı spor için haftada iki gün 2 saat gidecek...Spor salonundaki görevli dukanla beraber spor çok ağır olur demiş yapmış olduğun diyet çok katı zaten birde sporla vücudun dirençsiz düşer demiş...Ağır spor yapanların spordan sonra meyve suyu içmesi gerekiyormuş ki bende face de dukana sorulan sorulardan görmüştüm...Dukan sürekli spor yapan kişilerin spordan sonra meyve suyu içebileceğini söylemiş.Ben sporun bu yüzden diyete dahil olmadığını daha doğrusu sadece yürüyüş ile sınırlandırıldığını düşünüyorum...Kas yapma konusunda birşey söyleyemem ama vücudun bir süre sonra halsiz düşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum bende...
tamamn katılıyorum dukan diyetimin 1.günü spor yaptım 700 gr gitti dün spor yapmadım 1.2 gitti.bir de spordan sonraki gün tartıldığımızda daha fazla çıkarız bilgnize.bende sporumu azalttım.1/2 saat yürüyüş ypcam sdc.
-ağırlık kaldırmak veya fazla koşmak gibi ağır sporlar yapmayı öneriyor musunuz?ben enerjimin düştüğünü hissediyorum ne önerirsiniz?
Egzersiz mutlaka çok iyi ama karbonhidrat ve şekerden fakir bir diyet olduğundan spor sırasında enerji yokluğu hissedebilirsin.daha az eforlu sporları tercih etmen veya yulaf kepeğini spordan hemen önce tüketmen yerinde olur.
-Merhaba ben koşucuyum ve bu diyet koşumu etkiliyor.Kalp hızım arttı ve enerjim düştü.Ne yapmalıyım?
Sporcuysan diyeti kendine göre ayarlamalısın.Antreman ve koşunun olduğu günlerde 100 gr karbonhidrat ve 200 ml meyve suyunu mutlaka diyetine ekle.
benim patronumda profosyonel yüzücü... hergün antremanlarda... protein diyeti yapıyorum dediğimde benim de köpek gibi karbonhidrat tüketmem lazım diyodu demekki bu yüzden...
teşekkür ederim canım hani ben doğru birşey yapıyorum ya da böyle olmalı demiyorum ama sonuç bu
60ları sonunda bile görmek çok güzel gerçekten senelerdir bu kadar zayıflamamıştım beeen
tabi bukadar da istekli olmamıştım
birde sen dene bakalım nasıl olcak sonuçta zehir değil ya denenebilir
ama eminim sende önümüzdeki günlerde - leri göreceksiin ve bu da senin motivasyonunu arttıracak
arkadaşlar hepinizi kocamann tebrik ediyorumçok başarılı eksilmeler gösteriyorsunuz...
Eki Görüntüle 368048
yarimmmm çok teşekkür ederim dvdlerime kavuştum. AMA SANA ÇOK ÖNEMLİ BİR HABERİM VAR DUKANDA SPOR YOKMUŞ O YÜZDEN YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ DİYORMUŞ. PROTEİN ALARAK BESLENDİĞİMİZ İÇİN YAPILAN SPOR KAS OLARAK DÖNERMİŞ. SENSE ÇOK SPOR YAPTIĞINI SÖYLÜYORDUN. BENİ DİNLESEN SPORU HEMEN KES VE SADACE YÜRÜYÜŞ YAP. DUKAN ZATEN KİTABINDA HİÇ SPORDAN BAHSETMİYOR. O YÜZDEN BANA ÇOK MANTIKLI GELDİ
ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...
canım eline sağlık listeye yeni bakabildim bu haftaki listeyi daha çok beğendim 1900gr vermiş olaraktan
içmiyorum kahve falan icetea içicimmm limonlu lighttt... çikolatada neymişşş hıııhhh....çok tenksss kızlarrrrrrrrrr
aslında dediklerin mantıklı bende yarimciğime söylemiştim sporu azalt diye
hani kafamızda şu var sanki spor yapmadan verirsek vücut sarkıcakmış gibi birde nedense spor aktivitesi yapmadığımda kendimi suçlu hissediyorum ben
15-20 dk geliş 15-20 dk dönüş yolum var eve yürüyerek ama vücudum buna alıştı ki ben bunu spor yerine sayamam:44:
yarım sa eliptik yapıyım ozaman sadece
pilatesi bırakmasına gerek yok çünkü pilates ağır bir spor değil incelme programı tabi yinede kendi bilir
aynen canım benim sadece eliptik yarım sa yaparım işte okadar oda yürüyüş bir nevii
valla sporcularında potein ağırlıklı beslenip vücut yapmasından kaynaklı bir soru işaretiydi benim kafamda acaba çok spor yapınca kasamı çeviriyoruz diye...
ben incelmek için yapıyorum sanırım:)
günde yarım sa düşürdüm bakalım dünden itibaren sonuç ne olucak mesele ben geçen haftada 2 günde 1 twist yaptım 2 kere de pilatese gittim okadar
kilo vermişmiyim evet vermişim bu da yeter
spordan hemen sonra bende daha fazla çıkıyorum ve şişkinliğim oluyor bazen ama sabah sorun kalmıyor bende
benim patronumda profosyonel yüzücü... hergün antremanlarda... protein diyeti yapıyorum dediğimde benim de köpek gibi karbonhidrat tüketmem lazım diyodu demekki bu yüzden...
ay agzini yirim valla deniycem ölmem heralde yani sonucta :)))
danke canim cok tesekkürler liste icin
katiliyorum buna yaa bencede bu yüzden
bende korkuyorum spor yapmayinca derilerim sarkacak gibi geliyor
e nerdeyse 20 kilo vermem gerektigi icin
hele kollarimdan cok korkuyorum
ama peki ne yapacagiz? :26:
bende eger ssdece yüzme yaparsak bisi olmaz gibi düsünüyorum hatta yüzdügüm günlerde yürüyüs yapmiyordum ama bundan sonra sanirsam yürüyüsü birakacagim sadece yüzme yapacagim hafi hafif
kiz yarim bu arada sana bi dolu yazdiydim güme mi gitti görmedin mi yoksa :2:
alkislar senin icin ve de bulasiksuyu icin
yavrucum bosver ne ciko su yaa dene bakalim diyeti iyice uygula yoksa hic bilemezsin bu cikolata mi yoksa nebilim belki light ice tea bile olabilir sebep yani
katiliyorum aynen
tabiki o yüzden 1 tencere makarna yiyip ve ketçaplıı antremana gittiğimi bilirim
günde en az 3 ekmek yiceksiniz diyorlardıı:d
sonraaa ne oluyorrrrrrr bırakınca sporu gelsin kilolar 5'er 10'ar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?