Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

seni tebrik ediyorum bir haftada 3 kilo muhtesemsinnn, umarim bende oyle haftalar gorurumm.

Aslında canım bir haftada değil :) geçen hafta duraklamadaydım yaklaşık 2 haftalık bir sonuç bu. İnat ettim vercem dedim ve oldu Hiç sınırlı izinli bir şey yemedim, yürüyüşü aksatmadım.

aslında dediklerin mantıklı bende yarimciğime söylemiştim sporu azalt diye
hani kafamızda şu var sanki spor yapmadan verirsek vücut sarkıcakmış gibi birde nedense spor aktivitesi yapmadığımda kendimi suçlu hissediyorum ben

15-20 dk geliş 15-20 dk dönüş yolum var eve yürüyerek ama vücudum buna alıştı ki ben bunu spor yerine sayamam:44:
yarım sa eliptik yapıyım ozaman sadece
pilatesi bırakmasına gerek yok çünkü pilates ağır bir spor değil incelme programı tabi yinede kendi bilir

çizelge için ellerine ssağlık yarimm :) gerçi ben sanıırım gözden kaçmışım,listede yokum çünkü ama napalım kısmet bidahakine inşş :)

Son düzenleme:
Bu günkü menümü yazıyım

sabah klasık kahvaltı:Krep. peynir,yarım dometes ,yarım salatalık ve bir bardak çay (bu gün p+s günüm)

öğle:tavuk göğsü ,3yemek kaşığı yoğurt (şimdi yiyorum)ve ligt cola

akşama canım bir şey istemez ama belki bitki çayı veya kahve içerim

çok acıkırsam bir tavuk göğsüde yerim belki

Son düzenleme:
ya tıckerımı güncelleyemiyorum sinir oldum hala takılı 73 te

çizelgeyi oluştururken verilen kısayolu sık kullanılarına kayıt etmediysen ve linki bilmiyorsan aşağıdaki yöntemi deneyebilirsin.

Kullanıcı paneline kopyalamış olduğun çizelge linki aşağıdaki formattadır;

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wu0fuYJ/weight.png

Bu linkte yer alan altını çizdiğim, koyu ile belirtilen kısımda senin kod numaran yer alır.

aşağıdaki web adresinin kod kısmını seninki ile değiştirerek yazdığında sayfana ulaşabilirsin.
Daha sonra şifreni girerek güncellemelerini yapabilirsin.

htt p://www.tickerfactory.com/weight-loss/wu0fuYJ/

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

cizelgene bakilirsa atakta vermissin 1.5 kg tebrik ederim bu hafta elimden kactin haftaya rakibimsin ona gore 1 kg veremeyene fazladan yuruyus var

bencede nilessscim yani bu diyete başlamadan önceki günlük aktivitelere zaten vücut alışmıştı o yüzden rutin yaptıklarımızı saymadan 30 dakika yürüyüşü yapmalıyız. yanılıyormuyum diye kitaba yeniden baktım da sayfa 243'te aynen şöyle diyor; kilo koruma döneminde ise kaslarınızı sıkılaştırmak ve sıkı bir cilde kavuşmak için mutlaka hareket etmelisiniz. yani sporu koruma döneminde öneriyor. çok ilginç. asansörü unutun diyor bu da bence leslie ile aynı aktivite hemen hemen çok benziyor.

Spor konusu açılmışken bir arkadaşımda dukan diyeti yapıyor ve spor salonuna yazıldı spor için haftada iki gün 2 saat gidecek...Spor salonundaki görevli dukanla beraber spor çok ağır olur demiş yapmış olduğun diyet çok katı zaten birde sporla vücudun dirençsiz düşer demiş...Ağır spor yapanların spordan sonra meyve suyu içmesi gerekiyormuş ki bende face de dukana sorulan sorulardan görmüştüm...Dukan sürekli spor yapan kişilerin spordan sonra meyve suyu içebileceğini söylemiş.Ben sporun bu yüzden diyete dahil olmadığını daha doğrusu sadece yürüyüş ile sınırlandırıldığını düşünüyorum...Kas yapma konusunda birşey söyleyemem ama vücudun bir süre sonra halsiz düşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum bende...

Son düzenleme:

tamamn katılıyorum dukan diyetimin 1.günü spor yaptım 700 gr gitti dün spor yapmadım 1.2 gitti.bir de spordan sonraki gün tartıldığımızda daha fazla çıkarız bilgnize.bende sporumu azalttım.1/2 saat yürüyüş ypcam sdc.

-ağırlık kaldırmak veya fazla koşmak gibi ağır sporlar yapmayı öneriyor musunuz?ben enerjimin düştüğünü hissediyorum ne önerirsiniz?
Egzersiz mutlaka çok iyi ama karbonhidrat ve şekerden fakir bir diyet olduğundan spor sırasında enerji yokluğu hissedebilirsin.daha az eforlu sporları tercih etmen veya yulaf kepeğini spordan hemen önce tüketmen yerinde olur.

-Merhaba ben koşucuyum ve bu diyet koşumu etkiliyor.Kalp hızım arttı ve enerjim düştü.Ne yapmalıyım?
Sporcuysan diyeti kendine göre ayarlamalısın.Antreman ve koşunun olduğu günlerde 100 gr karbonhidrat ve 200 ml meyve suyunu mutlaka diyetine ekle.

kocaman alkis sanaaaa bu arada cizelge icin cok tesekkurler canimcim

o zaman ben salı perşembe yüzme kursuna gidip, cuma günleri zaten oryantal kursuna gidiyorum onlara gittimmi bitti... hergün yürüyorum zaten...

aynen canım benim sadece eliptik yarım sa yaparım işte okadar oda yürüyüş bir nevii

valla sporcularında potein ağırlıklı beslenip vücut yapmasından kaynaklı bir soru işaretiydi benim kafamda acaba çok spor yapınca kasamı çeviriyoruz diye...
ben incelmek için yapıyorum sanırım:)
günde yarım sa düşürdüm bakalım dünden itibaren sonuç ne olucak mesele ben geçen haftada 2 günde 1 twist yaptım 2 kere de pilatese gittim okadar
kilo vermişmiyim evet vermişim bu da yeter

spordan hemen sonra bende daha fazla çıkıyorum ve şişkinliğim oluyor bazen ama sabah sorun kalmıyor bende

benim patronumda profosyonel yüzücü... hergün antremanlarda... protein diyeti yapıyorum dediğimde benim de köpek gibi karbonhidrat tüketmem lazım diyodu demekki bu yüzden...

benim patronumda profosyonel yüzücü... hergün antremanlarda... protein diyeti yapıyorum dediğimde benim de köpek gibi karbonhidrat tüketmem lazım diyodu demekki bu yüzden...

tabiki o yüzden 1 tencere makarna yiyip ve ketçaplıı antremana gittiğimi bilirim
günde en az 3 ekmek yiceksiniz diyorlardıı:d
sonraaa ne oluyorrrrrrr bırakınca sporu gelsin kilolar 5'er 10'ar

ay agzini yirim valla deniycem ölmem heralde yani sonucta :)))

arkadaşlar hepinizi kocamann tebrik ediyorum çok başarılı eksilmeler gösteriyorsunuz...
Eki Görüntüle 368048

danke canim cok tesekkürler liste icin

katiliyorum buna yaa bencede bu yüzden
bende korkuyorum spor yapmayinca derilerim sarkacak gibi geliyor
e nerdeyse 20 kilo vermem gerektigi icin
hele kollarimdan cok korkuyorum

ama peki ne yapacagiz? :26:

ama ben yüzmeye başlıycaktım yaa.. hem balık gibi yüzmeyide öğrenicektim...

bende eger ssdece yüzme yaparsak bisi olmaz gibi düsünüyorum hatta yüzdügüm günlerde yürüyüs yapmiyordum ama bundan sonra sanirsam yürüyüsü birakacagim sadece yüzme yapacagim hafi hafif

kiz yarim bu arada sana bi dolu yazdiydim güme mi gitti görmedin mi yoksa :2:

canım eline sağlık listeye yeni bakabildim bu haftaki listeyi daha çok beğendim 1900gr vermiş olaraktan

alkislar senin icin ve de bulasiksuyu icin

içmiyorum kahve falan icetea içicimmm limonlu lighttt... çikolatada neymişşş hıııhhh.... çok tenksss kızlarrrrrrrrrr

yavrucum bosver ne ciko su yaa dene bakalim diyeti iyice uygula yoksa hic bilemezsin bu cikolata mi yoksa nebilim belki light ice tea bile olabilir sebep yani

katiliyorum aynen

Kas yapıyormuyuz diye bende düşünmüyor değilim..Kaldıki spor yapmadığım zaman kilo vermem yavaşlıyor ama abartmamakta fayda var sanırım

Bende yeni öğrendim bu durumu...

ne yazdın kuzucum yaaa

tabiki o yüzden 1 tencere makarna yiyip ve ketçaplıı antremana gittiğimi bilirim
günde en az 3 ekmek yiceksiniz diyorlardıı:d
sonraaa ne oluyorrrrrrr bırakınca sporu gelsin kilolar 5'er 10'ar

Sporu bırakan herkes bundan kilo alıyor demekki

kızlar diyetimizle ve mevzumuzla hiç alakası yok ama bişey sorucam belki aramızda böyle geniş bir sistemle çalışan arkadaşlarımız vardır...
bi firmanın fatura bilgilerini öğrenmem lazım... sigortacı olur-kargocu olur-tahsilat bürosu olur-gsm oporatörü olur... aramızda bana yardımcı olucak birileri varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…