kızlar diyetimizle ve mevzumuzla hiç alakası yok ama bişey sorucam belki aramızda böyle geniş bir sistemle çalışan arkadaşlarımız vardır...
bi firmanın fatura bilgilerini öğrenmem lazım... sigortacı olur-kargocu olur-tahsilat bürosu olur-gsm oporatörü olur... aramızda bana yardımcı olucak birileri varmı?
çizelge için ellerine ssağlık yarimm :) gerçi ben sanıırım gözden kaçmışım,listede yokum çünküama napalım kısmet bidahakine inşş :)
rica ederim... çok sory meleğim... önümüzdeki hafta mutlaka bildirim yap ama şu şekilde;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo güncel kilo
timam çok tşkler :) bu arada sabah yazdıgımı okudun mu bilmiorum cunku pc kafayı döndü we bazı sayfaları göremiorum..eklediğin fotoda gayet süper görünüosun,,bence boş yere kendini üzme :)
timam çok tşkler :) bu arada sabah yazdıgımı okudun mu bilmiorum cunku pc kafayı döndü we bazı sayfaları göremiorum..eklediğin fotoda gayet süper görünüosun,,bence boş yere kendini üzme :)
kızzz sen istanbulunn neresindensiinn.....(eski şarkılar ne güzelmiş be)
arkadaslar cumrtesı seyıre gecıorum.ama ben hızlı sonuc almak ıcın 5+5 yontemını denemek ıstıorum.ondan sonra 1+1 deneyeyim diorum.sizce mantıklımı
ikiside aynı aslında... birine günlük eksilme diğerinde haftalık eksilme yaşarsın.. ama totalde vericeğin kilo aynı olucaktır
tebrik ederim arkadaşım.aynen böyle devam et.Yinegec kaldım bildirim icin cocuklari hazırla okula gönder falan filan. Bugün çok şükür eksi ile haftayı bitireceğimi görmek bana iyi geldi 4 aydır kacamaklar yüzünden uygulamak ve uygulayamamak arasında gidip gelen dukan maceramda 5 kg altına inememistim ve geriye kalan 2 kiloyu 3 ay boyunca dişimi sıkıp veremedim
Neyse bugün ki kilom: 63.7
Başlangıç 66
Başlangıç tarihi24 Şubat
Şimdiden teşekkürler yarimcim
arkadaşlar hepinizi kocamann tebrik ediyorumçok başarılı eksilmeler gösteriyorsunuz...
Eki Görüntüle 368048
tebrik ederim arkadaşım.aynen böyle devam et.
ocak ayının son günlerinden beri düzenli olarak takip ettiğim bu topicteki güzel arkadaşlarım,hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı tebrik ediyorum.her ne kadar bazı sağlık sorunlarımdan dolayı dukanı bırakmış olsamda sizlerin yaptığı paylaşımları ve buradaki güzel muhabbeti bırakamıyorum.tabi dukanı bırakmak diyeti bırakmak değildi benim için.yine dukan usulü ama yanına birazcık meyve,kahvaltıda ekmek şeklinde bir usulle devam ettiğim diyetimde bende bu sabah 64.6yı görerek ziyadesiyle mutlu oldum.65 çok önemli bir sınırdı benim için.bir kırılma noktasıydı ve çok şükür ki kırıldı.okulda bazen diyetle ilgili birşeyler konuşulduğunda ''bizim forumdaki kızlar...''diye başlayan cümleler kuruyorum onlarda gülüyorlar.''sanki arkadaşlarından bahsediyorsun'' diye.ama şu bir gerçekki yakınımızdaki arkadaşlarımız bizleri buradaki gibi motive edemiyorlar.hepiniz için bol ----günler ve bir ömür formda bedenler diliyorum....
tabiki arkadaşız canım benim:)) onların kastettiği şey şöyle kanlı canlı,elinle dokunabileceğin kadar yakın olanlar.ama şunu söyleyebilirim ki aynı dili konuşabilmektir insanları yakınlaştıran şey ve burada herkes aynı dili konuşuyor.
iyi de zaten arkadaş değil miyiz:)
bende bu diyete başlamadan 20 gün önce takip etmeye başlamıştım burayı yani ocak ortalarından beri ozaman sadece okuyordum ama:)
diyete başlamadan birkaç gün önce üye olup hemen başladım çene çalmaya
burası olmasaydı asla bukadar sürdüremezdim diyeti
-ler ile +lar ile zayıflama inancı ile bir bütün olduk biz
bukadar insanın hayalinin aynı olması ne güzel değil mi hepimiz 36-38 beden olmak için çaba sarfediyoruz
Allah hepimizin gönlüne göre versin
selam bana bu diyeti ayrıntılı anlatırmısınız vermek istediğim sadece 7 kilo
atak devresinde sütü yoğurdu illa yağsızmı yemek zorundayız ben evde normal sütle yoğurt yapıyorum o olmazmı
ve yulaf kepeğini net dışında nerden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?