Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hangi firma canım özelden yaz bana bi bakıyım

çizelge için ellerine ssağlık yarimm :) gerçi ben sanıırım gözden kaçmışım,listede yokum çünkü ama napalım kısmet bidahakine inşş :)

çizelge için ellerine ssağlık yarimm :) gerçi ben sanıırım gözden kaçmışım,listede yokum çünkü ama napalım kısmet bidahakine inşş :)

rica ederim... çok sory meleğim... önümüzdeki hafta mutlaka bildirim yap ama şu şekilde;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo güncel kilo

rica ederim... çok sory meleğim... önümüzdeki hafta mutlaka bildirim yap ama şu şekilde;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo güncel kilo

timam çok tşkler :) bu arada sabah yazdıgımı okudun mu bilmiorum cunku pc kafayı döndü we bazı sayfaları göremiorum..eklediğin fotoda gayet süper görünüosun,,bence boş yere kendini üzme :)

timam çok tşkler :) bu arada sabah yazdıgımı okudun mu bilmiorum cunku pc kafayı döndü we bazı sayfaları göremiorum..eklediğin fotoda gayet süper görünüosun,,bence boş yere kendini üzme :)

kızzz sen istanbulunn neresindensiinn..... (eski şarkılar ne güzelmiş be)

arkadaslar cumrtesı seyıre gecıorum.ama ben hızlı sonuc almak ıcın 5+5 yontemını denemek ıstıorum.ondan sonra 1+1 deneyeyim diorum.sizce mantıklımı

arkadaslar cumrtesı seyıre gecıorum.ama ben hızlı sonuc almak ıcın 5+5 yontemını denemek ıstıorum.ondan sonra 1+1 deneyeyim diorum.sizce mantıklımı

ikiside aynı aslında... birine günlük eksilme diğerinde haftalık eksilme yaşarsın.. ama totalde vericeğin kilo aynı olucaktır

tebrik ederim arkadaşım.aynen böyle devam et.
arkadaşlar hepinizi kocamann tebrik ediyorum çok başarılı eksilmeler gösteriyorsunuz...
Eki Görüntüle 368048

ocak ayının son günlerinden beri düzenli olarak takip ettiğim bu topicteki güzel arkadaşlarım,hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı tebrik ediyorum.her ne kadar bazı sağlık sorunlarımdan dolayı dukanı bırakmış olsamda sizlerin yaptığı paylaşımları ve buradaki güzel muhabbeti bırakamıyorum.tabi dukanı bırakmak diyeti bırakmak değildi benim için.yine dukan usulü ama yanına birazcık meyve,kahvaltıda ekmek şeklinde bir usulle devam ettiğim diyetimde bende bu sabah 64.6yı görerek ziyadesiyle mutlu oldum.65 çok önemli bir sınırdı benim için.bir kırılma noktasıydı ve çok şükür ki kırıldı.okulda bazen diyetle ilgili birşeyler konuşulduğunda ''bizim forumdaki kızlar...''diye başlayan cümleler kuruyorum onlarda gülüyorlar.''sanki arkadaşlarından bahsediyorsun'' diye.ama şu bir gerçekki yakınımızdaki arkadaşlarımız bizleri buradaki gibi motive edemiyorlar.hepiniz için bol ----günler ve bir ömür formda bedenler diliyorum....

iyi de zaten arkadaş değil miyiz:)
bende bu diyete başlamadan 20 gün önce takip etmeye başlamıştım burayı yani ocak ortalarından beri ozaman sadece okuyordum ama:)
diyete başlamadan birkaç gün önce üye olup hemen başladım çene çalmaya
burası olmasaydı asla bukadar sürdüremezdim diyeti

-ler ile +lar ile zayıflama inancı ile bir bütün olduk biz
bukadar insanın hayalinin aynı olması ne güzel değil mi hepimiz 36-38 beden olmak için çaba sarfediyoruz
Allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaba kızlar benım de eşim yapıyor bu diyeti
şuan seyirin 3.haftasındayız ve tam 8 kilo verdi
epey dikkat ediyorum yulaf kepeği süt dozu vs.

tabiki arkadaşız canım benim:)) onların kastettiği şey şöyle kanlı canlı,elinle dokunabileceğin kadar yakın olanlar.ama şunu söyleyebilirim ki aynı dili konuşabilmektir insanları yakınlaştıran şey ve burada herkes aynı dili konuşuyor.

bunları kullanıp yababileceğim tatlı varmı?
5 haftadır adamın ağzına tatlı namına bir şey girmedi

selam bana bu diyeti ayrıntılı anlatırmısınız vermek istediğim sadece 7 kilo
atak devresinde sütü yoğurdu illa yağsızmı yemek zorundayız ben evde normal sütle yoğurt yapıyorum o olmazmı
ve yulaf kepeğini net dışında nerden bulabilirim

canım haber vermeden 9.gruptan ayrıldın mazeret belirmeden nereye kayboldun

ay sonunda bugün dukan ekmeğimi yaptım. okula gitmedim sevk eylemi vardı.gerçektende güzel oldu hergün krep yapmaktan bıkmıştım valla.4 küçük dilim çıktı bir gün için.zaten 2 dilimde ekmek yeme hkkım vardı.bana fazlasıyla yeter artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…