kızlar bu beğen butonu yeni değil mi?ben mi geç farkettim yoksa:26::26:
kızlar bu beğen butonu yeni değil mi?ben mi geç farkettim yoksa:26::26:
yeni yeni... dün itibariyle aramıza katılmışbu arada günaydın ve tebrikleeeeeerrrrrrrrrrrrr
daha dün aklımdan geçiyodu dedimki
keşke facede de olduğu gibi beğenme butonu olsa
kızlar bu arada bugun itibariyle sanırım tekrar kilo vermeye başlamış olabilirim ağzım deli gibi kuruyo... çook susuyorum... yağ yakıyorum diye yorumluyorum öylemidirki
kızlar bu arada bugun itibariyle sanırım tekrar kilo vermeye başlamış olabilirim ağzım deli gibi kuruyo... çook susuyorum... yağ yakıyorum diye yorumluyorum öylemidirki
bu arada annem işe götürmem için hazırladığı kahvaltı menüme hergün ısrarla light üçgen peynir koyuyor bi tane... çekmecemdeki üçgen light peynir sayısı 3e ulaştı kızlar... bir dilimde light tost kaşarı var... ama miray dokunurmu onlara yermi bi daha
miraycım bu arada light kaşar yasakmı???ben haftada bir filan yiyorum yada 2
bu arada ömürcüm tebriklerrrrrrrrrr :) bende regl olcam bu ara da olamadım halen
bende 63.9 la güne başladımmm :)iyi gibiyiz kızz
yes yes yessssöyledir inşallah tatlımmmmmm
(kuantummmmöyle de öyle olsun )
hoşgelmiş o zaman.yeni yeni... dün itibariyle aramıza katılmışbu arada günaydın ve tebrikleeeeeerrrrrrrrrrrrr
Günaydın canlarımmmmm
dün akşam eve gelen 2 kutu çikolata kaplı pişmaniye az kalsın sonum oluyorduuu
hey Allahım okadar çok severim kiii yememek için resmen kendimle savaştım ve resmen hırçınlaştımmm
aklımda o var yaaa onun için devamlı birşeyler yeme isteği doğdu içimdee vee kaba bir tabir ama öküz gibi yedimm
akşam yemeğinde annem alinazik yapmıştı patlıcanlı patlıcanlı oh çok özlemişim onu yedim bir güzel tabiki dukana uygun
sonra ben bu pişmaniyeleri gördüm ya hadi dedim nefsim körelsin puding yaptım ve 1 kase yedim yoook olmadı yanii...
süt içtim , helva yaptım azcık ucundan baktım , sonra pancake yaptım onunda tadına baktım tabi off liste kalabalık hepsi dukana uygun olsada saat 10 dan sonra yenilince bana bu sabah + ile geri döndü tabi
sebze günüm olmasıda + ya sebep biliyorum ama hey allahım pişmaniyeler gümbürtüye götürüyordu sonuç olarak yemedim ama onun yarısını yeseydim bukadar şey yemezdim şimdi pişmanımmm
ama onun yarısını yeseydin eğer aynı yağ ve şekeri almıycaktın vücuduna... hepsi dukana uygun olduğundan sadeece kısa süreli + çıkıyosundur... ama pişmaniye yeseydin bikaç gün sürücek + olurdu... yine kötünün iyisini yapmışsın kuzum... bununla geçmiş olsun... sana da günaydııınnnnnnnn
cizelgene bakilirsa atakta vermissin 1.5 kg tebrik ederimbu hafta elimden kactin haftaya rakibimsin ona gore 1 kg veremeyene fazladan yuruyus var
bazen beynine hükmedemiyorsun ve cidden yoruyor seni akşamki durumumu hepiniz bazı anlarda yaşamışsınızdır:44:
neyse şimdi 2 gün protein günüm yine gelirim kiloma
bazen diyorum 5/5 mi gitsem proteine alışınca iyi kilo iniyor bir anda yada 5 / 3aklımda bunlar var şimdide
vücudunu yoracaksın devamlı düzen değiştirmekten.2/1 iyi değil mi iyi gidiyorsun bence..bazen beynine hükmedemiyorsun ve cidden yoruyor seni akşamki durumumu hepiniz bazı anlarda yaşamışsınızdır:44:
neyse şimdi 2 gün protein günüm yine gelirim kiloma
bazen diyorum 5/5 mi gitsem proteine alışınca iyi kilo iniyor bir anda yada 5 / 3aklımda bunlar var şimdide
ama bu sefer kilo verme hızını bozabilirsin... riskli... kilo vermeye devam ediyoken bunu yapma derim... ben korkarım alıştığı düzen bozulup ya kilo veremezsem diye... deli cesareti var sende
vücudunu yoracaksın devamlı düzen değiştirmekten.2/1 iyi değil mi iyi gidiyorsun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?