Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

63 mü süpermiş..

65 felam anca diyorum ben.

bi de ben yemekhanemizden kart aldım bu ay için. arkadaşların ısrarına dayanamadımartık. aylardır oyalıyordum.

dün sadece tavuk yedim. bugünde arnavut ciğeri var ne yiyecem bilemiyorum açıkçası. az da kalmıştı hedefime ulaşmama

dünkü menümü yazayım.kacamakta yapmıştım aslında

sabah yumurta yoktu sadece light beyaz peynir yedim
öglen haşlanmış tavuk gögsü ve ayran
ara tarcınlı ve karanfilli süt
yulaf kepegi almadım henüz. yulaf ezmesi ile akşam krep yaptım.yanında ayran peynir
yeşil cay 2 fincan
2 litre su
gece 3 gibi uyanmıştım ve bi kac tane bisküvi ve çikolata yedim maalesef:26:

Son düzenleme:
iskender süper görünüyor arkadaşlar burda herkesin dukan la arası iyi maşallah ben sessiz takipçiyim ama bundan sonra daha fazla katılmaya karar verdim bende dukan yapıyorum bugün atak ta 4. günüm
iyi gidiyor inşallah kilolar yavaştan yavaştan çekilmeye başladı sanki bişey sorcam iskenderin yanındaki salçalı sosmu atakta olabiliyor mu birde meyve yasak biliyorum ancak limonlu çay içiyorum sonrada o limon dilimlerini yiyorum bi sakıncası varmıdır sizce??

benimde günlük menüm ;

sabah 1 katı yumurta+1 pancake
ara: yoğurt
öğlen: sosis+peynir+pancake
ara: süt içerim sanırım
akşam: kıymalı yumurta+yoğurt

günaydın dukancanlar :):):)

bugüne 500 gr eksik başlamanın dayanılmaz hafifliğini yaşamaktayım

tebrik ederim cnm bende 2 günde 1 kilo verdim dukan amcamın dediği gibi oldu 59 la başladım bugün seyir dönemine başladım sabah domates salatalık beyaz peynir yulaf kepeğinden bir parça ekmek 1 tane jambon yedim çok mutluyum ve hipertansiyon hastasıyım ilacı bıraktım çok rahatım tansiyonum dengelendi çooook enerjiliyim 3 gündür

çok sağol canım bakalım ilk günler diye heralde böyle gidiyor.3 günde 2.7 kilo verdim gerçi 2 aydır diyet yapıyodum ztn.7 kilomu vermiştim bi değişiklik yapıp dukana sardım.bende 10 gün atak yapmayı düşünüyorum.seyir dönemini sabırsızlıkla bekliorum :)

benimde günlük menüm ;

sabah 1 katı yumurta+1 pancake
ara: yoğurt
öğlen: sosis+peynir+pancake
ara: süt içerim sanırım
akşam: kıymalı yumurta+yoğurt

ben de yazarım menümüüü alla alla yaa artise bakkk
sabah: iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir+1 dilim hindi salam+yarım muffin büyüklüğünde dukan ekmeği+çay (1/4 tatlandırıcılı)
ara : yoğurt yada süt (ikiside kalmamış fabrikada az önce şöförü gönderdim yoğurt ve süt alıcak bana sanırım süt içerim)
öğlen : 3-4 adet kasap köfte+baharatlı yoğurt (bu arada kasap köfteyi evde kendim yapıp streçle sarıp dondurdum yağsız kıymadan)
ara : ice tea limonlu (light)
akşam: köfte yada tavuk yerim sanırım (akşam menüm henüz net değil belki yemem bile... çünkü bugun dans var 21,30 da dersten çıkıcam amcamlar gelicek onları alıcam falan... yesemde yoğurt+tavuk olur galiba)

Son düzenleme:
limon dilimleri meyve grubuna dahil o yüzden yememelisin...
bu arada hoşgeldin sende..

Rüyamda diyetimi bozduğumu gördümmmm kalktığımda gerçekten bozdum sandım ilahi bennn

Rüyada bile bu kadar vicdan azabı çekiyorsam ben bu diyeti bozmamm hehehehehe büyük konuşmamak lazımm tabiiii

Rüyamda diyetimi bozduğumu gördümmmm kalktığımda gerçekten bozdum sandım ilahi bennn

Rüyada bile bu kadar vicdan azabı çekiyorsam ben bu diyeti bozmamm hehehehehe büyük konuşmamak lazımm tabiiii

bende önceki gece çoooook geç yattığım için akşam sızmışım ekmeğimin pişmesini beklerken... sabah gözümü açar açmaz "ulan ekmeklerin içi pişmedi yaa" falan demeye başladım kendi kendime... saf ben akşam fırını kapatıp mı uyuduğumu düşündüm acaba sonra bi gittim mutfağa... annemden allah razı olsun pişirmiş kalıplarından da çıkarıp dolabıma koymuş pek mutlu oldum... lokum gibi bi ekmekle kahvaltı yaptım valla missss

evet limon da meyve grubu diye biliyorum bende o yüzden yemesen iyi ben dünkü salça sosunu yarım tatlı kaşığı salça balsamik sirke fesleğen karabiber kimyon la hazırlamıştım çok güzeldi birde şunu söylim kitapta da balsamik sirke geçiyor ve öneriliyor sahiden öyle bir tadı var ki tuz bir anlmada aramıyorsunuz diyebilirim ki ben çok tuz tüketen biriydim şimdilerde çokça azalttım ve balsamik sirke bunun için çok yardımcı oluyor

ah bu anneler iyiki varlar:) Allah başımızdan eksik etmesin
evlenince napcam bilmiyoruumm:44:

Valla ben arada yedim senin gibi normal yoğurttan. Yine de güzel kilo veriyorum. Sürekli tartılmıyorum ama inceldiğin o kadar belli oluyor ki.

umarımm ööle olur ama bu gün atak 5. gün 80'le başlamıştım dayanamadım bugün tartıldım 77.900!!
normal şartlarda 5 günde 2.100 kg çok iyi ama hani dukan diyetindeimm daha da fazla gitmesi gerekmio mu
bi de arkadaşların yazdıklarını okuorumm atakta 5 kilo veren var.. light yoğurt bu kadar etkili ise bugün alaymm barii..ayrıca cevap için tşkrlerr!!

ah bu anneler iyiki varlar:) Allah başımızdan eksik etmesin
evlenince napcam bilmiyoruumm:44:

amiiinnn amiiin....
ben hazırlıklıyım... akşamları genelde ben yemek yapıp sofra hazırlayıp topladığım için ve ertesi gün yiyeceklerimi kendim hazırladığım için sıkıntı yaşamıycam gibi... bayılıyorum evde temizlik yemek yapmaya...

Bu sabaha eksiyle uyanan herkesi tebrik eder artısı olanlara da sabır dilerim:) kızlar hammadeler.comdan bişeyler almak istiyorum ama 3 kargo şekli var ikisinde ücret görünüyor birinde görünmüyor anlamadım bişey. Aranızda burdan alışveriş yapmış olan var mı?? Bir de bu site dışında buğday kepeğini nerden bulabilirim ve yağı azaltılmış kakaoyu??

slm. 5 günde 2 kilo cok güzel tebrikler
kac gün atak yapacaksın?

bugday kepegini ve diger dukan malzemelrini gurmenet.comdan bulabilirsin
fiyatlarıda uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…