63 mü süpermiş..
günaydın dukancanlar :):):)
bugüne 500 gr eksik başlamanın dayanılmaz hafifliğini yaşamaktayım
tebrik ederim cnm bende 2 günde 1 kilo verdim dukan amcamın dediği gibi oldu 59 la başladım bugün seyir dönemine başladım sabah domates salatalık beyaz peynir yulaf kepeğinden bir parça ekmek 1 tane jambon yedim çok mutluyum ve hipertansiyon hastasıyım ilacı bıraktım çok rahatım tansiyonum dengelendiçooook enerjiliyim 3 gündür
benimde günlük menüm ;
sabah 1 katı yumurta+1 pancake
ara: yoğurt
öğlen: sosis+peynir+pancake
ara: süt içerim sanırım
akşam: kıymalı yumurta+yoğurt
limon dilimleri meyve grubuna dahil o yüzden yememelisin...iskender süper görünüyor arkadaşlar burda herkesin dukan la arası iyi maşallah ben sessiz takipçiyim ama bundan sonra daha fazla katılmaya karar verdim bende dukan yapıyorum bugün atak ta 4. günüm
iyi gidiyor inşallah kilolar yavaştan yavaştan çekilmeye başladı sanki bişey sorcam iskenderin yanındaki salçalı sosmu atakta olabiliyor mu birde meyve yasak biliyorum ancak limonlu çay içiyorum sonrada o limon dilimlerini yiyorum bi sakıncası varmıdır sizce??
Rüyamda diyetimi bozduğumu gördümmmmkalktığımda gerçekten bozdum sandım ilahi bennn
Rüyada bile bu kadar vicdan azabı çekiyorsam ben bu diyeti bozmamm hehehehehe büyük konuşmamak lazımm tabiiii
iskender süper görünüyor arkadaşlar burda herkesin dukan la arası iyi maşallah ben sessiz takipçiyim ama bundan sonra daha fazla katılmaya karar verdim bende dukan yapıyorum bugün atak ta 4. günüm
iyi gidiyor inşallah kilolar yavaştan yavaştan çekilmeye başladı sanki bişey sorcam iskenderin yanındaki salçalı sosmu atakta olabiliyor mu birde meyve yasak biliyorum ancak limonlu çay içiyorum sonrada o limon dilimlerini yiyorum bi sakıncası varmıdır sizce??
bende önceki gece çoooook geç yattığım için akşam sızmışım ekmeğimin pişmesini beklerken... sabah gözümü açar açmaz "ulan ekmeklerin içi pişmedi yaa" falan demeye başladım kendi kendime... saf ben akşam fırını kapatıp mı uyuduğumu düşündüm acabasonra bi gittim mutfağa... annemden allah razı olsun pişirmiş kalıplarından da çıkarıp dolabıma koymuş pek mutlu oldum... lokum gibi bi ekmekle kahvaltı yaptım valla missss
Valla ben arada yedim senin gibi normal yoğurttan. Yine de güzel kilo veriyorum. Sürekli tartılmıyorum ama inceldiğin o kadar belli oluyor ki.
ah bu anneler iyiki varlar:) Allah başımızdan eksik etmesin
evlenince napcam bilmiyoruumm:44:
umarımm ööle olur ama bu gün atak 5. gün 80'le başlamıştım dayanamadım bugün tartıldım 77.900!!
normal şartlarda 5 günde 2.100 kg çok iyi ama hani dukan diyetindeimm daha da fazla gitmesi gerekmio mu
bi de arkadaşların yazdıklarını okuorumm atakta 5 kilo veren var.. light yoğurt bu kadar etkili ise bugün alaymm barii..ayrıca cevap için tşkrlerr!!
Allah annenizi aratmayacak kocalar nasip etsinah bu anneler iyiki varlar:) Allah başımızdan eksik etmesin
evlenince napcam bilmiyoruumm:44:
Bu sabaha eksiyle uyanan herkesi tebrik eder artısı olanlara da sabır dilerim:) kızlar hammadeler.comdan bişeyler almak istiyorum ama 3 kargo şekli var ikisinde ücret görünüyor birinde görünmüyor anlamadım bişey. Aranızda burdan alışveriş yapmış olan var mı?? Bir de bu site dışında buğday kepeğini nerden bulabilirim ve yağı azaltılmış kakaoyu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?