Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün görümcemin doğum günü eve çikolatalı yaş pasta alacağız şimdiden kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyım gerçi bişi diyim mi ilkkez bu kadar bilinçli bir diyet yapıyorum ve kilo kaybını görünce önce yediklerim geliyor aklıma mesela ben mercimek çorbasına bayılırım ve sadece o olsa ben öğün olarak yerim ve yeter geçen evde yapılmış mis gibide kokuyor dedim ki kendi kendime bu benim bilmediğim bir tat değil kii sadece bi süreliğine yemeyecemm velhasıl bayanlar böyle teskin ediyorum kendimi işede yarıyor inşaallah önümdeki 4-5 ay içinde bu böyle olur...

dün akşam bizim evdeki menüyü veriyorum.
saç kavurma.

annem babam eşim önlerine aldılar birer pideyi öyle yediler ki...annem üzülüyor tabi 'ah kızım bu diyet ne zman bitecek' diye.
peki ben ne yaptım? ayrı bir tavada dukana uygunundan yaptım..yanına közlenmiş kırmızı biber naneli yoğurtlu ve bir bardak zero.gece ise annemin sevdiği bir kek var yarın gidecek aklımda kalır diye kalktım onu da yaptım.3'er 4'er yediler bende tık yok tabi.ah ah dukan az kaldı güçlendirmeye.ama bu sabah eğer - --görmeseydim çok üzülürdüm inanın ki.o kadar şeyi yeme, bir de kilo verme ,hiç adil olmazdı doğrusu.

mikrodalga ekmeği dediğin şeyi fırında yaparsak olur mu :44::44::44:

Ben yulaftan krep yapıyorum onuda severk yiyorum ama değişiklik olur

vücudunu yoracaksın devamlı düzen değiştirmekten.2/1 iyi değil mi iyi gidiyorsun bence..

Bence de iyi gidiyorsun, sürekli düzen değiştirmek kilo vermeyi yavaşlatmazmı? ben ne spor ne yürüme evde oturarak hiçbişey yapmadan 40 günde 9,5 kilo vermiş bir arkadaşımı gördüm. 1-1 devam etmiş gitmiş..görünce hayretler içinde kaldım.ayrıca yulaf kepeği bile yememiş. tahlillerinide yaptırmış herşey yolundaymış....

yanina yiyebilceğin tatlı türü birşey al.çok ısrar olacaktır.bak duyma ihtimalin yüksek cümleler şunlar:
'aaaa benim pastam ama ,
bir lokma al Allahını seversen' falan filan.
'yok iradeliyim ,yemem' diyorsan o ayrı da.dayanamayacak gibiysen ufak kek puding filan birşey yap götür..

hatta ufak bi kek yap... üstüne de puding yapıp dök al sana yaşpasta hazır bilem
öyle ısrar edince noluyo acaba????

hoşgeldin
.Mardin'de çok sevdiğim bir arkadaşım var selam olsun.
buraya takıl devamlı görürsün bak nasıl kilo veriliyor..

hoşgelmiş o zaman.
sana da günaydın.
adet döneminde kilo verme olayını sevdim,geçen ayda böyle olmuştu..

bacım 64 ü görmene sevindim. en sonunda açtın yolu gelecez bizde arkadana.

benim tartı bozulmuştuya gittim eski tartımı getirdim kayınvalidemden. eski tip tartıklardan. saolsun 1,5-2 kilioda eksik tartar. 65 üstünü 2 kilo eksik tartıyo ama 60 kilo olunca tam tartıyor.yanisi ilginç bi tartı.

sabah çıktım baktım gözlerim pörtledi. tartıda 63 gelyiorum

bundan kelli digital tartıyı evime sokmam ben. moralimi bozmaktan başka bişiye yaramıyor zaten

63 mü süpermiş..

günaydın kızlar
ben dün başlamıştım dukana.ve bugün tartıldıgımda inanamadım
dün sabah 63.500 cıkmıştım
bu sabah 62.100
ben 2 aydır kendimce diet yapıyorum ve en son 62.300 ü gördüm ve orada takılmıştı
sonra sıkılıp dieti bozdum gecen hafta öküz gibi herşeyi yedim.ve 1 kilo aldım
bi kac gün sonra regli olcam buna ragmen kilo verdim bu süper bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…