- 6 Mart 2012
- 47
- 2
- 86
hımmm tamam o zaman.yok yok onlar alternatifin 2/1 iyi gidiyorum bencede canım
1-2 ayda bukadar oynamam zaten kendimlee
Günaydın kızlar.
Çok mutluyum bu sabah tartım 66,4 gösterdi.
Dün akşam tüm aile mantı yediler ben ise yaptım dönerimi aldım yoğurdumu ohhhh.
Kızlar birde mikrodalga ekmeği şiddetle tavsiye ederim. Dün akşam yaptım mükemmel oldu yumuşacık ve lezzetli hiç yulaf gibi değil di.
Keşke diyetin ilk günleri deneseymişim. ben hamburger ekmeğindeki tarife göre yaptm ama miktar arttırılıp bir kere de yapılabilir.
Şimdi de hamburger ekmeği arasına beyaz peynir jambon ve domates ile kahvaltımı yapıcam.
Öpüyorum sizleri.
vücudunu yoracaksın devamlı düzen değiştirmekten.2/1 iyi değil mi iyi gidiyorsun bence..
mikrodalga ekmeği dediğin şeyi fırında yaparsak olur mu :44::44::44:
Ben yulaftan krep yapıyorum onuda severk yiyorum ama değişiklik olur
yanina yiyebilceğin tatlı türü birşey al.çok ısrar olacaktır.bak duyma ihtimalin yüksek cümleler şunlar:bugün görümcemin doğum günü eve çikolatalı yaş pasta alacağız şimdiden kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyımgerçi bişi diyim mi ilkkez bu kadar bilinçli bir diyet yapıyorum ve kilo kaybını görünce önce yediklerim geliyor aklıma mesela ben mercimek çorbasına bayılırım ve sadece o olsa ben öğün olarak yerim ve yeter geçen evde yapılmış mis gibide kokuyor dedim ki kendi kendime bu benim bilmediğim bir tat değil kii sadece bi süreliğine yemeyecemm velhasıl bayanlar böyle teskin ediyorum kendimi işede yarıyor inşaallah önümdeki 4-5 ay içinde bu böyle olur...
Selamlar kızlar bende geldim aranıza Mardinden sevgiler...
Aslında Ankaralıyım ama burada çalışıyorum
Bende 10,03,2012 de başladım dukana 84,500kg ile
Ve bugün sabah 81,400 düm :)))) herşey güzel gidiyor...
Selamlar kızlar bende geldim aranıza Mardinden sevgiler...
eve oluyo ben fırında yapıyorum
yanina yiyebilceğin tatlı türü birşey al.çok ısrar olacaktır.bak duyma ihtimalin yüksek cümleler şunlar:
'aaaa benim pastam ama ,
bir lokma al Allahını seversen' falan filan.
'yok iradeliyim ,yemem' diyorsan o ayrı da.dayanamayacak gibiysen ufak kek puding filan birşey yap götür..
tebrik ederim arkadaşım.aynen böyle devam et.:4
Çok teşekkür ederim yavas gidiyorum aslinda cunku 4 aydir gina geldi diyetten. bu hafta kacamaksiz bir hafta yapacagima dair kendime soz verdim. gelecek persembeye bakalim durum ne olacak. benim icin cok zor bir hafta olacak cunku carsamba gunum var. keske sende burda olsaydın. Bu arada başka diyet araştırdın mı. Yoksa iyilesince dukandan mı devam edeceksin
hoşgeldinSelamlar kızlar bende geldim aranıza Mardinden sevgiler...
hoşgelmiş o zaman.
sana da günaydın.
adet döneminde kilo verme olayını sevdim,geçen ayda böyle olmuştu..
bacım 64 ü görmene sevindim. en sonunda açtın yolu gelecez bizde arkadana.
benim tartı bozulmuştuya gittim eski tartımı getirdim kayınvalidemden. eski tip tartıklardan. saolsun 1,5-2 kilioda eksik tartar. 65 üstünü 2 kilo eksik tartıyo ama 60 kilo olunca tam tartıyor.yanisi ilginç bi tartı.
sabah çıktım baktım gözlerim pörtledi. tartıda 63 gelyiorum
bundan kelli digital tartıyı evime sokmam ben. moralimi bozmaktan başka bişiye yaramıyor zaten
kerokero bana gel bana gel.64 ü gördüm kesin ve net:)))
ben de yapıyorum bunu sık sık..afiyet olsun..bakalım beğenecek misniz
0 yağ
0 şeker
Eki Görüntüle 368812 Eki Görüntüle 368816 Eki Görüntüle 368813 Eki Görüntüle 368815 Eki Görüntüle 368814
bu ne ya hakikaten dur düzeltiyorum:)))kıs bu ne biçim bi ticker. in dediysek hemende 60 yaz demedik herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?