hammaddelerden alışveriş yapmadım ama yapanlar cevap yazacaktır mutlaka.buğday kepeği artık her markette bulunuyor yani ben görüyorum.algıda seçicilik olayım hat safhada diyetle alakalaı ne varsa buluyorum reyonlarda:))Bu sabaha eksiyle uyanan herkesi tebrik eder artısı olanlara da sabır dilerim:) kızlar hammadeler.comdan bişeyler almak istiyorum ama 3 kargo şekli var ikisinde ücret görünüyor birinde görünmüyor anlamadım bişey. Aranızda burdan alışveriş yapmış olan var mı?? Bir de bu site dışında buğday kepeğini nerden bulabilirim ve yağı azaltılmış kakaoyu??
ben ordan alışveriş yaptım 12li yulaf kepeği aldım... çarşamba sipariş verdim dün eve teslim edilmiş bile... kargo da sürat kargoyla geldi ücretinide alışveriş esnasında ödedim... fiyatı yazmayan kargo ambar dikkat edersen orda açıklaması da yapılmış zaten... eğer ambarı seçerseniz alıcağınız ürün tartılarak mesafe de göz önünde bulundurularak fiyatlandırılacaktır diye... yani ambarda sabit kargo fiyatı yok... yağı azaltılmış kakao ve buğday kepeğini büyük marketlerde de bulabilirsin çok ulaşılmaz bişey değil ama heryerde bulunan şeylerde değil... bu yüzden hiç riske atamam veririm internetten siparişimi kapıma kadarda getirirler... adamlarda herşey var zaten...Bu sabaha eksiyle uyanan herkesi tebrik eder artısı olanlara da sabır dilerim:) kızlar hammadeler.comdan bişeyler almak istiyorum ama 3 kargo şekli var ikisinde ücret görünüyor birinde görünmüyor anlamadım bişey. Aranızda burdan alışveriş yapmış olan var mı?? Bir de bu site dışında buğday kepeğini nerden bulabilirim ve yağı azaltılmış kakaoyu??
bugday kepegini ve diger dukan malzemelrini gurmenet.comdan bulabilirsin
fiyatlarıda uygun
hammaddelerden alışveriş yapmadım ama yapanlar cevap yazacaktır mutlaka.buğday kepeği artık her markette bulunuyor yani ben görüyorum.algıda seçicilik olayım hat safhada diyetle alakalaı ne varsa buluyorum reyonlarda:))
ben ordan alışveriş yaptım 12li yulaf kepeği aldım... çarşamba sipariş verdim dün eve teslim edilmiş bile... Kargo da sürat kargoyla geldi ücretinide alışveriş esnasında ödedim... Fiyatı yazmayan kargo ambar dikkat edersen orda açıklaması da yapılmış zaten... Eğer ambarı seçerseniz alıcağınız ürün tartılarak mesafe de göz önünde bulundurularak fiyatlandırılacaktır diye... Yani ambarda sabit kargo fiyatı yok... Yağı azaltılmış kakao ve buğday kepeğini büyük marketlerde de bulabilirsin çok ulaşılmaz bişey değil ama heryerde bulunan şeylerde değil... Bu yüzden hiç riske atamam veririm internetten siparişimi kapıma kadarda getirirler... Adamlarda herşey var zaten...
kızlar bu beğen butonu yeni değil mi?ben mi geç farkettim yoksa:26::26:
ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler
canım ben de vereceğim ama dediğim gibi kargo bedeli oldukça yüksek ona 12.5 vereceğime yerine marketten başka bir light alırım diye:))
çok sağol canım bakalım ilk günler diye heralde böyle gidiyor.3 günde 2.7 kilo verdim gerçi 2 aydır diyet yapıyodum ztn.7 kilomu vermiştim bi değişiklik yapıp dukana sardım.bende 10 gün atak yapmayı düşünüyorum.seyir dönemini sabırsızlıkla bekliorum :)
aynen öyle tatlım.süper bir duygu gerçekten...yeni canım.bende msjım beğenilince farkettim.bu arada tebrik ederim.sende önemli bir barajı aştın.(65 barajı)kilo vermenin mutluluğu ve kişide yarattığı özgüven paha biçilemez.
canim ya bence 10 gun atak yapma, dukan amcanin testini uygulayip onun dedigi yolda ilerle cunku 10 gun cokkk ileri durumlarda doktor kontrolunde tavsiye ediliyor;sonra tatsiz bisi olmasin. Tabi sen bilirsin ama ...
:))) adamlar da işini biliyor:))) neyse bir bakayım migrosa bulamazsam alayım burdan:)) bir de klasik bir soru olacak ama ben verilen cevapları unuttum kızlar doğalsan mı daha iyi ru-şeim marka mı?? Markayı yalnış yazmış olabilirim kusura bakmayın:)) ikisinin farkı ne?
:))) adamlar da işini biliyor:))) neyse bir bakayım migrosa bulamazsam alayım burdan:)) bir de klasik bir soru olacak ama ben verilen cevapları unuttum kızlar doğalsan mı daha iyi ru-şeim marka mı?? Markayı yalnış yazmış olabilirim kusura bakmayın:)) ikisinin farkı ne?
ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler
Doğalsanınki resmen boğazıma takılıyor ya hiç sevmiyorum sadece lorlu kurabiye şeklinde yiyebiliyorum çok kokuyor hele ekmek ne kadar yaptım sa allah affetsin arıya gitti ondan diyorum diğeri farklıysa onu deneyim diye.. çok sağolun kızlar..
Doğalsanınki resmen boğazıma takılıyor ya hiç sevmiyorum sadece lorlu kurabiye şeklinde yiyebiliyorum çok kokuyor hele ekmek ne kadar yaptım sa allah affetsin arıya gitti ondan diyorum diğeri farklıysa onu deneyim diye.. çok sağolun kızlar..
tebrik ederim arkadaşım.aynen böyle devam et.:4
Çok teşekkür ederim yavas gidiyorum aslinda cunku 4 aydir gina geldi diyetten. bu hafta kacamaksiz bir hafta yapacagima dair kendime soz verdim. gelecek persembeye bakalim durum ne olacak. benim icin cok zor bir hafta olacak cunku carsamba gunum var. keske sende burda olsaydın. Bu arada başka diyet araştırdın mı. Yoksa iyilesince dukandan mı devam edeceksin
canım günaydın.benim arkadaşlarım çok alışkındır sürekli diyet yapmama,onların yediklerini yemeyip yanımda götürdüğüm diyet yemeklerini yememe.sende öyle yap.hatta ps gününe gelirse ton balıklı salata yap götür.az önce yarim başka bir arkadaşa söylemiş,kek yap üstünede puding yapıp dök.al sana en nefisinden pasta.anladığım kadarıyla sen yapıyorsun öyle tarifler.şöyle düşün: yaza aralarında en güzel sen gireceksin.iradeni onların ısrarlarına ezdirme.birde zero götürebilirsinhani şişirir ve tıkar. ben protein ağırlıklı bir az ve sık yeme diyeti uyguluyorum şu an.aslında alerjim hala geçmedi.protein aldığım için.ilacı almayı unuttuğum akşamlar oluyor hemen kaşınmaya başlıyorum.alerji testi yaptırıp ona göre devam edeceğim artık.seni çok öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?