Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hammaddelerden alışveriş yapmadım ama yapanlar cevap yazacaktır mutlaka.buğday kepeği artık her markette bulunuyor yani ben görüyorum.algıda seçicilik olayım hat safhada diyetle alakalaı ne varsa buluyorum reyonlarda:))

ben ordan alışveriş yaptım 12li yulaf kepeği aldım... çarşamba sipariş verdim dün eve teslim edilmiş bile... kargo da sürat kargoyla geldi ücretinide alışveriş esnasında ödedim... fiyatı yazmayan kargo ambar dikkat edersen orda açıklaması da yapılmış zaten... eğer ambarı seçerseniz alıcağınız ürün tartılarak mesafe de göz önünde bulundurularak fiyatlandırılacaktır diye... yani ambarda sabit kargo fiyatı yok... yağı azaltılmış kakao ve buğday kepeğini büyük marketlerde de bulabilirsin çok ulaşılmaz bişey değil ama heryerde bulunan şeylerde değil... bu yüzden hiç riske atamam veririm internetten siparişimi kapıma kadarda getirirler... adamlarda herşey var zaten...

ben de senin gibi oldum canım ama bu süpermarketlere diyet bölümü oluşturmadıkları için sinir oluyorm:) 1 saati geçiyor 5m migrosta aradıklarımı bulmak için:)))))

canım ben de vereceğim ama dediğim gibi kargo bedeli oldukça yüksek ona 12.5 vereceğime yerine marketten başka bir light alırım diye:))

kızlar bu beğen butonu yeni değil mi?ben mi geç farkettim yoksa:26::26:

yeni canım.bende msjım beğenilince farkettim.bu arada tebrik ederim.sende önemli bir barajı aştın.(65 barajı)kilo vermenin mutluluğu ve kişide yarattığı özgüven paha biçilemez.

ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler

ohaaa :)
gurmenette 5.90 filandı sanırım kargo ücreti
5 liralık bişi için netten sipariş verirsen zarar edersin.başka ihtiyacların filan varsa onlarıda alsan yada alacagın üründen bi kactanede alsan daha iyi olur .

canım ben de vereceğim ama dediğim gibi kargo bedeli oldukça yüksek ona 12.5 vereceğime yerine marketten başka bir light alırım diye:))

hee... ben bilemedim o kadar az bişi alıcağını... 12 li yulaf kepeği 45 tl çok ucuza geliyo... valla ben toplu sipariş verdiğim için çok koymadı ama 5/12 çok bee verilmez...

canim ya bence 10 gun atak yapma, dukan amcanin testini uygulayip onun dedigi yolda ilerle cunku 10 gun cokkk ileri durumlarda doktor kontrolunde tavsiye ediliyor;sonra tatsiz bisi olmasin. Tabi sen bilirsin ama ...

yeni canım.bende msjım beğenilince farkettim.bu arada tebrik ederim.sende önemli bir barajı aştın.(65 barajı)kilo vermenin mutluluğu ve kişide yarattığı özgüven paha biçilemez.
aynen öyle tatlım.süper bir duygu gerçekten...

:))) adamlar da işini biliyor:))) neyse bir bakayım migrosa bulamazsam alayım burdan:)) bir de klasik bir soru olacak ama ben verilen cevapları unuttum kızlar doğalsan mı daha iyi ru-şeim marka mı?? Markayı yalnış yazmış olabilirim kusura bakmayın:)) ikisinin farkı ne?

canim ya bence 10 gun atak yapma, dukan amcanin testini uygulayip onun dedigi yolda ilerle cunku 10 gun cokkk ileri durumlarda doktor kontrolunde tavsiye ediliyor;sonra tatsiz bisi olmasin. Tabi sen bilirsin ama ...

dukan amca bana 7 gün biçti :) tmm canım o zmn 7 gün yapayım en iyisi tşkler :)

ruşeim tavsye ediliyor okudugum yorumlara göre

ben rusheim kullanıyorum memnuniyetsizlikde yaşamadım...

ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler

Valla canım ben de aynı senin gibi düşündüm 2 hafta ama ekmeksizliğe dayanamadığım için aldım. Keşke 3 tane falan alsaymışım yulaf kepeğiyle güzel şeyler yapılıyor, insanı baya oyalıyor. En azından yarim in de dediği gibi ekmekle kahvaltı yapmak süper oluyor.

Vermek istediğin kiloya göre fazlaca al bence.

Doğalsanınki resmen boğazıma takılıyor ya hiç sevmiyorum sadece lorlu kurabiye şeklinde yiyebiliyorum çok kokuyor hele ekmek ne kadar yaptım sa allah affetsin arıya gitti ondan diyorum diğeri farklıysa onu deneyim diye.. çok sağolun kızlar..

RUSHEİM un modunda....

rusheim kullanıyorum bende gurmenetten sipariş verdim 1 gün sonra gelmişti 5-6 tane verdim bende gittiği yere kadar gitsin yanında soya soyu , vanilya sosu , birde şu surimilerden ısmarladım ama tadına bakmaya cesaret edemiyorum

başka sitelerde okuduklarıma göre ruşeym daha inceymiş yani un gibi. bende merak ediyorum sipariş verdim bakalım gelir bugün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…