ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler
başka sitelerde okuduklarıma göre ruşeym daha inceymiş yani un gibi. bende merak ediyorum sipariş verdim bakalım gelir bugün inş.
Ben de doğalsan daha ince diye duydum o yüzden aldım. Ben mısır unu da katarak poğaça yaptım günde 1.5 küçük kek kalıbı yiyorum. Kepek kokusundan çok mısır ununun kokusunu duyuyorum
Bu arada daha önce de sormuştum. Mısır unu da yulaf kepeği gibi mi. Kitapta tavsiye ediliyor mu?
Ay bu takla atan bebeğe de bayılıyom yaaaaaaaa.
Saol cnm evet fırında yapanlarda var.günaydınn...
senin adına çok sevindim... mikrodalga ekmeğini nasıl yapıyosun?... bi de normal fırında yapılabilirmi?... ne kadar zamanımı alır acaba?... afiyet bal şeker olsun bu arada bol bol - olsun
Çok sevindim sekerim senin adınagüne kilo vererek başladım bende 64,5 süper.adet dönemim olmasına rağmen gitmiş :)))
tebriklergünaydın
bu sabah -100 ile uyandım
yani 56.300 oldum
ama google 2 gündür sisteme girmeme izin vermiyor
bende chrome'den giriş yapıyorum
sizdede bu sorun varmı
Aynı sahne bizdede vardı hepsi manti yedi bense aldım tavuk donerimi dukan ekmegimi ohhhh missssdün akşam bizim evdeki menüyü veriyorum.
saç kavurma.
annem babam eşim önlerine aldılar birer pideyi öyle yediler ki...annem üzülüyor tabi 'ah kızım bu diyet ne zman bitecek' diye.
peki ben ne yaptım? ayrı bir tavada dukana uygunundan yaptım..yanına közlenmiş kırmızı biber naneli yoğurtlu ve bir bardak zero.gece ise annemin sevdiği bir kek var yarın gidecek aklımda kalır diye kalktım onu da yaptım.3'er 4'er yediler bende tık yok tabi.ah ah dukan az kaldı güçlendirmeye.ama bu sabah eğer - --görmeseydim çok üzülürdüm inanın ki.o kadar şeyi yeme, bir de kilo verme ,hiç adil olmazdı doğrusu.
[/COLOR]
Oluyor cnmmikrodalga ekmeği dediğin şeyi fırında yaparsak olur mu :44::44::44:
Ben yulaftan krep yapıyorum onuda severk yiyorum ama değişiklik olur
ben de böyle düşündüm... çünkü çooook fazla çıktı ben bunu küflenmezse 15 gün bile yerim... 9 muffin kalıbında 1 de baton kek kalıbında (onlardan tost yapıcamda)istesem de yiyemem gerçi hiç sevmiyorum yulaf kepeğini ama bu seferki ekmeğim süper olmuş... puf puf sünger modunda tadı da harika... hiç yulaf kepeği yemiyorum sanki... bildiğin kepekli ekmek tadında
günaydın
bu sabah -100 ile uyandım
yani 56.300 oldum
ama google 2 gündür sisteme girmeme izin vermiyor
bende chrome'den giriş yapıyorum
sizdede bu sorun varmı
arkadaşlar, şu ekmek yapımı kafamı karıştırdı, sitede verilen
bazı tariflerde içinde "mısır unu"-"buğday kepeği" olanlar var.
halbuki sadece yulaf kepeği konmuyor muydu içine????
tontirik saol arkadaşım,
diğer tariflerini de bekliyorum...
umarımm ööle olur ama bu gün atak 5. gün 80'le başlamıştım dayanamadım bugün tartıldım 77.900!!
normal şartlarda 5 günde 2.100 kg çok iyi ama hani dukan diyetindeimm daha da fazla gitmesi gerekmio mu
bi de arkadaşların yazdıklarını okuorumm atakta 5 kilo veren var.. light yoğurt bu kadar etkili ise bugün alaymm barii..ayrıca cevap için tşkrlerr!!
tontirik saol arkadaşım,
diğer tariflerini de bekliyorum...
kuantumu bilen ne çok insan var süper... geçenlerde yine topiğimizde biri daha bahsetmişti sanırım... süper bişey kuantum... ben biçok kitabını okudum şanalımın... hala da okumaya devam ediyorum... imzalı kitapları bile var... çünkü her bursaya gelişine giderim hiçbir sempozyumunu kaçırmam işe yarıyor... annem ciddi paranoyaları olan bi kadındı ama o da kitapları okudukça uzaklaşıyo olumsuzluklardan... herşey neye inandığınla alakalı
evet limon da meyve grubu diye biliyorum bende o yüzden yemesen iyi ben dünkü salça sosunu yarım tatlı kaşığı salça balsamik sirke fesleğen karabiber kimyon la hazırlamıştım çok güzeldi birde şunu söylim kitapta da balsamik sirke geçiyor ve öneriliyor sahiden öyle bir tadı var ki tuz bir anlmada aramıyorsunuz diyebilirim ki ben çok tuz tüketen biriydim şimdilerde çokça azalttım ve balsamik sirke bunun için çok yardımcı oluyor
rusheim kullanıyorum bende gurmenetten sipariş verdim 1 gün sonra gelmişti 5-6 tane verdim bende gittiği yere kadar gitsin yanında soya soyu , vanilya sosu , birde şu surimilerden ısmarladım ama tadına bakmaya cesaret edemiyorum
benimde okuldan bir arkadaşım dukana başladı.kadınlar günü hediyesi olarak eşinden goji berry,splenda,surimi... gibi diyet ürünleri istedi.suriminin tadına öyle baktım.yeşillikli bir salatanın içine katmıştı.bence fena değildi,yenilebilirdi.ama o atıştırmalık olarak düşünmüştü tek başına hiç sevmediğini ancak böyle salata içinde kamufle edebildiğini söyledi.değişik deniz ürünlerine açıksan sorun yok rahatlıkla yersin.
yarimcimmmm sende kuantum konusunda bende sendenimmmm..bak bide aykut oğutun "evrenden torpilim var" adlı kitabını oku,kesinlikle süper..benim o kitapla hayatımda biçok şey değişti..şimdi beynimde kendimi incecik düşünerek,istediğim kiloya inmeyi hedefliorum..
tevbekar balsamik sirkeyi nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?