Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya sinir oluyorum 5 liralık sipariş vercem 12.500 kargo bedeli istiyor:))))))))) hammadeler

başka sitelerde okuduklarıma göre ruşeym daha inceymiş yani un gibi. bende merak ediyorum sipariş verdim bakalım gelir bugün inş.

Ben de doğalsan daha ince diye duydum o yüzden aldım. Ben mısır unu da katarak poğaça yaptım günde 1.5 küçük kek kalıbı yiyorum. Kepek kokusundan çok mısır ununun kokusunu duyuyorum

Bu arada daha önce de sormuştum. Mısır unu da yulaf kepeği gibi mi. Kitapta tavsiye ediliyor mu?

Ay bu takla atan bebeğe de bayılıyom yaaaaaaaa.

okudugum kadarıyla günde 1 tatlı kaşıgı mısır unu kullanılabilir.

Son düzenleme:
günaydınn...
senin adına çok sevindim... mikrodalga ekmeğini nasıl yapıyosun?... bi de normal fırında yapılabilirmi?... ne kadar zamanımı alır acaba?... afiyet bal şeker olsun bu arada bol bol - olsun
Saol cnm evet fırında yapanlarda var.
güne kilo vererek başladım bende 64,5 süper.adet dönemim olmasına rağmen gitmiş :)))
Çok sevindim sekerim senin adına
günaydın
bu sabah -100 ile uyandım
yani 56.300 oldum
ama google 2 gündür sisteme girmeme izin vermiyor
bende chrome'den giriş yapıyorum
sizdede bu sorun varmı
tebrikler
Aynı sahne bizdede vardı hepsi manti yedi bense aldım tavuk donerimi dukan ekmegimi ohhhh missss

mikrodalga ekmeği dediğin şeyi fırında yaparsak olur mu :44::44::44:

Ben yulaftan krep yapıyorum onuda severk yiyorum ama değişiklik olur
Oluyor cnm

arkadaşlar, şu ekmek yapımı kafamı karıştırdı, sitede verilen
bazı tariflerde içinde "mısır unu"-"buğday kepeği" olanlar var.
halbuki sadece yulaf kepeği konmuyor muydu içine????

günaydin kizlar
bugün tartilmadim ma kendimi cok iyi hissediyorum
hafifim hafifsin hafif

oh be canim sonunda basardin . valla bir sekilde alismaniz lazim sizin gibi kepek yiyemyenler. yoksa bütün hayat boyunca nasil tüketeceksiniz ki?
ama sevindim ya pogacanin olmasina

günaydın
bu sabah -100 ile uyandım
yani 56.300 oldum
ama google 2 gündür sisteme girmeme izin vermiyor
bende chrome'den giriş yapıyorum
sizdede bu sorun varmı

yok öyle birsey canim
bende chrome dan giriyorum ama problem yasamadim

bugünkü menüm :

sabah

mikrodalga ekmegi ama sizini icin az önce tavda denedim gayet de güzel oldu. tava da da yapabiilirsiniz
arasina dünden kavrulmus kiymam vardi
üzerine yogurt

öglen

tavuk haslama ve yogurt yapacagim

aksama da
firinda mantar iclerine kasar rendesi ile
ve firinda tavuk mmmm misss

Ilk diyete başladığımda yani 15 gün önce ben de doğalsanı sipariş ettim gitti gidiyordan 4 tane 5.yi hediye ettiler ama tanesi kargoyla beraber 9'u buldu ama toplu sipariş vermek iyi olacak galiba gurmenet kafama yattı kızlar. Bir de vanilya aroması alayım mı ne işe yarıyor:)) bir de diyojen hardal lezzetli mi ona göre alcam da???

arkadaşlar, şu ekmek yapımı kafamı karıştırdı, sitede verilen
bazı tariflerde içinde "mısır unu"-"buğday kepeği" olanlar var.
halbuki sadece yulaf kepeği konmuyor muydu içine????

BAŞKA BİR ÜYEDEN ALINTIDIR...

evet hanimlar, kitabin orjinalinde de yazdigi uzere misir unu serbest:) yani sinirsiz degil ama kitabinizda yazdigi gibi 125 ml lik bir sos icin bir tatli kasigi diyor,

bir de bdukanin sitesinde gezerken evimin yanindaki markette (fransada yasiyorum) dukanin kreplerinin ve yulaf kepeginin oldugunu gordum az once marketten geliyorum, dukanin kitapta tarifini verdigi kreplerden aldim benimkinden cok farkli, benim yaptiklarim yumurta kokusundan yenmiyordu, pakette dukan rejimi falan yaziyordu, okurken farkettim ki bu dukan amcamizin yulafkepegi adli bir de sitesi avrmis ama fransizca, simdi ona girdim, daha once bazi fransiz forumlarinda da gorudgum ekmek tarifi var, ben uygun degildir diye yapmamistim ama adamin kendi sitesinde gorunce yapmaya karar verdim
size de tarifni yaziyorum:

3 corba kasigi yulaf kepegi
1 su bardagi kadar yagsiz yogurt
1 silem tatli kasigi kabartma tozu
2 yumurta
1 corba kasigi misir unu

mikserle ya da karistirici yardimi ile malzemelerin tumunu karistirin
istediginize gore aroma ekleyin ( baharat, meyve aromasi, kekik vs)
dinlendirmeden bir borcam gibi bir seye koyup mikrodalgada 3-4 dak pisirin diyor,ama ben mikrodalga hic sevmiyorum firinda yapicam

sitede yulaf kepegi ile yapilan baska tariler de var onlari da bugun yarin sizlere tercume edecegim;
simdi bir yandan ekmegimi bir yandan da ekmeksiz koftemi yogurmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
not: bu dedigim sitede bir de pizza tarifi vermis pizza hamuru icin bugday kepegi de kullanmis, onu da yazicam, bugday kepegi turkiye'de belki yulaf kepeginden daha kolay bulunuyordur pizzayi aksam yazicam sizelere

canım atakta verilen zaten su.vücuttan önce ödemi atıyorsun.senin vücudun çok su tutmuyorsa tartıda büyük eksilmeler olmaz.asıl kilo verilen evre seyir.ki onda bile haftada 1-1.5 kilo vermek normal.

Son düzenleme:
arkadaşlar,

Bugün benim ps günüm ve şu meşhur Edirneli köfte ve ciğerciden sipariş verdim

sebze çorbası
kıvırcık, kırmızı lahana, salatalık turşusu ve çoban salata'lı karışık salata
1/2 porsiyon köfte. (3 adet ve tanesi yaklaşık tam altın büyüklüğünde)

Çok mu kötü sizce.. Aynı şeyleri yemekten biraz SIKILDIM. Onun için bir çorba içeyim, biraz farklı tat alayım dedim.

ama bugün benim 5 Atak sonrası 14.seyir günüm ve yemeklerime hiç yağ ve tuz koymuyorum. Sadece işyerimdeyken dışarıdan söylediğim tavuk şiş vb yemekler içinde ne kadar var emin değilim tabi

Son düzenleme:

yarimcimmmm sende kuantum konusunda bende sendenimmmm..bak bide aykut oğutun "evrenden torpilim var" adlı kitabını oku,kesinlikle süper..benim o kitapla hayatımda biçok şey değişti..şimdi beynimde kendimi incecik düşünerek,istediğim kiloya inmeyi hedefliorum..

tevbekar balsamik sirkeyi nerden aldın?

benimde okuldan bir arkadaşım dukana başladı.kadınlar günü hediyesi olarak eşinden goji berry,splenda,surimi... gibi diyet ürünleri istedi.suriminin tadına öyle baktım.yeşillikli bir salatanın içine katmıştı.bence fena değildi,yenilebilirdi.ama o atıştırmalık olarak düşünmüştü tek başına hiç sevmediğini ancak böyle salata içinde kamufle edebildiğini söyledi.değişik deniz ürünlerine açıksan sorun yok rahatlıkla yersin.

peki canım o tavada ısıtılıcak değil mi?
hani bir pişme süresi filan gerekiyor mu?

bu akşam eve giderken mutlaka alıcam... ben bunu hayat felsefem haline getirdim yaklaşık 5 yıl önce The Secret'la... şimdi sıra annemde... o da istediği herşeye sahip oluyo... bu arada balsamik sirke marketlerde var... ben kühne nin balsamik sirkesini kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…