Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar durumum o kadar mı vahim?
Gerçekleri yüzüme söyleyebilirsiniz.

ben de doğalsanınkini kullanıyorum bayılmıyorum ama fena değil.rhu-sheim bulamdaım çünkü.

Kızlar durumum o kadar mı vahim?
Gerçekleri yüzüme söyleyebilirsiniz.

ben cok tecrübeli dgeilim bu konuda ama yinede fikrimi söleyim
bence sebze grubu fazla olmuş.
sebze corbası ve salata arasında secim yapmalıydın.ikisini aynı anda tüketmen uygun degil gibi geldi bana

kızlar sitede sorun var mı sizde de sayfa yenilediğimde error yazıyor.bakalım mesaj yazılacak mı?

kızlar bende evde yapıp dondurduğum rulo kasap köftemden 5 dilim kesip kızarttım yağsız tavada... buzu erimeye başladığı için haşlanmış gibi oluyor içi mükemmel pişiyor... suyunu çektikten sonra iyice kızartmak lazım tabi ama abla öyle hsşlandığı gibi getirip koydu önüme... yapıcak bişey yok tabi daha önce hiç pişirmemiş olabilir... iyice kızartıp yemeyi tercih ederim... öğle yemeğim 200 gr baharatlı yoğurt ve 5 adet yağsız kıymadan dukan kasap köfte... yemek sonrası bide zero patlattım yudumluyorum...

Nilescim kitapta 2+1 geçmior bunu sen kendi isteğine göremi yapıosun yoksa herhangi bir forumda bununda uygun olabileceği bilgisi warmıdır acaba?

yarimcim bak nete yaz evrenden torpılım war yada aykut oğut die biçok şey bulacaksın...kitabı alana kdr ön bilgin olur.mantıken Secret.ın aynısı ama ben Secret.ı okurken anlatım dilinden sıkılıp yarıda bırakmıstım,,ama bunun anlatış dili çok eğlenceli o yüzden hiç sıkılmadan bi çırpıda okuyabiliosun :)

Nilescim kitapta 2+1 geçmior bunu sen kendi isteğine göremi yapıosun yoksa herhangi bir forumda bununda uygun olabileceği bilgisi warmıdır acaba?

yarimcim bak nete yaz evrenden torpılım war yada aykut oğut die biçok şey bulacaksın...kitabı alana kdr ön bilgin olur.mantıken Secret.ın aynısı ama ben Secret.ı okurken anlatım dilinden sıkılıp yarıda bırakmıstım,,ama bunun anlatış dili çok eğlenceli o yüzden hiç sıkılmadan bi çırpıda okuyabiliosun :)

kızlar sitede sorun var mı sizde de sayfa yenilediğimde error yazıyor.bakalım mesaj yazılacak mı?

canım, evet sorun vardı.sayfa yenileyemiyordum.bende restart yapıp baştan açtım.şimdi girebiliyorum. bu arada nilesciğim akadaşım okulda değildi,az önce gelmiş.birazdan sorup öğreneceğim..

canım ben kendi vücudumun tepkisine göre yapıyorum
bu şekilde daha iyi vereceğimi düşündüğümden 1 haftada bayağı farketti açıkcası

arkadaşlar bişey sormak istiyorum atak döneminde light kola içelebiliniyormu?

canım atak kısa bir süre zaten vücuttaki suyu atmaya çalışıyorsun bence uzak dur koladan seyirde içersin olmaz mı

sebze corbasi yapmaya karar verdim bir havuc + bir kücük kereviz + bir pirasa tavuk suyunda haslayacagim
ve de yogurt yumurta ile terbiye yapacagim icine de haslanmis tavuk didikliycem.
insallah kesilmez yaa her yaptigimda korka korka yapiyorum bugüne kadar bir kere kesildi ondada altini kismisim kaynamadan o yüzdenmis

bende niless gibi 2+1 yapiyorum bugün sebze günüm bari sulu birsey gitsin bogazima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…