arkadaşlar,
Bugün benim ps günüm ve şu meşhur Edirneli köfte ve ciğerciden sipariş verdim
sebze çorbası
kıvırcık, kırmızı lahana, salatalık turşusu ve çoban salata'lı karışık salata
1/2 porsiyon köfte. (3 adet ve tanesi yaklaşık tam altın büyüklüğünde)
Çok mu kötü sizce.. Aynı şeyleri yemekten biraz SIKILDIM. Onun için bir çorba içeyim, biraz farklı tat alayım dedim.
ama bugün benim 5 Atak sonrası 14.seyir günüm ve yemeklerime hiç yağ ve tuz koymuyorum. Sadece işyerimdeyken dışarıdan söylediğim tavuk şiş vb yemekler içinde ne kadar var emin değilim tabi
ben de doğalsanınkini kullanıyorum bayılmıyorum ama fena değil.rhu-sheim bulamdaım çünkü.Doğalsanınki resmen boğazıma takılıyor ya hiç sevmiyorum sadece lorlu kurabiye şeklinde yiyebiliyorum çok kokuyor hele ekmek ne kadar yaptım sa allah affetsin arıya gitti ondan diyorum diğeri farklıysa onu deneyim diye.. çok sağolun kızlar..
Eki Görüntüle 369005 Eki Görüntüle 369006 Eki Görüntüle 369007 Eki Görüntüle 369008
kızlar işte bu da benim öğle yemeğim
mantı görünümlü yalancı iskenderim
Kızlar durumum o kadar mı vahim?
Gerçekleri yüzüme söyleyebilirsiniz.
ne kadar güzel görünüyor.nasıl yaptın bunu?*
Nilescim kitapta 2+1 geçmior bunu sen kendi isteğine göremi yapıosun yoksa herhangi bir forumda bununda uygun olabileceği bilgisi warmıdır acaba?bazen beynine hükmedemiyorsun ve cidden yoruyor seni akşamki durumumu hepiniz bazı anlarda yaşamışsınızdır:44:
neyse şimdi 2 gün protein günüm yine gelirim kiloma
bazen diyorum 5/5 mi gitsem proteine alışınca iyi kilo iniyor bir anda yada 5 / 3aklımda bunlar var şimdide
bu akşam eve giderken mutlaka alıcam... ben bunu hayat felsefem haline getirdim yaklaşık 5 yıl önce The Secret'la... şimdi sıra annemde... o da istediği herşeye sahip oluyo... bu arada balsamik sirke marketlerde var... ben kühne nin balsamik sirkesini kullanıyorum...
Nilescim kitapta 2+1 geçmior bunu sen kendi isteğine göremi yapıosun yoksa herhangi bir forumda bununda uygun olabileceği bilgisi warmıdır acaba?bazen beynine hükmedemiyorsun ve cidden yoruyor seni akşamki durumumu hepiniz bazı anlarda yaşamışsınızdır:44:
neyse şimdi 2 gün protein günüm yine gelirim kiloma
bazen diyorum 5/5 mi gitsem proteine alışınca iyi kilo iniyor bir anda yada 5 / 3aklımda bunlar var şimdide
bu akşam eve giderken mutlaka alıcam... ben bunu hayat felsefem haline getirdim yaklaşık 5 yıl önce The Secret'la... şimdi sıra annemde... o da istediği herşeye sahip oluyo... bu arada balsamik sirke marketlerde var... ben kühne nin balsamik sirkesini kullanıyorum...
kızlar sitede sorun var mı sizde de sayfa yenilediğimde error yazıyor.bakalım mesaj yazılacak mı?
Nilescim kitapta 2+1 geçmior bunu sen kendi isteğine göremi yapıosun yoksa herhangi bir forumda bununda uygun olabileceği bilgisi warmıdır acaba?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum atak döneminde light kola içelebiliniyormu?
canım, evet sorun vardı.sayfa yenileyemiyordum.bende restart yapıp baştan açtım.şimdi girebiliyorum. bu arada nilesciğim akadaşım okulda değildi,az önce gelmiş.birazdan sorup öğreneceğim..
içmezsen iyi olur ama ben içmiştim:)))))arkadaşlar bişey sormak istiyorum atak döneminde light kola içelebiliniyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?