Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

niles ve croiselle bilgiler için çok tşk ederim.ben en az 10 kg wermeliyim.Mayıs 3.haftasında fuar için yurt dışına çıkıcaz,o zmn diyet kesin bozulucak burdanda yağsız et vs götüremiyeceğim için.ben o döneme kdr hızlı bi kilo werme isteği içindeyim o nedenle 5+5 mi yapsam dedim ama mantık aynı olunca sizlerde 2+1 yapıp güsel sonuçlar aldınız madem,bende yarın seyire başlıorum.ilk 1 ay bende 2+1 yapayım olmazsa 1+1 .e dönerim. çok tşklerrr :))

peki canım o tavada ısıtılıcak değil mi?
hani bir pişme süresi filan gerekiyor mu?

canım, arkadaşım pişirmeden yemiş.benim tattığım salatadakide pişmemişmiş.ama bence peçeteyle yağlanmış tavada şöyle bir kavrulursa gayet güzel bir atıştırmalık olabilir.

vanilya aromasını bende sipariş ettim.kek ve sütlü tatlılarda filan kullanabilirisn.

çooook güzel gözüküyor ekmeğin tarifini verebilirmisin

irem yok galiba ben söyliyim acayip kolay bir ekmek oluyor

bir yumurta (yada yumurta aki)
bir kasik yogurt
iki kasik kepek (yada ben bazen bir bucuk koyuyorum gün icinde hakkim olsun diye.)
bir cay kasigi kabartma tozu

bunlari bir güzel catalla cirpip kasenin icinde yuvarlak ya da dibi kare olan da olabilir
kasenin icinde mikro da 2 dk ya yakin psiriyorum sonra cikartip bazen ortasinda ikiye böylüyorum tost makinasinda basarsam
ohh tost ekmegi oluyor
tavada da denedim öylede yine krep gibi oluyor
firinda da yapilabilir cok uzun sürmez sanmiyorum

canimm ben daha sonuc aldim mi bilmiyorum zira 2 gün pro yaptim bir gün de sebze yapiyorum o da bugün
daha tartilmadim ama eminim eksi deyim
tek endisem dukan amca bunu söylemedigine göre bir sebebi olmali yani
adam diyor ki ya 5+5 yap ya 1+1 yap diyor 2+1 demiyor yani
hakkimizda hyirlisi

kızlar ben bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum.. geçen yıl arkadaşım bu diyeti yapmış 10 kilo kadar vermişti şimdi ama ben zararlı falan diye yapmak istemedim gel zman git zaman 1 yılda 8 kilo kadar aldım normal kilom 62 gibi biraz toplu duruyorum ama öyle diyetlik de olmuyorum... 2 hafta önce kalori sayım yöntemini denedim ama benlik diil geçen hafta da en son 69'u görmüştüm 1 hafta önce ve şimdi tartılmaya korkuyorumm ve bu diyete başlamayı düşünüyorum.. beni de aranıza alın.. kitabı almalı mıyım salı başlayabilirim heralde haftasonu dışarda olcam ve p.tesi arkadaşım yemeğe alcak bizi ondan salı diyorum salıya kadar tüm hazırlıklarımı tamamlayıp geleyim dimi... ama neler gerekiyor ne alayım başlangıç için

öncelikle mutlaka kitabı alıp oku canım orda kafana takılan soru olursa bizlere sorabilirsin?
onun dışında alman gereken en temel şeyler ; yulaf kepeği , bol bol yumurta , light yoğurt , light süt , light peynir ve tatlıya dayanamam diyorsan meyveli light yoğurt :)

Kızlar ya bugün karnım devasa büyüklükte neden olabilir nefret ediyorum kendimden dün protein günümdü balık yedim sadece erken saatte gece başka bişey yemeden yatmama rağmen fil gibi hissediyorum kendimi regl de bitti neden olabilir ki

Bence naçizane kitabı almalısın , ihtiyacın olan her şey orada var . sonra sitesinden kilo verme tablosunu indirmesinin. ona uygun olarak atak evresine başlarsın..

sonra hemen yulaf kepeği edinmeli veee onunla yapabileceğin tarifler nette ve burada mevcut
tabi evden zararlı şeyleri atmalı ve yagsız peynir, süt,ayran, vb.. ( kitapta detaylı var serbest tüketebileceklerin ) istiflemelisin

artık hazırsın, kolay gelsin...

KABIZLIK varsa olabilir... yada çok su içtiysen...

süt ve yogurt şişkinlik ve gaz yapıyor.bunlarla birlikte birde ayaklarından üşüttüyse davul gibi olabiliyorsun

okudugum kadarıyla günde 1 tatlı kaşıgı mısır unu kullanılabilir.
Sağol şekerim için rahatladı. Ben 2 kaşık koymuştum. Demek 4 gün yiycem bu poğaçayı.

Teşekkürler bilgi için.

Eki Görüntüle 369005 Eki Görüntüle 369006 Eki Görüntüle 369007 Eki Görüntüle 369008

kızlar işte bu da benim öğle yemeğim

mantı görünümlü yalancı iskenderim

Valla süper olmuş yarın ben de yapcam.

yok tatlım ya ne kabızlık var ne de çok su içtim( of ya 14. Günüm bu ve herkes sen nasıl diyet yapıyorsun hiç vermemişsin diyorlar delircem yaaaa(

herkese söylememelisin diyet yaptığını ki şevkini kırmasınlar... bak benim nerdeyse 2 ay oldu ve hala diyet yaptığımı bilmeyenler var... sevgilim bile 2 hafta önce öğrendi... çünkü duraklamalar yaşıycaz... regl olucaz şişicez... etrafındakilerin gözü hep üstünde olucak... nasıl diyet yapıyosun bazen şişiyosun bazen inceliyosun diycekler... derler de derler yani....

30 martta ameliyat olcam, bu sabah 68.5 kilo geldim, tam 2 haftam var, kaç kilo verebilirim acaba?
bulaşıksuyuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin????? 2yede razıyım ben, 65in altında girmek istiyorum çünkü
nisanın son haftasıda 2. ameliyatı olcam o zamana güçlendirmede olurum inşallah
(varis ameliyatı oluyorum buı arada, 2 bacak ayrı olcak çünkü çok ilerlemiş varislerim, ikisi bir olursa emboli riski çok yüksekmiş)
koskoca şubat ayını boşa geçirdim, yanarımda ona yanarımmm

1. [*]üzülmek yok sıkı bi takiple 3 kilo verebilirsin belki... son zamanlarda daha yavaş gidiyo ya o yüzden 3... ama ben olsam (sen yap diye söylemiyorum) bu 2 hafta süresince komple sp yapardım haftada 1 gün sebze yerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…