peki canım o tavada ısıtılıcak değil mi?
hani bir pişme süresi filan gerekiyor mu?
Ilk diyete başladığımda yani 15 gün önce ben de doğalsanı sipariş ettim gitti gidiyordan 4 tane 5.yi hediye ettiler ama tanesi kargoyla beraber 9'u buldu ama toplu sipariş vermek iyi olacak galiba gurmenet kafama yattı kızlar. Bir de vanilya aroması alayım mı ne işe yarıyor:)) bir de diyojen hardal lezzetli mi ona göre alcam da???
canım, arkadaşım pişirmeden yemiş.benim tattığım salatadakide pişmemişmiş.ama bence peçeteyle yağlanmış tavada şöyle bir kavrulursa gayet güzel bir atıştırmalık olabilir.
çooook güzel gözüküyor ekmeğin tarifini verebilirmisin
niles ve croiselle bilgiler için çok tşk ederim.ben en az 10 kg wermeliyim.Mayıs 3.haftasında fuar için yurt dışına çıkıcaz,o zmn diyet kesin bozulucak burdanda yağsız et vs götüremiyeceğim için.ben o döneme kdr hızlı bi kilo werme isteği içindeyim o nedenle 5+5 mi yapsam dedim ama mantık aynı olunca sizlerde 2+1 yapıp güsel sonuçlar aldınız madem,bende yarın seyire başlıorum.ilk 1 ay bende 2+1 yapayım olmazsa 1+1 .e dönerim. çok tşklerrr :))
kızlar ben bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum.. geçen yıl arkadaşım bu diyeti yapmış 10 kilo kadar vermişti şimdi ama ben zararlı falan diye yapmak istemedim gel zman git zaman 1 yılda 8 kilo kadar aldım normal kilom 62 gibi biraz toplu duruyorum ama öyle diyetlik de olmuyorum... 2 hafta önce kalori sayım yöntemini denedim ama benlik diil geçen hafta da en son 69'u görmüştüm 1 hafta önce ve şimdi tartılmaya korkuyorumm ve bu diyete başlamayı düşünüyorum.. beni de aranıza alın.. kitabı almalı mıyım salı başlayabilirim heralde haftasonu dışarda olcam ve p.tesi arkadaşım yemeğe alcak bizi ondan salı diyorum salıya kadar tüm hazırlıklarımı tamamlayıp geleyim dimi... ama neler gerekiyor ne alayım başlangıç için
kızlar ben bir süredir diyet yapmaya çalışıyorum.. geçen yıl arkadaşım bu diyeti yapmış 10 kilo kadar vermişti şimdi ama ben zararlı falan diye yapmak istemedim gel zman git zaman 1 yılda 8 kilo kadar aldım normal kilom 62 gibi biraz toplu duruyorum ama öyle diyetlik de olmuyorum... 2 hafta önce kalori sayım yöntemini denedim ama benlik diil geçen hafta da en son 69'u görmüştüm 1 hafta önce ve şimdi tartılmaya korkuyorumm ve bu diyete başlamayı düşünüyorum.. beni de aranıza alın.. kitabı almalı mıyım salı başlayabilirim heralde haftasonu dışarda olcam ve p.tesi arkadaşım yemeğe alcak bizi ondan salı diyorum salıya kadar tüm hazırlıklarımı tamamlayıp geleyim dimi... ama neler gerekiyor ne alayım başlangıç için
Kızlar ya bugün karnım devasa büyüklükte neden olabilir nefret ediyorum kendimden dün protein günümdü balık yedim sadece erken saatte gece başka bişey yemeden yatmama rağmen fil gibi hissediyorum kendimi regl de bitti neden olabilir ki
Kızlar ya bugün karnım devasa büyüklükte neden olabilir nefret ediyorum kendimden dün protein günümdü balık yedim sadece erken saatte gece başka bişey yemeden yatmama rağmen fil gibi hissediyorum kendimi regl de bitti neden olabilir ki
kabızlık varsa olabilir... Yada çok su içtiysen...
süt ve yogurt şişkinlik ve gaz yapıyor.bunlarla birlikte birde ayaklarından üşüttüyse davul gibi olabiliyorsun
Sağol şekerim için rahatladı. Ben 2 kaşık koymuştum. Demek 4 gün yiycem bu poğaçayı.okudugum kadarıyla günde 1 tatlı kaşıgı mısır unu kullanılabilir.
BAŞKA BİR ÜYEDEN ALINTIDIR...
evet hanimlar, kitabin orjinalinde de yazdigi uzere misir unu serbest:) yani sinirsiz degil ama kitabinizda yazdigi gibi 125 ml lik bir sos icin bir tatli kasigi diyor,
bir de bdukanin sitesinde gezerken evimin yanindaki markette (fransada yasiyorum) dukanin kreplerinin ve yulaf kepeginin oldugunu gordum az once marketten geliyorum, dukanin kitapta tarifini verdigi kreplerden aldim benimkinden cok farkli, benim yaptiklarim yumurta kokusundan yenmiyordu, pakette dukan rejimi falan yaziyordu, okurken farkettim ki bu dukan amcamizin yulafkepegi adli bir de sitesi avrmis ama fransizca, simdi ona girdim, daha once bazi fransiz forumlarinda da gorudgum ekmek tarifi var, ben uygun degildir diye yapmamistim ama adamin kendi sitesinde gorunce yapmaya karar verdim
size de tarifni yaziyorum:
3 corba kasigi yulaf kepegi
1 su bardagi kadar yagsiz yogurt
1 silem tatli kasigi kabartma tozu
2 yumurta
1 corba kasigi misir unu
mikserle ya da karistirici yardimi ile malzemelerin tumunu karistirin
istediginize gore aroma ekleyin ( baharat, meyve aromasi, kekik vs)
dinlendirmeden bir borcam gibi bir seye koyup mikrodalgada 3-4 dak pisirin diyor,ama ben mikrodalga hic sevmiyorum firinda yapicam
sitede yulaf kepegi ile yapilan baska tariler de var onlari da bugun yarin sizlere tercume edecegim;
simdi bir yandan ekmegimi bir yandan da ekmeksiz koftemi yogurmaya gidiyorum herkese kolay gelsin
not: bu dedigim sitede bir de pizza tarifi vermis pizza hamuru icin bugday kepegi de kullanmis, onu da yazicam, bugday kepegi turkiye'de belki yulaf kepeginden daha kolay bulunuyordur pizzayi aksam yazicam sizelere
Eki Görüntüle 369005 Eki Görüntüle 369006 Eki Görüntüle 369007 Eki Görüntüle 369008
kızlar işte bu da benim öğle yemeğim
mantı görünümlü yalancı iskenderim
yok tatlım ya ne kabızlık var ne de çok su içtim( of ya 14. Günüm bu ve herkes sen nasıl diyet yapıyorsun hiç vermemişsin diyorlar delircem yaaaa (
bilmiyorum canım ya ama bugün süt içmedim yoğurt da yemedim bir anormallik var ya hadi hayırlısı(((((((((((((((((
30 martta ameliyat olcam, bu sabah 68.5 kilo geldim, tam 2 haftam var, kaç kilo verebilirim acaba?
bulaşıksuyuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir haftada 3 kiloyu nasıl verdin????? 2yede razıyım ben, 65in altında girmek istiyorum çünkü
nisanın son haftasıda 2. ameliyatı olcam o zamana güçlendirmede olurum inşallah
(varis ameliyatı oluyorum buı arada, 2 bacak ayrı olcak çünkü çok ilerlemiş varislerim, ikisi bir olursa emboli riski çok yüksekmiş)
koskoca şubat ayını boşa geçirdim, yanarımda ona yanarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?