Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başka bir sitede bugün biten yarışmamız vardı ve ben 5 gün protein yaptım, dün doktor tahlil istedi ve çıkan kolesterol oranıma inanamadık, yanlış anlaşılmasın dukandan değil benim hiç hareket etmeden, yürümeden sadece protein yapmamdan kaynaklı bir olay, biliyorum çünkü, yoksa aklıma gelmedi değil ama kolesterolümü makul sınırlara çekmem lazım bu arada... spor olmayınca hiçbişey olmuyor, orası kesin yani....

kızlarrrr 2 haftanın ardından evime döndüm sonunda ve tabiki sizlere kavuştum unutmamışsınızdır beni umarım yarın işe de başlıyorum umarım öğlenleri bana uygun bişeyler olur yoksa çıkıp dışarıda yeme şansım olmıcak,ortama bi bakıyım duruma göre olmadı yanımda götürücem.yarimcim 2 haftadır bildirimde yapamadım silme beni listeden burdayım artık

hoşgeldinnn....

sildim ama eklerim şekerim zor mu hoşgeldin... iş arkadaşların değişimi farkedicek...

aynen öyle mutlaka sporla desteklemek lazım aşırıya kaçmadan tabi... ne diyet tek başına işe yarıyor nede spor tek başına işe yarıyor... ikisi birlikte fayda sağlıyor ancak...

Ben de söyleme hatasına düştüm , sürekli gözler üstünde... 10 gün oldu kaç kilo verdin falan... kesinlikle söylenenlere kulak asma , forumu oku enerji depolayacaksın.. iyi ki varsınız kızlar.. tek basına asla dayanamazdım..
ben haftada 1 tartılıyorum, moralim bozulmasın diye.. bir de kendimi iyi hissettiğim zamanlar..

çok geçmiş olsun canım...mutlaka verirsin 2 veya 3 kiloyu o zaman kadar

cnm bende ondan tereddütte kalıorum ama umarım bişi olmaz :))

bi uykum geldi ki fena... her an bayılablirim... o kadar içim geçiyo yani... işim gücüm de yok... yarın işe gelmek istemiyorum ben yaaa... böyle işim yokken duvarlara bakmak için geliyorum sanki sinir oluyorum yaaaaaaaaaa.......

tatlım benim mecbur söylemem gerekiyor çünkü sen de evlenince anlarsın inşallah:) yeni evli sürekli bir yerlere gidiyor kayınvaliden de nefis yemekler yaparsa ve sen de her zaman bayıla bayıla yerken şimdi yiyemem dersen olacağı o:) ilk gün midem bulanıyo dedim ikincisinde gelmeden yemiştim dedim ama 3.sünde yutmadılar:)))) e bugün kuenimle yemeğe çıktık tavuk şiş yağsız lütfen dedim light kola diyince aaaaaa rejimde misin durumu:)

hoşgeldin canım.ankara bayağı soğuktu sen burdayken.orada bahardır şimdi.yeni işin hayırlı olsun.söyle bakalım aynı kiloda mısın?yoksa - ya da + bir değişiklik var mı?

valla benim de çok uykum var nerdeyse uyuyucam ...öylen yogurt yedim sadece ondan sanırım...

işte ben bunu yaşamamak içinnnnnn evlenmeden bitiriciiimm bu işi sonra protein günlerimde eve tıkıcam kendimi

cnm bende ondan tereddütte kalıorum ama umarım bişi olmaz :))

canım benim önce sağlııkk
şimdiden çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
bulaşıksuyunun vermesi gereken kilo fazla olduğu için hızlı vermiş olabilir ama senin bir haftada 3 kg verebilceğini sanmıyorum bencee böyle büyük hedefler koyma üzülürsün canım:44:
tabikide inşallaaaah verirsin ama bu da çok sağlıklı olmazki :) ama 2 haftada 2 kg verirsin hemde çok rahat
hadi 2 hafta sınırlı yiyeceklerden de yeme ve o şekilde diyetine devam et sonucunu çooook merak ediyor olacağız

hoşgeldiiinnnnn
tabikide unutmadık ama şu 2 haftalık - / + nı bize bildir bakalım neler yaptın

sen hala spormu bakıyorsun yaaaa

off birde ben böyle işim olmayınca hep yemek yiyesim geliyor o ne olacak ha söyleee

hoşgeldin.kilo ve hedef kilolarımız aynı sayılır.bakalım hangimiz önce gidecek hedefe,seni takipteyim

ne kadarlık evliisn.Allah mutlu etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…