Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen canım benimde öyle davul gibiyim şuan.
diyeti verimli yaptığımız zaman dilimi 3 hafta bile değil...

Merhaba arkadaşlar; ben de Dukan ile yaklaşık 1,5 ayda 15 kg. gibi (102 den 87 ye) hızlı bir kilo verdim. Ancak şu an çok beter bir duraklama dönemindeyim. Kilom çakıldı kaldı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Spor merkezine düzenli devam ediyorum, vücudum hareketlere alıştı heralde diye düşünüp egzersiz programımı tekrar düzenledim ama 1 aydır tık yok. 10 kg. daha vermek istiyorum. Seyir dönemindeyim ama sırf bu takılmadan ötürü 5 günlük atak yaptım, yine de oynamadı. Bu durumu yaşayan var mı, önerileriniz nelerdir? Motivasyonum düşüp de, tekrar başa dönmek istemiyorum. :18:

ben de aynen pek tatli aramam ama tuzlu hamurisleri beni delirtiyor 2 ay oldu, 10 kg gitti ama daha bi 9 kg daha var.. yani en azindan nisan sonuna kadar seyirdeyim.. sonra bakicam artik, belki 2-3 kg kala guclendirmeye gecerim ama 1 yerine 2 gun sirf protein yaparim..

kilo fazlalığı olan insanlar çok hızlı bir başlangç yapabiliyor... mesela bende kocaman 2 hafta durdum... son 1 yyada 2 yılda aldığım kiloyu 7-8 kilo zangır zangır verdim... hemde 1 ayda 7 kilo verdim... sonra bi durdum hobaa dedim nerdeyse 3 hafta oluyodu... ama anladımki uzun süredir üzerimize yapışan o kilolar kolay kolay terketmiyor bizi... bozma yeter... diyete uy b bakmışsın ufak ufak gitmeye başlamış...

desene bende... son 10 kiloyu zorla vereceğimmmm... ya da veremeyeceğim....ay inanmıyorum yaaaa nasıl vercez yaaa..

desene bende... son 10 kiloyu zorla vereceğimmmm... ya da veremeyeceğim....ay inanmıyorum yaaaa nasıl vercez yaaa..

verememe gibi bir ihtimal yok unut onu... sil beyninden... vericez tüm fazlalıkları... yavaş yada hızlı mutlaka gidicez... onlar kalmak iiçin yüzsüzlük yapıcak biz göndermek için onları kovucaz...

verememe gibi bir ihtimal yok unut onu... sil beyninden... vericez tüm fazlalıkları... yavaş yada hızlı mutlaka gidicez... onlar kalmak iiçin yüzsüzlük yapıcak biz göndermek için onları kovucaz...

inşallah herşey istediğimiz gibi olur...zaten ben koydum kafaya kiloları kovana kadar vazgeçmek istemiyorum ama.... baksana 1 ay duraklama verememe gibi şeylerle karşılacınca insan motivasyonu kırılır beee...

kızlar selam,

çok özledim sizi yaaa..bu aralar uğrayamıyorum ama aklım burda..ve inanın burda insan diyete adapte oluyo..çünkü buraya giremediğimden beri savsaklamalar başladı bende..hele geçen hafta , şirket toplantısı vardı, 5 yıldızlı bir otelde.ne kadar dikkat etsemde maalesef +900 gr ile kaldığım yerden devam ettim..bugün özellikle girdim okudum sizleri, kendime geleyim diye..

canım bende 6 günlük yapıyorum, iyi bir saklama kabında , buzdolabında muhafaza ediyorum..bişey olmuyo..

yarimm, naber canım..bugün yazdıkların bana çok iyi geldi..toparlanmam lazım..15 gün geriye gittim, ilerlemem lazımmmmm

bebeğim kaybolma buralardan ben onca duraklama sonrasında gitmedim ve kaldım işte en doğru şeyi o zaman yaptım galiba... çünkü insan artı gördükçe yada sabit kaldığını görünce direkt yıkılıyo... boşa sanıyosun ama öyle değil... umarım sabah yazdığım o upuzun sayfayı okuyabilmişsindir... belki biraz daha motive olursun ama gülmekten ölebilirsinde

kızlar, şöyle bir şey buldum. Dukan'ın sitesinden online chat bölümü.. kısaca söylemek gerekirse 2P+1 yerine 2p+2s yaparsan daha iyi olur bu şekilde protein günlerini artırmak konusunda dikaktli ol der, eger istersen 1+1 yerine 2+2 yap diyor.

jillianevans : hello, I am at the cruise stage and seem to be stuck. I have tried doing 2p days and 1 pv day, I am eating 1and a half tbs of oat bran a day, drinking plenty of water albeit volvic fruit flavoured water, is there anything else I should be doing to help.I take blood pressure medication and have been successful on this diet before bu sadly gave up. I have lost 8llbs in 3 weeks this time.kind regards. Jill
sevie : Welcome to the chat jillianevans ! You should really be careful about doing extra PP days like this. The best way to lose weight is to have the same amount of PP days as you have PV days. We can modify your alternation from 1/1 to 2/2 if need be. Since you are in the cruise phase, you should be having 2tbs per day. Make sure that the flavoured water you are drinking contains no more than 1 calorie per 250ml. Also please let me know if you have been feeling constipated lately. Hang in there jillianevans, you can do this!

-Hindistanda yaşıyorum ve 2 hafta sonra geri döneceğim.Dönene kadar biraz hızlı kilo vermek için 5-5 uygulamak doğru olur mu?
Eğer hızlanmak istiyorsan dönene kadar daha etkili olan 2/1’i uygulayabilirsin.2 gün P,1 gün PS şeklinde.

-Herşeye uyulduğu halde regl öncesinde kilo durması ve hatta almış görünmek normal midir?
Evet 5-6 gün öncesinden hormonlar dokuları süngersi hale getirir,bu da su tutmayı kolaylaştırır.O yüzden tartıda kilo verilememiş görünebilir.

-En az 1,5 lt sıvı alın darken bunun içinde çay,kahve de dahil mi?Bu kadar çok sıvı içmek böbrekleri yormaz mı?
1,5 lt sıvı içine çay kahve dahil.2 lt’den fazlası zayıflamaya yardımcı değildir.

''dukandiet.com'' dukanın koçluk sistemi diye geçiyo, birebir takip ediyolar seni ,dukanla görüşme yapıyosun yazılı falan gösterişli ama paralı bi olay bunlar ordaki görüşmelerden sorular özeldende yazamıyorum daha yeniyim şimdi formun kurallarını biilmiyorum link veriliyomu ole (bazı yerlerde problem olabiliyo

bir de bu var arkadaşlar, soruyu soran bayan , testteki olması gereken kilodan daha az olmak istediğini söylüyor. ama bu kilonun aşağısına inmeyi önermiyoruz, bu kilo vücüdun kendini rahat hissettiği kilodur diyor. bir de 18 yasın altındakiler yapmamalıymış diyeti ( o kısmı buraya almadım )

akram1989 : hi, i am now 61.3kg i would like to be thiner i want to be 59 is it ok and what shall i do.

sevie : Hi akram1989! Actually we do not recommend you going underneath your true weight. We believe you true weight is the weight your body will feel most comfortable in.

Haklısın, sabretmek lazım. Ama o hızın ardından böyle bir duraklama can sıkıcı. Hani varsa bir teknik, şöyle canlandırıcı harika olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…