evet yaaa bende yüzmeye gitmek istiyorummm....hemen şimdi araştırmaya başladım bile.....
yok valla boşuna üzülmüşüm... öğrendim ben reglden 3 gün önce başlayan şişkinliğim regl boyunca sürüp regl bittikten tam 1 hafta sonra yok oluyo... yani bu demek oluyoki bi 15-20 gün ızdırapppp!!!!!!
istanbulda çoooooook pahalıı....
evet yaaa inşallah... sen süpersin ama 10 kiloyu vermişsin bileee... benim yolum daha çooookkk....meyveli yoğurt hiç yemedim.
20 yıldan fazladır çay,kahve v.s. içeçeklerde şeker kullanmıyorum. tatlı ile de pek aram yoktur. hamur işlerini çok severim..
şimdi onu unutmak içinde yulaf kepeğinden hiç tarif yapmadım.
Merhaba arkadaşlar; ben de Dukan ile yaklaşık 1,5 ayda 15 kg. gibi (102 den 87 ye) hızlı bir kilo verdim. Ancak şu an çok beter bir duraklama dönemindeyim. Kilom çakıldı kaldı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Spor merkezine düzenli devam ediyorum, vücudum hareketlere alıştı heralde diye düşünüp egzersiz programımı tekrar düzenledim ama 1 aydır tık yok. 10 kg. daha vermek istiyorum. Seyir dönemindeyim ama sırf bu takılmadan ötürü 5 günlük atak yaptım, yine de oynamadı. Bu durumu yaşayan var mı, önerileriniz nelerdir? Motivasyonum düşüp de, tekrar başa dönmek istemiyorum. :18:
kilo fazlalığı olan insanlar çok hızlı bir başlangç yapabiliyor... mesela bende kocaman 2 hafta durdum... son 1 yyada 2 yılda aldığım kiloyu 7-8 kilo zangır zangır verdim... hemde 1 ayda 7 kilo verdim... sonra bi durdum hobaa dedim nerdeyse 3 hafta oluyodu... ama anladımki uzun süredir üzerimize yapışan o kilolar kolay kolay terketmiyor bizi... bozma yeter... diyete uy b bakmışsın ufak ufak gitmeye başlamış...
desene bende... son 10 kiloyu zorla vereceğimmmm... ya da veremeyeceğim....ay inanmıyorum yaaaa nasıl vercez yaaa..
istanbulda çoooooook pahalıı....
verememe gibi bir ihtimal yok unut onu... sil beyninden... vericez tüm fazlalıkları... yavaş yada hızlı mutlaka gidicez... onlar kalmak iiçin yüzsüzlük yapıcak biz göndermek için onları kovucaz...
yarim, nerde yüzümeye gidiyosun, ben de Bursa'dayım , merak ettim.. :)
canım bende 6 günlük yapıyorum, iyi bir saklama kabında , buzdolabında muhafaza ediyorum..bişey olmuyo..Kızlar yapmış olduğunuz kekleri poğaçaları nasıl muhafaza ediyorsunuz benim lorlu kurabiyem küflendi 3 günde şimdi de kekim koktu ya çok lezzetliydi getirmiştim bugün yanımda ama sünmeye başlamış ve çok ağır kokuyor
yarimm, naber canım..bugün yazdıkların bana çok iyi geldi..toparlanmam lazım..15 gün geriye gittim, ilerlemem lazımmmmm
verememe gibi bir ihtimal yok unut onu... sil beyninden... vericez tüm fazlalıkları... yavaş yada hızlı mutlaka gidicez... onlar kalmak iiçin yüzsüzlük yapıcak biz göndermek için onları kovucaz...
bursanın neresinden oturuyosun yarim
kızlar selam,
çok özledim sizi yaaa..bu aralar uğrayamıyorum ama aklım burda..ve inanın burda insan diyete adapte oluyo..çünkü buraya giremediğimden beri savsaklamalar başladı bende..hele geçen hafta , şirket toplantısı vardı, 5 yıldızlı bir otelde.ne kadar dikkat etsemde maalesef +900 gr ile kaldığım yerden devam ettim..bugün özellikle girdim okudum sizleri, kendime geleyim diye..
canım bende 6 günlük yapıyorum, iyi bir saklama kabında , buzdolabında muhafaza ediyorum..bişey olmuyo..
yarimm, naber canım..bugün yazdıkların bana çok iyi geldi..toparlanmam lazım..15 gün geriye gittim, ilerlemem lazımmmmm
Lurcı!!!
lurci kullanıcısından alıntı
günaydınnyanlış bilgi vermek istemem kitapta 1+1 ,5+5 olarak belirtiliyo evet ama kitap her basımda güncelleniyomuş eklemeler çıkartmalar değişimler söz konusuymuş. Bunları okuduğum yerde resmi sitesi 2+1 dukancığımın kendi birebir cevapları arasında vardı. Etkin süreç olarak belirtiyodu yabancı dilin varsa bi gir oku istersen yada çeviri kullanarak yararlı şeyler öğreniliyo mesela okuduklarım arasında sıvı alımıyla ilgili bi detayda dikkatimi çekmişti fazla su önermiyodu 1.5litreyi geçmemin faydası yok die bi çok mesajda belirtmiş .. ben bugüne kadar hep çok su içmenin gerekliliğini duyduğum için şaşırmıştım. Benim bildiklerim bunlar paylaşmış oldumm )
Lurci tşk ederim cnm bilgi için..ben siteye baktım ama o açıklamayı göremedim.bana konuyla ilgili link atman yada bu ifadenin geçtiği yeri copy yaparmısın rica etsem??:18:
kilo fazlalığı olan insanlar çok hızlı bir başlangç yapabiliyor... mesela bende kocaman 2 hafta durdum... son 1 yyada 2 yılda aldığım kiloyu 7-8 kilo zangır zangır verdim... hemde 1 ayda 7 kilo verdim... sonra bi durdum hobaa dedim nerdeyse 3 hafta oluyodu... ama anladımki uzun süredir üzerimize yapışan o kilolar kolay kolay terketmiyor bizi... bozma yeter... diyete uy b bakmışsın ufak ufak gitmeye başlamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?