bebeğim kaybolma buralardan ben onca duraklama sonrasında gitmedim ve kaldım işte en doğru şeyi o zaman yaptım galiba... çünkü insan artı gördükçe yada sabit kaldığını görünce direkt yıkılıyo... boşa sanıyosun ama öyle değil... umarım sabah yazdığım o upuzun sayfayı okuyabilmişsindir... belki biraz daha motive olursun ama gülmekten ölebilirsinde
kızlar, şöyle bir şey buldum. Dukan'ın sitesinden online chat bölümü.. kısaca söylemek gerekirse 2P+1 yerine 2p+2s yaparsan daha iyi olur bu şekilde protein günlerini artırmak konusunda dikaktli ol der, eger istersen 1+1 yerine 2+2 yap diyor.
jillianevans : hello, I am at the cruise stage and seem to be stuck. I have tried doing 2p days and 1 pv day, I am eating 1and a half tbs of oat bran a day, drinking plenty of water albeit volvic fruit flavoured water, is there anything else I should be doing to help.I take blood pressure medication and have been successful on this diet before bu sadly gave up. I have lost 8llbs in 3 weeks this time.kind regards. Jill
sevie : Welcome to the chat jillianevans ! You should really be careful about doing extra PP days like this. The best way to lose weight is to have the same amount of PP days as you have PV days. We can modify your alternation from 1/1 to 2/2 if need be. Since you are in the cruise phase, you should be having 2tbs per day. Make sure that the flavoured water you are drinking contains no more than 1 calorie per 250ml. Also please let me know if you have been feeling constipated lately. Hang in there jillianevans, you can do this!
heyyyyy arkadaş buldum kendime.... ihsaniyede asya spor kompleksini biliyosundur... yüzme kursu yarın başlıyor sadece bayanlara ve aylık sadece 50 telaaaaaaa....
kızlar, şöyle bir şey buldum. Dukan'ın sitesinden online chat bölümü.. kısaca söylemek gerekirse 2P+1 yerine 2p+2s yaparsan daha iyi olur bu şekilde protein günlerini artırmak konusunda dikaktli ol der, eger istersen 1+1 yerine 2+2 yap diyor.
jillianevans : hello, I am at the cruise stage and seem to be stuck. I have tried doing 2p days and 1 pv day, I am eating 1and a half tbs of oat bran a day, drinking plenty of water albeit volvic fruit flavoured water, is there anything else I should be doing to help.I take blood pressure medication and have been successful on this diet before bu sadly gave up. I have lost 8llbs in 3 weeks this time.kind regards. Jill
sevie : Welcome to the chat jillianevans ! You should really be careful about doing extra PP days like this. The best way to lose weight is to have the same amount of PP days as you have PV days. We can modify your alternation from 1/1 to 2/2 if need be. Since you are in the cruise phase, you should be having 2tbs per day. Make sure that the flavoured water you are drinking contains no more than 1 calorie per 250ml. Also please let me know if you have been feeling constipated lately. Hang in there jillianevans, you can do this!
mudanya yolu 1050 konutlardayım ben kuzuk sen nerdensin
aaa süpermiş , hangi saatler arasında .. ben 18.00 den önce çıkamıyorum . bir de hafta içi 3 gün okul var. ( master )
ben de kursa gittim ama 1,5 aydır gitmiyorum...doburca tarafındayım, fomarada da çalışıyorum. sen neredesin...
-Hindistanda yaşıyorum ve 2 hafta sonra geri döneceğim.Dönene kadar biraz hızlı kilo vermek için 5-5 uygulamak doğru olur mu?
Eğer hızlanmak istiyorsan dönene kadar daha etkili olan 2/1’i uygulayabilirsin.2 gün P,1 gün PS şeklinde.
-Herşeye uyulduğu halde regl öncesinde kilo durması ve hatta almış görünmek normal midir?
Evet 5-6 gün öncesinden hormonlar dokuları süngersi hale getirir,bu da su tutmayı kolaylaştırır.O yüzden tartıda kilo verilememiş görünebilir.
-En az 1,5 lt sıvı alın darken bunun içinde çay,kahve de dahil mi?Bu kadar çok sıvı içmek böbrekleri yormaz mı?
1,5 lt sıvı içine çay kahve dahil.2 lt’den fazlası zayıflamaya yardımcı değildir.
''dukandiet.com'' dukanın koçluk sistemi diye geçiyo, birebir takip ediyolar seni ,dukanla görüşme yapıyosun yazılı falan gösterişli ama paralı bi olaybunlar ordaki görüşmelerden sorular özeldende yazamıyorum daha yeniyim şimdi formun kurallarını biilmiyorum link veriliyomu ole (bazı yerlerde problem olabiliyo
-Hindistanda yaşıyorum ve 2 hafta sonra geri döneceğim.Dönene kadar biraz hızlı kilo vermek için 5-5 uygulamak doğru olur mu?
Eğer hızlanmak istiyorsan dönene kadar daha etkili olan 2/1’i uygulayabilirsin.2 gün P,1 gün PS şeklinde.
-Herşeye uyulduğu halde regl öncesinde kilo durması ve hatta almış görünmek normal midir?
Evet 5-6 gün öncesinden hormonlar dokuları süngersi hale getirir,bu da su tutmayı kolaylaştırır.O yüzden tartıda kilo verilememiş görünebilir.
-En az 1,5 lt sıvı alın darken bunun içinde çay,kahve de dahil mi?Bu kadar çok sıvı içmek böbrekleri yormaz mı?
1,5 lt sıvı içine çay kahve dahil.2 lt’den fazlası zayıflamaya yardımcı değildir.
''dukandiet.com'' dukanın koçluk sistemi diye geçiyo, birebir takip ediyolar seni ,dukanla görüşme yapıyosun yazılı falan gösterişli ama paralı bi olaybunlar ordaki görüşmelerden sorular özeldende yazamıyorum daha yeniyim şimdi formun kurallarını biilmiyorum link veriliyomu ole (bazı yerlerde problem olabiliyo
Hoşgeldin canım. Valla içimi rahatlattın. Diyetisyenler sürekli açıklama yapıyorlar işte böbreğe zararlı karaciğeri yoruyor vs. Senden başka birinde de okumuştum kan değerlerinin daha iyiye gittiğini. Daha bi motive oldum valla.
Ben 5 gün yaptım. 2 kg falan verdim. Ama ben zaten arada yürüyüş falan yapıyordum. Kilom da fazla değil ondan. Sonraki 1 hafta da vermedim desem yeri. Ama geçen hafta 1.2 kg yakın vermişim.
Ben zaten 1 şekerli içiyorum hep . Napayım şekersiz içemiyorum onun yerine az içmeye çalışıyorum çayı.
çok tşkler Lurcii :)
süper süper süperrrsinn..ne güzel mutluluk dimi..hepimizeee kocamann günaydın güzel arkadaşlarım... hemen size geçirdiğim bu güzel haftasonunu özetliyim...
cuma akşamı şehir dışından amcam ve iki kuzenim geldi... saat 10 gibi eve ulaşabildiler ve o saatte yemeğimizi yiyebildik... soya soslu tavuk yaptım kendime... onu yedim yanında 200 gr yoğurtla... amcamın dibi düştü tabi kızım nolmuş sana ne bu halin bu kadarcık şeyle mi besleniyosun diyip duruyo... bende ısrarla aslında çok yediğimi ama saat geç diye az yediğimi anlatmaya çalıştım... kuzenlerim deseniz çok şaşırdılar... miray abla yaa naptında böyle zayıfladın diyolar... cumartesi sabahı küçük kuzenimle geldik işe (16 yaşında)... sabah kahvaltım domates-peynir-kırmızı biber-lor-dukan ekmeği ve çaydan ibaretti... saat 10 gibi tarçınlı süt içtim... saat 1 gibi çıktık (bu bana göre erken oluyo tabi)... 2 buçuk gibi de öğle yemeğimizi yedik dışarda... ciğer yedim azıcık soğanla yanındada kola zero... azıcık da kuzu tandır yedim yağsız tuzsuzdu ama doydum... sonra saatlerce çarşıda gezindik... nişan sandığı-nişan tepsisi-bohça havluları-çeyizime havlu ve bide yüzmeye başlıycam ya mayo-terlik-bone falan biraz alışveriş yaptık... eve gittiğimizde hoşafımız çıkmıştı dünya yol yürüdük (bu sayede dukan yürüyüşünü tamamladım sanırım)... pantalonum artık kıçımdan düşüyo pantalon bile bakamadım... neyse o akşam ablamlara yemeğe gidicez... ablamla pazarlık yaptım bana yağsız tuzsuz tavuk dedim mümkünse... tesadüf o da fırında tavuk yapıcakmış (benim yiyebiliceğim bitek o var diğerleri hep kendilerine göre)... küçük kuzenim ve ben erken çıktık evden ablama bişiler almak için... annemlere de yetişicez ya... yarım saatten fazla koştuk(yani yine spor yaptım) ablamlara bi gittik (tabi annemlerden önce) aman yarabbiiii tatlı-pilav-kurabiye-mis gibi tarhana-fırında patatesli tavuk ve harika görünen mısırlı salata (caesar salata)... hepsi muhteşem görünüyo ben napıcam... yanımda zero ve yoğurdumu götürdüm tabi ama ekmek almayı unutmuşum... yemeğe oturduk... yarım kepçe tarhana (mis gibi kokuyodu)-derisi alınmış fırında pişmiş iki tane baget ve baş parmağım kadar patates (dayanamadım) yedim... tam yemeğin son demlerindeyiz ki zil çaldı ablamın kayınvalidesi gelen (tam o sırada da tatlılar geldi sofraya) ben hemen vınnn... öpüştük koklaştık kadın deli gibi beni süzüyo... neyse dedim ben tabağımı götürüyim... mutfağa gittim döndüm... kadın dedi ki; kızım söylemiyim dedim ama sana noldu neden böyle zayıflamışsın süzülmüşsün... dal gibi kalmışsın dedi... bugüne kadar zayıfla diyenlerden biri tabi bu teyze... diyet yapıyorum dedim o sırada sofrayı toplamaya devam ediyorum mevzu kapandı... yarım saat sonra dünürler mutfakta son demlerini topluyorum bende sofranın... teyze başladı bu kez anneme... miray hastamı oldu neden böyle zayıflamış küçücük kalmış yüzüne bak kuş gibi kalmış falan... bende dedim ki diyet yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum incecik de gelin olmak istiyorum... yok yok daha yapma yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi tabi ben zevkten dört köşee sonra meymenetsiz bi gelini var-suratsız-haset bi kadın o da geldi... ama nası süzüyo nası süzüyooo böle alttan alttan bakmalar gık yok hatunda o da bi kilo almışki sormayın gitsin...tabi bişi demedi hiç yorum yapmadı... gelelim pazar sabahına asıl vukuatlı kısım o (gerçi ciddi vukuat denilemez buna sınırlılardan yedim nede olsa)... sabah kahvaltıya abimler ablamlar gelicek mıhlama yaparız bizler kuymak deriz... karadenizli olanlarımız bilir... 3 dolu yemek kaşığı mısır unundan mıhlama yaptı amcam... 9 kişiydik toplamda düşünün yani... misss gibi kaymak gibi bişey çıktı ortaya... bende 1 kaşık yedim tabi yağ ilavesi almadım tabağıma... krebimi yaptım... yağsız lorumun üstüne sumak ve çörekotu da döktüm... çayımla misler gibi doyurdum karnımı... bu arada diyete başladığım tartıdan 3 kilo fazla tartan hassas baskülümde 77 çıktım haftasonu yani bu demek oluyorki 86 (tabi diğerinde 83) ile başladığım diyetimde bugun 77 (diğerinde 74 sanırım çünkü annem onu kaldırmış) olarak devam ediyorum yani kocaman 9 kilo gitmiş toplamda.... önce dukan amcama sonra siz topik arkadaşlarıma sonrada simla ve tariflerine teşekkür ediyorum
süper süper süperrrsinn..ne güzel mutluluk dimi..
bende geçen hafta şirket toplantısındaydım bi kaç gün..hiç kimse farketmesi, 9,5 kilo verdim ya bende gayet eminim kendimden..
nasıl hırslandım anlatamam..yakın çevrem farkediyo ama o odunlar farketmedi
yaaa süpermiş bee... bende 18.00 de çıkıyorum akşamları salı perşembe 19.00-20.00 arası yüzme kursu... cuma günleri de setbaşı bursa dansevine dansa gidiyorum 19.30-21.30 arası... terminalin o tarafta çalışıyorum...
Selam,
ben geçen gün doktora gittim. ona sordum su konusunu.. ben çok su içiyorum sakıncası var mı diye.. yok dedi. su böbreği yormazmış.
ben salı-çarş-perş okula gidiyorum.amaaaa dans kursuna gelebilirim aslında , evde boş oturacağıma... :) numarası var mı sen de..
eee adı üstünde odun... onlar farketmese de orarrrrrrrrrr....... sen biriyosun yeterrr....
bende çok tüketiyorum suyu o yüzden dikkatimi çekti ben diyet söz konusu değilken bile 4litreye yakın su içiyodumşimdi bunu 1.5llitre görmek beni korkutuyo. Dukanda vücut su tutmasın diye kısıtlamış olabilir gibime geldi ) sen nekadar tüketiyosunn canımm toplamda
327 67 33 bursa dansevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?