Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım elimde olmayan nedenlerden dolayı giremiyorum..10 gün sonra düzenli takip edicem..sağol canımcımmmm

bu bilgi benim için çok ii oldu,tşk :)

heyyyyy arkadaş buldum kendime.... ihsaniyede asya spor kompleksini biliyosundur... yüzme kursu yarın başlıyor sadece bayanlara ve aylık sadece 50 telaaaaaaa....

aaa süpermiş , hangi saatler arasında .. ben 18.00 den önce çıkamıyorum . bir de hafta içi 3 gün okul var. ( master )

ben de kursa gittim ama 1,5 aydır gitmiyorum... doburca tarafındayım, fomarada da çalışıyorum. sen neredesin...

benim dediğimde bu işte Dukanın koşluk sistemi diye geçiyo ve paralı bi hizmet günlük menu geliyo mailine hatta ama işte kitap bilgisi değil , yeni güncellenmiş kitap daha türkçeye çevrilmemiş sanırım. Kitap alırken kaçıncı baskı olduğuna dikkat edin derim arkadaşlar )

Son düzenleme:
1-2 defa tavuk köfte yediğim bir köftecim vardı, acil durum çözümümdü..Bugün köftede neler var diye sordum ki anammm!!!Meğer limitin üstünde yağlıymış benim köfteler. Ben de neden evde yaptığımdan daha lezzetli diyordum...
Artık dışarıdan tavuk şiş dışında bişey yemeyeceğim ( o da ayda yılda bir )..
Vee önümüzdeki günlerde eğitime gideceğim bir hafta.Napacağım diye düşünüyorum kara kara. Öncesinde 5 gün protein yapsam, 6-7 gün protein-sebze olur ancak, dönüşte de 5 gün proteinle dengelerim dimi???Bu şekildeki zamanı diyete uygun geçirebileniz oldu mu??

yaaa süpermiş bee... bende 18.00 de çıkıyorum akşamları salı perşembe 19.00-20.00 arası yüzme kursu... cuma günleri de setbaşı bursa dansevine dansa gidiyorum 19.30-21.30 arası... terminalin o tarafta çalışıyorum...

çok tşkler Lurcii :)

Selam,

ben geçen gün doktora gittim. ona sordum su konusunu.. ben çok su içiyorum sakıncası var mı diye.. yok dedi. su böbreği yormazmış.

teşekkür ederim.

hiç korkma bizzat yaşadım ve gördüm. sağlığa zararlı diyenler yada öyle sonuç alanlar bir yerlerde hata yapıyordur.
diyeti detaylarıyla yaptığımızda ve hedef kilomuza ulaştığımızda her açıdannnn daha sağlıklı olacağımıza inanıyorum.

süper süper süperrrsinn..ne güzel mutluluk dimi..

bende geçen hafta şirket toplantısındaydım bi kaç gün..hiç kimse farketmesi, 9,5 kilo verdim ya bende gayet eminim kendimden..
nasıl hırslandım anlatamam..yakın çevrem farkediyo ama o odunlar farketmedi

eee adı üstünde odun... onlar farketmese de orarrrrrrrrrr....... sen biriyosun yeterrr....

ben salı-çarş-perş okula gidiyorum. amaaaa dans kursuna gelebilirim aslında , evde boş oturacağıma... :) numarası var mı sen de..

Selam,

ben geçen gün doktora gittim. ona sordum su konusunu.. ben çok su içiyorum sakıncası var mı diye.. yok dedi. su böbreği yormazmış.

bende çok tüketiyorum suyu o yüzden dikkatimi çekti ben diyet söz konusu değilken bile 4litreye yakın su içiyodum şimdi bunu 1.5llitre görmek beni korkutuyo. Dukanda vücut su tutmasın diye kısıtlamış olabilir gibime geldi ) sen nekadar tüketiyosunn canımm toplamda

ay geçen samsuna gidişimizde migrostan cafe crown aldım, tabi o ara oğlum azmış bir halde ortalığı yıkıyor ve ben
"cafe crown latte" yazısını "cafe crown light" gibi algılamışım yada öylesimi işime geldi acaba??? kaç gündür içiyorum bide içtiğim light ürünlerin içinde en lezzetlisi diyerek.... ofoffff gülüyüm mü ağlayı mı bilemedim vallahi :26:

3,5 LT içiyorum aşağı yukarı :) ben de korktum zararlı mı diye ama doktor su böbreği yormaz dedi. yalnız tabi mineralleri kaybediyoruz onun için de günde 1 soda içmek iyi olur diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…