canım aradım şimdi, yeni kurslar martın son haftasında başlayacakmış... sen hangi sınıftaydın, gelirsem ben tecrübesiz olucam denk düşebilir miyiz acaba :):26:
3,5 LT içiyorum aşağı yukarı :) ben de korktum zararlı mı diye ama doktor su böbreği yormaz dedi. yalnız tabi mineralleri kaybediyoruz onun için de günde 1 soda içmek iyi olur diye düşünüyorum..
maden suyu benim favorim günde 1litre içiyorum akminanın pet şişede elimin altında duruyo sürekli maden suyunun yararları saymakla bitmez benim başımdan bi kaza geçti ;( ayağım kırıldı o dönem doktorlarım kemikler içinde önermişti ,zaten ne geldiyse başıma o dönemde geldi 12kilo aldım hareketsizlikten ve yemekten duyan bişeyler getirdi bu iyi geliyomuş şu iyi geliyomuş derken büyüdümm şimdi vericem inşallah ,eski kiloma dönmek istiyorum sanki dolabım benim değill hiçbirimi olmaz yahuu )) burayı gördüğüm iyi oldu yazılanları okumak kendimi daha motive hissetmeme sebep oluyo..
canım çok geçmiş olsun, atlatmışsın neyse ki.. tek derdimiz kilo olsun veririz ne var ki onda ..:)
ben halk oyunlarına giriyorum... ama istediğim herhangi oryantal derslerine de katılabiliyorum... amaç bol hareket etmek...
ben de salsa 'yı düşündüm ama eş gerekmiyorsa , eşim yok çünküüü
senin verilicek kilon çok fazla değil sanırm
canım çok geçmiş olsun, atlatmışsın neyse ki.. tek derdimiz kilo olsun veririz ne var ki onda ..:)
keşkeeeee :) zaten pazar kaçamak yaptım.:26: şu sticker' ı yapsam gerçek su yüzüne çıkacak ama ugrasamıyorum hiç. akşam eve gidince bilgisayarı açmak istemiyo canım
senin verilicek kilon çok fazla değil sanırm
gerekmiyo elbette... süper bi dans türü... bende isterdim ama tekbaşıma öğrenmem çok anlamsız...
yarimm çok tatlısın ya iyiki burdasınn
asılmayınız piliiiiiiizzzzzzzz
anammmm kızımız çokta mütevaziymiş))))
ölee..... sahabımısss varrr....
bugun itibariyle dukana ara vermiş bulunmaktayım son zamanlarda sık sık diyetimi bozmaya başlayınca bırakmaya karar verdim sanırım cok sıkıldım
şimdi ben normal bir diyetle bu serüvene devam etsem sizce sonuc cok mu kotu olur daha vermem gereken 10 kg varda :18:
benim gibi yapan birileri var mı hic bildiğiniz gördüğünüz?
kuzum ama görsen eşimin kardeşleride vardı herkes yedi içti ben sadece 4 köfte yedim doydumcanım kocişimde kıyamadı bana aşkım bi kere bari burger ye sen çok seversin diye ısrrar etti ama nafile yemem dedim tatlıları falan elimin tersiyle iittim kendime çok şaşırdım:44:
istanbulda çoooooook pahalıı....
Merhaba arkadaşlar; ben de Dukan ile yaklaşık 1,5 ayda 15 kg. gibi (102 den 87 ye) hızlı bir kilo verdim. Ancak şu an çok beter bir duraklama dönemindeyim. Kilom çakıldı kaldı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Spor merkezine düzenli devam ediyorum, vücudum hareketlere alıştı heralde diye düşünüp egzersiz programımı tekrar düzenledim ama 1 aydır tık yok. 10 kg. daha vermek istiyorum. Seyir dönemindeyim ama sırf bu takılmadan ötürü 5 günlük atak yaptım, yine de oynamadı. Bu durumu yaşayan var mı, önerileriniz nelerdir? Motivasyonum düşüp de, tekrar başa dönmek istemiyorum. :18:
ay geçen samsuna gidişimizde migrostan cafe crown aldım, tabi o ara oğlum azmış bir halde ortalığı yıkıyor ve ben
"cafe crown latte" yazısını "cafe crown light" gibi algılamışım yada öylesimi işime geldi acaba??? kaç gündür içiyorum bide içtiğim light ürünlerin içinde en lezzetlisi diyerek.... ofoffff gülüyüm mü ağlayı mı bilemedim vallahi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?