Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım aradım şimdi, yeni kurslar martın son haftasında başlayacakmış... sen hangi sınıftaydın, gelirsem ben tecrübesiz olucam denk düşebilir miyiz acaba :):26:

ben halk oyunlarına giriyorum... ama istediğim herhangi oryantal derslerine de katılabiliyorum... amaç bol hareket etmek...

3,5 LT içiyorum aşağı yukarı :) ben de korktum zararlı mı diye ama doktor su böbreği yormaz dedi. yalnız tabi mineralleri kaybediyoruz onun için de günde 1 soda içmek iyi olur diye düşünüyorum..

maden suyu benim favorim günde 1litre içiyorum akminanın pet şişede elimin altında duruyo sürekli maden suyunun yararları saymakla bitmez benim başımdan bi kaza geçti ;( ayağım kırıldı o dönem doktorlarım kemikler içinde önermişti ,zaten ne geldiyse başıma o dönemde geldi 12kilo aldım hareketsizlikten ve yemekten duyan bişeyler getirdi bu iyi geliyomuş şu iyi geliyomuş derken büyüdümm şimdi vericem inşallah ,eski kiloma dönmek istiyorum sanki dolabım benim değill hiçbirimi olmaz yahuu )) burayı gördüğüm iyi oldu yazılanları okumak kendimi daha motive hissetmeme sebep oluyo..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun, atlatmışsın neyse ki.. tek derdimiz kilo olsun veririz ne var ki onda ..:)

canım çok geçmiş olsun, atlatmışsın neyse ki.. tek derdimiz kilo olsun veririz ne var ki onda ..:)

teşekkürlerr canımm 4kilo gitti bile hızlı veriyorum acaba ödemmi bilemiyorum ama çok ciddiye alıyorum 0yağ,0 un sınırlı izinlileri bile kullanmıyorum porsiyonlarımı çok çeşitli ve büyük seçmemeye özen gösteriyorum bakalımm

keşkeeeee :) zaten pazar kaçamak yaptım.:26: şu sticker' ı yapsam gerçek su yüzüne çıkacak ama ugrasamıyorum hiç. akşam eve gidince bilgisayarı açmak istemiyo canım

istersen başlangıç kilon hedef kilon şu anki kilonu yaz bana bide boyunu ben yaparım sana

kııııjjjlarrr akşama fırında tavuk yapıcam ama nasıl yapsam fırın poşetine koymayı düşünüyorum nasıl bi sos yapayım acep

ay sabahtan beri oku oku anca bitirebildim hee inat ettim

daha 10 kg varsa bence birakmak icin cok erken hatta yarim birakmak cok cok tehlikeli. Kitapta yaziyor sebebi.

ya ben ne zaman esim bana " ye canim bikereden bisi olmaz sen seviyorsun bunu ye " dese yiyemiyorum :26: bisi oluyo bana daha cok hayir diyesim geliyo
ama baskasi israr etse nolcak canim azicik ucundan deyiveriyorum o yüzden mümkün mertebe kimseyle görüsmüyorum .

istanbulda çoooooook pahalıı....

havuz mu 50 Tl dedin ayda? ama kurs o sanirim. merak ettim de. bizim burda bütün gün 3.60 euro bir kisi. ama kurs degil kendin girmek icin.
ya bende okulun dans kursuna gidiyordum ama biraktim esim vaktini ayarlayabilirse tango kursuna gitmek istiyorum. ne isime yarayacaksa bilmiyorum tabii :)
dügünde bitti nerde yapcaz tango acebaaa

evet ya benim de korkum bu ama bir arkadas yazmisti duraklama dönemi gerekli bir dönemmis. vücut toparliyormus kendini . sevindim valla okuyunca . tesekkürederim o arkadasima

cafe crown in latte de olsa iyi degil canim alma istersen. Zira süttozu varsa icinde yasak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…