Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bendede var bi sahip rahat olmalısın , alıcı değilim ))

nette problem var sanırım aynı mesajım gelmişte gelmiş yer işgalim için sorry

yes bebeğim kurs... kızlar mesai bitti ben gittim... çok öptüm sizi... beni bekleyin anacım.. başbaş...

kııııjjjlarrr akşama fırında tavuk yapıcam ama nasıl yapsam fırın poşetine koymayı düşünüyorum nasıl bi sos yapayım acep

bilgecim ben su tarifi yapicam tavuklarimin erimesini bekliyorum. ama gögüsten yapicam ben . harika bir seye benziyor

Dukan Diyeti Tarifleri'nin Fotoğrafları | Facebook

1 tavuk budu
1 diş sarmısak
1 kuru soğan
köri,kekik,karabiber,kırmızı biber,
kimyon,bir kaç damla limon
1tatlı kaşığı katkısız domates salçası
bir tavuk budunun kemiğini aldırıp biraz dövdürüp inceltim.streç film üzerine serdim.bir sarmısak rendesine baharatlardan birer tutam attım limonuda ekledim.karıştırıp tavuğa iyice yedirdim.rula pasta yapar gibi sardım akşam buzluğa bıraktım.sabah pişirmeden 2 saat önce çıkardım.yağlı kağıdın üzerine bir soğandan yatak yaptım.üzerine yarı buzlu halde kestiğim tavuk dilimlerini yerleştirdim 200 dercede ısıtılmış fırına verdim.sabahtan kalma dukan ekmeğimin yarısını dilimleyim onuda tepsinin yanına koydum kızardı. ekmek tavuk pişmeden kızarıyo takip edin.bir taraftan bir kaşık salçayı bir çay bardağından az su ile inceltip içine kekik ekleyerek ocakta pişridim kıvam alınca tavuğun üstüne döküp bu hale getirdim.nefis oldu denemenizi öneririm.

Güçlendirme süper gidiyor arkadaşım, çok rahat. Ödüllerde mükellef bir kahvaltı yapıyorum bazen(kuş sütü eksik cinsinden ) , bazen de fast food, genelde pizza (ben tam bir pizza canavarıyımdır ), bazen kebap (yanında hemen hemen her çeşit meze oluyor). Yani o hafta canım ne isterse yiyebiliyorum. Hatta bazen abartarak sabah kahvaltı yaptığım halde akşamına cozutabiliyorum . ve bazen ertesi gün bile devam ediyo ödüller. Hafta sonu iki gün ödül gibi oluyor bu şekilde. Pazartesi saf protein yapıp dengeliyorum. Nişastalı olarak domatesli pilav ve zeytinyağlı barbunya yedim geçen gün mesela (çok özlemişim), çeşitli soslarla hazırlanmış makarna yiyiyorum. İşte böyle canım, darısı senin ve tüm dukancıların başına...

desendesen sen ne kdr zmnda wermiştin bu kiloyu ? :44:

bu günkü menümü yazıyım

sabah:krep,peynir ve çay

Öğle (ssat 15:30 gibi) tavuk göğsü kavurma

akşam 5 tane kuru erik ve nescafe içerim herhaldessz

30 dk. yürüyüş yaptım ve 2 lt su içtim

selam arkadaşlar.ben de dün başladım dukana.bir türlü motive olamıyordum havalar güzelleşince bir hırsla başladım hemen.ama adet öncesi dönemime denk geldi umarım motivasyonumu bozmaz.benim boyum 165 kilo ise 62.6 idi pazar sabah.bügün sabah 62 olmuştum 58 olmak istiyorum bende.ama en kısa zamanda tabiki.bu 2. günüm bakalım nasıl olacak.yapabilirsem 5 gün atak yapacağım.

dukancanlar nasılsınız başara bilirsem 2 kilo daha vermek istiyorum yarın dan itibaren başlıyorum bakalım olacak mı? Gerçi eşim artık yeter diyor ama bugün kendime çok güzel ciciler aldım 27 beden kotlar standart beden penyeler M mont :) benim gitmeyen midem 73 cm belim var eğer başarabilirsem 2 kilo daha vermek için yarın bir deneme yapacağım çünkü güçlendirmem de bitmek üzere bakalım eğer kilo verebilirsen ilk haftada devam yok olmaz ve zorlanırsam 57 kilo gayet iyiyim artık üşenmeden mekik çekerim . sevgiler...

merhaba dukancılarrr bugün sevgili dukanımla ilgili çok büyük bir sınav verdim... bugün işyerinde imza günü vardı ve ikramları kendi ellerimle hazırladım ağzımın suyu aktı ama asla yemiycem dedimmm gelen sanatçılar yemek yedi gözümün önünde hemde tantuni yinede direndim ama nasıl bide bana sorun gözlerim bulanık bulanık görmeye başlamıştı:26: ama benim güçlü iradem bu gibi sağlıksız yiyeceklere yenilmedi ve üstün geldi ağzıma bile sürmedim çok mutluyumm...bu arada atak 4 giden 3,5 kilooo
güzel bir gelin olmak için kendimi kontrol altında tutmalıyım tutacağım tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

teşekkrler ewet 1+1 konusunda haklısın bugün cacık yerken farkettim 5+5 çok sıkıcı olacaktı hayatımda ilk kez cacık yiyiyo gibiydimm:))
lahana kürüne de dewm edicemm tekrar saoll!

3.5 kiloyu kaç günde verdin canım:26:

merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom var yarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:

Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...

Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...

Arkadaşlar Hoşgeldiniz. Benim de soru işaretlerim vardı başlarken . Bu forum süper ötesi insanı acayip motive ediyor.

selam hrkesee benm bazı sorularmm var

hazır kahvenin içindeki süt tozu yasaksa verdiğinz tariflerin içindeki kaşık kaşık süt tozu nedir
bahsedilen güncellenen yiyeceklerinn içinde süt tozu var mı?bu güncellemeyi nasıl takip edicz? (bu arada sadece ankarada deill izmirde de süt tozunu yağmalamışlar hiçbi yerde bulamadm)

ayrıcana sayfalarn geçmişinde ama kimbilir hangi sayfada okudum bu diyet bırakılnca 2. defada işe yaramıomus nasıll yani? hayır bırakasım yok da hani hamile falan kalırsam gebelik sonrasında işe yaramıyacak mıı dukan?

bir de tatlı krizine iyi gelen tarçınlı süt nedir??düz mantıkla bildiğimz sütün içine tarçın mı atıoruzz? eğer ööleyse ben yaptım ve tuhaff oldu

teşekkürlerrrrr tşekkürlerrr!!

Canım süt tozu olarak genelde pınarın süt tozunu kullanıyor arkadaşlar. Light kahve kreması da var ama o yasak. Yağ karbonhidrat değerlerine bakarsan aradaki farkı anlarsın

2. defa işe yaramamak değil de benim duyduğum bu diyeti sadece iki kere yapabildiğimiz. Bu da muhtemelen vücudun bu diyet sürecinde biraz yorulması ile alakalı, işe yaramaz diyemeyiz sanırım.

Benim bildiğim süt içine tarçın aslında güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…