bendede var bi sahip rahat olmalısın , alıcı değilim))
nette problem var sanırım aynı mesajım gelmişte gelmiş yer işgalim için sorry
ay sabahtan beri oku oku anca bitirebildim hee inat ettim
daha 10 kg varsa bence birakmak icin cok erken hatta yarim birakmak cok cok tehlikeli. Kitapta yaziyor sebebi.
ya ben ne zaman esim bana " ye canim bikereden bisi olmaz sen seviyorsun bunu ye " dese yiyemiyorum :26: bisi oluyo bana daha cok hayir diyesim geliyo
ama baskasi israr etse nolcak canim azicik ucundan deyiveriyorum o yüzden mümkün mertebe kimseyle görüsmüyorum .
havuz mu 50 Tl dedin ayda? ama kurs o sanirim. merak ettim de. bizim burda bütün gün 3.60 euro bir kisi. ama kurs degil kendin girmek icin.
ya bende okulun dans kursuna gidiyordum ama biraktim esim vaktini ayarlayabilirse tango kursuna gitmek istiyorum. ne isime yarayacaksa bilmiyorum tabii :)
dügünde bitti nerde yapcaz tango acebaaa
evet ya benim de korkum bu ama bir arkadas yazmisti duraklama dönemi gerekli bir dönemmis. vücut toparliyormus kendini . sevindim valla okuyunca . tesekkürederim o arkadasima
cafe crown in latte de olsa iyi degil canim alma istersen. Zira süttozu varsa icinde yasak bize
kııııjjjlarrr akşama fırında tavuk yapıcam ama nasıl yapsam fırın poşetine koymayı düşünüyorum nasıl bi sos yapayım acep
çok sağol canım, seni buralarda görmek ne güzel, özlettin kendini,
az kaldı geliyorum bende artık yanına...
59.9 u görsem bir, daha ne isterim....
senin güçlendirme nasıl gidiyor? ödüllerde ne yiyorsunnişastalı öğüne ne yapıyorsun onu gerçekten merak ettim bak
Güçlendirme süper gidiyor arkadaşım, çok rahat. Ödüllerde mükellef bir kahvaltı yapıyorum bazen(kuş sütü eksik cinsinden) , bazen de fast food, genelde pizza (ben tam bir pizza canavarıyımdır ), bazen kebap (yanında hemen hemen her çeşit meze oluyor). Yani o hafta canım ne isterse yiyebiliyorum. Hatta bazen abartarak sabah kahvaltı yaptığım halde akşamına cozutabiliyorum . ve bazen ertesi gün bile devam ediyo ödüller. Hafta sonu iki gün ödül gibi oluyor bu şekilde. Pazartesi saf protein yapıp dengeliyorum. Nişastalı olarak domatesli pilav ve zeytinyağlı barbunya yedim geçen gün mesela (çok özlemişim), çeşitli soslarla hazırlanmış makarna yiyiyorum. İşte böyle canım, darısı senin ve tüm dukancıların başına...
5 ayda verdim canım
sanada iyi haftalar mutlaka atlanmıştır kusura bakma
1/1 gidersen sıkılmazsın canım burdaki herkes 1/1 gidiyor:)
ayrıca lahana kürününde sebze günlerinde sakıncası olacağını düşünmüyoruummm:44:
yolun bol -lerle açık olsuunnn
merhaba dukancılarrr bugün sevgili dukanımla ilgili çok büyük bir sınav verdim... bugün işyerinde imza günü vardı ve ikramları kendi ellerimle hazırladım ağzımın suyu aktı ama asla yemiycem dedimmm gelen sanatçılar yemek yedi gözümün önünde hemde tantuni yinede direndim ama nasıl bide bana sorun gözlerim bulanık bulanık görmeye başlamıştı:26: ama benim güçlü iradem bu gibi sağlıksız yiyeceklere yenilmedi ve üstün geldi ağzıma bile sürmedim çok mutluyumm...bu arada atak 4 giden 3,5 kilooo
güzel bir gelin olmak için kendimi kontrol altında tutmalıyım tutacağım tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom varyarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:
Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...
selam hrkesee benm bazı sorularmm var
hazır kahvenin içindeki süt tozu yasaksa verdiğinz tariflerin içindeki kaşık kaşık süt tozu nedir
bahsedilen güncellenen yiyeceklerinn içinde süt tozu var mı?bu güncellemeyi nasıl takip edicz? (bu arada sadece ankarada deill izmirde de süt tozunu yağmalamışlar hiçbi yerde bulamadm)
ayrıcana sayfalarn geçmişinde ama kimbilir hangi sayfada okudum bu diyet bırakılnca 2. defada işe yaramıomus nasıll yani? hayır bırakasım yok da hani hamile falan kalırsam gebelik sonrasında işe yaramıyacak mıı dukan?
bir de tatlı krizine iyi gelen tarçınlı süt nedir??düz mantıkla bildiğimz sütün içine tarçın mı atıoruzz? eğer ööleyse ben yaptım ve tuhaff oldu
teşekkürlerrrrr tşekkürlerrr!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?