Canım süt tozu olarak genelde pınarın süt tozunu kullanıyor arkadaşlar. Light kahve kreması da var ama o yasak. Yağ karbonhidrat değerlerine bakarsan aradaki farkı anlarsın
2. defa işe yaramamak değil de benim duyduğum bu diyeti sadece iki kere yapabildiğimiz. Bu da muhtemelen vücudun bu diyet sürecinde biraz yorulması ile alakalı, işe yaramaz diyemeyiz sanırım.
Benim bildiğim süt içine tarçınaslında güzel oluyor
çokk saolll yazılan tarifleri yapmak istiorum mısır unu var süt tozu var kitapta bööle seyler yok kafam karışmişti:)
ballandıra ballandıra yazdıkları için denedm tarçınlı sütü pekala galiba tarçınlı süt bana göre deill;p
merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom varyarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:
hoşbuldukhoşgeldin.
öncelikle kendimizden nefret etmiyoruz hatta tam tersi çok seviyoruz.motivasyon çok önemli.gün içinde buraya gekmeye çalış...nasıl kilo verdiğine sen bile inanamayacaksın.
şimdilik ben de onlarla yapıorum canm çok tatlı istese de -light puding yaptıklarını yazmışlar mesela- nişasta var die içinde onu da yapmıyorum. sütaş light yoğurt ve zero yediğim en lezzetli şeylerr
-Hindistanda yaşıyorum ve 2 hafta sonra geri döneceğim.Dönene kadar biraz hızlı kilo vermek için 5-5 uygulamak doğru olur mu?
Eğer hızlanmak istiyorsan dönene kadar daha etkili olan 2/1’i uygulayabilirsin.2 gün P,1 gün PS şeklinde.
-Herşeye uyulduğu halde regl öncesinde kilo durması ve hatta almış görünmek normal midir?
Evet 5-6 gün öncesinden hormonlar dokuları süngersi hale getirir,bu da su tutmayı kolaylaştırır.O yüzden tartıda kilo verilememiş görünebilir.
-En az 1,5 lt sıvı alın darken bunun içinde çay,kahve de dahil mi?Bu kadar çok sıvı içmek böbrekleri yormaz mı?
1,5 lt sıvı içine çay kahve dahil.2 lt’den fazlası zayıflamaya yardımcı değildir.
''dukandiet.com'' dukanın koçluk sistemi diye geçiyo, birebir takip ediyolar seni ,dukanla görüşme yapıyosun yazılı falan gösterişli ama paralı bi olaybunlar ordaki görüşmelerden sorular özeldende yazamıyorum daha yeniyim şimdi formun kurallarını biilmiyorum link veriliyomu ole (bazı yerlerde problem olabiliyo
hindistan mı? okadar merak ediyorum ki orayı mistik geliyor bana.gerçekten öyle mi???
hoşbulduk
azıcık kilo vermeye başlasam çok sevicem kendimide işte bitürlü motive olamadım..ama hissediyorum yakında daha iyi hissedicem kendimi..
Arkadaşlar tatlandırıcı olarak önerebileceğiniz bir isim var mı acaba? Kullandığım tatlandırıcı sonradan ağızda çok kötü bir tat bırakıyor... Şimdiden teşekkürler...
ne kullanıyorsun?
ben splenda ve takitaformtat 60 kullandım.ama çok nadiren.tatlı ihtiyacımı lıght meyveli yoğurtla ve zero ile.gideriyorum.çayı kahveyi de şekersiz içebiliyorum...
merhaba dukancılarrr bugün sevgili dukanımla ilgili çok büyük bir sınav verdim... bugün işyerinde imza günü vardı ve ikramları kendi ellerimle hazırladım ağzımın suyu aktı ama asla yemiycem dedimmm gelen sanatçılar yemek yedi gözümün önünde hemde tantuni yinede direndim ama nasıl bide bana sorun gözlerim bulanık bulanık görmeye başlamıştı:26: ama benim güçlü iradem bu gibi sağlıksız yiyeceklere yenilmedi ve üstün geldi ağzıma bile sürmedim çok mutluyumm...bu arada atak 4 giden 3,5 kilooo
güzel bir gelin olmak için kendimi kontrol altında tutmalıyım tutacağım tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba sevgili dukancılar..uzun zamandır burayı okuyup duruyorum benimde vermek istediğim 15 kilom varyarın sabah dukan diyetine başlamaya niyetliyim eğer benide aranıza alır destek verirseniz minnettar olurum ..yarın uzun uzun okuyup menümü oluşturup bu işi bitirmek istiyorum..zira şu aralar kendimden nefret ediyorum :26:
Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...
arkadaslar merhaba
bu diyete baslayalı tam 5 gün oluyor benım atak evresi 10 gün surecek çünkü vermem gereken 15 kilo var.ben sizlere birkaç soru sormak ıstıyorum.atak evresın de köfte haslanmıs et dısında sosıs et doner adana köfte yedım.şu hazır olanlardan ..bırde yulaf kepeğim yok ezmesı kullanıyorum 1,5 kasık yerıne 1 kasık olarak..bılıyorum besın degerlerı farklı ama suan tedarık edemıyorum.beslenme konusunda yanlıs mı yapıyorum sizce. bugun 5.gun 1 kg vermış bulunmaktayım ama sanırım az gıbı geldı bana yorumlarınızı beklıyorum.
süpersin ya çok güldüm.Ben iyice uçtum sanırımistisnasız hergün mutlaka rüyamda diyeti bozuyorum, bir gün sıcacık ekmek yiyorum, bir gün saf protein gününde salatalık yiyorum, bir gün de çikolata. Canım çekse anlarım ama çekmiyor da
Arkadaşlar tatlandırıcı olarak önerebileceğiniz bir isim var mı acaba? Kullandığım tatlandırıcı sonradan ağızda çok kötü bir tat bırakıyor... Şimdiden teşekkürler...
Ben iyice uçtum sanırımistisnasız hergün mutlaka rüyamda diyeti bozuyorum, bir gün sıcacık ekmek yiyorum, bir gün saf protein gününde salatalık yiyorum, bir gün de çikolata. Canım çekse anlarım ama çekmiyor da
bu arada 83 günde 12 kilo vermişim.
dukana göre 15 nisan da 60 kilo olmalıyım.
perşembe günü aerobiğe başlıyorum
.kalan sürede 2/2 yapacağım..
bravoooo alkisss
elbette aliriz. sürekli takipte ol
benimde 25 di. 15 kilosu gitti bile emin ol seninde olur
testi yaparak mi karar verdin 10 gün atak a ? bana fazla geldi. benim 25 kilom vardi ama bana 5 gün atak vermisti. lütfen gereginden fazla yapma iyi arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?