Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çokk saolll yazılan tarifleri yapmak istiorum mısır unu var süt tozu var kitapta bööle seyler yok kafam karışmişti:)

ballandıra ballandıra yazdıkları için denedm tarçınlı sütü pekala galiba tarçınlı süt bana göre deill;p

Ben ekmeklerimi sadece yulaf kepeği yoğurt lordan yapıyorum güzel oluyor. Ekmekte süt tozuna, mısır ununa hiç ihtiyaç duymadım. Belli bir süre de kullanmayı düşünmüyorum. Bazen duraklamaya sebep olabiliyor.

Ama diyet sıkmaya başladığında farklılık olsun diye kullanırım belki kullanırım.

hoşgeldin.
öncelikle kendimizden nefret etmiyoruz hatta tam tersi çok seviyoruz.motivasyon çok önemli.gün içinde buraya gekmeye çalış...nasıl kilo verdiğine sen bile inanamayacaksın.

hoşbulduk canlar :) başarılı olucam inşallah...5 günlük atak yapmayı planlıyorum. sabah haşlanmış yumurta ve şekersiz çay içerim diye düşünüyorum..biraz kendimden bahsedeyim..2 çocuğum var ikisinide sezeryanla doğurdum ve yaşım 29.5 (30 demeye dilim varmıyo bir türlü )73 kiloyum ve boyum 1.58 daha önceden akapunkturla kilo vermişliğim var(14 kilo) ama yine aldım

hoşgeldin.
öncelikle kendimizden nefret etmiyoruz hatta tam tersi çok seviyoruz.motivasyon çok önemli.gün içinde buraya gekmeye çalış...nasıl kilo verdiğine sen bile inanamayacaksın.
hoşbulduk
azıcık kilo vermeye başlasam çok sevicem kendimide işte bitürlü motive olamadım..ama hissediyorum yakında daha iyi hissedicem kendimi..

şimdilik ben de onlarla yapıorum canm çok tatlı istese de -light puding yaptıklarını yazmışlar mesela- nişasta var die içinde onu da yapmıyorum. sütaş light yoğurt ve zero yediğim en lezzetli şeylerr

şimdilik ben de onlarla yapıorum canm çok tatlı istese de -light puding yaptıklarını yazmışlar mesela- nişasta var die içinde onu da yapmıyorum. sütaş light yoğurt ve zero yediğim en lezzetli şeylerr

acemilik işte alıtı yapmamışm bulaşiksuyuna bi garip olmuşş ortada yazdıklarım!!

hindistan mı? okadar merak ediyorum ki orayı mistik geliyor bana.gerçekten öyle mi???

arkadaslar merhaba

bu diyete baslayalı tam 5 gün oluyor benım atak evresi 10 gün surecek çünkü vermem gereken 15 kilo var.ben sizlere birkaç soru sormak ıstıyorum.atak evresın de köfte haslanmıs et dısında sosıs et doner adana köfte yedım.şu hazır olanlardan ..bırde yulaf kepeğim yok ezmesı kullanıyorum 1,5 kasık yerıne 1 kasık olarak..bılıyorum besın degerlerı farklı ama suan tedarık edemıyorum.beslenme konusunda yanlıs mı yapıyorum sizce. bugun 5.gun 1 kg vermış bulunmaktayım ama sanırım az gıbı geldı bana yorumlarınızı beklıyorum.

Arkadaşlar tatlandırıcı olarak önerebileceğiniz bir isim var mı acaba? Kullandığım tatlandırıcı sonradan ağızda çok kötü bir tat bırakıyor... Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar tatlandırıcı olarak önerebileceğiniz bir isim var mı acaba? Kullandığım tatlandırıcı sonradan ağızda çok kötü bir tat bırakıyor... Şimdiden teşekkürler...

ne kullanıyorsun?
ben splenda ve takitaformtat 60 kullandım.ama çok nadiren.tatlı ihtiyacımı lıght meyveli yoğurtla ve zero ile.gideriyorum.çayı kahveyi de şekersiz içebiliyorum...

ne kullanıyorsun?
ben splenda ve takitaformtat 60 kullandım.ama çok nadiren.tatlı ihtiyacımı lıght meyveli yoğurtla ve zero ile.gideriyorum.çayı kahveyi de şekersiz içebiliyorum...

Cevap için teşekkür ederim... Dulcaryl...Gün içerisinde (iş ortamında) çok fazla çay içiyorum. Malesef şekersiz de içemediğim için mecbur kalıyorum. Daha organik veya içerisinde aspartam içermeyen bir tatlandırıcı acaba işime yarar mı?

bravoooo alkisss

elbette aliriz. sürekli takipte ol

Bende yarın başlayacağım dukan diyetine.vermem gereken 25 kilom var. inşallah başarabilirim.benide aranıza alırsanız sevinirim.bende kilolarımdan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum...

benimde 25 di. 15 kilosu gitti bile emin ol seninde olur

testi yaparak mi karar verdin 10 gün atak a ? bana fazla geldi. benim 25 kilom vardi ama bana 5 gün atak vermisti. lütfen gereginden fazla yapma iyi arastir

Ben iyice uçtum sanırım istisnasız hergün mutlaka rüyamda diyeti bozuyorum, bir gün sıcacık ekmek yiyorum, bir gün saf protein gününde salatalık yiyorum, bir gün de çikolata. Canım çekse anlarım ama çekmiyor da

bu arada 83 günde 12 kilo vermişim.
dukana göre 15 nisan da 60 kilo olmalıyım.
perşembe günü aerobiğe başlıyorum
.kalan sürede 2/2 yapacağım..

süpersin ya çok güldüm.

splenda en zararsiz olani. ve eger sürekli kullanman gerekiyorsa en iyisi odur .

ay ilahi ya. iyi bari rüyada yapiyorsun sadece

bu arada 83 günde 12 kilo vermişim.
dukana göre 15 nisan da 60 kilo olmalıyım.
perşembe günü aerobiğe başlıyorum
.kalan sürede 2/2 yapacağım..

ay allahim bende ogünleri görecekmiyim. cok imreniyorum su an sana ommur.

callanetics süper birsey. dahada ince gösteriyor. benim popom toparlandi bile. inanilmaz ama dogru. dene istersen sende canim

canım ya ben test falan yapmadım..sıteye gıremedım kı neyse ben dedıgın gıbı arastırayım bakalım amam yedıklerımde de sorun var sanırım dımı.bı yerde yanlıs yapıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…