Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bu helvayı ben de yaptım gayet güzel ama tatlandırıcı bir garip tat bırakıyo agzımda tatlılardan zevk alamadım, bu sorunu çeken var mı benden başka... toz splenda kullanıyorum..

canim o tatlandiricdan degildir. splenda sekere en yakin tatlandirici bence cünkü. birde alisik olmadigindan olabilir bana da öle gelmisti. ama bir süre sonra artik tatlisizliktan ne bulsam yapip yyiyorum tatlandiricili

senin o çeneni seveyim beeen

aynen canım benimde ilk ayım dolmasına rağmen yulaf kepeğini bile kaçırsam + görüyorum artık.
kaçamaaaaaaaakkk yoookkkk...

canım yoğurtlarımı evde unutmuşum buralarda bulamadım light

siz bana yasaklayın kendiniz yiyin olucak işmi hiç....

canım helva çekti ya resmen tatlı krizine girdim burda ne helvaymış nerde tarifi var

evet hemde süperrr oluyorr afferim kiz sana evlilik öncesi helvayi da kaptin hani yine iyisin

anladim sekerrrr aksam gidince yogurdunu ye mutlaka

bu arada ben biraz sonra kiyma kavurup krep le sarmisakli yogurtlu falan felon yiycem sonracima da aksama yogurtlu corbadan bahsettiniz ondan yapip icicem

hafif olur iyi olur bence

ya bu arada o bu degilde ben havalar daha da isininca magnum bademli yiyemiycekmiyim yaa en cok ona yanarim

ne sarma ne baklava ne de baska birsey :18:

önceden hergün bir tane magnum um kesin vardi yaa ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Allahim haziran gelsin bir an önce bitireyim su isi.

zaten en cok korktugumda yaz in bu diyeti nasil yaparim di.

valla yazdan yapanlari okumustum hayran olmustum. insallah bende o kadar iradeli olurum

selam kııjjlarrr ohh be dünya varmış dışarıda mükemmel bi hava var aldım kızımı koydum kanguruya hopp yürüyüşe çıktım inanılmaz iyi hissediyorum kendimi hem m beden mevsimlik montumada girdim benden mutlusu yok bugün güneş beni çok mutlu ediyooo

siz bana yasaklayın kendiniz yiyin olucak işmi hiç....

ahahahahahha
helva ye kuzum ya valla üstünede su içtinmi içinde bir şişiyor kepekleeerr sormaaa akşam yemeği zor yiyorum sonra been

canım helva çekti ya resmen tatlı krizine girdim burda ne helvaymış nerde tarifi var

hemen tarif vereyim ama dün akşamkini vereyim :)

1,5 kaşık zeytin yağı
4 kaşık yulaf kepeği
1,5 kaşık mısır unu
5-6 damla vanilya
1 kaşık kakao
göz kararı süt
2,5 kaşık tatlandırcı

üstünede tarçıınnn:)
yulaf kepeğini ve mısır ununu zeytinyağında koyulaşana kadar kavur. sonra kakaoyu ve vanilyayı ekle.
hala göz kararı süt koyuyorum:) sütü ekle çekiyorsa eklemeye devam et:) son raddede artık çekmiyor sütü:)
ocaktan aldıktan sonra da tatlandırıcıyı ekle ve iyice karıştır:)

ben 4'e ayırdım günde 1 yulaf kepeği ayarında yiyorum

evet hemde süperrr oluyorr afferim kiz sana evlilik öncesi helvayi da kaptin hani yine iyisin

anladim sekerrrr aksam gidince yogurdunu ye mutlaka

ahahaha
aynen helvayla duyururum sevdiceğimiii birde dukan yemekleri ilee
ben yemek yapmaya dukan ile başladım

ama onun dışında hamur içi , kek , pasta yaparım onları biliyorum neyi çok seversem

yarimm ben helvasiz duramiyorum hakkaten ama bayagidir da yemiyorum
gerci regl im de geliyor yine helvalar göründü bana

kücük ekleme ve hatirlatma : teflon tava ya da tencerede yapin benim ilk yapisim gibi celik tencerede yapmaya kalkmayin

ve sütü cok cok yavas yavas ekleyin bekleyerek , böylece bulamac yapmamis olursunuz.

hatta ben birde cay kasiginin ucuyla granül nescafe koymustum hani kepek yenilebilir olsun diye. kakao yerine de bazen tercih edilebilir diye ekleyim dedim. ayrica aromasiz da yapmayin yani vanilya aromasini mutlaka koyun.

aa ben kakaosuz ve vanilyasızda yaptığım oldu oda yenilebilir oluyor hatta o daha çok benziyor un helvasına hakkını yeme helvacıklarımın
evet ben hep teflonda yaptığımdan dolayı söyleme gereksimi duymadım

evet benimki bulamaç olmuştu lapa niyetine yedim ve tiksindiğim için çöpe gitti(

çok saol canım, kepeğimi yemedim demek ki akşama helva yiyoruuummm :)

canim o tatlandiricdan degildir. splenda sekere en yakin tatlandirici bence cünkü. birde alisik olmadigindan olabilir bana da öle gelmisti. ama bir süre sonra artik tatlisizliktan ne bulsam yapip yyiyorum tatlandiricili

Alışamadım daha, çikolata delisiydim ben hala da öyleyim yaaa.. yiyemiyorum. alışmak zor geliyo tabi şimdi

yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba

yaaaaaaaaa.... yulaf kepeğinden içli köfte yapılabilirmiki acabaaaaaa??? aşeriyorum galiba

kızlar bişey sorucam ben bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyo çok sakat bidurum,zaten yeterince vitamin alamıyoruz meyvesizlikten dudağımda falan uçuk çıktı.. ben yulaf kepeğini yoğurtla tüketiyorum sonrasındada baya sıvı alıyorum omu etken acaba? sabahları yumurta yiyorum ama bukadar tok tutuyo olamaz heralde bana neler oluyo sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…