Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim var canim, dogumdan sonra oldu,bazi kadinlarda oluyormus. arkadaslar dogum sonrasi nedensiz kilo aliyor ozellikle de sisiyorsaniz mutlaka tiroid hormonunuza baktirin.
kuzukcugum moralini bozma, ilac sadece tiroit hormonunu yerine koyup metabolizmayi hizlandiriyor bizim de caba gostermemiz gerekiyor.. hasimatosu olan ve cok ince arkadaslarim var.kontrole gidiyor musun, degerlerin normale dondu mu?

Arkadaşlar,

first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...

geçmiş olsun canım troid kilo aldırımını baya etkiliyo halamdan biliyorum ama düzene sokabilirsin die düşünüyorum oda çok zorlanıyo ama ilaç kullandığı dönemler kontrol elden çıkıyo ....buarada sabah kalktığın gibi ağzına bi parça peynir yada herhangi bişey at metabolizman drek çalışmaya başlıycaktır, aklında bulunsun

kim gördüyse o cvp veriyor ve çoğumuzda iş yerinde olduğumuzdan ara ara bakıyoruz. ayrıyetteeeeen yeni gelen bir sürü arkadaşımızıda aynı sorular dahi olsa sıkılmadan cvp veriyoruz böyle bir şey söylemene üzüldüm ve seni kınadım. burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken senin sallamıyorlar diye kabaca söyleminde sonra da sen şurda çokta sıkışsan asla sana cvp vermem ve diğerlerininde çok vereceğini sanmıyorum. önce grupta nasıl davranmak gerektiğini öğrenmelisin ve saygılı konuşmalısın bizler senin 10 senelik arkadaşların değiliz....

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.Bi baklayım bikaç ay bekleyim de ondan sonra yapmaya başlarım :)Şimdi sütümü riske atamam bebeğim çok küçük daha :)

ben sana katılmıyorum arkadaşım... yeni eski diye ayırmadan müsait oldukça herkes soruları cevaplamaya çalışıyor... bu şekilde bir atıfta bulunman hoş değil... hepimiz ortak sıkıntımız sebebiyle burdayız ve aynı durumdaki insanlara yardım etmek amacımız... gözden kaçabilir... insanların ruh haliyle ilgili olabilir... bugun ben başta olmak üzere birçoğumuzda bi durgunluk sözkonusu... lütfen iletilerimizi yazarken kimseyi kırmamaya özen gösterelim... cümlelerimizi seçerek kullanalım... ayrıca arkadaşımızın sorusu cevapsız kalmamış bak ne güzel sen görüp cevap vermişsin...

canım bence çok erken ama sen bilirsin çünkü bu dönemde yediklerine dikkat ederek kilo vere bilirsin daha hızlı yakıyorsun emzirdiğin için
1. evet azaltır buda bebişin için çok önemli olan besin kaynağını etkiler
2. güçlendirmeden başlayacaksın ve 1 öğün olan meyveyi 2 yapacaksın ve diğerlerinide 2 öğün yapacaksın
3. güçlendirmeden başlayacağın için atak yok
4.yukarıdakiyle aynı :)
5. daha bebişin çok küçük sütünden mahrum etme sadece dikkat et ve güzel bebişini al yürüyüşe çıkar emzirirken kilo vermek çok kolay tatlıdan ve kızartmalardan uzak durabilirsen bide hamur işlerinden :) bide burada bir arkadaşımız yazmıştı sayfayı bulamadım emziren anneler diyet yaparken bilmeden bebeklerini sütleriyle zehirliyorlar diye çünkü atmaya çalıştığımız toksinlerin sütümüze geçtiği ile ilgili bilgi vardı ben sadece bilgi vermek istedim kızımı 2 yaşına kadar emziren bir anne olarak çünkü sütüm gelsin diye çok eziyet çekmiştim göğüslerim masaj yapmak dan morarmıştı eğer sütün varsa kıymetini bil sevgiler :)

canım merhaba, ben 125 mg ilaç kullanıyorum. 58 kiloydum kilo veremiyorum diye gittim. ilaç nasıl iştah yaptıysa 65'e kadar çıktım. şimdi normale göre daha düşük tsh'ım ama 100 az geliyordu, halsizlik falan yapıyordu. şimdi daha iyiyim..

Slm kızlar dukan diyetiyle elma sirkesini beraber yapıyorum göbegim şişmiş acaba sirke kullanan varmı aramızda

maalesef :) sağol canım

yaaa... dün havuz çıkışı üşüttüm sanırım... karnım acayip şişti ve bağırsaklarım bozuldu (bu iyi bişi tabi)

croiselle sana bisi sorcam, sen bu callanetics'i yapiyosun dimi? her gun mu yapiyosun? bi de butun hareketleri dedigi kadar yapabiliyor musun? ben dun bi deniyim dedim, karin hareketlerinde falan cok yoruldum. o yuzden pelvis bacak falan yapmadan esnemeye gectim sende ise yariyor mu?

How can I fight weight loss stagnation in Cruise Phase?

Consuming a lot of dairy products (in lieu of meat for instance) will slow your metabolism down as they naturally have carbohydrates. Check the nutrition facts on the labels and make sure you are consuming those dairy products that are low in carbs as well as fat free.

seyir evresindeki duraklamayla nasıl baş edebiliriz ?

süt ürünlerini et ürünlerine göre daha çok tüketmek, içeriklerinde karbonhidrat oldugundan metabolizmayı yavaşlatabiliyormuş. Süt ürünlerini tüketirken az yağlı olmasının yanında etiketindeki karbonhidratın düşük olmasına da dikkat edin diyor.

Bugün çok geç katılabildim aranıza ve yarım saat sonra da mesai bitecek ve çıkacağım önce yazılanları okuyunca geciktim. Bugün normal baskül aldırdım eşime aradaki farka bakacağım merak içindeyim. Acayip iştah azalması yaşıyorum. Ara öğünlerde değil ana öğünlerde bile zor yiyorum ama metabolizmam için yiyorum inşallah işe yarar.
Bu arada aysag nickli arkadaşım. Burda ben de çok kere yazdım yeri geldi cevap alamadım sonra bi daha yazdım ve mutlaka cevap aldım. Yeni eski diye bir ayrım yok ben kendimi 3martta katılmama rağmen gayet eski sayıyorum bu forum kimsenin malı değil ki sahiplensinler. Sadece eski olmaları ve sürekli yardımcı oldukları için, niless, yarim, ömmür ness, bulaşık suyu gibi isimler ön planda ve ben o arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bence kullandığın sözcükler fazlasıyla kaba olmuş ve biz topik arkadaşlarına haksızlık ve de ayıp etmişsin. Ayrıca ben şunu çok açık düşünüyorum burdan verim alamadığını düşünen varsa girmesin neden giriyorsunuz bilgi almak içinse okuyun ama yorum yapmayın. Facebook sayfasında yorum yapın ama kimseye taş atmayın. Hepimiz bir hedef uğruna mücadele veriyoruz ve burdaki arkadaşların sayesinde gaza gelip kendimize dikkat ediyoruz kimse kimsenin yakın tanıdığı değil burda ama herkes herkesi tanıyor ve inanıyorum ki seviyor da.. öyle olmasa birbirimizin gram verişini bu kadar keyifle kutlayamazdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…