selam canım,
ben 62.3 kiloyum. 65.8 le başladım 16. günüm bugün :) boyumda 1.58 . bu kiloya da 5 senede 17 kilo alarak ulaştım. haşimato troidim var. ondan aldım son 7 kiloyu hızla, ilaç kullanmamam rağmen...
aranızda haşimato troidi olan var mı kızlar...
Arkadaşlar,
first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...
selam canım,
ben 62.3 kiloyum. 65.8 le başladım 16. günüm bugün :) boyumda 1.58 . bu kiloya da 5 senede 17 kilo alarak ulaştım. haşimato troidim var. ondan aldım son 7 kiloyu hızla, ilaç kullanmamam rağmen...
aranızda haşimato troidi olan var mı kızlar...
selam canım gene ben bu topiğin belli gurubu olusmus o yüzden yabancıların sorularını pek sallamıyorlar he ben böle dedim diye herkez cevap verirmiş simdi.sorularına ben cevap vereyim sen doğum yapalı 2 ay olmusdaha coook erken diyet falan en az 6yını doldur derim.ben 7 aylıkken basladım bu diyete ama kendime uyarladım sütüm azalmasın diye fakat genede bir azalma oldu evet bunu inkar edemem zaten benim oğlum emmeye düskün değildi kac kere süt inerdi gögüslerime emmezdi coğudu aglardı memeyi zorladıkca bende zaten emesi cok olmadıgı için basladım suan bile az emiyor ikinci soruna gelince 9 kilo fazlan varsa illede yapacam bu diyati diyorsan 3ile 5 gün atak yapman yeterli üçüncü sorunsa evet ilk evrenin sonunda 3kilo kadar verilebiliyor ama diyeti yarıda bırakmak dahada cok almana sebeb olur bunuda yazıyor kitapta
selam canım gene ben bu topiğin belli gurubu olusmus o yüzden yabancıların sorularını pek sallamıyorlar he ben böle dedim diye herkez cevap verirmiş simdi.sorularına ben cevap vereyim sen doğum yapalı 2 ay olmusdaha coook erken diyet falan en az 6yını doldur derim.ben 7 aylıkken basladım bu diyete ama kendime uyarladım sütüm azalmasın diye fakat genede bir azalma oldu evet bunu inkar edemem zaten benim oğlum emmeye düskün değildi kac kere süt inerdi gögüslerime emmezdi coğudu aglardı memeyi zorladıkca bende zaten emesi cok olmadıgı için basladım suan bile az emiyor ikinci soruna gelince 9 kilo fazlan varsa illede yapacam bu diyati diyorsan 3ile 5 gün atak yapman yeterli üçüncü sorunsa evet ilk evrenin sonunda 3kilo kadar verilebiliyor ama diyeti yarıda bırakmak dahada cok almana sebeb olur bunuda yazıyor kitapta
namazgahtayım ben.... sen sen sen?... kuzuk sen de nerden yaww...?
yarim bende bursadayım nilüferde
dukana çok yabancı biri olarak soruyorum kızlar . Yeni doğum yaptım yaklaşık 2 ay oldu. sorularım şunlar:
1-Dukan diyeti sütümü azaltırmı?
2- Dukan diyetine ilk olarak ne ile başlamalıyım?
3- 9 kilo fazlam var ilk evreyi kaç günd bitirmeliyim?
4- ilk evrenin sonunda tartıya çıktığımda kilo vermiş olacakmıyım yoksa bütün aşamaları bitirmem mi gerekiyor ?
benim var canim, dogumdan sonra oldu,bazi kadinlarda oluyormus. arkadaslar dogum sonrasi nedensiz kilo aliyor ozellikle de sisiyorsaniz mutlaka tiroid hormonunuza baktirin.
kuzukcugum moralini bozma, ilac sadece tiroit hormonunu yerine koyup metabolizmayi hizlandiriyor bizim de caba gostermemiz gerekiyor.. hasimatosu olan ve cok ince arkadaslarim var.kontrole gidiyor musun, degerlerin normale dondu mu?
geçmiş olsun canım troid kilo aldırımını baya etkiliyo halamdan biliyorum ama düzene sokabilirsin die düşünüyorum oda çok zorlanıyo ama ilaç kullandığı dönemler kontrol elden çıkıyo ....buarada sabah kalktığın gibi ağzına bi parça peynir yada herhangi bişey at metabolizman drek çalışmaya başlıycaktır, aklında bulunsun
al benden de o kadar... çoook acıyo hemde... annem minder yaptı ona...
yaaa... dün havuz çıkışı üşüttüm sanırım... karnım acayip şişti ve bağırsaklarım bozuldu (bu iyi bişi tabi)
arkadaşlar,
ben sayfada mesajlaraıma eklemek için yüz ifade ikonlarını göremiyorum neden dersinizz
kesinlikle süper birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?