Bugün çok geç katılabildim aranıza ve yarım saat sonra da mesai bitecek ve çıkacağım önce yazılanları okuyunca geciktim. Bugün normal baskül aldırdım eşime aradaki farka bakacağım merak içindeyim. Acayip iştah azalması yaşıyorum. Ara öğünlerde değil ana öğünlerde bile zor yiyorum ama metabolizmam için yiyorum inşallah işe yarar.
Bu arada aysag nickli arkadaşım. Burda ben de çok kere yazdım yeri geldi cevap alamadım sonra bi daha yazdım ve mutlaka cevap aldım. Yeni eski diye bir ayrım yok ben kendimi 3martta katılmama rağmen gayet eski sayıyorum bu forum kimsenin malı değil ki sahiplensinler. Sadece eski olmaları ve sürekli yardımcı oldukları için, niless, yarim, ömmür ness, bulaşık suyu gibi isimler ön planda ve ben o arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bence kullandığın sözcükler fazlasıyla kaba olmuş ve biz topik arkadaşlarına haksızlık ve de ayıp etmişsin. Ayrıca ben şunu çok açık düşünüyorum burdan verim alamadığını düşünen varsa girmesin neden giriyorsunuz bilgi almak içinse okuyun ama yorum yapmayın. Facebook sayfasında yorum yapın ama kimseye taş atmayın. Hepimiz bir hedef uğruna mücadele veriyoruz ve burdaki arkadaşların sayesinde gaza gelip kendimize dikkat ediyoruz kimse kimsenin yakın tanıdığı değil burda ama herkes herkesi tanıyor ve inanıyorum ki seviyor da.. öyle olmasa birbirimizin gram verişini bu kadar keyifle kutlayamazdık..
Bugün çok geç katılabildim aranıza ve yarım saat sonra da mesai bitecek ve çıkacağım önce yazılanları okuyunca geciktim. Bugün normal baskül aldırdım eşime aradaki farka bakacağım merak içindeyim. Acayip iştah azalması yaşıyorum. Ara öğünlerde değil ana öğünlerde bile zor yiyorum ama metabolizmam için yiyorum inşallah işe yarar.
Bu arada aysag nickli arkadaşım. Burda ben de çok kere yazdım yeri geldi cevap alamadım sonra bi daha yazdım ve mutlaka cevap aldım. Yeni eski diye bir ayrım yok ben kendimi 3martta katılmama rağmen gayet eski sayıyorum bu forum kimsenin malı değil ki sahiplensinler. Sadece eski olmaları ve sürekli yardımcı oldukları için, niless, yarim, ömmür ness, bulaşık suyu gibi isimler ön planda ve ben o arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bence kullandığın sözcükler fazlasıyla kaba olmuş ve biz topik arkadaşlarına haksızlık ve de ayıp etmişsin. Ayrıca ben şunu çok açık düşünüyorum burdan verim alamadığını düşünen varsa girmesin neden giriyorsunuz bilgi almak içinse okuyun ama yorum yapmayın. Facebook sayfasında yorum yapın ama kimseye taş atmayın. Hepimiz bir hedef uğruna mücadele veriyoruz ve burdaki arkadaşların sayesinde gaza gelip kendimize dikkat ediyoruz kimse kimsenin yakın tanıdığı değil burda ama herkes herkesi tanıyor ve inanıyorum ki seviyor da.. öyle olmasa birbirimizin gram verişini bu kadar keyifle kutlayamazdık..
şişkinlik üşütmektendir dimi... davul gibi karnım... balon desek daha doğru...
2 kilo eksik çıkacaksınız o mutluluğu ben annemlerde yaşıyorum :)
evet canım ondandır dicem ama senin geçen günde gazın vardı sanırım üstüste geldi:44:
sen sıcak su torbası koy azcık karıncığına bir de ayağını sıcak tut mate otu iç birde şişkinliğin sabaha geçer merak etme
arkadaşlar,
ben sayfada mesajlaraıma eklemek için yüz ifade ikonlarını göremiyorum neden dersinizz
bendekinde 3 kilo 200 gr filan eksik çıkıyorum söylemeden geçemiceeemmm
ama dijitalden diyetime devam ediyoruumm
şişkinlik üşütmektendir dimi... davul gibi karnım... balon desek daha doğru...
mate otu ne bee.... çirkin bişidir o içmem ben...
belli bir süre sonra ikon değişkilği için seçenekler geliyor. 50-60dan sonra olabilir. ifadelerde o zaman gelecek. biraz beklemen lazım
2 haftadır aynı kilodayım. tartımda bozuk yarın kilo bildirimi var ben yine yokum. gerçi evdeki tartım bana moral veriyor ama eksik tartıyor biliyorum.bi digitalde tarsılsam 65 gelsemde rahat etsem.
evet canım su şişkinlik yapar havuz sıcaklığı da tabi ıslak mayo en etkilisigeçmiş olsun eve gidince sıcak su torbası ayaklarının altına tüm gazlara elveda :) ...
belli bir süre sonra ikon değişkilği için seçenekler geliyor. 50-60dan sonra olabilir. ifadelerde o zaman gelecek. biraz beklemen lazım
2 haftadır aynı kilodayım. tartımda bozuk yarın kilo bildirimi var ben yine yokum. gerçi evdeki tartım bana moral veriyor ama eksik tartıyor biliyorum.bi digitalde tarsılsam 65 gelsemde rahat etsem.
yok canım ben almıyım o zaman...
bendeki de 3 kilo 200 gram... aynı mı markaları acaba?...bende dijitalden devam ediyorum... baksana kocaman 77 diyo... yarın nolucak acaba?...
yarimcim yanlış okumadıysam kilo bildirimlerine cetvel oluşturmuşsun.
yarın bende ilk bildirimimde bulunacağım benide eklersen sevinirim.
bu arada geçmiş olsun ben böyle durumlarda " 7 otlu " diye bir çay var onu içiyorum bende etkili oldu tadıda fena değil.
öpüyorum seni bebeğim.......ayakta alkışlıyorum....
2 kilo eksik çıkacaksınız o mutluluğu ben annemlerde yaşıyorum :)
oyy canım beniim öpüldüünnn
bildirim listesine ekleyebilirim elbette... ama ben bitki çaylarından nefret ederim... öylee içim kalkıyo ki içemiyorum... normalde çayda sevmem ama çooooooooooookkk rahatlayabileceğim mükemmel bi fayda sağlayabiliceğim bişise ancak katlanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?