Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öpüyorum seni bebeğim....... ayakta alkışlıyorum....

2 kilo eksik çıkacaksınız o mutluluğu ben annemlerde yaşıyorum :)

şişkinlik üşütmektendir dimi... davul gibi karnım... balon desek daha doğru...

evet canım ondandır dicem ama senin geçen günde gazın vardı sanırım üstüste geldi:44:
sen sıcak su torbası koy azcık karıncığına bir de ayağını sıcak tut mate otu iç birde şişkinliğin sabaha geçer merak etme

mate otu ne bee.... çirkin bişidir o içmem ben...

arkadaşlar,
ben sayfada mesajlaraıma eklemek için yüz ifade ikonlarını göremiyorum neden dersinizz

belli bir süre sonra ikon değişkilği için seçenekler geliyor. 50-60dan sonra olabilir. ifadelerde o zaman gelecek. biraz beklemen lazım

2 haftadır aynı kilodayım. tartımda bozuk yarın kilo bildirimi var ben yine yokum. gerçi evdeki tartım bana moral veriyor ama eksik tartıyor biliyorum.bi digitalde tarsılsam 65 gelsemde rahat etsem.

oyy canım beniim öpüldüünnn

bendekinde 3 kilo 200 gr filan eksik çıkıyorum söylemeden geçemiceeemmm
ama dijitalden diyetime devam ediyoruumm

bendeki de 3 kilo 200 gram... aynı mı markaları acaba?...bende dijitalden devam ediyorum... baksana kocaman 77 diyo... yarın nolucak acaba?...

şişkinlik üşütmektendir dimi... davul gibi karnım... balon desek daha doğru...

evet canım su şişkinlik yapar havuz sıcaklığı da tabi ıslak mayo en etkilisi geçmiş olsun eve gidince sıcak su torbası ayaklarının altına tüm gazlara elveda :) ...

mate otu ne bee.... çirkin bişidir o içmem ben...

zehir zehiirr sakın içmeee

iyide canım eve yakın eczane yok mu tatırtılsan seninde için rahat etse:)

evet canım su şişkinlik yapar havuz sıcaklığı da tabi ıslak mayo en etkilisi geçmiş olsun eve gidince sıcak su torbası ayaklarının altına tüm gazlara elveda :) ...

mayomu hemencik çıkardım ama... havuz çıkışı saçlarım tam kurumamıştı (bak başımın ağrımasının sebebini de buldum) sonra ayaklarım falan da üşüdü... gitsin gazlar puuffffffff....

teşekkür ederimmm cavabın için. inşallah yarınn güzel bir - le uyanırsın.

bendeki de 3 kilo 200 gram... aynı mı markaları acaba?...bende dijitalden devam ediyorum... baksana kocaman 77 diyo... yarın nolucak acaba?...

yarimcim yanlış okumadıysam kilo bildirimlerine cetvel oluşturmuşsun.

yarın bende ilk bildirimimde bulunacağım benide eklersen sevinirim.

bu arada geçmiş olsun ben böyle durumlarda " 7 otlu " diye bir çay var onu içiyorum bende etkili oldu tadıda fena değil.

bildirim listesine ekleyebilirim elbette... ama ben bitki çaylarından nefret ederim... öylee içim kalkıyo ki içemiyorum... normalde çayda sevmem ama çooooooooooookkk rahatlayabileceğim mükemmel bi fayda sağlayabiliceğim bişise ancak katlanabilirim

öpüyorum seni bebeğim....... ayakta alkışlıyorum....

ben de seni öpüyorum tatlım. iyi akşamlar ben kaçar...:)))
sana iyi cırcır olmalar:)))

2 kilo eksik çıkacaksınız o mutluluğu ben annemlerde yaşıyorum :)

İnaşallah canım yaaa:))

oyy canım beniim öpüldüünnn

ben de öptüm tatlım sayende pancake sahibi oldum ve doyuyorum teşekkürler melekim:)

canım ya... o zaman kefir dene vallahi gaza birebir hemde ligt da var ben her gece 1 bardak içiyorum sabah çok rahat kalkıyorum.

selam kızlar dün ilk defa yazmıştım ama çok sayfa ilerlemiş kızımdan fırsat bulup giremedim bende listelerinize girmek istiyorum mümkün müdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…