Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

akşam olup mesai bitmeden hatırlatıyım istedim... görüyorum ki; aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var... her perşembe günü saat 13.00 e kadar gönderilen bildirimler listelenip saat 14.00 de topiğimizde paylaşılacaktır.... gündüz giremeyen arkadaşlarımız çarşamba akşamından bildirimini yapabilir... bildirimler; özel mesaj yoluyla - topiğimizde yada miray_hur@mynet.com mail adresine gönderilebilir... mecbur kalmadıkça topikte paylaşmamaya özen gösterelim arkadaşlar bazen gözden kaçabiliyor... sizde takdir edersiniz ki sayfalar çok hızlı ilerliyor... bildirimlerde mutlaka belirtmemiz gerekenler şu şekilde;
* başlangıç tarih
* başlangıç kilo
* hedef kilo
* geçen perşembe kilosu (yeni başlayanlar yazmayabilir elbette)
* güncel kilo
hepinizi kocaman mcxluyorum...

Son düzenleme:
ben de birazdan cikiyorum kizlar, herkese iyi aksamlar diliyorum
bu hafta regl olacagim icin +300deyim insalla haftaya bomba gibi geri donucem listeye. bu hafta da bildirim yapicam ki sonradan donup bakinca, aman martta da ne eziyet cektiydim derim umarim hepiniz cok cok kilocuklar kaybetmisinizdir

Evet yarimcim sana katılıyorum....Mesela bende bugün şirkette çok yoğundum,şimdi bakmaya başladım biraz göz gezdireyim diye....
birazdan da çıkış yapcam zatennn... arkadaşımız durgunluk dönemimize denk geldi sanırımmm....

hoşgeldin canım.ankara bayağı soğuktu sen burdayken.orada bahardır şimdi.yeni işin hayırlı olsun.söyle bakalım aynı kiloda mısın?yoksa - ya da + bir değişiklik var mı?

hoşgeldiiinnnnn
tabikide unutmadık ama şu 2 haftalık - / + nı bize bildir bakalım neler yaptın

hoşgeldin.kilo ve hedef kilolarımız aynı sayılır.bakalım hangimiz önce gidecek hedefe,seni takipteyim

ne kadarlık evliisn.Allah mutlu etsin.

kızlar iş o kadar yorucu ki eve gelince yemekti banyoydu vs derken uyku vakti geliyo anca anca kendimi toparlayabildim girdim nete ankarada ne aldım ne verdim biraz güçlendirme evresi gibi oldu:44: neyse artıya geçmedim ya ona şükrediyorum. en son ankaraya gitmeden kilom iniş çıkışlardaydı 63.5 lardaydı iş yorgunluğu,erken kalkmaya başlamamdan dolayı meto mun daha hızlı çalışmasıyla kilo verişim hızlandı çok iyi gidiyo şuan 4-5 günde 1.5 kilo gitti,günde 200 civarı gitmeye devam ediyo bakalım,eskisi gibi çok giremicem nete ama elimden geldiğince hergün akşamları da olsa durum bildiricem size :)yarime de şimdiden msj atıyım yarın için listeye dahil olıyım yeniden

heyoo şimdiden iflaslardayım light ürünlerin en çok pahalı yanını seviyorum , hergün et ve türevleride cabası

Bişey sorabilir miyim acaba fazla bir bilgim yok da ben yurtta kalıyorum bugün ki menü de domates çorbası mantarlı tavuk makarna salata var hangisini yemem daha doğru makarna olmadığı kesin ama aç kalıcam sanki

canım onların hepsi yağlıdır çok.sen hangi evredesin?bir yaz bakalım..

aman efendm bilmukabale -900 harika!!
sayfanın altına üstüne sağ sol her bi tarafına baktımm ikon mikon yokk bacım(

nooolurrr calllanetics linki atarmsnızz. ben youtube a baktım 5 dakikalık nuh nebiiden kalma bi video var

Arkadaşlar,

first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...

light olsada latte sırf yağ-krema çokk tehlikelii bence!!!ama o sakızı ben de çok sewiorumm 1 tanecik tatlı niyetine o saylanmaz bence..

kızlar lor peynirini light olarakmı tüketiyosunuz?

klasik lor ve çökelek (yani kaşar loru tulum loru olmadığı sürece) en yağsz peynirdir zaten..
benm bildiğim lightı yok ama açıktan alıosan tuzsuz die belirt istersen ben mandıradan açık alıorumm...

lor ve çökelek ile ilgili yazdklarm yanlışsa düzeltin arkadaslar lightı varsa bende açık almayımm..

Ben daha yeni başladım atak evresndeym
canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.

İyi akşamlar herkese yeni katilanlarada bol eksili günler. Okadar yogun birhafta geçirenimi burayı neredeyse 1 haftadır takip edemedim 100 sayfa kadar yazılmış. Okuyamadık tabi bu hafta regl haftamdi. kacamaksiz geçirmeyi planladığım bu hafta regl sayesinde en kötü gecen dukan haftam oldu. Bugün de gunüm vardı 2 aydır beni görmeyen iki arkadas nasıl kilo verdin diye peşimden ayrılmadılar. Ben çok sıkıldım kızlar diyetten artık uyamiyorum Uyduğum zaman nasıl iyi kilo vereceğimi bildigim halde artık yapamıyorum. Bu motivasyon meselesi degil.Çünkü motivasyonum hala çok iyi ama artık vücudum yoruldu resmen.Protein günleri beni çok yoruyo. Tavukların salyamsi olması 3-5 dakikada kolayca pişmesi benim iyice midemi bulandırdı. Herzamanda kırmızı et alınmıyor balık da aynen bir yere kadar. P gunu çok zor geciyo doymayinca da yasaklilara saldırıyorum.
Nevracim senin bu bahsettigin MONTİGNAC diyeti nedir. Bu sekilde kilo veren bı arkadas daha vardı burda çok güzel kilo verdigini söylemişti. Kadınlar kulubü forum da okudum ama biraz karışık geldi. Püf noktaları nedir uygulayan biri olarak bana özelden yazarmisiniz. Merak ettim. İsin kötüsü 2 kilo daha versem fazlasıyla ihya olucam. Ama 1 ileri 2 geri yapıp duruyorum aylardır. Tam 63.5 gormusken bakalım regl sonu kac olucam
Ben şimdi ne yapayım kızlar bı yol gösterin bana:18:

yok mantarlı tavuk makarnaya dahil değil. biliyorum ama birşeyler yapmazsam patlicam

yok mantarlı tavuk makarnaya dahil değil. biliyorum ama birşeyler yapmazsam patlicam

yok mantarlı tavuk makarnaya dahil değil. biliyorum ama birşeyler yapmazsam patlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…