arkadaşlar,
iyi akşamlar, keyifli bir gece olsun hepimize...
ben sana katılmıyorum arkadaşım... yeni eski diye ayırmadan müsait oldukça herkes soruları cevaplamaya çalışıyor... bu şekilde bir atıfta bulunman hoş değil... hepimiz ortak sıkıntımız sebebiyle burdayız ve aynı durumdaki insanlara yardım etmek amacımız... gözden kaçabilir... insanların ruh haliyle ilgili olabilir... bugun ben başta olmak üzere birçoğumuzda bi durgunluk sözkonusu... lütfen iletilerimizi yazarken kimseyi kırmamaya özen gösterelim... cümlelerimizi seçerek kullanalım... ayrıca arkadaşımızın sorusu cevapsız kalmamış bak ne güzel sen görüp cevap vermişsin...
hoşgeldin canım.ankara bayağı soğuktu sen burdayken.orada bahardır şimdi.yeni işin hayırlı olsun.söyle bakalım aynı kiloda mısın?yoksa - ya da + bir değişiklik var mı?
hoşgeldiiinnnnn
tabikide unutmadık ama şu 2 haftalık - / + nı bize bildir bakalım neler yaptın
hoşgeldin.kilo ve hedef kilolarımız aynı sayılır.bakalım hangimiz önce gidecek hedefe,seni takipteyim
ne kadarlık evliisn.Allah mutlu etsin.
canım onların hepsi yağlıdır çok.sen hangi evredesin?bir yaz bakalım..Bişey sorabilir miyim acaba fazla bir bilgim yok da ben yurtta kalıyorum bugün ki menü de domates çorbası mantarlı tavuk makarna salata var hangisini yemem daha doğru makarna olmadığı kesin ama aç kalıcam sanki
canım onların hepsi yağlıdır çok.sen hangi evredesin?bir yaz bakalım..
günaydınlar herkese.....
gözün aydın cnm tebriklerbende ilk günün sonunda -900 ile uyanmış bulunuyorum
ikonlara gelince sendede olması lazım.. yazı yazdığın sayfanın alt kısmında duruyolar istediğini tıkla mesajında gözükecekler
sabah tost yaptim kendime harikaydiii mmmm miss
öglen birsey yapmam heralde esim gelsin havuza gidicez . yaa aartik havalar isinsinda acik havuza gidelim yya bronzlasmak istiyorum malum daha zayif gösteriyor koyu renk
havuzdan sonra tavuk sis filan yaptiririm heralde esimin teyzesinin restaurant ta.
simdi gideyim iki gündür erteledigim temizligimi yapayim bugün calllanetics yapmiycam
Arkadaşlar,
first sütlaç sakız - starbucks light latte , sizce bunlar zararlı mı... ben sekerli sakıza sardım bu aralar...
kızlar lor peynirini light olarakmı tüketiyosunuz?
canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.Ben daha yeni başladım atak evresndeym
bende lıght bulamadım hiç.kebirinkini kullanıyorum..lor ve çökelek ile ilgili yazdklarm yanlışsa düzeltin arkadaslar lightı varsa bende açık almayımm..
İyi akşamlar herkese yeni katilanlarada bol eksili günler. Okadar yogun birhafta geçirenimi burayı neredeyse 1 haftadır takip edemedim 100 sayfa kadar yazılmış. Okuyamadık tabi bu hafta regl haftamdi. kacamaksiz geçirmeyi planladığım bu hafta regl sayesinde en kötü gecen dukan haftam oldu. Bugün de gunüm vardı 2 aydır beni görmeyen iki arkadas nasıl kilo verdin diye peşimden ayrılmadılar. Ben çok sıkıldım kızlar diyetten artık uyamiyorum Uyduğum zaman nasıl iyi kilo vereceğimi bildigim halde artık yapamıyorum. Bu motivasyon meselesi degil.Çünkü motivasyonum hala çok iyi ama artık vücudum yoruldu resmen.Protein günleri beni çok yoruyo. Tavukların salyamsi olması 3-5 dakikada kolayca pişmesi benim iyice midemi bulandırdı. Herzamanda kırmızı et alınmıyor balık da aynen bir yere kadar. P gunu çok zor geciyo doymayinca da yasaklilara saldırıyorum.herkese selam..
diyetlerinizde başarılar diliyorum hepinize öncelikle ve maşallah bayağı güzel sonuçlar almışsınız.
ben doğum yaptım bebeğim 9 aylık ama kilolar yapıştı eskiden montignac yöntemi ile harika kilolar verdim ama şimdi beslenme tarzım biraz değişti vakitsizlikten herhalde. bu diyet çok ilgimi çekti önclikle kitabı alacağım bebeğim çok uykusuz kilo vermek için gerekli motivasyonu bir türlü sağlayamıyorum vakitsizlik ve uykusuzluğumdan..inşallah ben de yapmak istiyorum yardımcı olun bana da kızlar çok fena haldeyim..şu an 94 kiloyum..
canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.
canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?