canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.
canım benim o menü atak için hiç uygun değil.belki makarnanın tavuklarından yiyebilirsin.sen bu diyeti yurt şartlarında çok zor yaparsın.kendini zorlama istersen.ama sen bilirsin tabi.sadece deneyimli biri olarak söyleyeyim dedim.
klasik lor ve çökelek (yani kaşar loru tulum loru olmadığı sürece) en yağsz peynirdir zaten..
benm bildiğim lightı yok ama açıktan alıosan tuzsuz die belirt istersen ben mandıradan açık alıorumm...
Bişey sorabilir miyim acaba fazla bir bilgim yok da ben yurtta kalıyorum bugün ki menü de domates çorbası mantarlı tavuk makarna salata var hangisini yemem daha doğru makarna olmadığı kesin ama aç kalıcam sanki
kızlar ben kaygılanmaya başladım güçlendirme sonrası korumada kilo alan bi sürü insan var.haftada bi gün saf proteine rağmen.napcaz ya bi ömür boyu dukan mı yapcaz.ayyy korkmaya başladım ben ya
herkese iyi akşamlar ben dukan diyetine başlayalı 3 gün oldu ve 3 günde 1 kilo verdim fakat bu atak evresi beni çok sarstı mide bulantısı aşırı derecede baş ağrısı uykusuzluk 3 gündür perişan oldum ama hiiiç bozmadım ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum daha ne kadar atak evresi yapmalıyım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim ama ben yapamadım onu bir sürü bir sürü şeyler çıktı açıkçası anlamadım da
çooookkk teşekkür ederim pazartesine kadar devam edip seyir evresine geçicem inşallah madem haftanın başından başladık haftayı bitirelim dimi:)
sabah 2 yumurta beyazı light süt ve light peynir
boooool suuuu
öğlen ya tavuk haşlaması yada yağ oranı düşük köfte ve meyveli yoğurt
akşamda yulaf kepekli yoğur yani yulaf kepeğini galeta olarakta yapıp sabah yiyorum eğer sabaha yapamazsam yoğurtla karıştırıp yiyorum
arada açlığımı yatıştırmak için üçgen peynirler var light ondan yiyorum
olsun ne kadar kilo versem okadar kardır benim için ozaman yedi günden sonra rahatlıkla seyire geçebilirm ölemi
Kızlar selam.araniza yeni katıldım. 2 cocuk annesinin boyum 1.65 kilom 62.800. Dukan diyetine başladım, 4 gün oldu. Atak dönemini 3 gün yaptım, ve 800 gr verdim. Suan seyirin ilk gunundeyim ama ilk günden bozdum(( çok üzgünüm. Hedefim 58 olmak. Ne yapmalıyım yaaa ? Niye bozdum yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?