Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok mantarlı tavuk makarnaya dahil değil. biliyorum ama birşeyler yapmazsam patlayacağım

yok mantarlı tavuk makarnaya dahil değil. biliyorum ama birşeyler yapmazsam patlicam

klasik lor ve çökelek (yani kaşar loru tulum loru olmadığı sürece) en yağsz peynirdir zaten..
benm bildiğim lightı yok ama açıktan alıosan tuzsuz die belirt istersen ben mandıradan açık alıorumm...

biraz araştırdım lightını göremedim yanlışın yok sanırım ben light dil peyniride tüketiyodum ama yağ oranı biraz fazlamış incelediğimde farkettim

bu menülüyle çok zor tatlım.. konserve ürünler ,füme , gibi şeyler tüketebilirsin. Dışardan ızgara tavuk,et tüketebilirsin yada başka bir diyete yönlenebilirsin
kaç kilosun gamze?

Son düzenleme:
kızlar ben kaygılanmaya başladım güçlendirme sonrası korumada kilo alan bi sürü insan var.haftada bi gün saf proteine rağmen.napcaz ya bi ömür boyu dukan mı yapcaz.ayyy korkmaya başladım ben ya

herkese iyi akşamlar ben dukan diyetine başlayalı 3 gün oldu ve 3 günde 1 kilo verdim fakat bu atak evresi beni çok sarstı mide bulantısı aşırı derecede baş ağrısı uykusuzluk 3 gündür perişan oldum ama hiiiç bozmadım ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum daha ne kadar atak evresi yapmalıyım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

kızlar ben kaygılanmaya başladım güçlendirme sonrası korumada kilo alan bi sürü insan var.haftada bi gün saf proteine rağmen.napcaz ya bi ömür boyu dukan mı yapcaz.ayyy korkmaya başladım ben ya

bir ömür dikkat ediceksin, diyet yapmıycaksın canm bu diyetin bukadar uzun sürmesinin bir sebebide beslenme alışkanlığını değiştirmeek zaten . biarkadaşım ödül yemeğinde bir kiloya yakın suböreği yemişti,, yani kötü örnek örnek teşkil etmez diyoruz

dukandiet.com' dan hesaplatmalısın tatlım en garantisi ama yüksek ihtimal 3 gün sürücektir buarada ilk gün yaşanan tüm halsizlikler normal yataklara düşeni okumuştumm bi bakmışsın alışıvermişsin

Son düzenleme:
teşekkür ederim ama ben yapamadım onu bir sürü bir sürü şeyler çıktı açıkçası anlamadım da

teşekkür ederim ama ben yapamadım onu bir sürü bir sürü şeyler çıktı açıkçası anlamadım da

ozaman 3gün yeterlidir sana istediğin kilo çok değil vermen gereken kiloya göre uzuyo süreç .. ben diğer detaylarıda öğrenmen adına vermiştim adresi

Son düzenleme:
çooookkk teşekkür ederim pazartesine kadar devam edip seyir evresine geçicem inşallah madem haftanın başından başladık haftayı bitirelim dimi:)

sabah 2 yumurta beyazı light süt ve light peynir

boooool suuuu

öğlen ya tavuk haşlaması yada yağ oranı düşük köfte ve meyveli yoğurt

akşamda yulaf kepekli yoğur yani yulaf kepeğini galeta olarakta yapıp sabah yiyorum eğer sabaha yapamazsam yoğurtla karıştırıp yiyorum

arada açlığımı yatıştırmak için üçgen peynirler var light ondan yiyorum

hımm yemen normalmiş, gerçi burda okuduklarıma göre kilon nekadar çok olursa okadar fazla gidiyomuş ilk edepta buarada 7gün atak çok geldi sanki bana ama sen bilirsin tabii

olsun ne kadar kilo versem okadar kardır benim için ozaman yedi günden sonra rahatlıkla seyire geçebilirm ölemi

Kızlar selam.araniza yeni katıldım. 2 cocuk annesinin boyum 1.65 kilom 62.800. Dukan diyetine başladım, 4 gün oldu. Atak dönemini 3 gün yaptım, ve 800 gr verdim. Suan seyirin ilk gunundeyim ama ilk günden bozdum (( çok üzgünüm. Hedefim 58 olmak. Ne yapmalıyım yaaa ? Niye bozdum yaaa?

yarın 60dk yürüyüş yapıp , kaçamağını unut kaldığın yerden devam et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…