teşekkür ederim endişelerim vardı biraz rahatladım
Sanırım öyle yapmalıyım. Evet unutup tekrar yola devam etmeli :)
tatlım 7 gün atak çok değilmi yaa kaç kilo vermek istiyosunki sen?
bir ömür dikkat ediceksin, diyet yapmıycaksın canmbu diyetin bukadar uzun sürmesinin bir sebebide beslenme alışkanlığını değiştirmeek zaten . biarkadaşım ödül yemeğinde bir kiloya yakın suböreği yemişti,, yani kötü örnek örnek teşkil etmez diyoruz
sabah 2 yumurta beyazı light süt ve light peynir
boooool suuuu
öğlen ya tavuk haşlaması yada yağ oranı düşük köfte ve meyveli yoğurt
akşamda yulaf kepekli yoğur yani yulaf kepeğini galeta olarakta yapıp sabah yiyorum eğer sabaha yapamazsam yoğurtla karıştırıp yiyorum
arada açlığımı yatıştırmak için üçgen peynirler var light ondan yiyorum
diğer değerlerini bilmemem de kansızlık kesin kalmazkızlar günaydın bende kilo vermek istiyorum
bütün dietleri okudum benim en çok aklıma dukan dieti yattı
ama sizlere bi sorum olacak
bende demire bağlı kansızlık var aç kalınca cok başım agrıyo ve yorgun oluyorum
sizce ben dukan dietine başlasam kilo verebilirmiyim
kızlar ben kaygılanmaya başladım güçlendirme sonrası korumada kilo alan bi sürü insan var.haftada bi gün saf proteine rağmen.napcaz ya bi ömür boyu dukan mı yapcaz.ayyy korkmaya başladım ben ya
Kızlar selam.araniza yeni katıldım. 2 cocuk annesinin boyum 1.65 kilom 62.800. Dukan diyetine başladım, 4 gün oldu. Atak dönemini 3 gün yaptım, ve 800 gr verdim. Suan seyirin ilk gunundeyim ama ilk günden bozdum(( çok üzgünüm. Hedefim 58 olmak. Ne yapmalıyım yaaa ? Niye bozdum yaaa?
kuzummmm ben bu hassas analiz baskülünden hiçbişey anlamadım... bu sabah da 79 çıktım delirmek üzereyim... daha iki gün önce 77 ydim nasıl oluyo da bu hale geliyo... bişey de yemedim... kaçamak da yapmadım... ben bırakıcam bunu kullanmayı... tüm değerlerimi en başa alıp kendi dijitalimi kullanıcam...
günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?