Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben zaten çok fazla yiyen biri degilim beni korkutan şey çok yemek değil ama beslenme alışkanlıklarım değişmedi benim.düşünsene ben akşam yemeğinde diyet yapmazkende bir lahmacunla doyan bi insandım.ahhhhh tatlılar ve dondurmalar benim zaafım bu ya onlardan korumada vazgeçemem biliyrum

bu hafta kilom 79.2

hedef kilom 65

başlangıç kilom 86.1
başlangıç tarihi 27 02 2012

Son düzenleme:
kızlar günaydın bende kilo vermek istiyorum
bütün dietleri okudum benim en çok aklıma dukan dieti yattı
ama sizlere bi sorum olacak
bende demire bağlı kansızlık var aç kalınca cok başım agrıyo ve yorgun oluyorum
sizce ben dukan dietine başlasam kilo verebilirmiyim

açlığını yatıştırmak için yediğin o üçgen peynirlerin yağ oranı çok yüksek... o peynirler benim seyirde + görmeme sebep oldu... bana kalırsa yememen daha doğru olur... hergün meyveli yoğurt da tüketmesen süper olur... 3 günde 1 kilo çok az... eğer benim senin gibi 8 kilo fazlam olsa ve 1 hafta atak yapsam 5 ini orda bırakıp 3 kilosunu seyirde 3 haftada hallederdim... çon şanslısın ama yediklerine dikkat et bence...

kuzummmm ben bu hassas analiz baskülünden hiçbişey anlamadım... bu sabah da 79 çıktım delirmek üzereyim... daha iki gün önce 77 ydim nasıl oluyo da bu hale geliyo... bişey de yemedim... kaçamak da yapmadım... ben bırakıcam bunu kullanmayı... tüm değerlerimi en başa alıp kendi dijitalimi kullanıcam...

diğer değerlerini bilmemem de kansızlık kesin kalmaz.kırmızı et yiyeceksin çünkü...

kızlar ben kaygılanmaya başladım güçlendirme sonrası korumada kilo alan bi sürü insan var.haftada bi gün saf proteine rağmen.napcaz ya bi ömür boyu dukan mı yapcaz.ayyy korkmaya başladım ben ya

Canım en iyisi galiba haftada 3 gün spor yapmak. O zaman istediğin şeyleri de yiyebilirsin. Bende mesela 50 kilodan çıktım bu kiloya ama 3defa narkozlu tedavi geçirdim. Serum falan şiştim . Durup dururken almıyorsun yani.

Arkadaşların da dediği gibi 60 dk tempolu yürü. Kaldığın yerden devam et.

Son düzenleme:

Canikommm... üzülmeeee.... 10 kilo vermişsinnn... yine vereceksin.. sen burda herkesi motive ederken kendine dert ediyorsun.
Elbette duraklamalar olcak bunu hepimiz biliyoruz...ama bırakmak yok. Bende hassas baskül aldım biliyorsun, bence baskülüne güven belki bu sabah şişkinliğin vardı,vücudun su tutmuş olabilir.
Birde öneri: sen bitki çaylarını içemiyorum diyorsun ama günde en az bir iki bardak yeşilçay içsen iyi olur, rezene mesela ödem atar.
yeşilçay yağ yakımını hızlandırır. papatya idrar artırır.karışık lipton beşi bir yerde.... gibiii

günaydın canlar 2 gündür saf protein yapmama karşılık sabitlenen kilom 57 beni bırakmamaya kararlı eee bende daha fazla kendimi yormamaya karar verdim spor yaparak midem ve belimden kurtulmaya çalışacağım demek oluyor ki güçlendirmeye bugun itibariyle elvada korumaya geçiyorum etkili bel incelme hareketleri bilen canlar bir zahmet bana bilgi vere bilir mi . hepinizi yanıma bekliyorum en kısa zamanda güçlendirmeler bitsin korumalara geçilsin bakalım aşağıya doğru gitmeyen kilocum beni bırakmamak konusunda korumada ne yapacak sevgiler.

Günaydın kızlar...

Kilo bildirimimi yapayım erkenden unutmadan bu hafta sadece 400 gr verebildim 65,3 üm bu hafta...

Yarimcim şimdiden teşekkürler liste için...

ohh ne güzel ya.ben de takıldım resmen 64,5 da inmiyor.ama seni kutluyorum süpersin...:)) çok yeme sakın sonra yine yanımıza ataktan başlamak için gelme:))))))

günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...
:18::18::18:

Canım siz daha iyi biliyosunuz tabii de yürüyüşü 60 dakya çıkarsan yumruk harekatı deniyomuş ya buna. Bi de ilk defa mı takıldı kilon. Yaklaşık laç kilodan sonra takılıyor.

bende 700 gr vermişim, hiç kaçamak yapmadığım haldeee kilomu güncelledim.Yarimcim mail adresinden kilo bildirimi yaptımm..

şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…