Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyette aç kalmak yok izin verilenlerden istediğin kadar yiyebilirsin... Belki atak evresinde biraz sıkıntı yaşarsın. Ama yinede şu an kullandığın ilaç yoksa doktora gidip tekrar değerlerine bir baktır istersen....

arkadaşlar, günaydın...
yarim ben cetvelimi dün yaptığım için kilom güncel,
beni bu şekilde listeliyebilirsin.....

kabızlığa benim çözümüm şu oldu arkadaşlar:
her sabah kalkar kalkmaz "sıcağa yakın ılık su" içiyorum...
yalnız süreklilik lazım...
%100 garanti....

Son düzenleme:
günaydın.

kilom: 67

ben de kilosu takılanlardanım. 112 gun oldu başlayalı. 70 sonrası resmen gr gr gıdıyor.

gunaydiiinnn kizlar, tartildim ve cooook mutluyum 90.800 , gecen hafta 93,200 du. verecegim,verebiliyorum yuppiiii...

kusura bakma bu şekilde güncelleme yapamam... çizelgede tarih görünmüyor.... diğer arkadaşlarımız gibi detaylı yazarsan bildirimini listeye ekleyebilirim...
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
şu anki kilo

Kızlar bugün 4. günümdü atakta ama bıraktım. Gece sabaha kadar uyuyamadım. Vücudum 4. günde pes etti. Sabah kalktım normal kahvaltımı yaptım ama hala iyi değilim. Aranızda böyle benim gibi çok etkilenen oldu mu merak ettim.Bu arada 75 ten 72ye kadar da düştüm ama mahvoldum. Gece ölcem zannettim o kadar kötü oldum. Bu nasıl bi şey yaaaa....

Evet katılıyorum arkadaşım ben içine bir iki damlada limon koyuyorum...

Canım siz daha iyi biliyosunuz tabii de yürüyüşü 60 dakya çıkarsan yumruk harekatı deniyomuş ya buna. Bi de ilk defa mı takıldı kilon. Yaklaşık laç kilodan sonra takılıyor.
ben diyetin başından beri 1 gün bile spor yapmadım maalesef zaten o yüzden duraklıyorum.senin dediğin yumruk hareketi en az 15 gün kilo vermediğimizde yapacağımız birşey...

Kilo bildirimi yapıyorum dikkat

başlangıç tarihi: 28.02.2012
başlangıç kilo: 90
hedef kilo: 68
geçen haftaki kilo: 86,3
şu anki kilo: 85,1

teşekkürler ve kolay gelsin...

herkese günaydın bugün erkenci diilim,evde pinelkliyorum gitmedim işe :)
kilo bildirimim:
başlangıç tarihi.:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:63.2 :)

ömürcüm ne alemdesin?
15 nisana kesin yetişiyos inşallah dimi

başlangıç tarihi:20.02.2012
başlangıç kilo: 99.5
hedef kilo: 65
geçen perşembe kilo:93.2
şu anki kilo
: 90.8

yarim liste icin tesekkurler.

Maşallah arkadaşlar hepinize hayran kaldım ne güzel kilolar vermişsiniz öyle kıskandım vallaaa
Ama yok mu aranızda benim gibi etkilenen .

Günaydın herkese yeni katilanlarada bol eksili günler. Okadar yogun birhafta geçirdim ki burayı neredeyse 1 haftadır takip edemedim 100 sayfa kadar yazılmış. Okuyamadım tabi bu hafta regl haftamdi. kacamaksiz geçirmeyi planladığım bu hafta regl ve hesapta olmayan yatili misafiir sayesinde en kötü gecen dukan haftam oldu. Dün de gunüm vardı 2 aydır beni görmeyen iki arkadas nasıl kilo verdin diye peşimden ayrılmadılar. Ben çok sıkıldım kızlar diyetten artık uyamiyorum Uyduğum zaman nasıl iyi kilo vereceğimi bildigim halde artık yapamıyorum. Bu motivasyon meselesi degil.Çünkü motivasyonum hala çok iyi ama artık vücudum yoruldu resmen.Protein günleri beni çok yoruyo. Tavukların salyamsi olması 3-5 dakikada kolayca pişmesi benim iyice midemi bulandırdı. Herzamanda kırmızı et alınmıyor balık da aynen bir yere kadar. P gunu çok zor geciyo doymayinca
İsin kötüsü 2 kilo daha versem fazlasıyla ihya olucam. Ama 1 ileri 2 geri yapıp duruyorum aylardır. Tam 63.5 gormusken bakalım regl sonu kac olucam
Ben şimdi ne yapayım kızlar bı yol gösterin bana.

Son düzenleme:

başlangıç tarihi:05.03.2012
başlangıç kilo :66.9
hedef kilo :56.5
geçen perşembe kilo:63.1
şu anki kilo :62.7

çömezliğime ver yarim cim, teşekkürler....

günaydın;
bende dukan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum
öncelikle metobilzması en yavaş olanlardanım. ama bu diyeti araştırdım amacı yağ yakmak olunca en mantıklısı bu.
benim vermem gereken 8 kilo vardı en başta hayatımda ilk kez 55 kiloyu gördüm tartıda zaten az diyeceksiniz ama benim boyum kısa bide vücudum sıkı değil yani yağ oranım çok fazla
1,52 boyla 55 kilo topaç gibi görünmeye başladım evlenmeden önce yani 10 ay önce 48-49 kiloydum diyetsiz normal kilom
işten çıktım evde oturmak zorunda kaldım hiç akrabamın arkadaşımın olmadığı bi memlekette dışarı çıkma bahanemde yoktu yani alıverdim 7 kiloyu 10 ayda öyle doğum kontrol hapı kullanmaktan filanda değil kullanmıyorum çünkü. 48 kiloykende vücudumda yağ fazla olduğu için karnım çok belirgin 3 kat oluyordu şimdi koskoca 3 kat olmaya başladı.
önce zayıflama bandı aldım 20 gün oldu kullanıyorum ama onun pek işe yaradığını sanmıyorum çünkü 15 gün boyunca verdiği diyet programındaki tarzda beslendim 15 gün boyunca verdiğim 1,5 kilo o program sayesinde. dukanın seyir evresi o programla benzer sadece onda hep sebze protein var. şeker un vb karbon hidratları çıkardım hayatımdan ve 1,5 kilo gitti oldum 53,5 sonra dukan diyetine başladım bugun atak evresindeki 3. günüm hiç şaşmadım diyebilir sadece yulaf kullanmadım kepekli un kullandım ama krep dışında başka bişeyde tüketmiyorum ekmeklerini filan yapıyorum ama yediğim söylenemez. alıştım ekmek yememeye.3. günümdeyim 52,3 oldum. umarım böyle devam eder 47 istiyorum ama karnımda katlar olmadan çok korkuyorum metebolizmam iyice duracak daha yavaşlayınca tartıda değişiklik görmessem hevesim kaçacak diye. bu sabah tv ve internetten sporda yaptım. şu 3 mil programı varya ondan belki böyle yenilikler katarsam sorun çıkmadan düzenli olarak kilo veririm.
şimdi sizce ben bu atak evresini sonlandırayımmı yoksa biraz daha kilo vermeyemi çalışayım bu şekilde doğru değilmiş sanırım ama iyi şeyler gördükçe tartıda daha sıkı sarılıyorum diyete.

ev perisi aynen bende öylee. Dayanamadım ve özellikle etten tiksindim ki çok severdim. Her yemeğimi etli yapardım ama uzun bir müddet et görmek istemiyorum. Kilom öyle çok değil zaten 5 kilo versem normal kiloma dönüyorum , yediklerimi biraz azaltıp, şekerli tatlı şeyleri de bırakırsam veririm diyorum ama bu 70 gün 80 gün yapanlara hayran olduğumu belirterek dukanlı günlerime son veriyorum.

ben diyetin başından beri 1 gün bile spor yapmadım maalesef zaten o yüzden duraklıyorum.senin dediğin yumruk hareketi en az 15 gün kilo vermediğimizde yapacağımız birşey...

Vay spor yapmadan iyi vermişin. Spor yapsan daha hızlı mı verirdin acaba. Ben mesela 30-35 dk tempolu yürümeye çalışıyorum. 5 gün falan. Vucudumdaki şişliğin gittiğini hissediyorum.

bende bu sabah 70.2 çıktım ve geçen hafta gördüğüm 69'lu rakamı daha hiç görmedim bu hafta
geçen hafta okadar hevesli olan ben bu hafat hevesim filanda kalmadı cidden
tamam reglim yaklaştı ama 2 ileri 1,5 geri olmazki insan yaa:s
kaçamak yapanlar takır tukur veriyor biz yerimizde sayıyoruz
güncelle kuzum benim kilomu 70.2 olarak.....

günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...
:18::18::18:

Günaydın canımmm
benimkide oynamasa dicem artık + görmemden iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…