günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...:18::18::18:
diğer değerlerini bilmemem de kansızlık kesin kalmaz.kırmızı et yiyeceksin çünkü...
Bu diyette aç kalmak yok izin verilenlerden istediğin kadar yiyebilirsin... Belki atak evresinde biraz sıkıntı yaşarsın. Ama yinede şu an kullandığın ilaç yoksa doktora gidip tekrar değerlerine bir baktır istersen....
Maşallah arkadaşlar hepinize hayran kaldım ne güzel kilolar vermişsiniz öyle kıskandım vallaaa
Ama yok mu aranızda benim gibi etkilenen .
bende bu sabah 70.2 çıktım ve geçen hafta gördüğüm 69'lu rakamı daha hiç görmedim bu hafta
geçen hafta okadar hevesli olan ben bu hafat hevesim filanda kalmadı cidden
tamam reglim yaklaştı ama 2 ileri 1,5 geri olmazki insan yaa:s
kaçamak yapanlar takır tukur veriyor biz yerimizde sayıyoruz
güncelle kuzum benim kilomu 70.2 olarak.....
yok bacım yoooook kaçamakla belli bi süre verebiliyorsun sonrasında takılıp kalıyorsun.
örnek ben. ara ara kaçamak yapardım nasılsa bişi olmaz diyordum
2 ay bitimine yakın artık gitmiyor. takıldım bi noktada ilerleyemiyorum.
kendimle harp yaşıyorum resmen artık. bi tarafım 'aldığın bunca iltifat yeter zayıflama artık. bak 40 a rahat giriyorsun diyor.'
bi tarafımda başladın bil kere hilal devam ettir in 60 kiloya alışveriş yaparken 38 mi 40 mı tereddütü yaşa, göbeğin çıkmasın tatile gittiğinde kadınlar sana hasetle baksınlar'
kuzummmm ben bu hassas analiz baskülünden hiçbişey anlamadım... bu sabah da 79 çıktım delirmek üzereyim... daha iki gün önce 77 ydim nasıl oluyo da bu hale geliyo... bişey de yemedim... kaçamak da yapmadım... ben bırakıcam bunu kullanmayı... tüm değerlerimi en başa alıp kendi dijitalimi kullanıcam...
günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...:18::18::18:
bende bu sabah 70.2 çıktım ve geçen hafta gördüğüm 69'lu rakamı daha hiç görmedim bu hafta
yok bacım yoooook kaçamakla belli bi süre verebiliyorsun sonrasında takılıp kalıyorsun.
kendimle harp yaşıyorum resmen artık. bi tarafım 'aldığın bunca iltifat yeter zayıflama artık. bak 40 a rahat giriyorsun diyor.'
bi tarafımda başladın bil kere hilal devam ettir in 60 kiloya alışveriş yaparken 38 mi 40 mı tereddütü yaşa, göbeğin çıkmasın tatile gittiğinde kadınlar sana hasetle baksınlar'
Bence de başladın bir kere devam ettir.. kaybedeceğin bişey yok... kazanırsınnnn...
valla bende 40 bedene giriyorum ama hala fazlalığım var 70 kiloda diyeti bırakamam 10 kilom daha var ve lanet olsunkii gitmiyor yani.
ve yoruldum yaa dikkat etmekten. et yemekten. hani 100 gr - görsem dicemki evet bak gidiyor. 2 haftada 2,5 kilo veriyorum sonra 2 hafta tık yok.
69,7 gördüm geçen hafta sonra ne oldu... bütün hafta 71 küsür bu sabah 70,2 ne yani bu?
ben 5/5 yapıcam bundan sonra en azından derimki protein haftamda veririm kilomu diye.
bırakmaya niyetim yok bukadar kişi başardı ama +lar beni yoruyor hemde kaçamak 0 iken.
açlığını yatıştırmak için yediğin o üçgen peynirlerin yağ oranı çok yüksek... o peynirler benim seyirde + görmeme sebep oldu... bana kalırsa yememen daha doğru olur... hergün meyveli yoğurt da tüketmesen süper olur... 3 günde 1 kilo çok az... eğer benim senin gibi 8 kilo fazlam olsa ve 1 hafta atak yapsam 5 ini orda bırakıp 3 kilosunu seyirde 3 haftada hallederdim... çon şanslısın ama yediklerine dikkat et bence...
canım sevgilim bana ne kadar sevimli şeyler göndermiş... içinde şirin bir yumurtası... ikimize özel aşk kupaları... birbirinden güzel görünen çikolatalar... valla bu kiloyu gördükten sonra yıkıldım... bi çikolata belki mutluluk hormonu salgılar diye de yedim... bu nedir ya... bu güzel şeye bile sevinemedim...
Eki Görüntüle 373278 Eki Görüntüle 373279
Kızlar bugün 4. günümdü atakta ama bıraktım. Gece sabaha kadar uyuyamadım. Vücudum 4. günde pes etti. Sabah kalktım normal kahvaltımı yaptım ama hala iyi değilim. Aranızda böyle benim gibi çok etkilenen oldu mu merak ettim.Bu arada 75 ten 72ye kadar da düştüm ama mahvoldum. Gece ölcem zannettim o kadar kötü oldum. Bu nasıl bi şey yaaaa....
başlangıç tarihi:20.02.2012
başlangıç kilo: 99.5
hedef kilo: 65
geçen perşembe kilo:93.2
şu anki kilo: 90.8
yarim listeicin tesekkurler.
afiyet şeker olsun da çikolatayı yemeseydin iyiydi...neyse bugün çok hareket edip kapatırsın açığı..+ için canını sıkma bende 2 haftadan beri kilo veremiyorum ve gene + lardayım ..yani hepimizin kaderi aynı..yalnız deilsin
bu akşam yüzücem zaten heryerim kütük gibi hissediyorum... napıyım yaa... zaten bi tarafım bırak gitsin diyo.. diğer tarafım delimisin bunca emek verdin diyo... tabiki bırakmıycam ama şeytan dürtüyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?