Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...
:18::18::18:

al bendende o kadar. 2 haftadır yerimde sayıyorum büyük ihtimal. ihtimal diyorum çünkü tartım yok. aslında var ama eski tiplerden yani ne olduğumu bilemiyorum. eksikte tartıyor zaten.

kaçamaklarım oldu biliyorum ama bu kadarda durmaması lazım.

diğer değerlerini bilmemem de kansızlık kesin kalmaz.kırmızı et yiyeceksin çünkü...

arkadaşlar sağolun beni aydınlattığınız için ilginiz için tşkkrlr
bugun kan tahlili yaptırdım sonuc pzrt cıkıyo ve ona gore salı dukan dietine başlıyorum
salı bende kilomu yazacagım

Maşallah arkadaşlar hepinize hayran kaldım ne güzel kilolar vermişsiniz öyle kıskandım vallaaa
Ama yok mu aranızda benim gibi etkilenen .

açlığa dayanıklı olmakla alakalı bir durum olabilir seninki.

ben açlıktan hiç etkilenmem mesela

ama dün öğleden sonra bi ara iyice bastırdı açlığım.eşimle gezmeye gittik ve ben orda sadece salata yedim. içimden bağıran bir ses bana sufle ye sufle ye dedi ama ben yemedim.

bi iki gün daha dayansan ve öğünlerini sık tutsan belkide bu kadar etkilenmezsin

offf yarim bende geçen haftaya göre + lardayım.çok moralim bozuk çok.regli oldum ondan sanırım ama bu beni teselli etmeye yetmiyor.

günaydın kızlar.
ben kilom takıldı asla 1 gr bile oynamıyor...
:18::18::18:

senin gene oynamıyor + çıkmaktan iyidir.2 haftadan beri zar zor 1 kilo veren ben bu hafta hooop 1.5 kilo geri aldım napıyım ben şimdi...nereden atıyım kendimi...

açlıkla bir ilgisi yok bence kero arkadaşım. Çünkü hiç acıkmadım ama gerçekten dün gece ölecek gibi oldum . ve hala kendime gelmiş değilim. Nasıl bir bünyem var anlamadımki millet çatır çatır kiloları verirken ben 4. günde pes ettim.

19.03.2012 de 3 günlük atak diyetine başladım
başlangıç kilo: 66.3
şimdiki kilo : 64.7
hedef kilo : 58.3

canım sevgilim bana ne kadar sevimli şeyler göndermiş... içinde şirin bir yumurtası... ikimize özel aşk kupaları... birbirinden güzel görünen çikolatalar... valla bu kiloyu gördükten sonra yıkıldım... bi çikolata belki mutluluk hormonu salgılar diye de yedim... bu nedir ya... bu güzel şeye bile sevinemedim...

ama üçgen light peynirin besin değerlerinde
12.5gramında 1,5gr gösteriyor çok mu

günaydınn arkadaşlarr
dilerim herkes bugüne iyi uyanmıştır.

ben -300 grla uyandım.

başlama tarihi; 15.12.2011-81.400
pazartesi ; 19.03.2012-70.400

bugün ; 22.03.2012-70.100

herkese bol - li günler olsun.

kizlaarr bisi sorcam size; su bugday kepegi sinirli izinli mi yoksa soyle bir guzel tarif bulup ekmegimsi birseyler pisirip afiyetle yiyebilir miyim?:26::26:

afiyet şeker olsun da çikolatayı yemeseydin iyiydi...neyse bugün çok hareket edip kapatırsın açığı..+ için canını sıkma bende 2 haftadan beri kilo veremiyorum ve gene + lardayım ..yani hepimizin kaderi aynı..yalnız deilsin

merhaba
geçmiş olsun diyelmm önce..
bence 5-6 kilo fazlası olanlara bu diyet ağır gelebilir. bende sarsıldım biraz ama anlattığn gibi hiç olmadm. belkide 25 kg vermem gerektiği tokat gibi yüzüme çarptığı için ve bu diyetin beni sonuca ulaştıracaana inandığım için motiveyimm. yoksa tavuk ve yumurta görmek beni de mutlu etmiooo....

sadece bu da deill mesela okulda bütün arkadaslar light ürünlerin zararları ile ilgili her gün kafamı ütülüolar aman nası dayanıon hiç canın cekmiomu?? yok ben robotum siz karşımda adana - karışık pizza- iskender yerken canm cekmioo!!! bunlarda hep bıktırıcı durumlar.
ama eksileri görünce köprüyü geçene kadar diorum.

yinede hiç bi şey sağlığın ötesine geçemez ben ALLAH sağlık verdii sürece dewmm edicemm ama senin için dukan eziyete dönüşmüş anladıım kadarıyla, ne yapacağına en iyi sen karar verirsinn..kolay gelsinn!!

başlangıç tarihi:20.02.2012
başlangıç kilo: 99.5
hedef kilo: 65
geçen perşembe kilo:93.2
şu anki kilo
: 90.8

yarim liste icin tesekkurler.

yarmcimm cok ozur dilerim baslangic tarihimi yanlis girmisim 28 02. 2012 olacakti, bu sekilde tekrar yazayim mi yeterli olur mu bu msj??

bu akşam yüzücem zaten heryerim kütük gibi hissediyorum... napıyım yaa... zaten bi tarafım bırak gitsin diyo.. diğer tarafım delimisin bunca emek verdin diyo... tabiki bırakmıycam ama şeytan dürtüyo işte...

günaydın kızlar...kilo veren herkesi tebrik ediyorum..veremeyenlerde sabırlı olsunlar unutmayın kilolarımızdan daha inatçı olabiliriz :)

kilo bildirimi yaptım yarim e özel msjla..

burayada yazayım

başlangıç tarihi :2 mart 2012
başlangıç kilo :73.500
şimdiki kilo :72.300
hedef kilo :60

valla bende öyleyim sanırım
bırakmıcam ama eskisi gibide çok dikkat etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…