bu akşam yüzücem zaten heryerim kütük gibi hissediyorum... napıyım yaa... zaten bi tarafım bırak gitsin diyo.. diğer tarafım delimisin bunca emek verdin diyo... tabiki bırakmıycam ama şeytan dürtüyo işte...
bu akşam yüzücem zaten heryerim kütük gibi hissediyorum... napıyım yaa... zaten bi tarafım bırak gitsin diyo.. diğer tarafım delimisin bunca emek verdin diyo... tabiki bırakmıycam ama şeytan dürtüyo işte...
valla bende öyleyim sanırım
bırakmıcam ama eskisi gibide çok dikkat etmicem
yapmayin kizlar yaaaa, siz burda bize ornek oluyorsunuz, sirf kendiniz icin degil bizim icin de saglam durmaniz lazimm, su koyverirseniz boyle ilk durgunlukta bize de kotu ornek olursunuzz..Bu gunler gececek, vucudunuz size engel olmaya calisiyor ona patron kim gosterin lutfeennnnnn
valla bende öyleyim sanırım
bırakmıcam ama eskisi gibide çok dikkat etmicem
benim de moralim bozuk ama birbirimize destek olarak ilerliycez artık yolun yarısına geldik asla dönmek yok..valla bursaya gelirim ha yada en iyisi sen istanbula geldiğin zaman yakana yapışırım...
bu gidişle bırakıcam galiba kendıme göre birşeyler uygulicam yediklerime dikkat edicem sabah sırtımın sol tarafındaki uyuşmayla uyandım ve sol kolum feci uyuşmuş şekilde elimi yumruk yapamıyorumeğilince ağrım dahada artıyor offff offff
ben aslında çok istekli ve kararlı gidiyordum sanırım bu regli dönemi beni böyle saçma kararlar almaya itiyor 2-3 gün sonra sanırım kendime gelir tam desteğe devam ederim...
bu sefer kötü olan şey hepimizin +larda olması birimiz - de olsa zaten süper süper destek olur.
bu seferlik bizi hoş görün:26:
ben eksideyim gülüm yaa 600 gr vermişim destek olsun size ben bi keresinde kaçamağın alasını yapmıştım 6 7 tane tulumba yedim:18: o hafta artıydım ölecektim sıkıntıdan bırakcaktım neredeyse diyeti sonra düşündüm elbiselerimi yazı sahili güneşi derken hooopp diyete devammm
ayrıca yarimcim gelinliğini düşün silkelen kendine gel
Niless merhaba bagirsak problemine bi cozum bulabildin mi canim ya
iyide bitaneem 6-7 tulumba sebep buna biliyorsun ama benim son 2 haftadır kaçamağım 0 hani yesem birşeyler derimki sebep bu rahatlarım.
neyse 15 gün daha eksilmezsem bir yumruk yine mi olmuyor ozaman bakarız çaresine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?