Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aman sakin dinleme onu, zaten o durte durte buralara getirdi biziii oturmus sol yanina hadi ye kek ye cikolata ye yeeeeee diye bagiriyo hergun yaaa,...

benim de moralim bozuk ama birbirimize destek olarak ilerliycez artık yolun yarısına geldik asla dönmek yok..valla bursaya gelirim ha yada en iyisi sen istanbula geldiğin zaman yakana yapışırım...

valla bende öyleyim sanırım
bırakmıcam ama eskisi gibide çok dikkat etmicem

yapmayin kizlar yaaaa, siz burda bize ornek oluyorsunuz, sirf kendiniz icin degil bizim icin de saglam durmaniz lazimm, su koyverirseniz boyle ilk durgunlukta bize de kotu ornek olursunuzz..Bu gunler gececek, vucudunuz size engel olmaya calisiyor ona patron kim gosterin lutfeennnnnn

ben aslında çok istekli ve kararlı gidiyordum sanırım bu regli dönemi beni böyle saçma kararlar almaya itiyor 2-3 gün sonra sanırım kendime gelir tam desteğe devam ederim...
bu sefer kötü olan şey hepimizin +larda olması birimiz - de olsa zaten süper süper destek olur.
bu seferlik bizi hoş görün:26:

valla bende öyleyim sanırım
bırakmıcam ama eskisi gibide çok dikkat etmicem

insanın hevesi kırılıyo... iştahı kaçıyo... yok öyle eski şevkim... gördüğüm -100 bile beni diyete bağlamaya yetiyo ama + görmek facia... bilinçaltımdan şöyle bi ses geliyo "kıçını yırtıyosun-sonuca bak"... bide o kadar sporla destekliyoruz... ilk zamanlar ne güzel haftada 1 kilo garantiydi bu +larda neyin nesi...

bu gidişle bırakıcam galiba kendıme göre birşeyler uygulicam yediklerime dikkat edicem sabah sırtımın sol tarafındaki uyuşmayla uyandım ve sol kolum feci uyuşmuş şekilde elimi yumruk yapamıyorum eğilince ağrım dahada artıyor offff offff

ben eksideyim gülüm yaa 600 gr vermişim destek olsun size ben bi keresinde kaçamağın alasını yapmıştım 6 7 tane tulumba yedim:18: o hafta artıydım ölecektim sıkıntıdan bırakcaktım neredeyse diyeti sonra düşündüm elbiselerimi yazı sahili güneşi derken hooopp diyete devammm

ayrıca yarimcim gelinliğini düşün silkelen kendine gel

yanlıs yazmısım kızlar
19.03.2012 baslangıc 3 gün atak
başlangıç kilo : 66.3
suanki kilo :63.5
hedef :58.3
bugun seyire geçtim 1+1 uygulayacagım yorumlarınız?

teşekkür ederim bırakasımda yok ama bir kaç gündür çok aksi biri oldum çıktım

iyide bitaneem 6-7 tulumba sebep buna biliyorsun ama benim son 2 haftadır kaçamağım 0 hani yesem birşeyler derimki sebep bu rahatlarım.
neyse 15 gün daha eksilmezsem bir yumruk yine mi olmuyor ozaman bakarız çaresine:)

kendimi iyi hissetmem lazım ondan birazdan eczaneye gidip tartılacam bakalımmmmmm kaç olmuşum

Niless merhaba bagirsak problemine bi cozum bulabildin mi canim ya

eveeet:) yoğurdumun içine keten tohumu ve çörek otu sosu katıyorum her akşam.
bir de aktar tilaks marka bir çay verdi her sabah çıkartıyor çayı içince içmeyince bugünkü gibi çıkamıyorum
içinde sinemaki - anason meyvası - kişniş - rezene ve meyan kökü var nette bazı sitelerde satışı mevcut

iyide bitaneem 6-7 tulumba sebep buna biliyorsun ama benim son 2 haftadır kaçamağım 0 hani yesem birşeyler derimki sebep bu rahatlarım.
neyse 15 gün daha eksilmezsem bir yumruk yine mi olmuyor ozaman bakarız çaresine:)

canım sıkma canını görsen beni üzerimde bi baskı var nasıl etrafımdaki herkes ayy sen kilo veremezsin zaten doğumdan öncede tombuldun bıd bıd bıd bıd hafta sonu ankaraya gittim 5.5 kg vermiş olmama rağmen hiç kimse kilo vermişsin demedi ki gözle görülür fark var yani aksine ayy zaten şişko değilsinki hafif tombulmuşum takmıcakmışım kafama eltilerim öyle dedi kendilerini görsen tığ gibiler dalga geçiyolar resmen valla bende inat ettim sonuna kadar devam edicem çıkcam karşılarına zayıfladın deseler bile yooo ben zaten böyleydim deyip dalga geçicem sıkma canını etrafındaki fesatları düşün ha gayret zayıfla yıllardır birikti bu yağlar ha demeye gitmez biraz gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…