eveeet:) yoğurdumun içine keten tohumu ve çörek otu sosu katıyorum her akşam.
bir de aktar tilaks marka bir çay verdi her sabah çıkartıyor çayı içince içmeyince bugünkü gibi çıkamıyorum
içinde sinemaki - anason meyvası - kişniş - rezene ve meyan kökü var nette bazı sitelerde satışı mevcut
yeşil çay içmenin yolunu buldum hanımlar sizinlede paylaşayım.
dün gittim doğadan büyülü bahçe güllü yeşil çay aldım. aktardanda çubuk tarçın aldım. bu şekilde her defasında tiksinerek yudumladığım yeşilçayı içebiliyorum.
beğeneceğinizi umuyorum. görünüşüde çok şık. organzeye koymuşlar çayı. hoş bir görüntü olmuş.
kuzum ben hep öyle içiyorum bazen sütün içine bile atıyorum çubuk tarçın:)
hıım bari bugünkü menümü de yazayım
sabah : 1katı yumurta + peynir
ara: yoğurt
öğlen: mantar sote + yoğurt + pancake
ara:yoğurt
akşam : tavuk köftesi 4 adet + yoğurt
aaa bende tavuklu mantar sote getirdim pişiyo şimdi... soya soslu...
soya sosu adete yakın şişkinlik yapıyormuş vücutta ondan ötürü koydurmadım bende anneme sizinde aklınızda bulunsun canlarıımmm
ben diyetin başından beri 1 gün bile spor yapmadım maalesef zaten o yüzden duraklıyorum.senin dediğin yumruk hareketi en az 15 gün kilo vermediğimizde yapacağımız birşey...
canım sevgilim bana ne kadar sevimli şeyler göndermiş... içinde şirin bir yumurtası... ikimize özel aşk kupaları... birbirinden güzel görünen çikolatalar... valla bu kiloyu gördükten sonra yıkıldım... bi çikolata belki mutluluk hormonu salgılar diye de yedim... bu nedir ya... bu güzel şeye bile sevinemedim...
Eki Görüntüle 373278 Eki Görüntüle 373279
aaaaaa kizlar hakkaten! neler oluyor bize?? silkelenip kendimize gelelim! ben de dun aksam itibariyle callanetics yapmaya basladim, kilo veremesem de seklim semalim duzelsin diye. (croiselle sana mesaj yazdiydim gordum mu canim?) isterseniz siz de baslayin, hareketler cok zor, insanin her tarafini titretiyor, en azindan daha duzgun olucam diye kendimi avutuyorum..
bakin ne guzel kisin kat kat kiyafetlerin altinda caktirmadan diyete basladik, yazin bi cikicaz ortaya tiril tiril elbiselerle, herkesin agzi acik kalacakpes etmece yok! zayiflayip saglikli olucaz! soz verin bakiim seytana uymaca yok
evet yaa tartılmadan önce bu arada 3 gündür tartılmıyordum:) bir mayokini beğendim hatta erkek arkımı arayıp sen bana giydirir misin dedim resmini attım o da sen 62 ol bunu ben sana alıp tatile götürcem söz dedi
bayağı bir şevkliydim sabah tartılana kadar tabi
hoş ben regli yaklaşınca mutsuz , huzursuz , asabi ve karamsar oluyorum hepiniz gibi... atlatmalıyım bu durumuu zaten öğlen yemeğiminde yarısını yedim canım birşey istemiyoorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?