Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam canim sagol ben de kayisili form cayi iciyorum onda da sinameki var ama ne yapalim artik

dukancanlar sabah sabah bir baktım ki herkes mızır mızır yok veremedim yok durakladım yok sevinemedim yok bırakacağım kızlar ilk başladığınız kilolara bakın ve mızırdanmaktan vazgeçin ilk beden ölçülerinizi alın demiştim alanlar beden ölçülerine baksınlar ve sevinsinler:) almayanlar bugun alsın 1 ay sonra sevinsin :) hadi bakalım toparlanıyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz tabi ben biraz farklı devam ediyoorummm :) azıcık kendimide övgüye bulayım demi hak ettim sonunda yani kolay değil ekimde başladım ve şimdi aylardan mart ve 3. aşama bitti neyse bu kadar yeter.eğer daha da motivasyon olmadıysa gene yükleyeyim gelinliğimi giydiğim fotoğraflarımı :)hadi bakalım kaçamak yapanlar unutuyorlar ödül sayıyorlar yapmayanlar da yolla devam hedefe gelene kadar pes etmek yoook öpüldünüz sevgiler...

yeşil çay içmenin yolunu buldum hanımlar sizinlede paylaşayım.

dün gittim doğadan büyülü bahçe güllü yeşil çay aldım. aktardanda çubuk tarçın aldım. bu şekilde her defasında tiksinerek yudumladığım yeşilçayı içebiliyorum.

beğeneceğinizi umuyorum. görünüşüde çok şık. organzeye koymuşlar çayı. hoş bir görüntü olmuş.

kuzum ben hep öyle içiyorum bazen sütün içine bile atıyorum çubuk tarçın:)

kuzum ben hep öyle içiyorum bazen sütün içine bile atıyorum çubuk tarçın:)

ben hep klasik yönlemlerle denedim. sütümede eklicem artık.

sevdim bu işi. daha sıkı tutmayada karar verdim. öğlen gidip köfte alıcam dışardan. yanınada diet yoğurt ve kola

hıım bari bugünkü menümü de yazayım

sabah : 1katı yumurta + peynir
ara: yoğurt
öğlen: mantar sote + yoğurt + pancake
ara:yoğurt
akşam : tavuk köftesi 4 adet + yoğurt

hıım bari bugünkü menümü de yazayım

sabah : 1katı yumurta + peynir
ara: yoğurt
öğlen: mantar sote + yoğurt + pancake
ara:yoğurt
akşam : tavuk köftesi 4 adet + yoğurt

aaa bende tavuklu mantar sote getirdim pişiyo şimdi... soya soslu...

kızlaaar ben 18 eylülde başlamıştım anca 11 kg verdim 73le basladım 62yım sımdı ama aylardır 1 kg bile oynamadı bende kaçamak yapmaya başladım hafta da bir ama Allah'tan kg almıyorum haziranda düğünüm var 5 kg daha vermem lazım su bol bol içiyorum ama bana mısın demiyor
benimde motivasyona ihtiyacım var sanırımmm

gunaydin kizlaaaar
valla bu hafta ben de fenalardayim, bugun reglim basladi, artik bitene kadar bana huzur yok. gecen haftaya gore 300 gr artidayim ama gene de bildirim yapicam hirslanmak icin yarimcim bu haftaki kilom 67.5, kayitlara gecsin piliiz
opuyorum hepinizi, insalla durumunuz benden iyidir..

soya sosu adete yakın şişkinlik yapıyormuş vücutta ondan ötürü koydurmadım bende anneme sizinde aklınızda bulunsun canlarıımmm

çok tenks bebeğim biliyosun benim şişkinlik tavan yapmış durumda ama ondan değildir çünkü sodyumu azaltılmış soya sosu alıyorum...

ben diyetin başından beri 1 gün bile spor yapmadım maalesef zaten o yüzden duraklıyorum.senin dediğin yumruk hareketi en az 15 gün kilo vermediğimizde yapacağımız birşey...

bende yapamıorum ömür.sanırım bu yuzden mılletın werdiği kilolara göre daha yawas gidicemm..son zmnlarda hele stresten fln elimi kaldırmaya halim yok..umarım ama bölede olsa sonuç alırım

ne kdr güsel bi hediye,,çok şanlısınnn cnmm..bi ömür mutlu olmanız dileği ile inşşşş..

aaaaaa kizlar hakkaten! neler oluyor bize?? silkelenip kendimize gelelim! ben de dun aksam itibariyle callanetics yapmaya basladim, kilo veremesem de seklim semalim duzelsin diye. (croiselle sana mesaj yazdiydim gordum mu canim?) isterseniz siz de baslayin, hareketler cok zor, insanin her tarafini titretiyor, en azindan daha duzgun olucam diye kendimi avutuyorum..

bakin ne guzel kisin kat kat kiyafetlerin altinda caktirmadan diyete basladik, yazin bi cikicaz ortaya tiril tiril elbiselerle, herkesin agzi acik kalacak pes etmece yok! zayiflayip saglikli olucaz! soz verin bakiim seytana uymaca yok

Tekrar Merhaba Arkadaslar,
5 gün önce diyetime basladigimin haberini vermistim:)
Ve bugün artik seyir devresine gectim,5 gün atak dönemimde 3 kilo verdim.
Ben de su sizlerin eklediginiz kilo cizelgelerinden eklemek isterim ama nasil yapilacagi konusunda hicbir fikrim yok,
Eger bukonuda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Bu arada 3 kilo vermek bir insani ancak bu kadar mutlu edebilir,cünkü 5 gün kadar kisa bir sürede 3 kilo verecegimi duysam kesinlikle inanamazdim,
Tabi su anda verdigim kilolarin sebebi vücudun ödem atmasi da olsa,cok moral verici:))
Insanin cok hosuna gidiyor..
Görüsmek üzere..
Sevgiler,kolay gelsin hepimize arkadaslar:)))

evet yaa tartılmadan önce bu arada 3 gündür tartılmıyordum:) bir mayokini beğendim hatta erkek arkımı arayıp sen bana giydirir misin dedim resmini attım o da sen 62 ol bunu ben sana alıp tatile götürcem söz dedi
bayağı bir şevkliydim sabah tartılana kadar tabi
hoş ben regli yaklaşınca mutsuz , huzursuz , asabi ve karamsar oluyorum hepiniz gibi... atlatmalıyım bu durumuu zaten öğlen yemeğiminde yarısını yedim canım birşey istemiyoorr...

başlangıç tarih 12.03.2012
* başlangıç kilo 72.50
* hedef kilo 55
* geçen perşembe kilosu (yeni başlayanlar yazmayabilir elbette) 70.70
* güncel kilo 68.10

ayy ne guzel motivasyon iste sekerim, benim de butun hayalim yazin sevgilimle tatile gittigimizde kendimden emin bi sekilde salinmak biktim diger kizlari kiskanmaktan yaaa gerekirse seyir suremi uzatirim, hic acimam gidecek bu kilolar. bunca sene sisko dolastim, insanlarin asagilamalarina, acimalarina maruz kaldim, artik istemiyorum valla. bunyem istedigi kadar dirensin, kiricam o direnci. yakarim ulan

Ayyyy ben kendimi tanıdımmm. Bir hafta sabit kalıyorum bir hafta kilo veriyorum. Dün tartıldım aynı kilodayım, bugün tartıldım aynı kilodayım, spora gittim dedim ki o kadar hopladım zıpladım bi değişiklik vardır, bugün bildirim günü diye spordan çıktım koştur koştur eve gittim, abuuu sonuç yine aynı koşturduğuma mı yanayım, trafik çilesi çektiğime mi yanayım bilemedimm Sonra okula geldimmm güvenlik görevlisi beni deli etti ama haklıydı da sesiimi çıkaramadım sabah sabah ne çok şey yaşamışım ben yavsss

Azmettim haftaya 89 görcem, görcem uleynnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…