Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eylül-Deniz merhaba canim.
bu cizelge nasil ekleniyor,ben yapamiyorum,yani biraz yardim istiyorum lütfeeennnnn:2::2::2::2::2:

yulaf keğei ile yaptıgım peynirli çörek 6 adet çıktı
sabah : 1 çörek minnacık peynir 2 cherry domates yeşilçay
öğlen 2 çörek kk peynir 2 cherry domates 1 kırmızı biber 2 parça marul
kızlar yorum istiyorum

kızlarr.... bende dün akşam bi kot aldım... 34 beden kota zor giriyodum... şimdi onlar bol olmaya başladı... 32 beden ayrıca slim kalıplı bir kot beğendim... denedim... bacaklarımdan çıkmazdı önceden dar kotlar... ama bu tayt gibi oldu düğmeler kapanmadı ama olsun çok beğendim aldım... giyicem nasılsa ben o pantalonu... hem yüzme için aldığım yüzücü mayom 40 beden... önceden 44lere girmeye çalışıyodum... hatta geçenlerde iki tane de bikini aldım 40 beden... çünkü biz eylül 17 itibariyle balayında olucaz kısmetse... artık sevgilim değil kocamın yanında sexy sexy dolaşmak benim de hakkım... rezervasyonumuz bile hazır... ismimi miray cura (hür değil artık) olarak görmenin hazzı tartışılmaz... geç olucak ama imkansız olmıycak... gidicek bu kilolar...

minnacık peynirle olmaz... sebze proteinden fazla olmamalı...

markafoni... çoook ucuzn hemen all nasılsa iniceksn o kloya..

aynen bayağı ucuz cidden :)
bakalım belki akşama alırım

ohh ohh motivasyonlar devam ediyor şüküüürrr
valla benimde erkek arkımın ozamana kadar sözlüm ya da nişanlım olacak onun abisinin çocuklarının sünneti var haziran sonu ozaman bende salına salına gitmek istiyoruummmmmm topuklu ayakkabım uzun elbisem ve ince vücudumla.....

olucaaakkk olucaaaakkk

fotosop yap kendi yuzunu yapistir resme, boyle olcam dersin

yok canım ben yarimin dediğini yapıp mayokiniyi alıp asayım aynayaaa

ay bu mayokiniler iyi hoş da bronzlaşınca çok komik oluyor.bikini ile iyice yandıltan sonra giy bunu yoksa böbrekleri kararmış bir kız olarak gezersin:))))

zaten giydinmi bi bunu giyceksin benim bu sene öyle bikini ile yanıp bunu giymeye bir zamanım olmayacak maalesef anca hafta sonu ve bayram tatilinde gidebilcez
zaten bikini dışında da öyle göbeğimi açıp gezecek biri değilim sorun yok ama aynada durup durup gülerim kendime

bilmem artık:)))

hadi bakalım bu haftaki bildirimimiz de bitmiş bulunmakta... vatana millete hayırlı olsun...

bizim burda ben coca cola zero bulamadım light ı olsa olur mu acaba

Canım kalori açısınsan zero tamam ama. Sanırım kabızlık yapıyor. İçmeye başladığımdan beri biraz daha zorlanıyorum ben. Normalde de kola kabızlık yapar . Çok gerekmedikçe içmeyelim hepimizde bence.

ben tatlı ihtiyacım için içiyorum.faydası olmadığını bilsem de içmeden duramıyorum...

yarimmm ellerine sağlık

diyetimin 3. gününde yulaf kepeğini edinmiş oldum ( anca bulabildim ) nasıl yiyeceğim ben bunu yaa hiç hoşlanmadım tadından saman gibi günde sadece 1 tatlı kaşığı yesem olurmuki? bi akıl verin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…