evet yaa tartılmadan önce bu arada 3 gündür tartılmıyordum:) bir mayokini beğendim hatta erkek arkımı arayıp sen bana giydirir misin dedim resmini attım o da sen 62 ol bunu ben sana alıp tatile götürcem söz dedi
bayağı bir şevkliydim sabah tartılana kadar tabi
hoş ben regli yaklaşınca mutsuz , huzursuz , asabi ve karamsar oluyorum hepiniz gibi... atlatmalıyım bu durumuu zaten öğlen yemeğiminde yarısını yedim canım birşey istemiyoorr...
ayy ne guzel motivasyon iste sekerim, benim de butun hayalim yazin sevgilimle tatile gittigimizde kendimden emin bi sekilde salinmakbiktim diger kizlari kiskanmaktan yaaa gerekirse seyir suremi uzatirim, hic acimam gidecek bu kilolar. bunca sene sisko dolastim, insanlarin asagilamalarina, acimalarina maruz kaldim, artik istemiyorum valla. bunyem istedigi kadar dirensin, kiricam o direnci. yakarim ulan
yulaf keğei ile yaptıgım peynirli çörek 6 adet çıktı
sabah : 1 çörek minnacık peynir 2 cherry domates yeşilçay
öğlen 2 çörek kk peynir 2 cherry domates 1 kırmızı biber 2 parça marul
kızlar yorum istiyorum
markafoni... çoook ucuzn hemen all nasılsa iniceksn o kloya..
kızlarr.... bende dün akşam bi kot aldım... 34 beden kota zor giriyodum... şimdi onlar bol olmaya başladı... 32 beden ayrıca slim kalıplı bir kot beğendim... denedim... bacaklarımdan çıkmazdı önceden dar kotlar... ama bu tayt gibi oldu düğmeler kapanmadı ama olsun çok beğendim aldım... giyicem nasılsa ben o pantalonu... hem yüzme için aldığım yüzücü mayom 40 beden... önceden 44lere girmeye çalışıyodum... hatta geçenlerde iki tane de bikini aldım 40 beden... çünkü biz eylül 17 itibariyle balayında olucaz kısmetse... artık sevgilim değil kocamın yanında sexy sexy dolaşmak benim de hakkım... rezervasyonumuz bile hazır... ismimi miray cura (hür değil artık) olarak görmenin hazzı tartışılmaz... geç olucak ama imkansız olmıycak... gidicek bu kilolar...
fotosop yap kendi yuzunu yapistir resme, boyle olcam dersin
kola konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz
ay bu mayokiniler iyi hoş da bronzlaşınca çok komik oluyor.bikini ile iyice yandıltan sonra giy bunu yoksa böbrekleri kararmış bir kız olarak gezersin:))))
ay bu mayokiniler iyi hoş da bronzlaşınca çok komik oluyor.bikini ile iyice yandıltan sonra giy bunu yoksa böbrekleri kararmış bir kız olarak gezersin:))))
zaten giydinmi bi bunu giyceksinbenim bu sene öyle bikini ile yanıp bunu giymeye bir zamanım olmayacak maalesef anca hafta sonu ve bayram tatilinde gidebilcez
zaten bikini dışında da öyle göbeğimi açıp gezecek biri değilim sorun yok ama aynada durup durup gülerim kendime
canım lightta içebilirsin sorun değil değerleri çok yakın zero ile.
ama zero bulabilirsen çok daha iyi olur tabikide.
bizim burda ben coca cola zero bulamadım light ı olsa olur mu acaba
ben tatlı ihtiyacım için içiyorum.faydası olmadığını bilsem de içmeden duramıyorum...Canım kalori açısınsan zero tamam ama. Sanırım kabızlık yapıyor. İçmeye başladığımdan beri biraz daha zorlanıyorum ben. Normalde de kola kabızlık yapar . Çok gerekmedikçe içmeyelim hepimizde bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?