Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok güzel yaaa. Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

beğendiğim mayakini de bu ne yapsam çıkartıp aynamamı assam
Eki Görüntüle 373355

Çok güselll. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVV

ben tatlı ihtiyacım için içiyorum.faydası olmadığını bilsem de içmeden duramıyorum...
Evet ben de aynı sebepten başladım bu merete:) İşte 2 gündür bende de sıkıntı var. Karşık bitki çayını 2 kupaya çıkarınca düzeliyorum.

Son düzenleme:

Canım o şekilde yenmiyor. Lorlu mısır unlu poğaça veya yine lorlu ekmeğini yap. Hele de içine mısır unu da karıştırırsan süper oluyor. Kepek ekmeğinden farkı kalmıyor. Peynirli kepek ekmeği nefiss.

nerdesin şekerim bıraktın beni?

yok bacım yaa çok yoğundu bu hafta bugün rahatlamaya başladım.

sana hitaben bi iki yazı yazdım önceden farketmedin sabahta yazdım.

yakınıp duruyorum işte. 'sen yap kaçamağı nasılsa gidiyor bu kilolar de sonra vereme bıdıbıdı et dur.' durumumun özeti bu işte. kendi kendime kızıp duyorum. üstünede sürekli savaş halindeyim kendimle. yeter bu kadar sen çocuk dooormuş kadınsın yeter 65 i gör. sonra diyorum ki kuyruğuna geldin.az daha sık dişini.

eski yaptığım kaçamakların nasılsa gidiyor demelerimin zararını görüyorum artık. 2-3 haftadır yerimde sayıyorum.

sende tıkadın zaten 64in önünü geçiş vermiyon . kır zincirini artık aç yolumuzu

canım görmedim.ben de nerelerde diyorum senin için.aynı bende valla tıkandım.ama 2/1 yapıyorum bakalım bir değişiklik olacak mı:)))

Kızlar ben bugün öğlen çok az ciğer ve çok az da yoğurt yedim. Canım istemedi. Ama 10 dk sonra arkadaşların bebeği oldu onun baklavasını yedim 1 tane. Şu anda daha pişmanlık hissetmiyorum. Akşam gidince çok işim var yarın misafir var malum bide 40 dk yürüycem. Bişeycik kalmayacak... Nasıl motivasyon ama. Benim tartı günüm pazartesi zaten. O zaman üzülürüm deymi ya. Bi de reglime 3 gün kaldı. Zaten şişkinlik olacak. Bitince inşallah1-2 kilo daha yağsız olurum.

Bi de anladığım kadarıyla 10 kg ve yakınına gelince durgunluk oluyor kilo vermede. Arkadaşlar ya canınızı sıkmayın. 10 az bi kilomu?. Forumda bir sürü 25 kg veren arkadaşlar var. Onlara soralım ne yapmışlar durgunluk dönemini atlatmak için.HU HUUUUUUUUUU? desendesen arkadaşımızdı yanılmıyorsam?

aaa ben yoğurda katıp yiyoruz sandım...henüz ataktayım bunları yapıp yiyebilirmiyimki?

ooooo pelisse alkis alkis muhtesemsin sekerim, sirlarini anlat da biz de kilo verelim azcik

sanirim ilk sir bol bol kilolu olmak hayatim. ben korkumdan hic sinirli izinli bisey yemiyorum bi de yesilcay sanirim hareketlendirdi.. eskiden hic icemezdim simdi limonataya karistirip soguk soguk iciyorum 3-4 bardak, gunde ortalama 150 kalorilik bir - sagliyormus.Tabi daha coookk yolum var,umarim boyle devam ederim alkislar icin cooookkk tesekkurler.

aaa ben yoğurda katıp yiyoruz sandım...henüz ataktayım bunları yapıp yiyebilirmiyimki?

bir süre sonra ekmek gibi bişeylere ihtiyaç duyacaksın. şimdiden krep ve ekmek denemelerine başla anca tutturacaksın bak gör.

2 ay bitti halen ne kabaran nede haaaarika oldu yaaa diyebildiğim krep ve ekmek deneyimim olamadı

her defasında mmm ne de lezzetli olmuş tezahüratlarıyla yediyorum kendime. tad yok tuz yok. basıyorum baharatı.

alışıyorsun bir süre sonra .çooook uzun süre bunu yiyecez

Son düzenleme:
arkadaşlar 25 .01.2012 de 89.900kg başladım 82.200 oldum bu gün 83.400 bana yardım neden veremiyorum

kizlar gene ben hehe kepek sevmeyenler icin bir tarifim var, bu hafta yaptim her sabah yiyorum kahvalti olarak. sahsen zor uyanan bir insanim ve yalniz yasiyorum. bana kahvalti hazirlayacak kimse yok , o yuzden pratik seyleri seviyorum.

bloglarin birinden aldim tarifi, ama unuttum hangisiydi.

peynirli pogaca
6 kasik yulaf kepegi
1-2 kasik yagsiz yogurt
3-4 kasik yagsiz beyaz peynir (lor da olur sanirim)
1 yumurta
1 cay kasigi kabartma tozu
kekik, pulbiber, dereotu, maydonoz

butun malzemeleri karistirip kasik yardimiyla yagli kagit serdigimiz tepsiye dokuyoruz (6 tane cikti), 20-30 dakika kadar pisiriyoruuuz. iste bu kadar ama vallahi lezzetli oluyor, hele de bir bardak sicak sutle

Canım ekmeğin içinde yumurta süt veya yoğurt yulaf keğeği lor var herşey uygun saf protein öğünlerine. Tepsinin altına da yağ yerine yağlı kağıt koyuyorsun. Alsan atak dönemi poğaçası veya ekmeği.

slm kızlar günler ilerledikçe tatlı krizim tutmaya başladı splenda çok pahalı stevianın 200 grmı 19,5 ,stevia alsam olurmu :44:
birde goji berry gerçekten sindirime yardımcı oluyo mu haftabaşından beri wcye çıkmadım acil yardım

5 i bi yerde tipi çaylar yada içinde sinameki içeren çaylar faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…