canım sevgilim bana ne kadar sevimli şeyler göndermiş... içinde şirin bir yumurtası... ikimize özel aşk kupaları... birbirinden güzel görünen çikolatalar... valla bu kiloyu gördükten sonra yıkıldım... bi çikolata belki mutluluk hormonu salgılar diye de yedim... bu nedir ya... bu güzel şeye bile sevinemedim...
Eki Görüntüle 373278 Eki Görüntüle 373279
Evet ben de aynı sebepten başladım bu merete:) İşte 2 gündür bende de sıkıntı var. Karşık bitki çayını 2 kupaya çıkarınca düzeliyorum.ben tatlı ihtiyacım için içiyorum.faydası olmadığını bilsem de içmeden duramıyorum...
yarimmm ellerine sağlık
diyetimin 3. gününde yulaf kepeğini edinmiş oldum ( anca bulabildim ) nasıl yiyeceğim ben bunu yaahiç hoşlanmadım tadından saman gibi günde sadece 1 tatlı kaşığı yesem olurmuki? bi akıl verin kızlar...
nerdesin şekerim bıraktın beni?
canım görmedim.ben de nerelerde diyorum senin için.aynı bende valla tıkandım.ama 2/1 yapıyorum bakalım bir değişiklik olacak mı:)))yok bacım yaa çok yoğundu bu hafta bugün rahatlamaya başladım.
sana hitaben bi iki yazı yazdım önceden farketmedin sabahta yazdım.
yakınıp duruyorum işte. 'sen yap kaçamağı nasılsa gidiyor bu kilolar de sonra vereme bıdıbıdı et dur.' durumumun özeti bu işte. kendi kendime kızıp duyorum. üstünede sürekli savaş halindeyim kendimle. yeter bu kadar sen çocuk dooormuş kadınsın yeter 65 i gör. sonra diyorum ki kuyruğuna geldin.az daha sık dişini.
eski yaptığım kaçamakların nasılsa gidiyor demelerimin zararını görüyorum artık. 2-3 haftadır yerimde sayıyorum.
sende tıkadın zaten 64in önünü geçiş vermiyon . kır zincirini artık aç yolumuzu
adın da Hilal miş pek de güzelmiş:)))bende bu sabah 70.2 çıktım ve geçen hafta gördüğüm 69'lu rakamı daha hiç görmedim bu hafta
geçen hafta okadar hevesli olan ben bu hafat hevesim filanda kalmadı cidden
tamam reglim yaklaştı ama 2 ileri 1,5 geri olmazki insan yaa:s
kaçamak yapanlar takır tukur veriyor biz yerimizde sayıyoruz
güncelle kuzum benim kilomu 70.2 olarak.....
yok bacım yoooook kaçamakla belli bi süre verebiliyorsun sonrasında takılıp kalıyorsun.
örnek ben. ara ara kaçamak yapardım nasılsa bişi olmaz diyordum
2 ay bitimine yakın artık gitmiyor. takıldım bi noktada ilerleyemiyorum.
kendimle harp yaşıyorum resmen artık. bi tarafım 'aldığın bunca iltifat yeter zayıflama artık. bak 40 a rahat giriyorsun diyor.'
bi tarafımda başladın bil kere hilal devam ettir in 60 kiloya alışveriş yaparken 38 mi 40 mı tereddütü yaşa, göbeğin çıkmasın tatile gittiğinde kadınlar sana hasetle baksınlar'
Canım o şekilde yenmiyor. Lorlu mısır unlu poğaça veya yine lorlu ekmeğini yap. Hele de içine mısır unu da karıştırırsan süper oluyor. Kepek ekmeğinden farkı kalmıyor. Peynirli kepek ekmeği nefiss.
ooooo pelisse alkis alkismuhtesemsin sekerim, sirlarini anlat da biz de kilo verelim azcik
adın da Hilal miş pek de güzelmiş:)))
1980'ler kalsiği. adım hilal kardeşimin adı bilal
krep ya da ekmek yap canım.dukan diyet tarifleri .yemekleri v.s şeklinde arama yaparsan bir sürü tariif bulabilirsin.aaa ben yoğurda katıp yiyoruz sandım...henüz ataktayım bunları yapıp yiyebilirmiyimki?
aaa ben yoğurda katıp yiyoruz sandım...henüz ataktayım bunları yapıp yiyebilirmiyimki?
arkadaşlar 25 .01.2012 de 89.900kg başladım 82.200 oldum bu gün 83.400 bana yardım neden veremiyorum
aaa ben yoğurda katıp yiyoruz sandım...henüz ataktayım bunları yapıp yiyebilirmiyimki?
slm kızlar günler ilerledikçe tatlı krizim tutmaya başladı splenda çok pahalı stevianın 200 grmı 19,5 ,stevia alsam olurmu :44:
birde goji berry gerçekten sindirime yardımcı oluyo mu haftabaşından beri wcye çıkmadım acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?