Canım ekmeğin içinde yumurta süt veya yoğurt yulaf keğeği lor var herşey uygun saf protein öğünlerine. Tepsinin altına da yağ yerine yağlı kağıt koyuyorsun. Alsan atak dönemi poğaçası veya ekmeği.
çok sağol canım, ellerine sağlık..hadi bakalım bu haftaki bildirimimiz de bitmiş bulunmakta... vatana millete hayırlı olsun...
Eki Görüntüle 373369
ben diyete başladığımdan beri canderalin tozunu kullanıyorum, aslında splenda almaya niyetlenmiştim ama yok buralardaslm kızlar günler ilerledikçe tatlı krizim tutmaya başladı splenda çok pahalı stevianın 200 grmı 19,5 ,stevia alsam olurmu :44:
birde goji berry gerçekten sindirime yardımcı oluyo mu haftabaşından beri wcye çıkmadım acil yardım
neden acaba başka arkadaşlar kilolardan daha çabuk kurturul ken biz veremiyoruz. ben iş yerinde bilgisayar başındayım birde işte sadece yoğurt ve süt yiyorum acaba bundan mıtarih ve kilolarımız çok yakın 26.01.2012 86.3 bugün 79,1 tabi 77 yi görmüştüm 2 gün önce
5 i bi yerde tipi çaylar yada içinde sinameki içeren çaylar faydalı olabilir diye düşünüyorum.
ben diyete başladığımdan beri canderalin tozunu kullanıyorum, aslında splenda almaya niyetlenmiştim ama yok buralarda
sonrada baktım zaten arada fark yok, aile hekimimizde canderali önerince devam ettim bende, tüm eczanelerde var, aynı işi yapıyor ve diğer ithal markalara göre daha hesaplı
kabızlık için doğadanın kayısılı form çayını içebilirsin, goji berryide ye ama o daha çok c vitamini amaçlı ihmal etme sakın
sarımsakta kabızlığa iyi geliyor yada yiyebilirsen acı biber turşusu
neden acaba başka arkadaşlar kilolardan daha çabuk kurturul ken biz veremiyoruz. ben iş yerinde bilgisayar başındayım birde işte sadece yoğurt ve süt yiyorum acaba bundan mı
bende bütün gün işte oturuyorum ama öğünlerimi hiç eksiksiz tamamlıyorum... gerçi yine iyi kilo verdim ama bu sıralar çoooook yavaşladı bence sebebi yerleşik yağlar olması... çünkü uzun süre bu kilolardaydım... bu yüzden ayrılmakta zorlanıyor olabilirler...
Bugün canım arkadaşım can dostum kim yanımıza geldiyse benim ne kadar çok kilo verdiğimi söylediSüper motive etti beni yaaa. Eeee zaten o benim can dostummm
gunaydin kizlaaaar
valla bu hafta ben de fenalardayim, bugun reglim basladi, artik bitene kadar bana huzur yok. gecen haftaya gore 300 gr artidayimama gene de bildirim yapicam hirslanmak icin yarimcim bu haftaki kilom 67.5, kayitlara gecsin piliiz
opuyorum hepinizi, insalla durumunuz benden iyidir..
nezamnadır yapıyorsun dıyeti
canını sıkma
haftaya verirsin muhakkak ben cezayı hatırlatmıyorumsen zaten kendinden hırs yapmışsın
2 Ocak'ta başladım, yakın zamanda üç ayı devirmiş olcam kısmetse
darısı basıma ozaman. sporda yapıormusun.
kIzlar merhabalar dün forma giremedim ama kaçamak yapmadım çok şükür
bugünde işlerden ancak bu vakitte girebildim.
Yarim kilo bildirimi için geç kaldım ama olsun yine bildiriyim akşamda çizelgemi düzeltirim
bu hafta -900 gr verdim
yani 65.6 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?