Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağolun kızlar deniyorum hemen :) umarım karnımı doyurabilirim

ben diyete başladığımdan beri canderalin tozunu kullanıyorum, aslında splenda almaya niyetlenmiştim ama yok buralarda
sonrada baktım zaten arada fark yok, aile hekimimizde canderali önerince devam ettim bende, tüm eczanelerde var, aynı işi yapıyor ve diğer ithal markalara göre daha hesaplı
kabızlık için doğadanın kayısılı form çayını içebilirsin, goji berryide ye ama o daha çok c vitamini amaçlı ihmal etme sakın
sarımsakta kabızlığa iyi geliyor yada yiyebilirsen acı biber turşusu

tarih ve kilolarımız çok yakın 26.01.2012 86.3 bugün 79,1 tabi 77 yi görmüştüm 2 gün önce
neden acaba başka arkadaşlar kilolardan daha çabuk kurturul ken biz veremiyoruz. ben iş yerinde bilgisayar başındayım birde işte sadece yoğurt ve süt yiyorum acaba bundan mı

5 i bi yerde tipi çaylar yada içinde sinameki içeren çaylar faydalı olabilir diye düşünüyorum.

tşk ederim bilgiler için 5i bir yerde yada sinameki içmek istemiyorum bende sadece karın ağrısı yapıyo dukan usulü çorba denicem bu akşam belki sıvı iyi gelir

neden acaba başka arkadaşlar kilolardan daha çabuk kurturul ken biz veremiyoruz. ben iş yerinde bilgisayar başındayım birde işte sadece yoğurt ve süt yiyorum acaba bundan mı

bende bütün gün işte oturuyorum ama öğünlerimi hiç eksiksiz tamamlıyorum... gerçi yine iyi kilo verdim ama bu sıralar çoooook yavaşladı bence sebebi yerleşik yağlar olması... çünkü uzun süre bu kilolardaydım... bu yüzden ayrılmakta zorlanıyor olabilirler...

Bugün canım arkadaşım can dostum kim yanımıza geldiyse benim ne kadar çok kilo verdiğimi söyledi Süper motive etti beni yaaa. Eeee zaten o benim can dostummm

Selam kizlar, size bi sorum olacak :) Benim 6 aylik bebegim var ve emiyor , hic adet olmadim daha ve kendime gore diyet yapiyorum ayrica egzersiz ve yuruyuste yapiyorum ama kilo veremiyorum
Basta iyi gidiyordu 3 kilo birden gitti ama 2 haftadir hep ayni kilodayim
Adet olmadigim icin olabilirmi bu durum ?

belkide bu yüzden ayrılamıyorlar yılların dostluğu var bu acıdan hiç düşünmemiştim şimdi tekrar azim geldi inşallah bizde kurturuluz kilolardan

kIzlar merhabalar dün forma giremedim ama kaçamak yapmadım çok şükür

bugünde işlerden ancak bu vakitte girebildim.

Yarim kilo bildirimi için geç kaldım ama olsun yine bildiriyim akşamda çizelgemi düzeltirim

bu hafta -900 gr verdim

yani 65.6 oldum

canını sıkma

haftaya verirsin muhakkak ben cezayı hatırlatmıyorum sen zaten kendinden hırs yapmışsın

tebrikler canıımmmm

merhaba kızlar ben 27 şubattan beri dukan yapıorum 68'den 63' e düştüm, toplamda 5 kilo verdim ,ama bu hafta kilo vermemde durgunluk oldu ve _ olacağına + 300 oldu ve moral bulmak için yazılarınız okuyayım dedimki genelinizde de benim durumumdasınız anladığım kadarıyla be bu aralar izinli olan tatlılardan yiyorum sebebi bu olabilir mi acaba?hergün yenilebiliyo mu bu tatlılar yada haftada bir mi yenmesi gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…