Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 Ocak'ta başladım, yakın zamanda üç ayı devirmiş olcam kısmetse

KIZ SÜPER KİLO VERİYORSUN MAŞALLAH DİYORUM BİRAZDA BEN VERİP 90 ALTINA BİR İNSEM DÜNYALAR BENİM OLUR
50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra

Ben croiselle ile yarışıyordum ama ,listede neden yok bilen var mı (( croiselle nerdesinnn

buralardadır hemen hergün uğruyor... .bu hafta bildirim yapmadığı için listede yok bildiğim yaptığı haftalar şeker arkadaşımız hep listemizde zaten... kokoşumuz yüzmede falandır

4 bardak nescafemiii.......

canım sen ne yapıyorsun saçmalama kilo versende selülitlerini azaltamıcaksın . içme okadar nescafe yazık günah bünyene cidden. :26:
diyet için olmasa bile okadar nescafe okadar kafein... aboooo
cidden mümkünse 2 günde 1 tane iç... sadece tavsiye...

ben günde 3 bardak nescafe içmezsem duramamki hatta ve hatta bazen 4 5

ben günde 3 bardak nescafe içmezsem duramamki hatta ve hatta bazen 4 5

iyide canım çok iyi birşey değilki
benim için içmemem için 2 önemli sebep var 1 kabızlık yapıyor. 2. de ciddi selülit yapıyor oda kola gibi:)
kusursuz bir vücut için kilo verirken birde selülit için uğraşmak istemiyorum zaten yeterince var.
onun için dikkarli tüketilmeli diyorum

Kızlar bu günkü menmümü yazıp ben kaçıyım

Sabah:krep,bol yeşillik,peynir vr çay (benim klasik menüm oldu eşim bile sabah kokuyu alınca yine mi krep yapıyorsun diyor) değişik tarif denemeye cesaret edemiyorum

Öğle ( saat 16:00 ) tavuk

Akşam belki bende nescafe içebilirim akşamları yemek yemiyorum alıştım artık ( ben nescafemi ligt sütle yapıyorum sütü tek içemediğim için içine 1 çay kaş. nescafe bırakıp içiyorum)

2lt. su bu gün 1 saate yakında yürüdüm

Son düzenleme:
Merhaba! Ben de yeni uye oldum, sizi takip ederek diyete basladim!
Aslinda cok problemim yok, ama hep zayif olmak isterken balik etten kurtulamayanlardanim bende.
56 kilo ile basladim, hedef 50. Bugun atak evresinin 4. gunundeyim ve kendimi cok daha ince hissediyorum ama tartilmadim. Dayanabilirsem 7 gun atak yapicam cunku asiri kilo olmayinca vermek cok daha zor oluyor. Tek derdim tatliydi ona da care buldum! Danone nin mini light yogurduna 2 tatlandirici atip eti puf un ustundeki kucuk tatli kirintilarindada ekliyorum baya evlere senlik tatli oluyor! tavsiye ederim. Herkese kolay gelsin, yayasin hafif olmak!

ben cezaliyim zaten her gun callanetics yapicam 1 saat.. :18: seni tebrik ediyorum ama.

Bende o teyzeyi yapıyım dedim ama çok zor bir yerlerimi inciticem diye çok korktum 1 gün ayaptım boynum ve belim hatta bacaklarım çooooooook ağrıda ama çok faydalı bir program inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın

Öncelikle aramıza hoş geldin bence 7 gün atak çok kilona göre atak yapıyorsun kendini hırpalarsın dikkat et

bir mahsuru yoksa boyun kaç

zor gecen üc günden sonra kendimi bugundaha iyi hissediyorum sadece sabah sol kolumun uyuşması hariç
ama vucudum alıştı galiba normalde yesem bu kadar doymam bu gün okadar doydum ki sırf öğün atlamamak için yedim

sabah: 2 yumurta beyazı biraz light beyaz penir bide light süt

öğlen:1 tane yağ oranı az olan köfte yulaf kepeği galetası ve light kola

ara: bir kase light yoğurt

akşam: 4 tane hindü füme (içini kırmızı biber koyup sarınca çok güzel oluyor) ve yoğurt

belki birazdan tatlı ihtiyacı duyarsam kola içerim
veee booooooooooooooool su

daha 3. günden gözümün önünde yiyecekler uçuşmaya başladı ben salata domates salatalık çok severim..çok özledim yaa

sendemi ataktasın ? benimde 3. günüm ama kendimle savaş veriyorum resmen..herkes bu diyetle doyuyo ben aç kalıyorum..çünkü füme et veya hindi yada salam gibi şeyler yiyemiyorum:26:

sendemi ataktasın ? benimde 3. günüm ama kendimle savaş veriyorum resmen..herkes bu diyetle doyuyo ben aç kalıyorum..çünkü füme et veya hindi yada salam gibi şeyler yiyemiyorum:26:

evet bende ataktayım bugün 4. günüm bende çok zor geçirdim hele 2. gün felç gibiydim dizlerimi hissetmiyordum hala alışmakta zorluk çekiyorum ama geri kalan 3 günden daha iyiydi bugünüm öle yemek aramadım tavuk ye ozaman bide ben evimde olsam fırında falanda yapardı şekilden şekile sokardım tavuğu ama öğrenci olduğum ve yurttada fırın olmadığı için anca haşlıyorum ama oda çok midemi bulandırıyor yağ oranı%10 altındaki köftelere bakabilirsin mesela ama korkma bi kaç güne sende alışırsın birazcıkk irade

elimden geleni yapıyorum işte ...kendime kızıyorum çok ne vardı bu kadar abur cubur yiyip şişecek ??şimdi böyle çekersin cezasını diye :) eşimede diyorum bir kaç gün benimle muhattap olmayın gerginim kırarım kalbinizi diye

bende bu akşam fırında levrek yedim yarına Allah kerim..

afiyet olsunnn bol bol kilo vermek olsun işte bakın ne güzel fırında levrek yapabiliosunuz keşke benimde öle imkanım olsa normalde bende şekersiz çikolatasız yapamam beni en çok o sarsıyor ondada light kola içiyorum kendinizi iyi motive edin kilo verdikten sonraki halinizi düşünün

merhaba arkadaşlar öncelikle azminizi ve desteğinizi tebrik ederim...
bende uzun zamandır sessiz sedasız izleyicisiyim dukan diyeti sayfasının.. sonunda kitabını aldım ve 4 gün önce başladım diyete.
gayet iyi gidiyor.hariyen uyguluyorum.bugün 4. atağım bitti.6 gün atak yapıcam.
size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
1) Ankara daki arkadaşlarım acaba yulaf kepeğini nerden temin ediyorlar.forumda hep okudum ama rossmana gittiğimde uzun süredir gelmediğini söylediler.
2)ben 6 günlük atağiın sonunda seyire pazar günü geçicem.şimdilik hiç bozmadan harfiyen uyguluyorum.fakat herşeye dayanıyorum meyvelere içim gidiyor.Bu seyir evresi benim için yaklaşık 3 ay sürecek.ben bu evrede hiç meyve yiyemiyecekmiyim :18: malum önümüz yaz ve meyvelerin çeşitlendiği mevsim.arada haftada bir kere falan nefsimi köreltcek kadar yesem sizce diyeti bozmuş mu olurum ?
cvplarınız için şimdiden tşk ederim.hepimize kolay gelsin

selam kızlar bugün atakta 2.günümü bitirmek üzereyim çoook halsizim ve çok baş ağrım var ama 3 günüm kaldı sabrediyorum ve sabredicemmmmayy o kilo verenleri gördükçe nasıl bi gaza geliyorum anlatamam benim için süreç biraz uzun ben 15-20 kg vermek istiyorum ve yaklaşık 4-5 ay sürücek ama olsun

poh poh perim msj ini almadim canim tekrar gönderebilir misin?

yeri burasi degil ama callanetics 21 saati tamamladim hatta az önce callanetics topigine de yazdim ya inanilmaz birsey oldum ben yaa..

belimin oyuklugu daha belirginlesti , popomm daha yuvarlaklasti ve de kalkti , bacaklarim hele öyle güzel sekillendi ki

alt bacaklarim özellikle süper sekilli oldu.

ama üst bacak iclerim icin devam etmem gerekiyor eger su an 36 beden olsydim manyak bir vücudum vardi yani. neyse devam edicem bakalim 36 bedene kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…