2 Ocak'ta başladım, yakın zamanda üç ayı devirmiş olcam kısmetse
Ben croiselle ile yarışıyordum ama ,listede neden yok bilen var mı(( croiselle nerdesinnn
KIZ SÜPER KİLO VERİYORSUN MAŞALLAH DİYORUM BİRAZDA BEN VERİP 90 ALTINA BİR İNSEM DÜNYALAR BENİM OLUR
50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra
4 bardak nescafemiii.......
canım sen ne yapıyorsun saçmalama kilo versende selülitlerini azaltamıcaksın . içme okadar nescafe yazık günah bünyene cidden. :26:
diyet için olmasa bile okadar nescafe okadar kafein... aboooo
cidden mümkünse 2 günde 1 tane iç... sadece tavsiye...
ben günde 3 bardak nescafe içmezsem duramamki hatta ve hatta bazen 4 5
ben cezaliyim zaten her gun callanetics yapicam 1 saat.. :18: seni tebrik ediyorum ama.
Merhaba! Ben de yeni uye oldum, sizi takip ederek diyete basladim!
Aslinda cok problemim yok, ama hep zayif olmak isterken balik etten kurtulamayanlardanim bende.
56 kilo ile basladim, hedef 50. Bugun atak evresinin 4. gunundeyim ve kendimi cok daha ince hissediyorum ama tartilmadim. Dayanabilirsem 7 gun atak yapicam cunku asiri kilo olmayinca vermek cok daha zor oluyor. Tek derdim tatliydi ona da care buldum! Danone nin mini light yogurduna 2 tatlandirici atip eti puf un ustundeki kucuk tatli kirintilarindada ekliyorum baya evlere senlik tatli oluyor! tavsiye ederim. Herkese kolay gelsin, yayasin hafif olmak!
Öncelikle aramıza hoş geldin bence 7 gün atak çok kilona göre atak yapıyorsun kendini hırpalarsın dikkat et
bir mahsuru yoksa boyun kaç
zor gecen üc günden sonra kendimi bugundaha iyi hissediyorum sadece sabah sol kolumun uyuşması hariç
ama vucudum alıştı galiba normalde yesem bu kadar doymam bu gün okadar doydum ki sırf öğün atlamamak için yedim
sabah: 2 yumurta beyazı biraz light beyaz penir bide light süt
öğlen:1 tane yağ oranı az olan köfte yulaf kepeği galetası ve light kola
ara: bir kase light yoğurt
akşam: 4 tane hindü füme (içini kırmızı biber koyup sarınca çok güzel oluyor) ve yoğurt
belki birazdan tatlı ihtiyacı duyarsam kola içerim
veee booooooooooooooool su
sendemi ataktasın ? benimde 3. günüm ama kendimle savaş veriyorum resmen..herkes bu diyetle doyuyo ben aç kalıyorum..çünkü füme et veya hindi yada salam gibi şeyler yiyemiyorum:26:
evet bende ataktayım bugün 4. günüm bende çok zor geçirdim hele 2. gün felç gibiydim dizlerimi hissetmiyordum hala alışmakta zorluk çekiyorum ama geri kalan 3 günden daha iyiydi bugünüm öle yemek aramadım tavuk ye ozaman bide ben evimde olsam fırında falanda yapardı şekilden şekile sokardım tavuğu ama öğrenci olduğum ve yurttada fırın olmadığı için anca haşlıyorum ama oda çok midemi bulandırıyor yağ oranı%10 altındaki köftelere bakabilirsin mesela ama korkma bi kaç güne sende alışırsın birazcıkk irade
elimden geleni yapıyorum işte ...kendime kızıyorum çok ne vardı bu kadar abur cubur yiyip şişecek ??şimdi böyle çekersin cezasını diye :) eşimede diyorum bir kaç gün benimle muhattap olmayın gerginim kırarım kalbinizi diye
bende bu akşam fırında levrek yedim yarına Allah kerim..
aaaaaa kizlar hakkaten! neler oluyor bize?? silkelenip kendimize gelelim! ben de dun aksam itibariyle callanetics yapmaya basladim, kilo veremesem de seklim semalim duzelsin diye. (croiselle sana mesaj yazdiydim gordum mu canim?) isterseniz siz de baslayin, hareketler cok zor, insanin her tarafini titretiyor, en azindan daha duzgun olucam diye kendimi avutuyorum..
bakin ne guzel kisin kat kat kiyafetlerin altinda caktirmadan diyete basladik, yazin bi cikicaz ortaya tiril tiril elbiselerle, herkesin agzi acik kalacakpes etmece yok! zayiflayip saglikli olucaz! soz verin bakiim seytana uymaca yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?