merhaba arkadaşlaröncelikle azminizi ve desteğinizi tebrik ederim...
bende uzun zamandır sessiz sedasız izleyicisiyim dukan diyeti sayfasının.. sonunda kitabını aldım ve 4 gün önce başladım diyete.
gayet iyi gidiyor.hariyen uyguluyorum.bugün 4. atağım bitti.6 gün atak yapıcam.
size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
1) Ankara daki arkadaşlarım acaba yulaf kepeğini nerden temin ediyorlar.forumda hep okudum ama rossmana gittiğimde uzun süredir gelmediğini söylediler.
2)ben 6 günlük atağiın sonunda seyire pazar günü geçicem.şimdilik hiç bozmadan harfiyen uyguluyorum.fakat herşeye dayanıyorum meyvelere içim gidiyor.Bu seyir evresi benim için yaklaşık 3 ay sürecek.ben bu evrede hiç meyve yiyemiyecekmiyim :18: malum önümüz yaz ve meyvelerin çeşitlendiği mevsim.arada haftada bir kere falan nefsimi köreltcek kadar yesem sizce diyeti bozmuş mu olurum ?
cvplarınız için şimdiden tşk ederim.hepimize kolay gelsin
melika ve diger yeni arkadaslar hosgeldiniz inanilmaz bir diyet bu. ben de 13 kilo kadar verdim ve 10-12 kg daha verecegim. dogru yerdesiniz.
selam kızlarbugün atakta 2.günümü bitirmek üzereyim çoook halsizim ve çok baş ağrım var ama 3 günüm kaldı sabrediyorum ve sabredicemmmm ayy o kilo verenleri gördükçe nasıl bi gaza geliyorum anlatamam benim için süreç biraz uzun ben 15-20 kg vermek istiyorum ve yaklaşık 4-5 ay sürücek ama olsun
poh poh perim msj ini almadim canim tekrar gönderebilir misin?
yeri burasi degil ama callanetics 21 saati tamamladim hatta az önce callanetics topigine de yazdim ya inanilmaz birsey oldum ben yaa..
belimin oyuklugu daha belirginlesti , popomm daha yuvarlaklasti ve de kalkti , bacaklarim hele öyle güzel sekillendi ki
alt bacaklarim özellikle süper sekilli oldu.
ama üst bacak iclerim icin devam etmem gerekiyor eger su an 36 beden olsydim manyak bir vücudum vardi yani. neyse devam edicem bakalim 36 bedene kadar yolu var.
bende senin gibiydim arkadasım ataktaki ilk 3 günüm ızdıraptı halsizlik baş agrısı veen kötüsü kabızlık sabaha kadar uyutmadı beni sonunda lagmanla yapabildim neredeyse bırakıyıordum diyeti sonrada dedimki 3 gün acıcektim hangi diyete baslasam buna benzer zorluklar olacak vesimi 1.5 aydır bu diyeti yapıyorum seyirdeyim ben
Tesekkur ederim! :)
Oyle mi diyorsunuz? Aceba 5 gun de bitirsem mi? Boyum 1.64
yeri burasi degil ama callanetics 21 saati tamamladim hatta az önce callanetics topigine de yazdim ya inanilmaz birsey oldum ben yaa..
belimin oyuklugu daha belirginlesti , popomm daha yuvarlaklasti ve de kalkti , bacaklarim hele öyle güzel sekillendi ki
ama üst bacak iclerim icin devam etmem gerekiyor eger su an 36 beden olsydim manyak bir vücudum vardi yani. neyse devam edicem bakalim 36 bedene kadar yolu var.
canım atak gününü neden 6 gün yapıyosun merak ettim ben 15-20 kg vermek istiyorum 5 gün yapıcam 1 gün fazladan yapmana gerek yok
daha sonraki evrem kitaptan anladığım kadarıyla ben 1/1 yapıcam yani bir gün saf protein bir gün protein+sebze istediğim kiloya dönene kadar sadece bunu yapıcam oda yaklaşık 3-4 ay falan sürücek
ben ankarada oturuyorum ulusta herhangi bi yerde buldum hemen hiç aramadan hemde 5 tlye aldım 450 gr içindekide sen hangi semttesin bide migroslarda falan oluyor bi bak istersen
evet ne yazıkki meyve yok tatlım ama sebzeye geçince havuç falan var idare ederiz diye düşünüyorum seyir evresinden sonra meyve başlıyorama meyveli light yoğurt yişyebilirsin canım günde 2 taneyi geçmemek kaydıyla
canım atak gününü neden 6 gün yapıyosun merak ettim ben 15-20 kg vermek istiyorum 5 gün yapıcam 1 gün fazladan yapmana gerek yok
daha sonraki evrem kitaptan anladığım kadarıyla ben 1/1 yapıcam yani bir gün saf protein bir gün protein+sebze istediğim kiloya dönene kadar sadece bunu yapıcam oda yaklaşık 3-4 ay falan sürücek
ben ankarada oturuyorum ulusta herhangi bi yerde buldum hemen hiç aramadan hemde 5 tlye aldım 450 gr içindekide sen hangi semttesin bide migroslarda falan oluyor bi bak istersen
evet ne yazıkki meyve yok tatlım ama sebzeye geçince havuç falan var idare ederiz diye düşünüyorum seyir evresinden sonra meyve başlıyorama meyveli light yoğurt yişyebilirsin canım günde 2 taneyi geçmemek kaydıyla
waaavvvvv süpersin fıstık mükemmelsin devam devam kesin doğru yerdeyiz o zaman deneyimleri paylaşlalım o zaman ben şimdi 3 gün sonra tartılınca bakalım kaç kilo vermiş olucam ayyy çok heycanlıyım yaaaaa acayip hemde kendimi 15-20 kg verince düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa
callanetics videolarını nerden bulucaz nasıl öğrenicez biliyor musunuz ??
merhaba arkadaşlaröncelikle azminizi ve desteğinizi tebrik ederim...
bende uzun zamandır sessiz sedasız izleyicisiyim dukan diyeti sayfasının.. sonunda kitabını aldım ve 4 gün önce başladım diyete.
gayet iyi gidiyor.hariyen uyguluyorum.bugün 4. atağım bitti.6 gün atak yapıcam.
size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
1) Ankara daki arkadaşlarım acaba yulaf kepeğini nerden temin ediyorlar.forumda hep okudum ama rossmana gittiğimde uzun süredir gelmediğini söylediler.
2)ben 6 günlük atağiın sonunda seyire pazar günü geçicem.şimdilik hiç bozmadan harfiyen uyguluyorum.fakat herşeye dayanıyorum meyvelere içim gidiyor.Bu seyir evresi benim için yaklaşık 3 ay sürecek.ben bu evrede hiç meyve yiyemiyecekmiyim :18: malum önümüz yaz ve meyvelerin çeşitlendiği mevsim.arada haftada bir kere falan nefsimi köreltcek kadar yesem sizce diyeti bozmuş mu olurum ?
cvplarınız için şimdiden tşk ederim.hepimize kolay gelsin
atak konusunda haklisin canim 5 gün vermisti bana da.
yalniz havuc yemiyoruz canim aklinda bulunsun. sebze kismina gecince iyi arastir yasaklilari canim
tesekkür ederim canim sen de öyle olucaksin insallah
ilk basladigim günler gözümün önünde valla cok cabuk gecti 15 araliktan beri yapiyorum ben
bu linkten bakabilirsin canim. ama sanirim video link ini vermemisler. sen goggle 10 years younger in 10 hours yaz ilk cikan linkten indirebilirsin.
canım sen bu callanetics'i yaptın mı, faydasını gördün mü, hepsini yapabiliyor musun diye sorduydum. cevabımı almış oldum. bugün ikinci günüm bakalım nasıl olacak
havucu her öğünde yemediğin zmn yiyebiliyorsun diye biliyrum ben ya yanlış mı biliomusum..ben çünkü her sebze günümde evdeysem eğer salataya havuç koyuyorum
hee tamam canim valla yazdim orayada aynen
sakin birakma
normalde havuc kesinlikle yasak ve bezelye de. ama bazilari bir tane havuc falan yiyor ama ben tercih etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?