Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

melika ve diger yeni arkadaslar hosgeldiniz inanilmaz bir diyet bu. ben de 13 kilo kadar verdim ve 10-12 kg daha verecegim. dogru yerdesiniz.

canım atak gününü neden 6 gün yapıyosun merak ettim ben 15-20 kg vermek istiyorum 5 gün yapıcam 1 gün fazladan yapmana gerek yok

daha sonraki evrem kitaptan anladığım kadarıyla ben 1/1 yapıcam yani bir gün saf protein bir gün protein+sebze istediğim kiloya dönene kadar sadece bunu yapıcam oda yaklaşık 3-4 ay falan sürücek

ben ankarada oturuyorum ulusta herhangi bi yerde buldum hemen hiç aramadan hemde 5 tlye aldım 450 gr içindekide sen hangi semttesin bide migroslarda falan oluyor bi bak istersen

evet ne yazıkki meyve yok tatlım ama sebzeye geçince havuç falan var idare ederiz diye düşünüyorum seyir evresinden sonra meyve başlıyor ama meyveli light yoğurt yişyebilirsin canım günde 2 taneyi geçmemek kaydıyla

melika ve diger yeni arkadaslar hosgeldiniz inanilmaz bir diyet bu. ben de 13 kilo kadar verdim ve 10-12 kg daha verecegim. dogru yerdesiniz.

waaavvvvv süpersin fıstık mükemmelsin devam devam kesin doğru yerdeyiz o zaman deneyimleri paylaşlalım o zaman ben şimdi 3 gün sonra tartılınca bakalım kaç kilo vermiş olucam ayyy çok heycanlıyım yaaaaa acayip hemde kendimi 15-20 kg verince düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa

bende senin gibiydim arkadasım ataktaki ilk 3 günüm ızdıraptı halsizlik baş agrısı veen kötüsü kabızlık sabaha kadar uyutmadı beni sonunda lagmanla yapabildim neredeyse bırakıyıordum diyeti sonrada dedimki 3 gün acıcektim hangi diyete baslasam buna benzer zorluklar olacak vesimi 1.5 aydır bu diyeti yapıyorum seyirdeyim ben

callanetics videolarını nerden bulucaz nasıl öğrenicez biliyor musunuz ??

çooookkkk tebrik ederim azmini arkadaşım harikasın ne mutlu sana darısıda bizim başımıza bakalım

Tesekkur ederim! :)
Oyle mi diyorsunuz? Aceba 5 gun de bitirsem mi? Boyum 1.64

sen bilirsin ama boyuna göre kilon normal illa yapmak istiyorsan Dukan Amca 10 kilonun altındaki hedef için 3 günlük atak dönemini tavsiye ediyor istiyorsan Dukan sitesinden hesaplat

Ben hesaplattım ve 2 gün atak yapmamı önerdi

Arkaaşlar hepinize iyi akşamlar, bende dukan 9 gündür yapıyorum. Eğer sizin içinde uygunsa aranıza katılmak isterim. Ben şu an seyirdeyim 1+1 yapıyorum. 3 gün atak yaptım. Şu an 52,8 kiloydum sabah dukana başladığımda 54,5 kiloydum. gayet güzel gidiyor şimdilik ve zorlanmıyorum hiç, birazcık tatlıyı azaltırsam daha iyi gidecek ama onu şimdilik kesemedim. Yoğurta tatlandırıcı katıp yiyorum ya da benecollardan yiyorum bakalım yarından itibaren yememye çalışıcam. Hedefim 48 ve boy 155. Birde callenetics demişsiniz onu yapayım dedim ama 1 diye bir şey indirdim o mu acaba, çünkü bana hareketler çok kolay geldi izlerken, yoksa yanlış şeyi mi indirdim hani bir teyze var bir grup genç ve yaşlıya mayolu spor yapıyor. 1 saat denemedim ama bir çok hareketi yaptım ve bana kolay geldi sanki. Bende doğru olup olmadığına emin olamadığım için bıraktım.

yaptığın şeyle ilgili detaylı bilgi verebilirmisin cnm

canım ben dukanın kendi sitesinden girdim kaç gün atak yapmalıyım die baktım.orda kilona boyuna bütün özelliklerine göre söylüo kaç gün atak yapacağiını.bana 6 gün atak yapmamı söledi dukancım benimde senin gibi 15-20 kilo vermem lzm ama net 17 kilo vermek istiom.dukan sitesinin sölediğine göre temmuzun ilk haftası 17 kilo verebilirmişim :)
ben pazar günü başlıcam siyere 1/1 şeklinde . bilgi verdiğin için tşk ederim. ben etimesguttayım.
ya meyve olmadığını biliyorum ama ne bilim. şöyle 1 ay sonra falan 5,6 kilo verince ödül olarak bi sahah yarım elma yesem mesela:18:

atak konusunda haklisin canim 5 gün vermisti bana da.

yalniz havuc yemiyoruz canim aklinda bulunsun. sebze kismina gecince iyi arastir yasaklilari canim

tesekkür ederim canim sen de öyle olucaksin insallah
ilk basladigim günler gözümün önünde valla cok cabuk gecti 15 araliktan beri yapiyorum ben

callanetics videolarını nerden bulucaz nasıl öğrenicez biliyor musunuz ??

bu linkten bakabilirsin canim. ama sanirim video link ini vermemisler. sen goggle 10 years younger in 10 hours yaz ilk cikan linkten indirebilirsin.

benide en çok bu konu korkutuyo ..erik kiraz vişne ayy ben nasıl dayanıcam onlara

canım sen bu callanetics'i yaptın mı, faydasını gördün mü, hepsini yapabiliyor musun diye sorduydum. cevabımı almış oldum. bugün ikinci günüm bakalım nasıl olacak

havucu her öğünde yemediğin zmn yiyebiliyorsun diye biliyrum ben ya yanlış mı biliomusum..ben çünkü her sebze günümde evdeysem eğer salataya havuç koyuyorum

kızlar ben napim akıl verin 62 de kaldımmm aylardır bazen 61 oluo ama tekrar 62de donup kalıo

3 ay sonra düğünüm var ve 55 olmak istiyorumm

Son düzenleme:
canım sen bu callanetics'i yaptın mı, faydasını gördün mü, hepsini yapabiliyor musun diye sorduydum. cevabımı almış oldum. bugün ikinci günüm bakalım nasıl olacak

hee tamam canim valla yazdim orayada aynen

sakin birakma

havucu her öğünde yemediğin zmn yiyebiliyorsun diye biliyrum ben ya yanlış mı biliomusum..ben çünkü her sebze günümde evdeysem eğer salataya havuç koyuyorum

normalde havuc kesinlikle yasak ve bezelye de. ama bazilari bir tane havuc falan yiyor ama ben tercih etmiyorum

hee tamam canim valla yazdim orayada aynen

sakin birakma

normalde havuc kesinlikle yasak ve bezelye de. ama bazilari bir tane havuc falan yiyor ama ben tercih etmiyorum

bezelye ve mısırın yasak oldugunu biliyorum canım da kitapta sanki bi öğünde tüketebilceğimizi okuduğumu hatırlıyorum..ay bende yemim o zaman bundan sonra zaten durdu kg vermem belki bi etkisi olur

Havuç yenilebileceği kitapta yazıyor diye hatırlıyorum ben yoksa bu da mı rüya diğerleri gibiiii heheheheh

Şu callanetics videosunu ben de indiyorum, çok merak ettim, süreklilik sağlayabilirsem devam edip yorumları yazarımm

ay acayip callanetics reklami yaptim yalniz

yaa ben havuc az tüketilmeli diye biliyorum valla hic kitaba bakamiycam simdik üseniyorum.

arkadaşlar ben de 15 gündür yapıyorum 4 kilo verdim daha da vericem inşallah bu arada migroslarda doğalsan ın yulaf kepeği var paketi 4.5 lira bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…