Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla ben 5 gün atak yapıp,15 gün dayanabildim..harfiyen de uydum diyete..hergün de spor yapmama rağmen verdiğim kilo 2.....sadece 2 kilocuk sinir oldum dukana..cidden atak evresinde 4-5 kilo veren varmı??

ben de başlamaya karar verdim yarın için, nasıl bu zamana kadar haberim olmaz, hayret doğrusu. fazla kilo veremeyen arkadaşlar lütfen alınmayın ama 55 kiloyken ve yazın bikini ile gezerken 80-90 kilo insanların verdiği kilolarla bir tutmayın kendinizi. çalışkan öğrencinin 100 değil 95 alınca üzülmesi gibi bir şey olur.

evet doğru söylüyosun cnm ama dukan da fazla kilolular az kilolular diye bi ayrım yokki..:/benmde boyuma göre kilom fazla..10 kilo kadar..veremedim..diyorum ya bünyedendir belki..çok güzel kilo verenlerde var..ama tabi denemekten zarar gelmez...ben de moda girersem tekrar başlamak istiyorum..umarım bu sefer olur..

walla belki benm bünyeden..belkide çok aşırı kilolu değilim ondanmıdır bilemedim ama sonuç es ettim

neler yedinki sen sınırlı izinlileri abartmış olabilirmisin ? ürünlerin lightmıydı , bence devam et derim diyetine okadar uğraşmışsın zaten fazla zorlayan bişey değil proteine boğ kendini

çooookkkk tebrik ederim azmini arkadaşım harikasın ne mutlu sana darısıda bizim başımıza bakalım

sağol arkadasım 10 kilo daha versem tamamdır bu iş ben 83le basaldım diyete ve suan 70 kiloyum 1ayı gecikitr seyir yapıyorum cumartesi kavitasyona yazılmyı düsünüyorum olumlu sonuclar alırsam yazarım buradan sizlere

bende baslıyorum arkadaslar bı hafta once baslıcam demıstım ama hastalıklardan kurtulamadım ve dun dıjıtalde tartıldım 65 cıktı allahım banada 60 olduqumu qormeyı nasıp eder ınsallah 3 qun atak sonrakı 20 qun seyırde yol alıcam .. ve tabıkı deneyımlı arkadaslarımızdan ornek alarak bıtırcem ınsallahhhh umarım ıyı qıder hersey..:26::26:

bir de anlamadığım bir şey var, neden insanlar dayanamıyorlar, irademiz çok zorlanıyor, başım ağrıyor olaylarına giriyorlar. okuduğum kadarıyla istenilen kadar yemek yenebiliyor hem de bir sürü çeşit var. ki normalde haşlanmış tavuk, et, süt, ayran her zaman bir öğünde gayet yenen şeyler. sadece ekmek yok. o kadar.

bezelye ve mısırın yasak oldugunu biliyorum canım da kitapta sanki bi öğünde tüketebilceğimizi okuduğumu hatırlıyorum..ay bende yemim o zaman bundan sonra zaten durdu kg vermem belki bi etkisi olur

Yalnızca nişastalı sebzeler yasak tatlım , yani- , Patates , Mısır , Bezelye , Bakla , Börülce , Avokado , Enginar

her öğünde tüketmemek koşuluylada - Domates , Salatalık , Turp , Ispanak , Kuşkonmaz , Pırasa , Taze Fasulye , Lahana
, Mantar , Kereviz , Rezene , Tüm Salata Türleri , Hindiba , Pazı , Patlıcan , Kabak , Havuç , Pancar bunları nam nam yiyebilirsin kuzu. dip not:kitap bilgisidir

Havuç ve pancar çok tercih edilmiyo sebebi ise, içinde bol miktarda şeker içerdiğinden karar senin )

Son düzenleme:

canım benim vücudunu alışmış olduğu düzenden alıp çıkartıyosun bunun yan etkisini düşünsene herzaman şekerini, yağını, karbonhidratını alan bünye birden protein canavarı kesiliyo... Neyazıkki vucudumuz okadar profesyonel değil ona biraz zaman tanımak gerekiyo diye düşünüyorum ))

melekbebek aramıza hoşgeldin fakat öyle dışardan bakıldığı gibi olmuyor herşey malesef... evet bunlar zaten normalde de çok sık tükettiğimiz şeyler... ama 60-70 belki 150 gün boyunca aynı şeyleri ardarda tüketince bıkkınlık gelebiliyo insana... bizde tariflerimizi çeşitlendirmeye çalışıyoruz sadece... yoksa içindeki tavuk-et-yoğurt-süt yine aynı şeyler yani... zamanla sende görüceksin çok da büyük konuşma derim ben... yolun açık olsun...

günaydın bebetolar...
dün havuzdaydım 1 saat boyunca suyun içinde kımıl kımıldım... çok yüzdüm çok yoruldum... bu sabah da ölü gibi kalktım... heryerim kasılmış... heryerim ağrıyo... ama hissed,yorum sıkılaşıyorum... dün akşam eve gittiğimde bişi yemedim bişi olmaz dimi... bi de dün sabah tartıldığımda 79 gösterdi baskülüm yağ oranı %33 dün akşam duş öncesi tartıldım (bütün gün yemek yedim wc çıkamadım) 78 gösterdi ve yağ oranım %31... bu nasıl bişeydir bi fikri olan varmı acaba?... kafam karışıyo yaa... eski tartıma dönsemmi ki?... bu arada akşam dans dersim var 1 saat oryantal 1 saat roman oynıycam... ve ikisi de çoook hareketli... gitsin yağlar........

Sabah sabah suyumu yudumlarkennn, giden kilolarımın arkasından mutluluk çığlıkları atmak istiyorummm :)

Günaydın hanımlarrrr :) Haftanın son iş günü çoook güzel geçer umarımm...

günaydın
dün aerobiğe başladım ama son herhalde.canımızı almasına ramak kalmıştı ki hocanın saat doldu.insafsız kadın 1,5 saat aç kapat zıpla ay kemiklerimmmmm

Bu tartı ile bence bir süre devam et, muhtemelen kayıt altına alıyorsun değişimleri. Sonra o verileri bi değerlendir, baktın sana inandırıcı gelmiyor, diğer tartına dönersin.

Sabah sabah suyumu yudumlarkennn, giden kilolarımın arkasından mutluluk çığlıkları atmak istiyorummm :)

bugün nöbetçiyim.haftanın son günü nöbet böğğğh.akşama çok yakın arkadaşıma gideceğim.o da diyette .dukanı biliyor ona uygun birşeyler hazırlar artık...

günaydın canımben bu sabah artıyla uyandım morelim o nasıl morelim düzelcek bilmiyorum spor yaptıgıma ragmen artı görmek hiç hoş degildi.1 hafta tartılmamıştım bu sabah müjdeli bir rakam beklerken offffffffffffffff

gitsin bebeğim yapıştılar zaten üstümüze uyuz oluyorum yaa
bence sen bu tartıyla en azından 1 ay devam et baktın keyfini bozuyor diğerine dönersin olur muu

günaydın
dün aerobiğe başladım ama son herhalde.canımızı almasına ramak kalmıştı ki hocanın saat doldu.insafsız kadın 1,5 saat aç kapat zıpla ay kemiklerimmmmm

Günaydın canıımm
ohh sende spora başladın yaa artık tamam olduk biz tam olduukk
hadi bakalıım çabucak hedefeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…