valla benim spor hayatım ilk seansta son:)))gitsin bebeğim yapıştılar zaten üstümüze uyuz oluyorum yaa
bence sen bu tartıyla en azından 1 ay devam et baktın keyfini bozuyor diğerine dönersin olur muu
Günaydın canıımm
ohh sende spora başladın yaa artık tamam olduk biz tam olduukk
hadi bakalıım çabucak hedefeee
valla benim spor hayatım ilk seansta son:)))
günaydın kızlar
sabah +600 le uyandım dun sebze+proteine geçmiştim normal mi sizce
yoksa yanlıs birseyler mi yapıorum
dün sabah : 1 çörek yulaf kepeği ile yapılmuş yarım kk peynir 2cherry domates
öğlen : 2 çörek 2 chery domates 2 marul yaprağı 1 kırmızı biber
ara: light yourt
akşam : 3 tane köfte yoğurt ve yarım yemek tabagı salata yagsız tuzsuz
yardımmmmm
günaydın kızlar
sabah +600 le uyandım dun sebze+proteine geçmiştim normal mi sizce
yoksa yanlıs birseyler mi yapıorum
dün sabah : 1 çörek yulaf kepeği ile yapılmuş yarım kk peynir 2cherry domates
öğlen : 2 çörek 2 chery domates 2 marul yaprağı 1 kırmızı biber
ara: light yourt
akşam : 3 tane köfte yoğurt ve yarım yemek tabagı salata yagsız tuzsuz
yardımmmmm
dün de aynı şeyi söylemiştim... her öğünün protein ağırlıklı olmalı... öğle yemeğinde sırf sebze tüketmişsin... olmaz öyle bu şekilde kilo vermeye çalışırken vücudun su tutar eksilemezsin ve vücut direncin düşer protein tüketmezsen... sen olması gerekenin tam tersini yapıyosun... sebzeyi fazla tüketip proteini ya az tüketiyosun yada hiç tüketmiyosun... lütfen kitabı iyice oku... yanlış yoldasın... bu şekilde vücudunu boşa yorarsın...
bende pazartesi +600 le uyandım ve bu hafta bu +600 'ün 200 ünü verdim neden böle oluyo anlamış değilim,kaçamak da yapmıyorum,sadece izinli tatlılardanyapıp yiyodum ona bağlıyorum yada vucudum direniyo artık,bide tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama sebze+protein günlerinde bile%80 protein %20 sebze yenmesi gerekli die biliyorum ben
öğlen peynir yemiştim 2 kk kadar onu yazmayı unutmusum(( mutsuz oldum
yine de yeterli değil... sabah-öğle-akşam bunlar anaöğünlerin ve bu öğünlerde mutlaka et-tavuk-yoğurt tüketmelisin ki doyabilesin... ve doymaktan ziyade metabolizman çalışsın... bu yediklerinle metabolizmanın çalışması çok zor...
bir de anlamadığım bir şey var, neden insanlar dayanamıyorlar, irademiz çok zorlanıyor, başım ağrıyor olaylarına giriyorlar. okuduğum kadarıyla istenilen kadar yemek yenebiliyor hem de bir sürü çeşit var. ki normalde haşlanmış tavuk, et, süt, ayran her zaman bir öğünde gayet yenen şeyler. sadece ekmek yok. o kadar.
günaydın canımben bu sabah artıyla uyandım morelim o nasıl morelim düzelcek bilmiyorum spor yaptıgıma ragmen artı görmek hiç hoş degildi.1 hafta tartılmamıştım bu sabah müjdeli bir rakam beklerken offffffffffffffff
Aaaaa hiç takılma canım bu duruma , bir anda inişe geçeceksin, iki hafta önce aynısı bana da oldu. Tartı günü öncesi artılardaydım, bir sonraki hafta 2 kilodan daha fazlası gitti. O gördüğüm artı beni daha çok gaza getirdi. Sen de sakın pes etme
bulaşık suyu sen 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin?senin verdiğin 19 kiloyu görünce acaip moral buldum çünkü annemle beraber 27.02.2012 de başladık biz bu diyete oda 110 kiloydu bugun 102 kilo,senden bahsediyorum anneme akşam eve gidince zaten moral bulsun die forumda biri var senin gbiymiş 19 kilo vermiş hala devam ediyo die azmin için tebrikler tekrar..
ağırlıklı olarak et tavuk yogurt mu olmalı sabah yumurta yiyorum mesela
birde kabızlık için ne yapıyorsunuz kitapta yağ içebilirsiniz dio ama onu yapmak istemiyorum
unutmadan dukana uygun tatlı tüketimi arttığında da + görmemiz mümkün tecrübeyle sabittirrrr
ağırlıklı olarak et tavuk yogurt mu olmalı sabah yumurta yiyorum mesela
birde kabızlık için ne yapıyorsunuz kitapta yağ içebilirsiniz dio ama onu yapmak istemiyorum
Teşekkür ederim canım :) Ben 2 ocakta başladım diyete, sabah dayanamayıp tartıldım da20. kilomu da vermek üzereyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?