Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla benim spor hayatım ilk seansta son:)))

Günaydın dukancanlarrr
ben tabiki yine +lardayıımmm
ve cidden sıkıntıdayıım bu nee yaaaaa
terse döndü benim diyetim yaaa:14

bu haftada hergün günde yarım sa eliptik yaptım ki normalde 20 dk sonra bitior vücut çünkü cidden her bir kasını çalıştırıyor.
anlamadım gitti önümüzdeki hafta 3-5 kilo birden inmem lasım benimmmmmm

hoş dün bakla yedim ben izinli snaıyordum sonradan baktımki değilmiş... bilmeden oldu dukan orucum bozulmuş sayılmaz sanırımm
bu akşam ona nazaran 40 dk yaparım bizim eliptiği olur biter napayım yani yaaa bıktııımmmm +lardaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar

sabah +600 le uyandım dun sebze+proteine geçmiştim normal mi sizce
yoksa yanlıs birseyler mi yapıorum
dün sabah : 1 çörek yulaf kepeği ile yapılmuş yarım kk peynir 2cherry domates
öğlen : 2 çörek 2 chery domates 2 marul yaprağı 1 kırmızı biber
ara: light yourt
akşam : 3 tane köfte yoğurt ve yarım yemek tabagı salata yagsız tuzsuz

yardımmmmm

dün de aynı şeyi söylemiştim... her öğünün protein ağırlıklı olmalı... öğle yemeğinde sırf sebze tüketmişsin... olmaz öyle bu şekilde kilo vermeye çalışırken vücudun su tutar eksilemezsin ve vücut direncin düşer protein tüketmezsen... sen olması gerekenin tam tersini yapıyosun... sebzeyi fazla tüketip proteini ya az tüketiyosun yada hiç tüketmiyosun... lütfen kitabı iyice oku... yanlış yoldasın... bu şekilde vücudunu boşa yorarsın...

bende pazartesi +600 le uyandım ve bu hafta bu +600 'ün 200 ünü verdim neden böle oluyo anlamış değilim,kaçamak da yapmıyorum,sadece izinli tatlılardanyapıp yiyodum ona bağlıyorum yada vucudum direniyo artık,bide tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama sebze+protein günlerinde bile%80 protein %20 sebze yenmesi gerekli die biliyorum ben

öğlen peynir yemiştim 2 kk kadar onu yazmayı unutmusum (( mutsuz oldum

unutmadan dukana uygun tatlı tüketimi arttığında da + görmemiz mümkün tecrübeyle sabittirrrr

öğlen peynir yemiştim 2 kk kadar onu yazmayı unutmusum (( mutsuz oldum

yine de yeterli değil... sabah-öğle-akşam bunlar anaöğünlerin ve bu öğünlerde mutlaka et-tavuk-yoğurt tüketmelisin ki doyabilesin... ve doymaktan ziyade metabolizman çalışsın... bu yediklerinle metabolizmanın çalışması çok zor...

ağırlıklı olarak et tavuk yogurt mu olmalı sabah yumurta yiyorum mesela
birde kabızlık için ne yapıyorsunuz kitapta yağ içebilirsiniz dio ama onu yapmak istemiyorum

sorun şudurki; her bünye aynı deil..bu nedenle diyet kişileri farklı etkileyebilior.bende mide bulantısı çok az oldu ama arkadaşımda acayip oldu,,4 günde yatağa düştü ve bırakmak zorunda kaldı..baş ağrısı ve halsizlik atakta bendede çok oldu..ama dmk bazılarını dayanamayak derecede etkilior..bazıları meyve çok tüketir meyvesizlik yorar vs..yani kısaca sadece ekmeğin olmaması deil insanları yoran tek neden..bünye farklılıkları..yoksa sanmıorum kimsenin durduk yerde dayanamıorum olayına gireceğine,,dayanabilior durumda iken..

Aaaaa hiç takılma canım bu duruma , bir anda inişe geçeceksin, iki hafta önce aynısı bana da oldu. Tartı günü öncesi artılardaydım, bir sonraki hafta 2 kilodan daha fazlası gitti. O gördüğüm artı beni daha çok gaza getirdi. Sen de sakın pes etme

günaydın hepinize kızlar...cnm cok sıkkın hafta başı 62.2 gördüğüm kilom bugun 62,5 kg çıktı tartıda
millet 12 günde ne kilo wermiş okuorum ben 3,4 kg az derken bide 300 gr daha fazla çıktım
hiç kaçamak yapmadım şuana kdr çok azimli başladım ama şuan acayip bozuldu motiwasyonum..özel günümede daha 1 hafta war ondanmı acaba diorummm ama elimde sürekli dukana uygun şeylerle heryere gidip,bu kdr azmetmişkende bu tablo beni sabah sabah çok mutsuz ettiiii,,bu kiloları hiç weremeyeceğimi düşünmeye başladımmmmm

bulaşık suyu sen 19 kiloyu ne kadar zamanda verdin?senin verdiğin 19 kiloyu görünce acaip moral buldum çünkü annemle beraber 27.02.2012 de başladık biz bu diyete oda 110 kiloydu bugun 102 kilo,senden bahsediyorum anneme akşam eve gidince zaten moral bulsun die forumda biri var senin gbiymiş 19 kilo vermiş hala devam ediyo die azmin için tebrikler tekrar..

Günaydın Arkadaşlar. Ben en son pazartesi tartılmıştım. 58.1 dün evde bi tartılayım bakalım nolmuş diye. 57.4 çıktı. Hiç ummuyordum valla. Son iki hafta iyi verdim.

Teşekkür ederim canım :) Ben 2 ocakta başladım diyete, sabah dayanamayıp tartıldım da 20. kilomu da vermek üzereyimm

birde kabızlık için ne yapıyorsunuz kitapta yağ içebilirsiniz dio ama onu yapmak istemiyorum

ah o kabızlık benimde sorunum eger seyirdeysen sabah yer elması önermişler bir sitede birde kayısılı form cay cok etkili oluyo gecenlerde cok caresiz kaldım 1 tane hurma yemiştim lif oranı en yüksek meyveymiş yememin dogru olmadıgını biliyorum

unutmadan dukana uygun tatlı tüketimi arttığında da + görmemiz mümkün tecrübeyle sabittirrrr

EVETTT. Arkadaşlar naçizane. Tatlı işine ara verin biraz. Ben hiç yapmadım ve kilolar uçmaya başladı resmen.
Biraz sabredelim sonra bol bol yiyceğimizi hayal edelim.

Evet ağırlıklı olarak protein ben de başta sebzeye abanmıştım o yüzden 2. haftamda veremedim desem yeri. Kabızlık içinde daha önce söyledim. Nursima marka içinde 7 çeşit bitki var biberiye,papatya vs. Hem yağ yakma özelliği var hemde acayip cırcır halde oluyosun. Yalnızca 2 kupa içmek lazımgünde.

Teşekkür ederim canım :) Ben 2 ocakta başladım diyete, sabah dayanamayıp tartıldım da 20. kilomu da vermek üzereyimm

Arkadaşım idol olma yolunda hızla ilerliyosun valla. Yolu yarılamışın. Tabi şunu da belirtmek lazım ki kendi adıma ben hiç böyle canlı kanlı vede hızlı kilo vermediydim. Dukan amcaya hakkını teslim etmemiz lasım.

69.7 yi gördükten sonra 1 hafta boyunca 70in altını göremeyen ve bugünde 71,5 ile uyanan ben sonunda regli oldum
önümüzdeki 1 hafta hiç tartılmayıp regliden sonra en azından 71,5 kilonun 2-2,5 kilo altını görmek için duaaaa ediyooruummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…