Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn herkesee
ben de tam bunu sorucaktm güzel kilo verenlere 0 kaçamak 1 saat jimlastik +400 yok artık dedim!!
seyirin 5. günü bu kadar çabuk mu yakama yapışacaktı +lar!!
her günden farklı olarak dün aksm yemeğinde 1 bardak deil 2 bardak ayran içmiştim saat 10 gibi de bi bardak süt..tabikiii light..
daha da süt içmem...

bi de bu gün menümü yorumlarmısınızz

sabah katı yumurta 1 cherry 1 kaşık lor

arada 5i bi yerde çay

öğle ıspanak ve yoğurt(yoğrt fazla)

akşam sadece dukan yayla çorba içmeyi düşünüorumm +yı görünce

bi de yumruk +larda yapılıomu???

yumruk 15 gün ve üstü duraklamalarda yapılıyor canım bilgin olsun daha senin için çok erken.

2 gündür sp yapıyorum.2/1 gidicem biraz.baklım neler olacak..şu 4 kilodan kurtulmam lazım acilinden.ama ciddi sıkıldım ben ya.dün okula buranın en meşhur tatlıcısından tatlı getirmiş bir arkadaş.(tez ,savunmasından geçti)Allahım millet üçer beşer çıldırdım resmen.normalde şerbetli tatlıları sevmeyen ben neredeyse dalacaktım tepsiye.kaçtım mutfaktan.ama yoruldum ya gerçekten..salatanın suyuna ekmek banmak istiyorum meselabırakır mıyım cıx asla, ama yoruldum işte.

normal bir süreç endişe etmene gerek yok.kaçamaksız gidersen düşüşleri göreceksin...

hadi sen hedefine yaklaştın ben bile sıkıldım hani öyle şunu yemeyi bunu yemeyi özledim diye bir durumum yok ama bu süreçten ve hedefimden hala uzak olmaktan sıkıldım
ama yook bırakmak yoook. nerdeyse 2 aylık bir emek var yavaşta gitse ayda 1 kilo bile versem 62yi görmeden bırakmam

ben sebzeli günlerimde sebzeyi biraz abartıyodum...
buradaki arkadaşların uyarılarına hak veriyorum, sonuçta bu bir PROTEİN diyeti.
sebzeyi+sınırlı da olsa tatlandırıcılı yiyecekleri abarttığımızda kilo vermemizin durması
hatta + lar görmemiz çok doğalmış, bunu öğrendim...
dikkat edersek hem süreyi kısaltırız, hem de yiyeceğimiz tatlılara çabuk ulaşırız...
bunu farkettiren arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
öyle öyle ben de senin gibi düşünüyorum ama neredeyse 3 ay olacak....üff neyse gitsin kilolarda başka birşey istemiyorum:))

öyle öyle ben de senin gibi düşünüyorum ama neredeyse 3 ay olacak....üff neyse gitsin kilolarda başka birşey istemiyorum:))

bizim seninle başlangıç kilolarımız ve hedef kilolarımız aynı
hadi sen başarda banada mativasyon olsun ommur yaptı bak demekki oluyormuş diyee

Sebze+protein gününe güzel bir yemek. Kıymalı ıspanaklı mıhlama.

Yağsız kıyma+soğan +ıspanak+üzerine yumurta. Ağırlıklı olarak proteinin olduğu güzel bir yemek. Yanına yoğurt.Benim öğlenki öğünüm.

günaydın hepinize kızlar...cnm cok sıkkın hafta başı 62.2 gördüğüm kilom bugun 62,5 kg çıktı tartıda
millet 12 günde ne kilo wermiş okuorum ben 3,4 kg az derken bide 300 gr daha fazla çıktım
hiç kaçamak yapmadım şuana kdr çok azimli başladım ama şuan acayip bozuldu motiwasyonum..özel günümede daha 1 hafta war ondanmı acaba diorummm ama elimde sürekli dukana uygun şeylerle heryere gidip,bu kdr azmetmişkende bu tablo beni sabah sabah çok mutsuz ettiiii,,bu kiloları hiç weremeyeceğimi düşünmeye başladımmmmm
sizce gidicekmi bu kilolar yawww

300 gr için kendini üzme.anlık değişimler onlar.uzunca bir süre aynı kiloda kalmak tehlikeli.tecrübe konuşuyor.hiççç dert etme.gider o kilolar..

300 gr için kendini üzme.anlık değişimler onlar.uzunca bir süre aynı kiloda kalmak tehlikeli.tecrübe konuşuyor.hiççç dert etme.gider o kilolar..
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık

canımmm 300 grdan bahsediyorsun beeeen pazardan beri +1500+2000 lerdeyim ve hala yapmaya devam ediyorum bıkmadan... 300 gr ne ki 1 bardak fazla su içsen aynı sonucu alırsın
motivasyonunu bukadar çabuk düşürmene cidden üzüldüm bu kadar güçsüz olamazsın değil mii? o kiloları alanda sensin verecek olan da sensin
onun için kendine güven ve yoluna devam et

ya anlamıyorum
1 insanlarlarla kendini karşılaştırma .
2 bu zaten şok bir diyet değilki 10 günde 5 kilo veresin.
3 dukanın önerdiği kilo haftada 1 kilo zaten

bu durumda üzüldüğüne değer mi?

Canımherkes aynı olmaz ki. Ayrıca ben 2. hafta hiç vrermedim. Son iki haftada 1er kilo verdim. Zaten bu forumda demişlerdi sonra daha çabuk gidiyo diye. Sabırlı ol. Bu güzel bir diyet. Herşeyden önce benim en az zorlandığım diyet.

ya anlamıyorum
1 insanlarlarla kendini karşılaştırma .
2 bu zaten şok bir diyet değilki 10 günde 5 kilo veresin.
3 dukanın önerdiği kilo haftada 1 kilo zaten

bu durumda üzüldüğüne değer mi?

timam bu azar bana yettiiiii :) :) bu arada sen bu kiloyu ne kdr sürede werdin ?

ewt cnm benimde hiç zorlanmadığım bi diyet o nedenle hiç kaçamak yapmadım..özel günüme 1 hafta war daha umarım ondan sonra herşey daha güsel olur..sen ne zmn başladın diyete cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…