Aaaaa hiç takılma canım bu duruma , bir anda inişe geçeceksin, iki hafta önce aynısı bana da oldu. Tartı günü öncesi artılardaydım, bir sonraki hafta 2 kilodan daha fazlası gitti. O gördüğüm artı beni daha çok gaza getirdi. Sen de sakın pes etme
günaydınn herkesee
ben de tam bunu sorucaktm güzel kilo verenlere 0 kaçamak 1 saat jimlastik +400 yok artık dedim!!
seyirin 5. günü bu kadar çabuk mu yakama yapışacaktı +lar!!
her günden farklı olarak dün aksm yemeğinde 1 bardak deil 2 bardak ayran içmiştim saat 10 gibi de bi bardak süt..tabikiii light..
daha da süt içmem...
bi de bu gün menümü yorumlarmısınızz
sabah katı yumurta 1 cherry 1 kaşık lor
arada 5i bi yerde çay
öğle ıspanak ve yoğurt(yoğrt fazla)
akşam sadece dukan yayla çorba içmeyi düşünüorumm +yı görünce
bi de yumruk +larda yapılıomu???
normal bir süreç endişe etmene gerek yok.kaçamaksız gidersen düşüşleri göreceksin...günaydınn herkesee
ben de tam bunu sorucaktm güzel kilo verenlere 0 kaçamak 1 saat jimlastik +400 yok artık dedim!!
seyirin 5. günü bu kadar çabuk mu yakama yapışacaktı +lar!!
her günden farklı olarak dün aksm yemeğinde 1 bardak deil 2 bardak ayran içmiştim saat 10 gibi de bi bardak süt..tabikiii light..
daha da süt içmem...
bi de bu gün menümü yorumlarmısınızz
sabah katı yumurta 1 cherry 1 kaşık lor
arada 5i bi yerde çay
öğle ıspanak ve yoğurt(yoğrt fazla)
akşam sadece dukan yayla çorba içmeyi düşünüorumm +yı görünce
bi de yumruk +larda yapılıomu???
2 gündür sp yapıyorum.2/1 gidicem biraz.baklım neler olacak..şu 4 kilodan kurtulmam lazım acilinden.ama ciddi sıkıldım ben ya.dün okula buranın en meşhur tatlıcısından tatlı getirmiş bir arkadaş.(tez ,savunmasından geçti)Allahım millet üçer beşer çıldırdım resmen.normalde şerbetli tatlıları sevmeyen ben neredeyse dalacaktım tepsiye.kaçtım mutfaktan.ama yoruldum ya gerçekten..salatanın suyuna ekmek banmak istiyorum mesela bırakır mıyım cıx asla, ama yoruldum işte.
öyle öyle ben de senin gibi düşünüyorum ama neredeyse 3 ay olacak....üff neyse gitsin kilolarda başka birşey istemiyorum:))hadi sen hedefine yaklaştın ben bile sıkıldım hani öyle şunu yemeyi bunu yemeyi özledim diye bir durumum yok ama bu süreçten ve hedefimden hala uzak olmaktan sıkıldım
ama yook bırakmak yoook. nerdeyse 2 aylık bir emek var yavaşta gitse ayda 1 kilo bile versem 62yi görmeden bırakmam
öyle öyle ben de senin gibi düşünüyorum ama neredeyse 3 ay olacak....üff neyse gitsin kilolarda başka birşey istemiyorum:))
evet evet bakalım.inşallah gidecek ya bırakmak yok...bizim seninle başlangıç kilolarımız ve hedef kilolarımız aynı
hadi sen başarda banada mativasyon olsun ommur yaptı bak demekki oluyormuş diyee
300 gr için kendini üzme.anlık değişimler onlar.uzunca bir süre aynı kiloda kalmak tehlikeli.tecrübe konuşuyor.hiççç dert etme.gider o kilolar..günaydın hepinize kızlar...cnm cok sıkkın hafta başı 62.2 gördüğüm kilom bugun 62,5 kg çıktı tartıdamillet 12 günde ne kilo wermiş okuorum ben 3,4 kg az derken bide 300 gr daha fazla çıktım hiç kaçamak yapmadım şuana kdr çok azimli başladım ama şuan acayip bozuldu motiwasyonum..özel günümede daha 1 hafta war ondanmı acaba diorummm ama elimde sürekli dukana uygun şeylerle heryere gidip,bu kdr azmetmişkende bu tablo beni sabah sabah çok mutsuz ettiiii,,bu kiloları hiç weremeyeceğimi düşünmeye başladımmmmm
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş300 gr için kendini üzme.anlık değişimler onlar.uzunca bir süre aynı kiloda kalmak tehlikeli.tecrübe konuşuyor.hiççç dert etme.gider o kilolar..
günaydın hepinize kızlar...cnm cok sıkkın hafta başı 62.2 gördüğüm kilom bugun 62,5 kg çıktı tartıdamillet 12 günde ne kilo wermiş okuorum ben 3,4 kg az derken bide 300 gr daha fazla çıktım hiç kaçamak yapmadım şuana kdr çok azimli başladım ama şuan acayip bozuldu motiwasyonum..özel günümede daha 1 hafta war ondanmı acaba diorummm ama elimde sürekli dukana uygun şeylerle heryere gidip,bu kdr azmetmişkende bu tablo beni sabah sabah çok mutsuz ettiiii,,bu kiloları hiç weremeyeceğimi düşünmeye başladımmmmm sizce gidicekmi bu kilolar yawww
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık
ya anlamıyorum
1 insanlarlarla kendini karşılaştırma .
2 bu zaten şok bir diyet değilki 10 günde 5 kilo veresin.
3 dukanın önerdiği kilo haftada 1 kilo zaten
bu durumda üzüldüğüne değer mi?
timam bu azar bana yettiiiii :) :) bu arada sen bu kiloyu ne kdr sürede werdin ?
Canımherkes aynı olmaz ki. Ayrıca ben 2. hafta hiç vrermedim. Son iki haftada 1er kilo verdim. Zaten bu forumda demişlerdi sonra daha çabuk gidiyo diye. Sabırlı ol. Bu güzel bir diyet. Herşeyden önce benim en az zorlandığım diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?