Teşekkür ederim canım :) Ben 2 ocakta başladım diyete, sabah dayanamayıp tartıldım da20. kilomu da vermek üzereyimm
6 şubatta başladım ben diyete normalde 69,7'yi gördüm ama bugün regli oldum:) böyle 71lerde filanım yani anlayacağın:9
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık
1.5 ayda 6 kilo çok güsell,,darısı bana inşşş :)
ewt cnm benimde hiç zorlanmadığım bi diyet o nedenle hiç kaçamak yapmadım..özel günüme 1 hafta war daha umarım ondan sonra herşey daha güsel olur..sen ne zmn başladın diyete cnm?
bende 66.3 ile başlayıp 3 gün atak sonunda 63.500 gördüm ama seyirin ilk gününden sonra+700 gördüm değişiyor demek ki moralini bozma verecegız insallah hepsini
inşş canım yavaş yavaş giden kiloyu almak zor oluyormuş onun için öyle 15-20 günde 5-6 kilo vermeyi unut
inan sende vereceksin bak nisanın orasında konuşuyor olcazz
slm kızlar daha önce de dediğim gibi kitabı aldım okudum ve bugün dukanlı 3. günüm.beni de aranıza alırsınız heralde... diyete baaşladığım günün sabahı tartıldım 69.7 çıktım... dün 68.4 ve bugün 67.4 bakalım devamı nasıl gelecek... 5 gün atak düşünüyorumm
slm kızlar daha önce de dediğim gibi kitabı aldım okudum ve bugün dukanlı 3. günüm.beni de aranıza alırsınız heralde... diyete baaşladığım günün sabahı tartıldım 69.7 çıktım... dün 68.4 ve bugün 67.4 bakalım devamı nasıl gelecek... 5 gün atak düşünüyorumm
Hoşgeldinnnnn....
düşünüyorum diye bir şey yok canım hemen dukanın sayfasından dukan testini yapmalısın ve kaç gün diyorsa okadar atak yapmalısın yoksa sıkıntı yaşayabilirsin
27 ŞUBAT başlangıcım 86,1 kilo ile başladım bu sabah 79,0 toplam 7 kilo gitti.
Ama ara ara "istediğimizi yiyip içemeyeceksek yaşamanın ne tadı var" moduna giriyorum.
süt tozu, tatlandırıcı vb. ile yapılan tarifleri yapmıyorum, sınırlı izinlileri de tüketmiyorum. Sadece bu hafta bir kere helva yaptım ve kesinlikle muhteşemdi. Bütün damarlarımda o hazzı hissettim. Haftada bir gün yapmaya karar verdim. Bunu yemeseydim farklı zararlı bir tatlıyla diyetimi bozabilirdim çünkü.
Ancak son hafta birkaç gün kepeğimi ihmal ettim ve hiç yemedim.
Sadece atak sonrası 1 öğün kaçamak yaptım.
Spor olayını henüz oturtamadım, lesie ve callan denemelerim oldu ama efor beni zorluyor.
Sonuç olarak 5 gün atak 20 gün seyir toplam 25.gün sonu -7 kilo iyi sanırım ne dersiniz?
Ya süpersinnn. Ben 18 şubatta başladım hiç kaçamak yapmadım henüz alternatif tarifler bile denemeye başlamadım 5.6 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?