Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim canım :) Ben 2 ocakta başladım diyete, sabah dayanamayıp tartıldım da 20. kilomu da vermek üzereyimm

anammm bulasik suyu sen bi efsanesin canim ya ben 12 ocakta basladim 10. kilomu yeni verdim. hatta pek de uzaga gitmemis geri donmeye calisiyo bugunlerde zor uzak tutuyorum tebrikler tebrikler..

bende 66.3 ile başlayıp 3 gün atak sonunda 63.500 gördüm ama seyirin ilk gününden sonra+700 gördüm değişiyor demek ki moralini bozma verecegız insallah hepsini

ewt cnm benimde hiç zorlanmadığım bi diyet o nedenle hiç kaçamak yapmadım..özel günüme 1 hafta war daha umarım ondan sonra herşey daha güsel olur..sen ne zmn başladın diyete cnm?

Pazartesi günü 4 hafta olacak. Ben 2-3 kere iyi kaçamaklar yaptım. Daha dün baklava yedim falan:) Biraz geç veririm. Ne yapayım.

Haftanın son gününden.... herkese merhabalaaarrrrr........

Ay son iki gündür yoğunluktan giremedim ne kadar çok şeyler olmuş...

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerrr....

bende 66.3 ile başlayıp 3 gün atak sonunda 63.500 gördüm ama seyirin ilk gününden sonra+700 gördüm değişiyor demek ki moralini bozma verecegız insallah hepsini

inşş canım yavaş yavaş giden kiloyu almak zor oluyormuş onun için öyle 15-20 günde 5-6 kilo vermeyi unut
inan sende vereceksin bak nisanın orasında konuşuyor olcazz

inş..kızlar,,çok saolun moral werdiniz wallaaa

slm kızlar daha önce de dediğim gibi kitabı aldım okudum ve bugün dukanlı 3. günüm.beni de aranıza alırsınız heralde... diyete baaşladığım günün sabahı tartıldım 69.7 çıktım... dün 68.4 ve bugün 67.4 bakalım devamı nasıl gelecek... 5 gün atak düşünüyorumm

Ne kadar çok egzersiz yaparsam o kadar çok kilo veririm klişesi yıkıldı.
Egzersiz sırasında gereğinden fazla efor sarf edildiğinde savunmaya geçen vücudun yağ yakımını bırakarak, karbonhidrat yaktığı, bunun sonucunda hedeflenen altında kilo kaybedildiği bildirildi.

Birçok ülkede “Demir Adam’’ olarak tanınan, power lifting, rugby, doğal vücut geliştirme, triatlon gibi branşlarda dereceler alan ve hareket bilimleri, fonksiyonel kuvvetle kardiyovasküler egzersizler konusunda uzmanlığı bulunan Avustralyalı fitness eğitmeni Gavin Aquilina, egzersiz doğru yapılmadığında vücudun gereksiz yorulduğuna, sakatlanma riskinin artıp hareketlerin faydasının beklenenin çok altında kaldığına işaret etti. “Ne kadar efor sarf edilirse o kadar yağ yakılır’’ düşüncesinin çok yanlış olduğunu vurgulayan Aquilina, şöyle devam etti: “Genellikle kilo vermek, yani yağ yakmak isteyen kişilerde bu görüş hâkimdir. Aksine gereğinden fazla efor sarf edildiğinde vücut savunmaya geçerek, yağ yakımını bırakır ve karbonhidrat yakımına başlar. Bu, doğal olarak çok daha fazla eforla daha az kilo kaybı anlamına gelir.’’

Hoşgeldinnnnn....

düşünüyorum diye bir şey yok canım hemen dukanın sayfasından dukan testini yapmalısın ve kaç gün diyorsa okadar atak yapmalısın yoksa sıkıntı yaşayabilirsin

düşünüyorum diye bir şey yok canım hemen dukanın sayfasından dukan testini yapmalısın ve kaç gün diyorsa okadar atak yapmalısın yoksa sıkıntı yaşayabilirsin

yaptım canım bana dukan 3 gün dedi ama ben 5 yapıcam gene de sorun oluşturacağını sanmıyorum.. neticede 5+5 ile devam etseydim gene 5 gün saf pro yapmış olacağımı düşünerek 5 dedim yani...

27 ŞUBAT başlangıcım 86,1 kilo ile başladım bu sabah 79,0 toplam 7 kilo gitti.

Ama ara ara "istediğimizi yiyip içemeyeceksek yaşamanın ne tadı var" moduna giriyorum.
süt tozu, tatlandırıcı vb. ile yapılan tarifleri yapmıyorum, sınırlı izinlileri de tüketmiyorum. Sadece bu hafta bir kere helva yaptım ve kesinlikle muhteşemdi. Bütün damarlarımda o hazzı hissettim. Haftada bir gün yapmaya karar verdim. Bunu yemeseydim farklı zararlı bir tatlıyla diyetimi bozabilirdim çünkü.

Ancak son hafta birkaç gün kepeğimi ihmal ettim ve hiç yemedim.
Sadece atak sonrası 1 öğün kaçamak yaptım.
Spor olayını henüz oturtamadım, lesie ve callan denemelerim oldu ama efor beni zorluyor.

Sonuç olarak 5 gün atak 20 gün seyir toplam 25.gün sonu -7 kilo iyi sanırım ne dersiniz?

bitkilerden yararlanmayı seviyorummm...

spor yapamadığım için kendimce başka alternatif kolaylıklar yaratmaya çalışıyorum.

Akşam eve giderken kabak lifi ve yosun sabunu aldım...
göbek bel basen gibi bölgelerimizde etkili ölü hücreleri temizliyormuş.
sonra net üzerinden vücut sıkılaştırıcı yağ karışımları öğrendimm.. (portakal,çilek,kayısı,kantaron,susam,avakado,yasemin yağları) bunları karıştırıp 10 gün biryerde saklayıp daha sonra sıkılaşmasını istediğimiz bölgelere sürüyormuşuz.Denicem bakalım ne kadar işe yarayacak....

Herkese merhaba Bugün 64,8 ile uyandım Geçen haftayı -400 gram ile kapattıktan sonra büyük moral oldu

Ya süpersinnn. Ben 18 şubatta başladım hiç kaçamak yapmadım henüz alternatif tarifler bile denemeye başlamadım 5.6 kg verdim

Son düzenleme:
Ya süpersinnn. Ben 18 şubatta başladım hiç kaçamak yapmadım henüz alternatif tarifler bile denemeye başlamadım 5.6 kg verdim

canım acaba süt ürünlerinimi fazla kullanıyosun ? onlarda karbonhidrat oranı birazdaha fazla olduğundan etkiliyo olabilirmi

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yerken sizede menümü yazayım :)

Sabah : baharatlı katı yumurta + peynir
ara: yeşil çay
öğlen: 4 adet tavuk köftesi+krep + yoğurt
ara: yoğurt
akşam: ızgara köfte + yoğurt (sarımsaklı yapıp içine nane atıcam cacık gibi olsun bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…