canım acaba süt ürünlerinimi fazla kullanıyosun ? onlarda karbonhidrat oranı birazdaha fazla olduğundan etkiliyo olabilirmi[/QUOTE
süt ürünü olarak her sabah 1 k.k dab az büyük peynir yiyorum, hergün yulaf kepeği karıştırıp bir kase yoğurt yiyorum. arada çok açlık hissedersem tarçınlı süt içiyorum genelde yatmadan önce...bunlar fazlamı acaba?
canım acaba süt ürünlerinimi fazla kullanıyosun ? onlarda karbonhidrat oranı birazdaha fazla olduğundan etkiliyo olabilirmi[/QUOTE
süt ürünü olarak her sabah 1 k.k dab az büyük peynir yiyorum, hergün yulaf kepeği karıştırıp bir kase yoğurt yiyorum. arada çok açlık hissedersem tarçınlı süt içiyorum genelde yatmadan önce...bunlar fazlamı acaba?
fazla değilmiş gayet kararındavucuduna göre hareket etsen metabolizmanı hızlandırıcak şeylere yönel derim. suyu soğuk tüketmen bile vücudun fazladan enerji harcamasına sebep oluyo
rnler > En Yeni rnler > QNT Protein Bar-ikolatal 35 g | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
protein çikolatası diye birşey var sizce yenebilir mi? değerleride belli ,
35 g 100 g
Enerji 139 kcal/582 kJ 397 kcal/1664 kJ
Protein 10 g 28,6 g
Karbohidrat 16,7 g 46,7 g
Yağ 3,7 g 10,6 g
bence gayet normal ama sizden yorum bekliyorum:26::26:
karbonhidratı yüksek gibi sanki ,protein alma amaçlı iyidir ama bu diyete uygun değil gibi geldi bana
bayağı pahalı zaten hoş şimdi canımda istemedi sadece protein barlara bakarken gözüme takıldı:)
ilerde çok sıkışırsam alırım ama
şimdi değil en azından nisan sonuna kadar sıkı diyet yapmam lazım sözüm var
hayır canım yapı meselesi o.face dekilere bkarsan uçmuşlar çok güven vermiyor bana.ben 12 kilo verdim ki ilk 10 kilosu 2 ayda gitti onlara kalsa 3ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık
hayır canım yapı meselesi o.face dekilere bkarsan uçmuşlar çok güven vermiyor bana.ben 12 kilo verdim ki ilk 10 kilosu 2 ayda gitti onlara kalsa 3
-4 kilo daha vermiş olmam gerekiirmiş.hepsi başıma Pierre dukan kesildi.boşver sen.seninki normal.dukan bana nisan 15 de 60 kilo olmalısın dedi.ben onu baz aldım kendime devam ediyorum.kimseyle kıyaslama kendini mutsuz olursun..
ömürcüm ilk başta benim vermem gereken kilo çok abartı olmadığı için daha yavaş gidio sanıodum ama facede gördüm kızın biri benim gibi 65 ile başlamış,4 gün atakta 3 kilo wermiş
ben 12 gün oldu hiç kaçamaksız,3.4 kg werdim die üzülürken bide +300 iice moralimi bozdu..korkuorum bu kdr sürede bende duraklamaya girip kalcam die artık
hemen hemen başlangıç ve hedef kilolarımız aynıymış canım)
sen ne zmn basladın,hedef kilon ne we ne kdr kilo werdin su ana kdr
merhaba canlarim..
bugün tartilmadim ama hafif hissediyorum kendimi. birde üzerinize afiyet WC sorunum cözülmüs oldu hemde bayagi bayagi yani .. ayrintiya girmiyim.
sanirim gecen günkü havuz maceramdan sonra üsüttüm yoksa bayagidir kabizlik cekiyordum. ama üsüttügüm icin sanirim birden "cözülüverdi "
yeni baslayan arkadaslarim hosgeldiniz
canım 5-6 kilo kadar verdim ama şöyle (kızma sakın bozma moralini) daha önce hiç diyet yapmadım, kilolarım çok yeniydi ve inalınılmaz sıkı tuttum diyeti hatta biara y.kepeğinden krep yaptım baktım daha çok yedirdi kiloma yansıdı kestim sadece yoğurtla yiyorum, bazı protein günlerimde beyaz gün yapıyorum beyaz et, yoğurt , yumurta beyazı o çok işe yarıyo ,kitapta yazıyo ama bu beyaz günü güçlendirme evresinde öneriyo kilo alımı başlarsa diyerektenbide 3 öğünde tüketmem gerekenleri bölüp 5-6 öğünde falan tüketiyorum .
Tofu denen tatsız şeyle çikolatamsı bir şey yaptım. Ben ki tatlandırıcı kullanmam, kakaoyu da çok kullanmam, bu çukulatamsı şey güzel oldu :)
anladım cnmm..bakalım su ozel gunum bı olsun bitsin,,ondan sonra bakacaz bi çaresine dewam ederse hala..ben yulaf kepegını dereotlu poaca yaparak tuketıorum gunluk kepek hakkıma göre..ben bide spor yapamıorum waktim olmuor ewe ztn gelip yemeği yemem 7.30-8 oluor..normaldede ztn cok zor kılo weren biriyimsen spor yapıomusun?
sorun bende değilmiş demekki... havuzdan kaynaklı bu durum benim de başıma geldi ama pek bi mutlu oldumbi de üşütmeden kaynaklı karın şişliğim yok olsa muhteşem olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?