Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bende 2. haftama giriyorum 2 kilo verebildim. Ben yanlız süt ürünlerini çok yiyorum galiba. Aralarda hep onlarla bastırıyorum açlığımı, öyle çok ara da yapmıyorum ama öğleden sonra yiyorum biraz yoğurt birde akşam yiyorum ama uzun zamandır hep meyveli yoğurt yedim. Acaba ondan mı daha yavaş veriyorum ama onları da yemezsen ne aıştırabilirim ki bilemedim. Günde de 2 bardak falan kefir içiyorum. light tabii ki.

Son düzenleme:

karbonhidratı yüksek gibi sanki ,protein alma amaçlı iyidir ama bu diyete uygun değil gibi geldi bana

Son düzenleme:
karbonhidratı yüksek gibi sanki ,protein alma amaçlı iyidir ama bu diyete uygun değil gibi geldi bana

bayağı pahalı zaten hoş şimdi canımda istemedi sadece protein barlara bakarken gözüme takıldı:)
ilerde çok sıkışırsam alırım ama
şimdi değil en azından nisan sonuna kadar sıkı diyet yapmam lazım sözüm var

regli dönemi için kilitli bi kasada saklamak lazım yoksa göz görürse gönüll isterrr (evdeki tüm nutella kaplarını kaldırdımm )))

hayır canım yapı meselesi o.face dekilere bkarsan uçmuşlar çok güven vermiyor bana.ben 12 kilo verdim ki ilk 10 kilosu 2 ayda gitti onlara kalsa 3
-4 kilo daha vermiş olmam gerekiirmiş.hepsi başıma Pierre dukan kesildi.boşver sen.seninki normal.dukan bana nisan 15 de 60 kilo olmalısın dedi.ben onu baz aldım kendime devam ediyorum.kimseyle kıyaslama kendini mutsuz olursun..

merhaba canlarim..

bugün tartilmadim ama hafif hissediyorum kendimi. birde üzerinize afiyet WC sorunum cözülmüs oldu hemde bayagi bayagi yani .. ayrintiya girmiyim.

sanirim gecen günkü havuz maceramdan sonra üsüttüm yoksa bayagidir kabizlik cekiyordum. ama üsüttügüm icin sanirim birden "cözülüverdi "

yeni baslayan arkadaslarim hosgeldiniz

aynen cnm ordakilerin çogu gercekten fazla kendini begenmiş geldi banada..çok saoll ayrıca moral oldu sözlerinn

hemen hemen başlangıç ve hedef kilolarımız aynıymış canım )

sen ne zmn basladın,hedef kilon ne we ne kdr kilo werdin su ana kdr

canım 5-6 kilo kadar verdim ama şöyle (kızma sakın bozma moralini) daha önce hiç diyet yapmadım, kilolarım çok yeniydi ve inalınılmaz sıkı tuttum diyeti hatta biara y.kepeğinden krep yaptım baktım daha çok yedirdi kiloma yansıdı kestim sadece yoğurtla yiyorum, bazı protein günlerimde beyaz gün yapıyorum beyaz et, yoğurt , yumurta beyazı o çok işe yarıyo ,kitapta yazıyo ama bu beyaz günü güçlendirme evresinde öneriyo kilo alımı başlarsa diyerekten bide 3 öğünde tüketmem gerekenleri bölüp 5-6 öğünde falan tüketiyorum .

sorun bende değilmiş demekki... havuzdan kaynaklı bu durum benim de başıma geldi ama pek bi mutlu oldum bi de üşütmeden kaynaklı karın şişliğim yok olsa muhteşem olucak....

anladım cnmm..bakalım su ozel gunum bı olsun bitsin,,ondan sonra bakacaz bi çaresine dewam ederse hala..ben yulaf kepegını dereotlu poaca yaparak tuketıorum gunluk kepek hakkıma göre..ben bide spor yapamıorum waktim olmuor ewe ztn gelip yemeği yemem 7.30-8 oluor..normaldede ztn cok zor kılo weren biriyim sen spor yapıomusun?

Tofu denen tatsız şeyle çikolatamsı bir şey yaptım. Ben ki tatlandırıcı kullanmam, kakaoyu da çok kullanmam, bu çukulatamsı şey güzel oldu :)

yürüyüş yapıyodum artık evde step yaptığım günler oluyo dün hiç bişey yapmadım mesela yorgunluk dereceme göre değişiyo (bide ben yakın zamanda ayağımı kırdım çok spor yapamamam o yuzden ,kilolarımda oyuzden ))) daha öncedende yazmıştım bikaç mesajımda ben çok sıvı tüketiyorum besinleride öyle alıyorum çorba yapıyorum tıkıyo yeme hissini öldürüyo karbonhidratı hiç almamaya çok özen gösteriyorum sende dikkat et kaçamak yapmıyorum, gerçi sende yapmamışsın . moral bozma en fazla biraz süreni uzatırsın zaten çok kısıtlamıyo diyet senin boyun kaç peki canm

sorun bende değilmiş demekki... havuzdan kaynaklı bu durum benim de başıma geldi ama pek bi mutlu oldum bi de üşütmeden kaynaklı karın şişliğim yok olsa muhteşem olucak....

aynen canim . su 30 derece olmasina ragmen bayagi fazla kalmamdan sanirim üsümüstüm o gün. ama neyse ki gecti

ya hava cok güzel bizim burada acayip sicak balkonda duramadim. esim geldiginde azicik gezmelere gidelim yaww

işlerimin yoğunluğundan eskisi gibi giremiyorum buraya ve kendime kötülük ediyorum..buraya uğramadığımda kendimi potansiyel suçlu hissediyorum çünkü aşırı kaçamak yapıyorum..
salı günü lıght dondurma yedim 1 kase..
çarşamba kestaneli çukulata topu
bugünde lokum

yumurta+yoğurt ve tavukdan midem bulanıyo yiyemiyorum artık..ne yapıcam yaa..çok mutsuzum çoookkkk

10 kilo verdim tam,ve artık gram bile oynamıyo..herkes bırak sıkıldıysan diyo ama mümkün değil 82 kiloyum, en az 10 kilo vermem lazımki diyet işe yarasın..

bide şu meşhur helvanın tarifini bi yazıverin bana , merak ettim..
hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…